Σάββατο 23 Ιουνίου 2007,3:30 μ.μ.
O Tόνι Κάλβο στον Αρη
H ΠΑΕ Αρης ανακοινώνει την απόκτηση του Τόνι Κάλβο από τη Μπαρτσελόνα. Ο Αντόνιο Κάλβο Αράντες, όπως είναι το πλήρες όνομά του, υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας τριών χρόνων. Γεννήθηκε στην Βαρκελώνη στις 28/03/1987, έχει ύψος 1,70μ. και ζυγίζει 65 κιλά. Συνήθως αγωνίζεται στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, αλλά έχει τη δυνατότητα να παίξει και σαν κεντρικός χαφ αλλά και στην αριστερή πτέρυγα.

Από τη Μαδρίτη όπου βρίσκεται, καθώς συμμετέχει στην Εθνική Ελπίδων της Ισπανίας (U20) που θα αγωνιστεί στην τελική φάση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος του Καναδά, δήλωσε μετά τη σύναψη της συμφωνίας: «Είμαι ευτυχισμένος που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή. Περίμενα καιρό μέχρι να πέσουν οι υπογραφές και ανυπομονώ να βρεθώ κοντά στη νέα μου ομάδα. Είμαι διψασμένος για καλό ποδόσφαιρο και υπόσχομαι να δικαιώσω τους ανθρώπους του Αρη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Θέλω να βρεθώ το συντομότερο δυνατό στη Θεσσαλονίκη για να δω από κοντά τον κόσμο του Αρη, για τον οποίο έχω μάθει τόσα πολλά με τη βοήθεια του διαδικτύου».

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,12:28 μ.μ.
Ματσόν: «ΑΡΗ σ’ αγαπώ!».

Η σχέση που αναπτύχθηκε μεταξύ ΑΡΗ και Αντρέα Ματσόν στις δύο αγωνιστικές περιόδους όπου ο Ιταλός κόουτς κάθισε στο «τιμόνι» της ομάδας είναι τόσο δυνατή που δεν πρόκειται να αλλοιωθεί παρά το γεγονός ότι δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.


Ο Αντρέα Ματσόν με τον οποίο ο ΑΡΗΣ στο διάστημα της θητείας του γνώρισε μεγάλες επιτυχίες, δεν πρόκειται να ξεκόψει τους δεσμούς του με την ομάδα και τον κόσμο της που στην συντριπτική του πλειονότητα τον αντιμετώπισε με αγάπη αναγνωρίζοντας το σπουδαίο του έργο. Αντίθετα, ο Ιταλός κόουτς θα παραμείνει φίλος του ΑΡΗ και μέλος της αρειανής οικογένειας όσα χρόνια και αν περάσουν. Μπορεί πια να μην βρίσκεται στον προπονητικό «θώκο» της ομάδας, αλλά για τον ίδιο ήταν μια εξαιρετικά δύσκολη απόφαση όπως θα διαπιστώσετε διαβάζοντας μέσω του ARISBC.GR την επιστολή που πριν από λίγο έστειλε και στην οποία εκφράζει την θέση του, αλλά και τα συναισθήματα του. Παρακάτω ακολουθεί το πλήρες περιεχόμενο της επιστολής.


«Σήμερα είναι μια πραγματικά δύσκολη μέρα για μένα. Η χθεσινή ήταν ακόμη δυσκολότερη και τώρα θα πρέπει να αντιμετωπίσω την πραγματικότητα γράφοντας αυτή την επιστολή. Γράφοντας κάτι που ποτέ δεν περίμενα να συμβεί. Είναι δύσκολο να πω «φεύγω», αλλά έπρεπε να πάρω μια απόφαση και να είμαι σωστός απέναντι σε μια φανταστική ομάδα όπως είναι ο ΑΡΗΣ. Ο Πρόεδρος της ομάδας, κύριος Τζεβελέκης, ο Τζένεραλ Μάνατζερ, κύριος Δαμιανίδης και τα υπόλοιπα μέλη της Διοίκησης μου συμπεριφέρθηκαν άψογα και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω όλους. Όπως επίσης να ευχαριστήσω και όλους όσους γνώρισα στο διάστημα της παραμονής μου στον ΑΡΗ και την Θεσσαλονίκη. Ακόμα και κάπου αλλού να εργαστώ, ποτέ δεν θα ξεχάσω και ποτέ δεν θα νιώσω αυτό το συναίσθημα που ένιωσα και εξακολουθώ να νιώθω για τον ΑΡΗ. Ακόμα όμως και χωρίς εμένα, ή οποιονδήποτε άλλον παίκτη ή προπονητή, ο ΑΡΗΣ ήταν και θα παραμείνει μεγάλος. Χιλιάδες ευχαριστώ σε όλους και θα ήθελα κλείνοντας να χρησιμοποιήσω κάποιες ελληνικές λέξεις όπως «Γεια σας» και «ΑΡΗ σ’ αγαπώ!»».

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,12:26 μ.μ.
Δεν παραμένει στον ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ο Αντρέα Ματσόν
Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο αποτελεί από σήμερα ο Αντρέα Ματσόν. Ο Ιταλός τεχνικός ενημέρωσε σήμερα το μεσημέρι την Διοίκηση του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ότι δεν θα παραμείνει στο «τιμόνι» της ομάδας για τα επόμενα δύο χρόνια και οι δρόμοι μεταξύ των δύο πλευρών χωρίσανε με φιλικό τρόπο. Ακόμα και έτσι όμως δεν θα πάψει να ενδιαφέρεται για την πορεία του ΑΡΗ και δεν θα τερματίσει τους «δεσμούς» του με την ομάδα και τους ανθρώπους που την περιβάλλουν.


Χωρίς αμφιβολία, το έργο του Ιταλού κόουτς στον πάγκο του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ήταν απόλυτα επιτυχημένο. Στα δύο χρόνια παρουσίας του στην ομάδα, οι «κίτρινοι» πέτυχαν δύο φορές τον βασικό τους στόχο που ήταν η έξοδος στην Ευρωλίγκα, έφτασαν μέχρι το TOP 16 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, τερμάτισαν φέτος στην δεύτερη θέση με την λήξη της κανονικής περιόδου στο ελληνικό Πρωτάθλημα και συμμετείχαν πέρσι στον τελικό του ULEB Cup.


Ο Αντρέα Ματσόν αγάπησε και αγαπήθηκε από τον ΑΡΗ όσο λίγοι προπονητές που κλήθηκαν για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ομάδα και θα κατέχει για πάντα ξεχωριστή θέση στις καρδιές όλων στην οικογένεια του ΑΡΗ.


Η Διοίκηση του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ευχαριστεί τον Αντρέα Ματσόν για την πολύτιμη προσφορά του και τη μεγάλη συμμετοχή του στην φετινή πορεία της ομάδας και του εύχεται κάθε επιτυχία στα μελλοντικά του σχέδια.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,12:25 μ.μ.
Οι υποψήφιοι για το Δ.Σ. της Λέσχης
H Λέσχη Φίλων Αρη ανακοινώνει τα ονόματα των υποψηφίων για το δ.σ. της Λέσχης στις εκλογές που θα γίνουν τη Δευτέρα.
Για το Διοικητικό Συμβούλιο: Παναγιώτης Αλεξανδρίδης, Κωνσταντίνος Γκούβας, Αναστάσιος Δεσύπρης, Θεόδωρος Εμμανουηλίδης, Ασημάκης Ηλιάδης, Νικόλαος Ιατρού, Χαράλαμπος Κωτσιόπουλος, Παναγιώτης Κώστας, Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, Νικόλαος Παπαδόπουλος, Αθανάσιος Τζιατζόπουλος.
Για την εξελεγκτική επιτροπή: Κυριάκος Χαμουζάς.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
Παρασκευή 22 Ιουνίου 2007,10:56 π.μ.
Ο Ντάρσι Νέτο στην εκπομπή του SUPER 3
Το μεταγραφικό απόκτημα του ΑΡΗ στο ποδόσφαιρο, Ντάρσι Νέτο, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του SUPER 3 στο “Libero 107.4”. Δήλωσε πως είναι ικανοποιημένος για τη μεταγραφή του στον ΑΡΗ, είναι η πρώτη φορά που αλλάζει πλευρά του Ατλαντικού για να αγωνιστεί και χαίρεται που τον έχει αγκαλιάσει η Αρειανή οικογένεια από τόσο νωρίς. Όσον αφορά τις ικανότητές του και τα ποδοσφαιρικά του χαρακτηριστικά, είναι μεν δεξί μπακ, αλλά προωθείται και στην επίθεση, όταν το επιτρέπει ο τρόπος ανάπτυξης της ομάδας κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Είναι συνηθισμένος να αγωνίζεται σε ομάδες που έχουν απαιτητικούς οπαδούς και να είναι συνεχώς υπό πίεση για να επιτύχει αυτός και οι συμπαίκτες του το καλύτερο. Αυτή είναι και η νοοτροπία των περισσότερων Βραζιλιάνων οπαδών, αλλά και γενικά στη Λατινική Αμερική. Αποτέλεσμα αυτής της πίεσης, είναι ότι ο αθλητής θα πρέπει να είναι συνεχώς σε ετοιμότητα και να τα δίνει όλα για τη νίκη, σε κάθε παιχνίδι, ώστε να ικανοποιείται και ο κόσμος.

Από τους νέους του συμπαίκτες, γνωρίζει τον Άντερσον Κόστα και έχει ακούσει θετικά στοιχεία για τον Ντιόγο Σιστόν. Πιστεύει πως ο τελευταίος θα βοηθήσει πολύ την ομάδα με την προσφορά του σε αυτήν. Κλείνοντας, μας ευχαρίστησε για άλλη μια φορά για τα θερμά λόγια της τηλεφωνικής «υποδοχής» και πιστεύει πως με το αγκάλιασμα του κόσμου, θα προσαρμοστεί εύκολα στην πατρίδα μας και στην ομάδα μας. Ανυπομονεί να έρθει στην Ελλάδα για να γνωρίσει από κοντά το νέο σταθμό της καριέρας του, τον ΑΡΗ.


Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,10:54 π.μ.
Αποκλειστικά στο ARISFC.GR βίντεο του Μάρκο Αουρέλιο Μπαρμπιέρι
Το ARISFC.GR σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε το νέο απόκτημα της ομάδας μας Μάρκο Αουρέλιο Μπαρμπιέρι. Παρακολουθήστε τον κάνοντας click εδώ και εδώ

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
Πέμπτη 21 Ιουνίου 2007,6:30 μ.μ.
Φιλικό με τη Βέροια

Η κλήρωση του πρωταθλήματος οδήγησε αναπόφευκτα στην αναβολή του φιλικού αγώνα με τον Πανιώνιο, που επρόκειτο να διεξαχθεί στο Κλεάνθης Βικελίδης στις 14 Αυγούστου. Αντ΄αυτού, ο Αρης θα αντιμετωπίσει τη Βέροια πάλι εντός έδρας, αλλά στις 13 Αυγούστου (πιθανή ώρα έναρξης 21:00).

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,6:01 μ.μ.
"Η Λέσχη είναι ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ"

«Στόχος μας είναι τα επόμενα χρόνια η ΠΑΕ να γίνει δυνατή και ανταγωνιστική σε Ελλάδα και Ευρώπη» είπε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, κ. Λάμπρος Σκόρδας, κατά τη χτεσινή γενική συνέλευση της Λέσχης Φίλων Άρη. Ο κ. Σκόρδας ανακοίνωσε χορηγία ύψους 350.000, επισημοποίησε την μετεγγραφή του Τόνι Κάλβο, ζήτησε και πήρε ψήφο εμπιστοσύνης από το σώμα της ΓΣ, η οποία -όπως είπε- θα αποφασίσει για το εάν θα δοθεί το μάνατζμεντ της ΠΑΕ σε εταιρεία συμφερόντων του Μανέλ Φερέρ και σχολίασε τα χθεσινά πεπραγμένα στον Libero 107,4.

Από την πλευρά του ο τεχνικός διευθυντής των κίτρινων, Μανέλ Φερέρ, που θα αναλάβει το μάνατζμεντ της ΠΑΕ για 5 χρόνια και την υποχρέωση να ενισχύει την ομάδα ετησίως με 2.000.000 ευρώ και το 60% των εσόδων που προκύπτουν να επιστρέφουν στον Άρη δήλωσε χτες: «Έχουμε επιστρατεύσει όλη μας την τεχνογνωσία στην υπηρεσία του Άρη». Όσον αφορά τον άνθρωπο που θα αναλάβει να χειρίζεται τις χορηγίες της ομάδας από το εξωτερικό με την προοπτική εισροής ποσού από ξένα κεφάλαια, αυτός δεν είναι άλλος από τον Έρικ Γιούνγκεβιτς που συνεργαζόταν με την Μπαρτσελόνα. Επιπλέον, ανακοινώθηκε ότι, ο Άρης σε συνεργασία με την τράπεζα Marfin, θα κυκλοφορήσει την οπαδική του... Visa, η οποία υπολογίζεται ότι θα «γεμίσει» τα ταμεία της ΠΑΕ με 300.000 ευρώ ετησίως.

Στη συνέχεια, παρουσιάστηκαν τα σχέδια για την αναβάθμιση των τμημάτων υποδομής, των αθλητικών εγκαταστάσεων στο Ρύσιο, αλλά και του «Κλεάνθης Βικελίδης». Ο κ. Λάμπρος Σκόρδας τοποθετήθηκε για όλα όσα ελέχθησαν χτες στην γενική συνέλευση στον Libero 107,4 και την εκπομπή «ΓΕΓΟΝΟΤΑ»:

«Είναι μία καινούρια εποχή για τον Άρη κατά την οποία η Λέσχη είναι ο νέος μεγαλομέτοχος και είτε με πολλά είτε με λίγα μέλη ο κόσμος θα αποφασίζει για τη νέα διοίκηση. Υπήρξε η αποδοχή του να εμπλακούν επαγγελματικά κάποιοι άνθρωποι, οι οποίοι μπορούν να προσφέρουν στον Άρη και να οργανώσουν το μάνατζμεντ της ομάδας. Θα συσταθεί μία εταιρεία και μέλος αυτής θα είμαι κι εγώ. Αυτοί οι άνθρωποι που ασχολούνται με αυτό το κομμάτι στον Άρη έχουν φέρει την ομάδα σε ένα πολύ καλό σημείο, τόσο με τις γνώσεις, όσο και με τις γνωριμίες τους στον ποδοσφαιρικό κόσμο. Πρέπει να γίνει μία σύμβαση παραχώρησης του μάνατζμεντ, να υπάρξουν κέρδη και θέλουμε να ευοδώσει αυτή η προσπάθεια. Στόχος είναι να γίνει η αποπληρωμή των χρεών, η κάλυψη ασφαλιστικών εισφορών και άλλα. Όλα αυτά γίνεται με σκοπό κάποια στιγμή να αποφέρουν κέρδη στην ομάδα και να την κάνουμε μία μεγάλη ελληνική και ευρωπαϊκή δύναμη. Νομίζω ότι στον επόμενο μήνα θα έχουμε ξεκάθαρη εικόνα και αφού εξεταστούν οι λεπτομέρειες, θα προχωρήσουμε σε αυτή την κίνηση.

Έγινε κατανοητό ότι σε όλο αυτό το διάστημα, η βοήθεια αυτών των ανθρώπων έγινε χωρίς κάποιο οικονομικό αντίκρισμα. Έχουμε το προνόμιο να έχουμε την διαφάνεια σαν σύλλογος. Ο μεγαλομέτοχος της ομάδας είναι η λέσχη. Ακόμα και αν αποτύχει αυτή η προσπάθεια δεν υπάρχει περίπτωση να μην μπορεί να ελεγχθεί αυτή. Οι μετοχές ανήκουν στη Λέσχη Φίλων και ο κόσμος μπορεί να καθορίζει το μέλλον της. Δεν αποφασίζει πλέον ο Σκόρδας. Δεν είναι επιθυμία μας το μέλλον με τις δικές μας επιδιώξεις, γιατί αυτό πλέον έχει μεταφερθεί στον κόσμο.

Καταθέσαμε τον φάκελο για την αναμόρφωση του Ρυσίου στην πολεοδομία και είμαστε έτοιμοι να ξεκινήσουμε. Θα γίνουν γυμναστήρια, πισίνα με ειδικές διαστάσεις και προγραμματισμούς, φυσιοθεραπευτήριο και 35 δωμάτια για τους παίκτες αλλά και για όποιον άλλο θα θέλει να φιλοξενήσει η ομάδα. Αυτό το project θα αναβαθμίσει την εικόνα και τις εγκαταστάσεις μίας ομάδας, όπως είναι ο Άρης. Τέλος, όσον αφορά το γήπεδο και εκεί σκοπεύουμε να κάνουμε μεγάλες αλλαγές, θα αυξηθεί η χωρητικότητα αυτού στις 32.000 θέσεις, θα είναι σκεπαστό σε όλες τις κερκίδες, θα υπάρχει υπόγειο πάρκινγκ και τα πράγματα θα αλλάξουν ακόμη περισσότερο όταν ολοκληρωθεί το έργο του μετρό μέσα στην επόμενη δεκαετία».

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,5:59 μ.μ.
Όλοι μαζί σαν μια «γροθιά»

Το Διοικητικό Συμβούλιο, οι καλαθοσφαιριστές και το προπονητικό τιμ του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο θέλουν να ευχαριστήσουν την ΠΑΕ ΑΡΗΣ (Διοικητικό Συμβούλιο, ποδοσφαιριστές και προσωπικό) για την συγχαρητήρια ανακοίνωση που εξέδωσαν, μετά την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο ελληνικό Πρωτάθλημα και την έξοδο της καλαθοσφαιρικής μας ομάδας στην Ευρωλίγκα.

Από την δική μας πλευρά είμαστε διπλά χαρούμενοι, γιατί πέρα από την φετινή επιτυχία της καλαθοσφαιρικής μας ομάδας, είμαστε πολύ υπερήφανοι και για την ομάδα ποδοσφαίρου του ΑΡΗ που μετά από μια εξαιρετική χρονιά «εξαργύρωσε» την έξοδο της στο Κύπελλο UEFA.

Ο ΑΡΗΣ είναι ενιαίος και η επιτυχία του ενός τμήματος αποτελεί επιτυχία και για όλα τα υπόλοιπα που πρεσβεύουν τον ιστορικό σύλλογο με έμβλημα τον θεό του πολέμου. Όλοι μαζί θα συνεχίσουμε να πορευόμαστε σαν μια δυνατή «γροθιά» και ευχόμαστε να πανηγυρίσουμε πολλές επιτυχίες στο μέλλον.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,5:55 μ.μ.
Ο Αρης στο Κόπα Αμέρικα με το Νάτσο Γκαρσία

Σε πέντε μέρες ξεκινάει το Κόπα Αμέρικα και ο Ρόναλντ Γκαρσία ανυπομονεί για τον πρώτο αγώνα με τα χρώματα της Βολιβίας. Ο αμυντικός μέσος του Αρη ταλαιπωρήθηκε τις τελευταίες μέρες από έναν ελαφρύ τραυματισμό, αισιοδοξεί όμως ότι θα είναι έτοιμος για τον πρώτο αγώνα με τη διοργανώτρια Βενεζουέλα στις 26 Ιουνίου. Αλλωστε στα φιλικά μέχρι τώρα ήταν βασικός.

«Υπάρχει πολύ καλό κλίμα στην ομάδα. Επικρατεί ενθουσιασμός κι αυτό είναι καλό, όπως και το γεγονός ότι οι παίκτες γνωριζόμαστε αναμεταξύ μας» δήλωσε ο «Νάτσο». «Οι τελικές εξετάσεις δόθηκαν στη λευκή ισοπαλία με την Παραγουάη. Πιστεύω ότι η ομάδα μας είναι ενωμένη, αυτό το εισπράττουμε και κατά τη διάρκεια των προπονήσεων. Ο κάθε ένας από εμάς προσπαθεί να πιάσει την καλύτερη απόδοση του, ώστε να μας πάρουν οι αντίπαλοί μας στα σοβαρά», πρόσθεσε ο Γκαρσία, που θα εκπροσωπήσει τον Αρη στο Κόπα Αμέρικα.

Η Βολιβία συνεχίζει την προετοιμασία υπό την επίβλεψη του τεχνικού Ερβιν Σάντσεθ. «Υπάρχει ένα ανθρώπινο γκρουπ συμπαγές και με ομοιογένεια. Οταν μιλάς την ίδια γλώσσα όλα θα πάνε καλά και όλοι στην ομάδα έχουμε την ίδια πεποίθηση: να κάνουμε το ντεμπούτο μας με μια θριαμβευτική νίκη στο Κόπα Αμέρικα».

Ο άσος του Αρη «αποθεώνεται» καθημερινά στις προπονήσεις από τους φιλάθλους της Βολιβίας, οι οποίοι δίνουν ραντεβού στα γήπεδα όπου προπονείται η «πράσινη» ομάδα. «Είμαι περήφανος για την αντιμετώπιση του κόσμου. Αυτό που προέχει πάντως είναι να πάμε προετοιμασμένοι στους αγώνες για να γίνουμε πρωταγωνιστές και να ικανοποιήσουμε τον κόσμο» δήλωσε ο ποδοσφαιριστής του Αρη και κατέληξε: «Θέλω να στείλω χαιρετισμούς στους φιλάθλους του Αρη. Θα προσπαθήσω να τους κάνω περήφανους».

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,3:03 μ.μ.
Κλήρωση Πρωταθλήματος Superleague Ελλάδα 2008

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΡΗΣ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ
2η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ. - ΑΡΗΣ
3η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ - ΑΡΗΣ
5η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΡΗΣ - Π.Α.Ο.Κ.
6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ. – ΑΡΗΣ
7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΡΗΣ - ΒΕΡΟΙΑ
8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ. – ΑΡΗΣ
9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ – ΑΡΗΣ
10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΡΗΣ - Α.Ε.Κ.
11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΛΑΡΙΣΑ - ΑΡΗΣ
12η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΡΗΣ - SKODA ΞΑΝΘΗ
13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΗΡΑΚΛΗΣ - ΑΡΗΣ
14η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΡΗΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Ο.Φ.Η. - ΑΡΗΣ
16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΡΗΣ
17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΡΗΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛ.
18η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΡΗΣ
19η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΡΗΣ - ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ
20η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Π.Α.Ο.Κ. - ΑΡΗΣ
21η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΡΗΣ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠ.
22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΒΕΡΟΙΑ - ΑΡΗΣ
23η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΡΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.
24η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ. ΑΡΗΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ
25η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ Α.Ε.Κ. – ΑΡΗΣ
26η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΡΗΣ - ΛΑΡΙΣΑ
27η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ SKODA ΞΑΝΘΗ - ΑΡΗΣ
28η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΡΗΣ - ΗΡΑΚΛΗΣ
29η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΡΗΣ
30η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΡΗΣ - Ο.Φ.Η.

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,2:47 μ.μ.
Διορία 24 ωρών ζήτησε και πήρε ο Αντρέα Ματσόν

Συνάντηση σήμερα το πρωί με τον Αντρέα Ματσόν είχαν ο Πρόεδρος της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., Αθανάσιος Τζεβελέκης και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος, Γιάννης Δαμιανίδης, σε συνέχεια της κουβέντας που ξεκίνησαν κατά την διάρκεια της χθεσινής μέρας και ολοκληρώθηκε με αυτόν τον τρόπο η πρόταση της ομάδας προς τον Ιταλό κόουτς.


Ο Αντρέα Ματσόν από την πλευρά του ζήτησε όπως είναι λογικό να του δοθεί μια διορία 24 ωρών, ώστε να μιλήσει ως είθισται με το μάνατζερ του στην Ιταλία (αναχωρεί σήμερα το μεσημέρι για την πατρίδα του) και κατόπιν θα δώσει την οριστική του απάντηση.


Οι άνθρωποι της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. έκαναν αποδεκτή την πρόταση του Αντρέα Ματσόν και έως αύριο το βράδυ αναμένεται να γνωστοποιηθεί αν θα συνεχιστεί η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών και για τα δύο επόμενα χρόνια. Παράλληλα, τακτοποιήθηκαν όλες οι εκκρεμότητες οικονομικού περιεχομένου που υπήρχαν μεταξύ των δύο πλευρών.


Με δεδομένο αυτό, θα αρχίσει όπως γίνεται κατανοητό από αύριο το βράδυ να πραγματοποιείται ο σχεδιασμός της ομάδας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Διότι η θέση και η υποχρέωση του ΑΡΗ στην Ευρωλίγκα δεν επιτρέπουν καμία ολιγωρία.


Επίσης, κατά την διάρκεια του χθεσινού Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., ο Δημήτρης Παπαϊωάννου ανακοίνωσε και επίσημα αυτό που εδώ και ένα χρόνο είχε γνωστοποιήσει εγγράφως στον Πρόεδρο της «κίτρινης» Κ.Α.Ε., Αθανάσιο Τζεβελέκη, σε σχέση με την απόφαση του να αποσυρθεί από την συμμετοχή του στην Κ.Α.Ε., λόγω των αυξημένων επαγγελματικών του υποχρεώσεων.


Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ευχαρίστησαν τον κ. Παπαϊωάννου για τη μέχρι τώρα παρουσία και συμμετοχή του στα δρώμενα του ΑΡΗ, ενώ επιβεβαιώθηκε από την πλευρά του κ. Παπαϊωάννου ότι είναι και θα παραμείνει κοντά στην ομάδα, καθώς επίσης και στην προσπάθεια που ξεκίνησε εδώ και αρκετό καιρό, για το καλό του συλλόγου.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
Τετάρτη 20 Ιουνίου 2007,11:12 μ.μ.
Toni Calvo, bienvinguda a ARIS

Ο Antonio Calvo Arandes, γνωστός σαν Toni, γεννήθηκε στην Βαρκελώνη στις 28/03/1987, έχει ύψος 1,70m και ζυγίζει 65 κιλά. Αγωνίζεται στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής και της επίθεσης, ενώ άνετα μπορεί να αγωνιστεί τόσο στην αριστερή πλευρά όσο και στο κέντρο. Ξεκίνησε να ασχολείται με το ποδόσφαιρο σε ηλικία 4 ετών. Τότε ο πατέρας του αποφάσισε να τον γράψει στην ακαδημία ποδοσφαίρου της Βαρκελώνης με την ονομασία T.A.R.R. Η ακαδημία αυτή, ιδρύθηκε το 1984 από τους πρώην ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα Antoni Torres, Juan M. Asensi, Carles Rexach και Joaquim Rife. Την ονομασία της την πήρε από τα αρχικά των τεσσάρων ιδρυτών της.

Σκοπός της ακαδημίας είναι να μαθαίνει σε μικρά παιδιά τα μυστικά του ποδοσφαίρου και απώτερος σκοπός είναι η στελέχωση των τμημάτων υποδομής της Μπαρτσελόνα. Ο Τόνι αμέσως τράβηξε τα βλέμματα πάνω του, μιας και ξεχώρισε από την πρώτη μέρα και ο Carles Rexach (μετέπειτα προπονητής της Μπάρτσα) ήταν αυτός που πρότεινε να μετακινηθεί στις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα.

Έτσι λοιπόν, το 1998 και σε ηλικία 11 ετών, έγινε επίσημα παίχτης των τμημάτων υποδομής της Μπάρτσα. Οι προπονητές του μιλούσαν από νωρίς για ένα πολύ ταλαντούχο ποδοσφαιριστή, με άριστη τεχνική κατάρτιση, ταχύτητα και έξυπνες κινήσεις μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Την σεζόν 2005/2006 προωθήθηκε στην Barcelona C.

Την ίδια χρονιά έγινε και διεθνής, αφού κλήθηκε πολλές φορές στην Εθνική Νέων της Ισπανίας. Μάλιστα επιλέχτηκε στην 18άδα για την τελική φάση του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U-19 που έγινε στην Πολωνία τον Ιούλιο του 2006 όπου και ήταν βασικότατο στέλεχος στην προσπάθεια της Εθνικής Ισπανίας, η οποία τελικά κατέκτησε το τρόπαιο.


Αναλυτικά οι συμμετοχές του στην τελική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U-19:

18/07/2006: Βασικός και στα 90 λεπτά με αντίπαλο την Τουρκία. Πέτυχε γκολ στο 53ο λεπτό.

23/07/2006: Βασικός για 90 λεπτά με αντίπαλο την Πορτογαλία.26/07/2006: Βασικός για 90 λεπτά στον ημιτελικό με την Αυστρία.

29/06/2006: Βασικός στον τελικό με τη Σκωτία. Αντικαταστάθηκε στο 72ο λεπτό, από το συμπαίχτη του στη Μπαρτσελόνα Jeffren Suarez.

Τη σεζόν 2006/2007 προωθήθηκε στη Barcelona B, που αγωνίζεται στη Segunda B κατηγορία του Ισπανικού πρωταθλήματος . Στο τέλος της ποδοσφαιρικής σεζόν έκανε ντεμπούτο με τη φανέλα της πρώτης ομάδας της Μπάρτσελόνα, αφού αγωνίστηκε στον ημιτελικό και τον τελικό του Copa Catalunya με αντιπάλους την Ταραγόνα και την Εσπανιόλ. Ερχόμενος από τον πάγκο και πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις, βοήθησε την ομάδα του να κατακτήσει το τρόπαιο.

Η επιβράβευση των προσπαθειών του ήρθε, όταν κλήθηκε από τον προπονητή της Εθνικής Ελπίδων της Ισπανίας Gines Melendez, να συμμετάσχει στην τελική φάση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος U-20, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στον Καναδά μεταξύ 30/06/2007 και 22/07/2007. Μάλιστα, μαζί με τον αμυντικό Marc Valiente, είναι οι μοναδικοί παίκτες της Μπαρτσελόνα που κλήθηκαν στην εθνική για το πολύ σημαντικό τουρνουά.

- Ο προπονητής του στη Barcelona B΄, Enrique Costas, δήλωσε πως ο Κάλβο είναι ένας παίκτης με πολύ μεγάλες δυνατότητες και περίσσιο ταλέντο. Η τεχνική του κατάρτιση συγκρίνεται με αυτή μεγάλων παιχτών του παγκόσμιου ποδοσφαίρου.

- Είναι κολλητός φίλος με τον Αργεντινό σταρ της Μπαρτσελόνα, Lionel Messi. Μάλιστα ήταν ο πρώτος φίλος που έκανε ο Μέσσι στη Βαρκελώνη και τον βοήθησε πολύ να προσαρμοστεί στον Ισπανικό τρόπο ζωής.

- Οι φίλαθλοι της Μπαρτσελόνα τον παρομοιάζουν με τον μεγάλο Πορτογάλο διεθνή και πρώην παίχτη της Μπαρτσελόνα, Luis Figo λόγω της κοινής άψογης τεχνικής κατάρτισης, ταχύτητας, σέντρας αλλά και της ικανότητας να αγωνίζονται το ίδιο καλά και στα δύο άκρα της μεσαίας γραμμής.

- Πολλές φορές στο παρελθόν έγινε μεταγραφικός στόχος της Ρεάλ Μαδρίτης. Μάλιστα οι Μαδριλένοι φέρονται να πλησίασαν τον ίδιο και την οικογένεια του, προσφέροντας τεράστια χρηματικά ποσά, για να τον φέρουν στις ακαδημίες της Ρεάλ. Ο Κάλβο δήλωσε πως δε θα άφηνε ποτέ τη Μπάρτσα για να πάει στη μισητή αντίπαλο.

- Την προσπάθεια για να τον φέρουν στη Ρεάλ, τη έκαναν δύο μεγάλα ονόματα του Ισπανικού ποδοσφαίρου. Ο παλαίμαχος επιθετικός και πρώην αντιπρόεδρος της Ρεάλ, Εμίλιο Μπουτραγκένιο και ο Αργεντινός επιθετικός, προπονητής αλλά και επί 9 χρόνια τεχνικός διευθυντής της Ρεάλ, Χόρχε Βαλντάνο.

- Στα τμήματα υποδομής της Μπαρτσελόνα υπήρξε συμπαίκτης με τον Ισπανό παίχτη του Άρη Χαβίτο.- Φέτος τέθηκε αντιμέτωπος με το νέο προπονητή του ΑΡΗ, Juan Carlos Oliva, στα πλαίσια του πρωταθλήματος της Segunda Division B.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,11:03 μ.μ.
Στον Αρη ο Σάκης Πρίττας

Η ΠΑΕ Αρης ανακοινώνει την απόκτηση του Σάκη Πρίττα για τα επόμενα δύο χρόνια. Ο Πρίττας γεννήθηκε στις 9.1.1979, αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή και ξεκίνησε την καριέρα του στον Ποσειδώνα Μηχανιώνας το 1997 στη Γ΄εθνική, όπου είχε 23 συμμετοχές και 7 γκολ. Το 1999 πήγε στην Ξάνθη, όπου σε έξι αγωνιστικές περιόδους είχε 148 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και κύπελλο με 10 γκολ. Την περίοδο 2005-06 μεταγράφηκε στον Ηρακλή όπου αγωνιζόταν μέχρι φέτος. Στον Ηρακλή είχε 44 συμμετοχές με 3 γκολ.

«Είμαι πολύ ικανοποιημένος που συμφώνησα με τη διοίκηση του Αρη. Ανυπομονώ να ξεκινήσει η προετοιμασία, να γνωρίσω τους νέους συμπαίκτες μου και να πιάσουμε δουλειά στο γήπεδο», δήλωσε το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Αρη στο arisfc.gr. Oσο για τους στόχους του με την κιτρινόμαυρη φανέλα; «Στόχος μου είναι να πάει η ομάδα όσο πιο ψηλά γίνεται. Κάθε φορά πρέπει να κάνεις ένα βήμα παραπάνω από εκεί που βρίσκεσαι και φυσικά να στοχεύεις τίτλους».

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,11:02 μ.μ.
Εγχειρίστηκε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος

Με απόλυτη επιτυχία εγχειρίστηκε σήμερα στους κοιλιακούς ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Ο διεθνής κεντρικός αμυντικός θα ξεκινήσει προπονήσεις με χαλαρό τρέξιμο σε 15-20 μέρες.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,10:45 μ.μ.
Εργοτάξιο το 'Κλεάνθης Βικελίδης'

Εργοτάξιο θυμίζει τις τελευταίες μέρες το «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι εργασίες ξεκίνησαν από τις σουίτες που θα ανασκευαστούν και θα εκσυγχρονιστούν για να εναρμονιστούν με το υπόλοιπο κτίριο. Σε κάθε σουίτα θα τοποθετηθεί ειδικός υαλοπίνακας ασφαλείας χωρίς αλουμίνια ώστε να υπάρχει ορατότητα σε όλο τον αγωνιστικό χώρο, ενώ θα υπάρχει πλέον πόρτα σε κάθε σουίτα και έξοδος στον εξώστη για τους ιδιοκτήτες.


Στο κέντρο του γηπέδου θα δημιουργηθεί ειδική σουίτα VIP για τη φιλοξενία της διοίκησης της αντίπαλης ομάδας, όπως υπαγορεύουν οι οδηγίες της ΟΥΕΦΑ, ενώ στο δεύτερο όροφο θα δημιουργηθεί ειδικό μπαρ - καφέ. Παράλληλα αλλάζει η πρόσβαση στη Θύρα των VIPS. Οι κάτοχοι των διαρκείας θα έχουν πλέον αποκλειστική είσοδο με ασανσέρ που θα τους οδηγεί στο δεύτερο όροφο.
Εργασίες ανάπλασης και καλλωπισμού έχουν αρχίσει και στις Θύρες 1 και 3, όπου θα κατασκευαστούν και περισσότερες τουαλέτες.

Τα έργα στον αγωνιστικό χώρο
Σήμερα ξεκίνησαν εργασίες και στον αγωνιστικό χώρο, που είχε προβλήματα εξαιτίας της κακής κατασκευής του. Οι ελλείψεις θα καλυφθούν, ενώ τοπογράφοι ξεκίνησαν την αναμόρφωση και διόρθωση του αγωνιστικού χώρου με ειδικό μηχάνημα laser, το οποίο εντόπισε τις υψομετρικές διαφορές, τις κοιλότητες και τις λακούβες και άρχισε την επιδιόρθωση.


Θα διορθωθεί το πρόβλημα αποστράγγισης των υδάτων και η επιφάνεια του χόρτου θα γίνει πλέον ομαλή. Παράλληλα συνεχίζονται οι εργασίες και στα γήπεδα των εγκαταστάσεων στο Νέο Ρύσιο.

Ο φωτεινός πίνακας
Μετά από μακροχρόνια έρευνα αγοράς η ΠΑΕ Αρης συμφώνησε με τη γερμανική εταιρία Leurocom για την αγορά ηλεκτρονικού φωτεινού πίνακα υψηλής ευκρίνειας 50 τετραγωνικών μέτρων.


Στον πίνακα θα προβάλλονται οι χορηγοί, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα προβολής αγώνων και ταινιών. Στόχος είναι να τοποθετηθεί ο πίνακας στο Κλεάνθης Βικελίδης και να λειτουργήσει έως τις 14 Αυγούστου. Η γερμανική εταιρία Leurocom έχει κατασκευάσει πίνακες σε πολλά ευρωπαϊκά γήπεδα, ενώ τοποθέτησε πίνακες σε όλες τις πόλεις της Γερμανίας κατά τη διάρκεια του παγκοσμίου κυπέλλου.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,10:44 μ.μ.
Αποκλειστικά στο ARISFC.GR βίντεο του Ντάρσι Ντόλτσε Νέτο και του Ντιόγο Ροντρίγκες Σιστόν
Το ARISFC.GR παρούσιάζει τον Ντάρσι Ντόλτσε Νέτο σε δύο αποκλειστικά video. Παρακολουθήστε τον κάνοντας click εδώ και εδώ.

Το ARISFC.GR παρούσιάζει τον Ντιόγο Ροντρίγκες Σιστόν σε δύο αποκλειστικά video. Παρακολουθήστε τον κάνοντας click εδώ και εδώ και εδώ.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,10:41 μ.μ.
Θερμά συγχαρητήρια στην ΚΑΕ Αρης
Το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Αρης συγχαίρει την ομάδα μπάσκετ του Αρη για την κατάκτηση της τρίτης θέσης στο ελληνικό πρωτάθλημα και τη συμμετοχή για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, την Ευρωλίγκα. Μόνο μπράβο αξίζουν στην ΚΑΕ (διοίκηση, αθλητές και προσωπικό), που έκαναν περήφανη την οικογένεια του Αρη.

Οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΕ Αρης οφείλουμε να ευχαριστήσουμε τους καλαθοσφαιριστές της ΚΑΕ Αρης που μας γέμισαν χαρά και περηφάνια κατακτώντας την τρίτη θέση και εξασφαλίζοντας τη συμμετοχή τους στην Ευρωλίγκα. Γνωρίζουμε πόσο δύσκολη ήταν η αποστολή τους ολόκληρη τη χρονιά και έχουμε εμπιστοσύνη ότι μπορούν με το ίδιο πάθος να οδηγήσουν την ομάδα σε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
Τρίτη 19 Ιουνίου 2007,11:46 μ.μ.
Οι Δηλώσεις των πρωταγωνιστών


Αντρέα Ματσόν: «Είναι τόσα πολλά, που θέλω να πω, αλλά θα ήθελα να είμαι περιεκτικός, ξεκάθαρος και συγκεκριμένος: Να τελειώσεις χρονιά με νίκη είναι εξαιρετικό. Είμαστε ξανά στην Ευρωλίγκα γιατί έγινε πολύ καλή δουλειά σε όλους τους τομείς. Όλοι οι άνθρωποι ομάδας βοηθήσανε κάνοντας σωστά και ψύχραιμα την δουλειά τους, χωρίς πανικό και άγχος. Από εκεί ξεκινά η επιτυχία της ομάδας. Ως προπονητές της ομάδας όλη την χρονιά μιλούσαμε για το πώς θα αξιοποιήσουμε το υλικό μας. Ακόμα και εάν υπάρχουν τραυματισμοί πρέπει να στηρίζεις την επιλογή σου ότι και εάν έχει γίνει. Αυτός είναι ο σοβαρός λόγος που ΑΡΗΣ θα αγωνίζεται και του χρόνου στην Ευρωλίγκα. Είναι απίστευτη επιτυχία ότι ο σύλλογος θα παίζει για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν στην συγκεκριμένη διοργάνωση. Θέλω να κάνω επίσης ένα σχόλιο, που μου είπε σήμερα ο Γιάννης Δαμιανίδης και έχει δίκιο: Οι ομάδες ανήκουν στον κόσμο τους, όχι σε προπονητές και παράγοντες. Ανήκουν σε κοινούς και καθημερινούς ανθρώπους, που την στηρίζουν και την αγαπούν. Και είμαι πολύ υπερήφανος, που κατάφερα να κάνω πραγματικότητα ένα ακόμη όνειρο σε αυτούς τους ανθρώπους. Ευχαριστώ το προπονητικό τιμ που έκανε θαυμάσια δουλειά, όπως και όλους στα γραφεία, που δουλεύουν σκληρά για την ομάδα. Σήμερα θα πρέπει όλοι μας να είμαστε υπερήφανοι».

Σχετικά με ερώτηση που έγινε στον Ιταλό κόουτς για το μέλλον του στην ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο τόνισε: «Ήμουν σήμερα στο γραφείο με τον Γιάννη Δαμιανίδη, και αύριο στις 11 θα μιλήσω ξανά μαζί του, όπως και με τον Πρόεδρο. Ο βοηθός μου (Θανάσης Παπαχατζής) ξέρει και θα σας πω τι έχω στην καρδιά μου, αν και μερικές φορές είναι λάθος αυτό. Φυσικά υπάρχουν ομάδες, που προσπαθούν να επικοινωνήσουν είτε με μένα, είτε με ατζέντη μου, αλλά ποτέ δεν σκέφθηκα τι θα κάνω την επόμενη σεζόν. Μέλημα μου ήταν ο ΑΡΗΣ και το πώς θα βγει η ομάδα ξανά στην Ευρωλίγκα. Αυτήν την στιγμή έχω ανάγκη να ξεκουραστώ και να ηρεμήσω. Ότι κάναμε την φετινή σεζόν, χρειάστηκε μεγάλη ενέργεια».

Τερέλ Καστλ: «Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο και όλους όσους δουλέψανε για την οργάνωση του συλλόγου. Θέλω επίσης να δώσω συγχαρητήρια στον ΑΡΗ, σε όλους όσους δουλέψανε, σε όλη την πόλη, που υποστήριξε αυτή την ομάδα. Είχαμε σκαμπανεβάσματα σε όλη την σεζόν. Στους αγώνες με τον Ολυμπιακό κάναμε μεγάλη προσπάθεια για να πάμε στον τελικό, αλλά παρά το γεγονός ότι το αποτέλεσμα της σειράς δεν ήταν ευνοϊκό για μας, εντούτοις βρήκαμε την ψυχική δύναμη να επανέλθουμε και να οδηγήσουμε την ομάδα, εκεί, που της αξίζει. Στην Ευρωλίγκα».

Λούκα Παβίσεβιτς: «Συγχαρητήρια στον κόουτς Ματσόν, στους παίκτες και τον κόσμο του ΑΡΗ για την πρόκριση στην Ευρωλίγκα. Όπως σε όλη την διάρκεια του πρωταθλήματος προσπαθήσαμε με όλες τις δυνάμεις για να κερδίσουμε την συμμετοχή μας στην Ευρωλίγκα. Δυστυχώς σε αυτό το κρίσιμο ματς, δεν βγήκαμε έτοιμοι στο γήπεδο. Για να παίξεις σε αυτή την έδρα και με αυτή την ομάδα, πρέπει να ξεκινήσεις εντελώς διαφορετικά, να έχεις δύναμη, συγκέντρωση και πολύ καλή άμυνα στο ένας εναντίον ενός και να μην κάνεις λάθη. Δεν πετύχαμε να τα κάνουμε όλα αυτά στην αρχή, δεν τα κάναμε στην συνέχεια, και όταν δεν τα κάνεις στην αρχή, είναι δύσκολο να το κάνεις στην συνέχεια. Έδωσα συγχαρητήρια στους παίκτες στα αποδυτήρια και το κάνω και δημόσια. Η ανάλυση του παιχνιδιού δεν έχει μεγάλη σημασία, όσο το ότι δεν τα καταφέραμε. Είμαι υπερήφανος που ήμουν προπονητής του Πανιωνίου».

Αντρέ Χάτσον: «Ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκας και το προπονητικό τιμ μας είχε προετοιμάσει πολύ καλά. Ήμασταν κακοί στο ένας εναντίον ενός. Εκπροσωπώντας την ομάδα θέλω να πω ότι δεν μπήκαμε με την ένταση που απαιτούσε αυτό το ματς. Ο κόσμος του ΑΡΗ ήταν φανταστικός και είναι από τους καλύτερους σε όλη την Ευρώπη. Με την υποστήριξη τους έδωσαν μεγάλη ώθηση στους παίκτες του ΑΡΗ κατά την διάρκεια του αγώνα. Ο ΑΡΗΣ κατάφερε επίσης να βάλει τα μεγάλα σουτ, ενώ εμείς δεν είχαμε την απαιτούμενη ενέργεια. Είμαστε ωστόσο χαρούμενοι για το πώς τελειώσαμε την σεζόν και περιμένουμε μεγάλα πράγματα για το μέλλον. Φυσικά θα θέλαμε να είχαμε νικήσει και λυπούμαστε που δεν το κάναμε».

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,11:36 μ.μ.
Στην Ευρωλίγκα με το σπαθί του!
Ευρωλίγκα ερχόμαστε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά! Ο ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο παραμένει εκεί όπου δικαιωματικά ανήκει. Στα μεγάλα σαλόνια του ευρωπαϊκού μπάσκετ, δίπλα στους κορυφαίους συλλόγους της «Γηραιάς Ηπείρου». Αυτός ήταν ο βασικός στόχος της ομάδας, όταν η Διοίκηση με «τιμονιέρη» τον Αντρέα Ματσον «έχτιζαν» πέρσι το καλοκαίρι τον φετινό ΑΡΗ. Και ο στόχος έγινε πραγματικότητα σήμερα μετά την εύκολη επικράτηση του Πανιωνίου στο «φλεγόμενο» Αλεξάνδρειου με 73-60.

Η πέμπτη και τελευταία αναμέτρηση της σειράς των μικρών τελικών του Ελληνικού Πρωταθλήματος είχε τελικά κιτρινόμαυρο επίλογο, αφού η αρμάδα του Αντρέα Ματσόν δεν άφησε κανένα περιθώριο στην αντίπαλη ομάδα για το ποιος θα καταλάμβανε την τρίτη θέση που ισοδυναμεί με την έξοδο στην Ευρωλίγκα. Έτσι λοιπόν, η κίτρινη αυτοκρατορία συνεχίζει την αντεπίθεση της έχοντας ως μεγάλο όπλο τον ανυπέρβλητο κόσμο της που γέμισε ασφυκτικά το Παλέ και δημιούργησε για μια ακόμη φορά καταπληκτική ατμόσφαιρα . Το γήπεδο έμοιαζε με «καμίνι» και ήταν αρκετό για να «σβήσει» τα όνειρα των «κυανέρθυρων» που διέγραψαν επίσης μια πολύ επιτυχημένη χρονιά και είναι αναμφισβήτητα ένα πολύ καλό δουλεμένο σύνολο.

Τα πράγματα φάνηκε από νωρίς ότι θα κυλήσουν αρμονικά για τους «κίτρινους», αφού με το ξεκίνημα του αγώνα προηγήθηκαν με 14-2 στο 4΄ και 21-9 στο 8’ δείχνοντας αποφασισμένοι να μην αφήσει πολλά περιθώρια αντίδρασης στους φιλοξενούμενους. Έτσι το δεκάλεπτο τελείωσε με 21-11, ενώ η κυριαρχία του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο φάνηκε ακόμη περισσότερο στην συνέχεια όταν το σκορ έγινε 29-14 στο 13’ και 37-19 στο 16’. Όποιος νόμιζε ότι κάπου εκεί οι παίκτες του Αντρέα Ματσόν θα επαναπαυόντουσαν έκανε πολύ μεγάλο λάθος. Συνεχίζοντας στους ίδιους ξέφρενους ρυθμούς και με τον Τσαλδάρη να εκτελεί ανηλεώς το αντίπαλο καλάθι (σημείωσε 13 πόντους με 4/4 βολές, ¾ δίποντα και ½ βολές σε 17’ συμμετοχής στο πρώτο ημίχρονο) η διαφορά ξέφυγε στους 19 πόντους (42-23) στο 19’ για να κλείσει το ημίχρονο με 42-26.

Στην επανάληψη οι «κίτρινοι» παίζοντας το ίδιο σοβαρά και ψυχωμένα δεν επέτρεψαν σε κανένα σημείο της αναμέτρησης τον Πανιώνιο να επιστρέψει στο παιχνίδι. Η διαφορά ασφαλείας είχε διώξει το παραμικρό ίχνος άγχους από τους παίκτες του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, οι οποίοι ζωγράφιζαν στο παρκέ του Αλεξανδρείου. Με άμυνα από… γρανίτη και ομαδικό πνεύμα στην επίθεση, η διαφορά έφθασε στην υψηλότερη τιμή της στο 36’, όταν το σκορ έγινε 67-46 με καλάθι του Γουίλκινσον, για να τελειώσει τελικά ο αγώνας με 73-60.

Με αυτόν τον τρόπο έκλεισε απόλυτα επιτυχημένα η φετινή αγωνιστική χρονιά για τον ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Η ομάδα παραμένει πανάξια στην Ευρωλίγκα, πραγματοποιώντας μια εξαιρετική πορεία στην διάρκεια της κανονικής περιόδου, όταν και κατέκτησε την δεύτερη θέση, ενώ στην Ευρωλίγκα είχε μια αξιόλογη πορεία που σημαδεύτηκε με την πρόκριση της στο TOP 16 του θεσμού. Για να επιτευχθούν όλα αυτά δούλεψαν σκληρά όλοι στην οικογένεια του ΑΡΗ και σήμερα οι κόποι όλων δικαιώθηκαν. Μα πάνω από όλα υπήρχε αυτός ο υπέροχος λαός που στήριξε τον «Αυτοκράτορα» σε όλη την διάρκεια της χρονιάς είτε έπαιξε εντός, είτε εκτός έδρας. Την προστάτεψε, την υποστήριξη με περίσσιο πάθος και σήμερα «γεύτηκε» μια ακόμη επιτυχία στην πλούσια ιστορία του συλλόγου…

Τα δεκάλεπτα: 21-11, 42-26, 60-42, 73-60

ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (Ματσόν): Καστλ 7, Σιγάλας, Τσαλδάρης 18 (2), Σεραπίνας, Σκέιλς 10 (2), Ηλιάδης 10 (1), Γουίλκινσον 14 (1), Μάσεϊ 8, Γιαννούλης 4, Παντελιάδης 2.

Πανιώνιος (Παβίσεβιτς): Καυκής 3 (1), Μίλκοβιτς 3 (1), Περπέρογλου 6 (1), Ντόιτσιν 5 (1), Αρσλάν 6, Αγγελόπουλος 1, Γουΐνστον 21 (3), Νταγκόλιοβιτς 1, Χάτσον 14.


Όλε, Όλε, όλε!!!!

Λαός και παίκτες έγιναν ένα μετά το τέλος του αγώνα. Μόλις ακούστηκε η κόρνα της λήξης, ουκ ολιγοι φίλαθλοι της ομάδας εισέβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσουν με τους 12 ήρωες του Αντρέα Ματσόν. Οι φανέλες και τα σορτσάκια των παικτών έγιναν αντικείμενο λατρείας από τους φίλους του ΑΡΗ, οι οποίοι προσπαθούσαν απεγνωσμένα να πάρουν από ένα λάφυρο ο καθένας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Άλεξ Σκέϊλς που είχε μείνει χωρίς στολή και μην έχοντας τι άλλο να δώσει διαπίστωσε ότι τα παπούτσια που φορούσε κατά την διάρκεια της χρονιάς του ήταν περιττά και γυρνώντας προς την κερκίδα πέταξε το ένα στην κερκίδα. Το άλλο δεν τα κατάφερε, αφού το άρπαξε ένας φίλαθλος που είχε σκαρφαλώσει κυριολεκτικά πάνω του. Αντικείμενο λατρείας πέρα από τους παίκτες έγινε και ο Αντρέα Ματσόν που δέχθηκε τα συγχαρητήρια όλων, μια και έχει μεγάλο μερίδιο στη νέα φετινή επιτυχία της ομάδας. «Είναι τρελός ο Ιταλός» φώναζαν μάλιστα δεκάδες φίλοι του ΑΡΗ στον 41χρονο τεχνικό που φαίνεται ότι κατέχει σημαντική θέση στις καρδιές τους, όπως και ένας ακόμη σπουδαίος Ιταλός που τίμησε την κίτρινη φανέλα για μια διετία πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του Κυπέλλου Κόρατς το 1997 και αυτήν του Κυπέλλου Ελλάδας το 1998. Ο λόγος βεβαίως για τον Μάριο Μπόνι, για τον οποίο βγήκε εξάλλου το παραπάνω σύνθημα από τον κόσμο του ΑΡΗ και σήμερα ξανά ακούστηκε για χάρη του Αντρέα Ματσόν.

Ο παιχνιδιάρης Ματσόν Τζούνιορ

Λίγο πριν αρχίσει η αναμέτρηση, οι 5000 φίλοι του ΑΡΗ που γέμισαν σήμερα το Αλεξάνδρειο πέταξαν δεκάδες χαρτάκια και χαρτοταινίες δημιουργώντας ένα μοναδικό τοπίο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να αργήσει η έναρξη του αγώνα για μερικά λεπτά, αφού είχε μαζευτεί ένα βουνό από χαρτιά σε όλο το παρκέ του γηπέδου. Μάλιστα ο γιος του Αντρέα Ματσόν, Μπράντο βρήκε την ευκαιρία να ξεφύγει από τη μητέρα του Κάτια και να χωθεί μέσα στα χαρτιά! Ο μικρός Μπράντο το ευχαριστήθηκε με την ψυχή του, την ώρα που ο πατέρας του έδινε τις τελευταίες οδηγίες στους παίκτες του, λίγο πριν μπουν στο παρκέ για να πάρουν τη μεγάλη νίκη!

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,10:20 μ.μ.
Κάλβο: «Περιμένω να παίξω στον Αρη»

O Τόνι Κάλβο θεωρείται παίκτης του Αρη, με τον Ισπανό να μιλά στο «Αθλητικό Metropolis» από τη Μαδρίτη για την νέα σελίδα στην καριέρα του. Πιο συγκεκριμένα τόνισε: «Όλα δείχνουν ότι θα είμαι παίκτης του Αρη. Συναντήθηκα χθες με τον κύριο Φερέρ και τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα και συμφωνήσαμε προφορικά. Το μόνο που απομένει πλέον είναι να υπογράψω το συμβόλαιο μου», για να συνεχίσει: « Ήταν απίστευτη χαρά για μένα. Θέλω να παίξω στην ομάδα του Αρη. Περιμένω πως και πως να έρθω στην Θεσσαλονίκη και να παίξω. Ξέρω ότι ο Αρης είναι μία πολύ καλή ομάδα». Για το ενδιαφέρον των «κίτρινων» δήλωσε: «Μίλησα με τον κύριο Φερέρ πριν δύο μήνες. Μου έκανε μία πάρα πολύ καλή πρόταση. Μου είπε ότι θα παίζω στην πρώτη ομάδα και στην Α΄ Εθνική. Ένιωσα ιδιαίτερα χαρούμενος όταν άκουσα για την πρόταση». Στην συνέχεια για ανέφερε τι γνωρίζει για την νέα του ομάδα: «Έχω δει αρκετά βίντεο με τους Ισπανούς παίκτες του Αρη. Γνωρίζω τον Χαβίτο από την Μπάρτσα. Θα με βοηθήσει ο Ισπανός τεχνικός (ο κ. Ολίβα) να προσαρμοστώ στην ομάδα. Έμαθα ότι είναι φοβερός ο κόσμος του Αρη. Αν μπορώ να βοηθήσω θα βρίσκομαι και εγώ στους αγώνες μπάσκετ της ομάδας». Για το τι έπαιξε ρόλο στην τελική του απόφαση τόνισε: «Η έξοδος στο Κύπελλο UEFA είναι ένας παράγοντας αλλά δεν είναι ο μόνος. Η παρουσία μου στον Αρη θα είναι μία καλή εμπειρία για μένα και την καριέρα μου. Εμπιστεύομαι τον κύριο Φερέρ και εκτίμησα την πολύ καλή πρόταση που μου έκανε». Για το αν γνωρίζει κάτι που έχει σχέση με τον Τζιοβάνι Ντος Σάντος, ο Τόνι Κάλβο τόνισε ότι ο Μεξικάνος εκτός απρόοπτου θα προωθηθεί στην πρώτη ομάδα της Μπαρτσελόνα. Όσο για το πότε θα έρθει στη Θεσσαλονίκη τόνισε:

«Βρίσκομαι στην Μαδρίτη για το τουρνουά με την Εθνική Ισπανίας, που λήγει στις 18 Ιουλίου. Μετά από μία εβδομάδα αναμένεται να έρθω στην Θεσσαλονίκη».

«Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο του Αρη. Έχω δει μηνύματα στο site της ομάδας και ελπίζω ότι ο κόσμος θα μας βοηθήσει να πετύχουμε πολλά πράγματα», είπε κλείνοντας ο Τόνι Κάλβο.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,2:44 π.μ.
Γιαννούλης: Θέλουμε τη νίκη για τον ΑΡΗ και τον κόσμο του
Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για τον ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο που αύριο στις 18:45 στο Αλεξάνδρειο θα δώσει τον σημαντικότερο αγώνα του για τη φετινή αγωνιστική σεζόν. Η σειρά των μικρών τελικών κόντρα στον Πανιώνιο βρίσκεται πια στην τελική της ευθεία και αύριο θα παιχθεί η τελευταία πράξη, με τους «κίτρινους» να δηλώνουν πανέτοιμοι για να γράψουν αυτοί τον επίλογο.

Η προετοιμασία της ομάδας συνεχίστηκε σήμερα με μια πρωινή προπόνηση στην οποία όλοι οι παίκτες του Αντρέα Ματσόν έδωσαν το παρών και η πίστη για τη νίκη απέναντι στους «κυανέρυθρους» ήταν διάχυτη. Ο Γιάννης Γιαννούλης δίνει στο ARISBC.GR το στίγμα του για το πώς αντιμετωπίζει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του τον αυριανό 5o τελικό: «Δεν είναι ένας αγώνας για την φάση των μικρών τελικών του Πρωταθλήματος, αλλά ο μεγάλος τελικός. Μετά από την αυριανή αναμέτρηση με τον Πανιώνιο θα κλείσει η φετινή σεζόν και είμαστε αποφασισμένοι να τελειώσουμε ιδανικά», τονίζει ο Γιάννης Γιαννούλης στο ARISBC.GR και υπογραμμίζει: «Στενοχωρηθήκαμε πολύ που χάσαμε προχθές, αλλά είμαστε όλοι στην ομάδα συγκεντρωμένοι και πανέτοιμοι για να κερδίσουμε αύριο. Πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε για τον κόσμο, για τους εαυτούς μας, αλλά πάνω από όλα για τον ΑΡΗ».

Ένα στοιχείο στο οποίο στηρίζουν πολλά στο «κιτρινόμαυρο στρατόπεδο» είναι η δύναμη που τους παρέχει το γεμάτο Παλέ. Ο λαός του ΑΡΗ αναμένεται να δώσει ένα ακόμη δυναμικό παρών, προκειμένου να βοηθήσει την αγαπημένη του ομάδα να φτάσει στην υπέρ πολύτιμη νίκη, με τον Γιαν – Γιαν να σημειώνει: «Όταν ξεκινούσε η χρονιά είχα πει ότι θέλω το τελευταίο παιχνίδι της ομάδας να λήξει με νίκη. Έτσι όπως ήρθαν τελικά τα πράγματα θα προτιμούσα να έχανα στον τελευταίο αγώνα, αρκεί να έπαιζα στον μεγάλο τελικό. Με δεδομένο όμως ότι αγωνιζόμαστε τελικά για την τρίτη θέση και έχουμε το πλεονέκτημα της έδρας, θέλω όσο τίποτα άλλο να παίξω αύριο μπροστά στον κόσμο του ΑΡΗ και στο φινάλε να τους δώσουμε μεγάλη χαρά γιατί ήταν όλη την χρονιά πραγματικά δίπλα μας».

Ο φετινός ΑΡΗΣ θα ξεπεράσει άλλο ένα ρεκόρ, αφού η αυριανή αναμέτρηση θα είναι η 59η της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αυτός θα είναι και ο μεγαλύτερος αριθμός αγώνων που δίνουν οι «κίτρινοι» σε μια χρονιά, αφού η αμέσως επόμενη επίδοση ήταν την σεζόν 1992-93 με 58 αγώνες εντός και εκτός συνόρων. Όλοι αυτοί οι αγώνες είναι επόμενο να «βαραίνουν» το συγκρότημα του Αντρέα Ματσόν, αλλά αυτό λίγη σημασία έχει αφού όπως δηλώνει και ο Καρδιτσιώτης σέντερ: «Δεν σκεφτόμαστε πόσους αγώνες δώσαμε. Δουλειά μας εξάλλου είναι να παίζουμε μπάσκετ. Εδώ που φτάσαμε δεν υπάρχει ούτε κούραση, ούτε τίποτα. Σε αυτόν τον αγώνα τα λάθη δεν συγχωρούνται και δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση να καταστρέψουμε τους κόπους μιας ολόκληρης χρονιάς. Το μόνο που θέλουμε είναι να κερδίσουμε, γιατί αυτή η ομάδα το αξίζει και με το παραπάνω. Είχαμε μια αξιοπρεπέστατη πορεία στην Ευρωλίγκα και όχι μόνο δεν ήμασταν κάτι σαν «πιόνι», όπως θα περίμεναν ορισμένοι, αλλά αποτελέσαμε ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά της διοργάνωσης. Όλα τα Μ.Μ.Ε. έκαναν μάλιστα ειδικές αναφορές στους φιλάθλους του ΑΡΗ που υποστήριζαν κόσμια και χωρίς ευτράπελα την ομάδα τους, ενώ επίσης είδαμε ουκ ολίγες φωτογραφίες που απεικόνιζαν γεμάτο το γήπεδο. Αύριο λοιπόν πρέπει να κερδίσουμε γιατί ο ΑΡΗΣ αξίζει να παίξει και του χρόνου στην Ευρωλίγκα. Το αξίζει βάση της ιστορίας του, της φετινής του πορείας, αλλά και λόγω των φιλάθλων του».

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
Δευτέρα 18 Ιουνίου 2007,8:05 μ.μ.
Γ. Κόντης: «Προχωρημένες επαφές με Τόνι Κάλβο»
Στη ραδιοφωνική εκπομπή του Συνδέσμου στο “Libero 107.4” φιλοξενήσαμε τον εκτελεστικό διευθυντή του ΑΡΗ, κ. Γιάννη Κόντη. Μετά την επιστροφή του από τη Βραζιλία, ο κ. Κόντης ανέλυσε πολλά από τα φλέγοντα θέματα που αφορούν το Σύλλογο, τις μεταγραφικές επιλογές που έγιναν, αυτές που θα ακολουθήσουν, τον τρόπο με τον οποίο πραγματοποιήθηκαν αλλά και τη φιλοσοφία που εφαρμόζεται εδώ και 3 χρόνια στον ΑΡΗ.

Μάρκο Αουρέλιο: Είναι ένας ψηλός και δυνατός ποδοσφαιριστής και αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της άμυνας. Διακρίνεται από ταχύτητα και δύναμη στο παιχνίδι του, ενώ χαρακτηριστικό του είναι οι εν κινήσει σέντρες και σουτ που συχνά επιχειρεί. Θεωρώ ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής που έλειπε από την ομάδα, πιστεύουμε και στην αξία και στις δυνατότητές του. Θα μας βοηθήσει ουσιαστικά. Τον έχουμε παρακολουθήσει ιδίοις όμμασι σε παιχνίδια του, αλλά και από βίντεο, και θεωρούμε ότι μπορεί να αποτελέσει μια πολύ καλή λύση για την ομάδα μας.

Μεταγραφές: Όλες οι μεταγραφικές κινήσεις μας αποτελούν προϊόν σχεδιασμού μηνών, με συγκεκριμένους στόχους σε ονόματα και θέσεις. Η απόκτηση κάποιου ποδοσφαιριστή γίνεται αφού ενταχθεί στα πλαίσια της φιλοσοφίας που έχουμε σαν Σύλλογος. Ποδοσφαιριστές αξιόλογοι, ίσως λίγο άγνωστοι στο ευρύ ποδοσφαιρικό κοινό, αλλά με όρεξη και διάθεση για δουλειά μέσα στο γήπεδο, νέοι σε ηλικία , που και τους έχουμε παρακολουθήσει να αγωνίζονται, αλλά και έχουμε συλλέξει όλα τα στοιχεία που μας ενδιαφέρουν για να προχωρήσουμε στην απόκτησή τους. Οι μεταγραφές δεν έχουν ολοκληρωθεί, θα υπάρξουν σίγουρα ακόμα 2-3 προσθήκες, αλλά και πάλι τίποτα δεν θα είναι οριστικό. Αν διαπιστωθούν κενά κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας, υπάρχει και η θέληση αλλά και η δυνατότητα να γίνουν οι κατάλληλες διορθωτικές κινήσεις.

Τόνι Κάλβο: Ο Τόνι είναι ένας ποδοσφαιριστής που μας ενδιαφέρει άμεσα. Είναι μεγάλο ταλέντο, από τα μεγαλύτερα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο ισπανικό ποδόσφαιρο. Χαρακτηριστικά του είναι η μεγάλη ταχύτητα, ίσως μεγαλύτερη από του Χαβίτο, η πολύ καλή σέντρα , η τάση του να συγκλίνει προς την περιοχή του αντιπάλου, η ευκολία που έχει να προσαρμόζεται και στο δεξί και στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, και από Ευρώπη, αλλά και από Ελλάδα. Είναι ένας από τους 3-4 ποδοσφαιριστές της Μπαρτσελόνα Β’ που έχουν ήδη επαγγελματικό συμβόλαιο. Οι Καταλανοί τον πιστεύουν σαν ποδοσφαιριστή, αλλά είναι και αρκετά δύσκολο να προωθηθεί στην πρώτη ομάδα, από τη στιγμή που ήδη υπάρχουν πολλοί μεγάλοι παίκτες εκεί. Σαν ΑΡΗΣ θεωρούμε ότι δεν πρέπει να συζητάμε περισσότερο για το θέμα, πριν καταφέρουμε να ολοκληρώσουμε την μεταγραφή του παίκτη. Αυτό τον καιρό ο ποδοσφαιριστής θα ενσωματωθεί στην αποστολή της Εθνικής Ισπανίας, για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U20 που θα διεξαχθεί στον Καναδά. Σε περίπτωση λοιπόν που καταφέρουμε να τον αποκτήσουμε, θα ενσωματωθεί στην ομάδα στις 22/7, μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του με την Εθνική.

Τζιοβάνι Ντος Σάντος: Δεδομένη είναι η θέση μας, ότι ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής μάς ενδιαφέρει. Δεν εξαρτάται όμως κάτι αποκλειστικά από τη θέλησή μας, αλλά από την απόφαση που θα λάβει η διοίκηση της Μπαρτσελόνα, σχετικά με το ρόστερ της για τη νέα περίοδο. Πέρα όμως από όλα αυτά, δεδομένη είναι και η επιθυμία και του παίκτη αλλά και του πατέρα του (ας μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για ένα 18χρονο παιδί), να προτιμήσουν τον ΑΡΗ για το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Νέος ΑΡΗΣ 2007-08: Το νέο πρόσωπο που θα παρουσιάσει η ομάδα στη χρονιά που έρχεται, είμαστε πεπεισμένοι ότι θα είναι ακόμα καλύτερο από το περσινό. Θέλουμε να δημιουργήσουμε ένα τέτοιο ρόστερ , που θα μας δίνει τη δυνατότητα να έχουμε δύο ισάξιους ποδοσφαιριστές σε κάθε θέση. Έχουμε ήδη αποκτήσει τέσσερις νέους ποδοσφαιριστές, καλύτερους από αυτούς που είχαμε στη δύναμή μας πέρσι. Θα συνεχίσουμε την ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού της ομάδας, με την ίδια φιλοσοφία που αναλύσαμε πιο πριν. Η επιλογή των φιλικών παιχνιδιών στη Γαλλία, έγινε με τέτοιο τρόπο, ώστε να αγωνιστούμε με ομάδες που όχι μόνο είναι δυνατές, αλλά θα βρίσκονται και σε καλύτερη κατάσταση, αφού το γαλλικό Πρωτάθλημα ξεκινάει νωρίς τον Αύγουστο. Θα αποτελέσουν καλά τεστ, ώστε να διαπιστώσουμε από νωρίς τις δυνατότητές μας, εν όψει των υποχρεώσεών μας φέτος σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,2:30 μ.μ.
O Αρης απέκτησε τον Μάρκο Αουρέλιο
Η ΠΑΕ Αρης ανακοινώνει την απόκτηση του Βραζιλιάνου ποδοσφαιριστή Μάρκο Αουρέλιο Μπαρμπιέρι. Ο Μάρκο Αουρέλιο γεννήθηκε στις 27 Μαρτίου 1983, έχει ύψος 1.82 μ. και βάρος 70 κιλά. Αγωνίζεται στη θέση του αριστερού μπακ και υπέγραψε με τον Αρη συμβόλαιο διάρκειας τριών χρόνων. Ξεκίνησε από την Κορίνθιανς και φέτος αγωνιζόταν στην Ουνιάο Σάο Ζοάο.

«Είμαι ικανοποιημένος που ολοκληρώθηκε η μεταγραφή μου στον Αρη. Ανοίγει μια καινούργια σελίδα στην καριέρα μου με το άλμα στην Ευρώπη και ελπίζω να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα, αλλά παράλληλα να δικαιώσω και τους ανθρώπους του Αρη που με επέλεξαν. Μου αρέσει να αγωνίζομαι μπροστά σε ενθουσιώδες κοινό και είμαι χαρούμενος, που οι πρώτες πληροφορίες μου για τον Αρη λένε ότι έχει πιστούς οπαδούς. Ανυπομονώ να παίξω μπροστά τους», δήλωσε ο Μάρκο Αουρέλιο στο arisfc.gr.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,2:22 μ.μ.
Με γεμάτο Αλεξάνδρειο για την έξοδο στην Ευρωλίγκα

Ο ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο γνωστοποιεί στους φιλάθλους του, ότι θα αρχίσει από σήμερα το απόγευμα η διάθεση των εισιτηρίων για την πέμπτη αναμέτρηση της Γ’ Φάσης των φετινών play offs της Α1 για τις θέσεις 3-4 κόντρα στον Πανιώνιο που θα διεξαχθεί την Τρίτη (19/06) στο Αλεξάνδρειο και ώρα 18:45.

Στηρίξτε τον αγαπημένο μας ΑΡΗ στον τελευταίο αγώνα της φετινής αγωνιστικής χρονιάς γεμίζοντας το Αλεξάνδρειο και συνταχθείτε ενεργά στην προσπάθεια της ομάδας μας να εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στην Ευρωλίγκα και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Οι τιμές των εισιτηρίων:

Θύρα 1: 10 ευρώ
Θύρα 2-3: 20 ευρώ
Θύρα 4: 10 ευρώ
Θύρα 5-6: 10 ευρώ
Θύρα 7-8-9-10: 10 ευρώ

Υπάρχουν επίσης και παιδικά εισιτήρια των 5 ευρώ για παιδιά από έξι έως δώδεκα ετών.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους σήμερα από τις 17:00 έως τις 21:00 από τα εκδοτήρια του Αλεξανδρείου Αθλητικού Μελάθρου, ενώ αύριο από τις 09:00 το πρωί από τα γραφεία του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και (τηλ. 2310 265-600) και τα εκδοτήρια του γηπέδου έως την έναρξη του αγώνα.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments