Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2007,3:20 π.μ.
Τέρι: «Είναι σαν μια νέα αρχή για μενα»

Ενισχυμένος σε σημαντικό βαθμό αναμένεται να παραταχθεί αύριο (17:00) ο ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στο κλειστό της Νεάπολης κόντρα στην Ολύμπια Λάρισας. Οι 'κίτρινοι' προχώρησαν σε μια εσωτερική… μεταγραφή και ο λόγος βεβαίως για τον Ρέϊσον Τέρι που αύριο αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στο ελληνικό Πρωτάθλημα.

Μετά την έκδοση του σκοπιανού διαβατηρίου για λογαριασμό του Τζερεμάϊα Μάσεϊ, οι άνθρωποι της ομάδας κινήθηκαν άμεσα ως προς την έκδοση δελτίου τόσο για τον 25χρονο φόργουορντ που θα λογίζεται πλέον ως κοινοτικός, όσο και για τον Ρέισον Τέρι που θα καλύψει την δεύτερη θέση Αμερικανού που προέκυψε. Οι προσπάθειες μάλιστα των «κίτρινων» καρποφόρησαν και έτσι ο Τέρι θα ενισχύσει αύριο την ομάδα στον πολύ σημαντικό αγώνα με την Ολύμπια Λάρισας.

«Αισθάνομαι πλέον πολύ άνετα και είναι σαν μια νέα αρχή για μένα», τονίζει χαρακτηριστικά ο Ρέισον Τέρι στο ARISBC.GR και συνεχίζει: «Τόσο καιρό έπαιζα μόνο έναν αγώνα την εβδομάδα αντί για δύο όπως η υπόλοιπη ομάδα κάτι που ήταν ιδιαίτερα ψυχοφθόρο και αποθαρρυντικό διότι αν δεν πήγαιναν καλά τα πράγματα σε κάποιον αγώνα της Ευρωλίγκα, θα έπρεπε να περιμένω άλλες επτά μέρες μέχρι τον επόμενο αγώνα. Τώρα όμως έχει φύγει από πάνω μου όλη αυτή η πίεση που αισθανόμουν και από την στιγμή που θα αγωνίζομαι και εγώ δύο φορές την εβδομάδα θα μπορέσω να βρω το ρόλο μου μέσα στην ομάδα και όντας πιο άνετος να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό».

Η χαρά του 23χρονου απόφοιτου από το North Carolina είναι έκδηλη αφού ήταν αναγκασμένος εδώ και τόσο καιρό να μετέχει μόνο στους αγώνες της Ευρωλίγκα, κάτι που δεν διευκόλυνε ούτε τον ίδιο, αλλά ούτε και την ομάδα. Από αύριο όμως θα έχει την δυνατότητα να αγωνίζεται και στο ελληνικό Πρωτάθλημα γεγονός που θα βοηθήσει τον ταλαντούχο Αμερικανό φόργουρντ να βρει τον ρυθμό του και να ξεδιπλώσει καλύτερα τις αρετές του μέσα στο παρκέ: «Είμαι πολύ ενθουσιασμένος γιατί έχω αφήσει πίσω μου αυτήν την κατάσταση που με ταλαιπώρησε», αναφέρει χαρακτηριστικά και συνεχίζει: «Αισθάνομαι μάλιστα ιδιαίτερα ανακουφισμένος που θα έχω το δικαίωμα από εδώ και πέρα να βοηθώ την ομάδα μου να κερδίζει από το να κάθομαι στο σπίτι και να την παρακολουθώ από την τηλεόραση. Πλέον μπορώ να νιώθω περισσότερο ως μέλος της ομάδας και είναι σαν να ξεκινάνε τώρα όλα από την αρχή».

Όσο για το τι θα πρέπει να κάνει ο ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο για να επιστρέψει αύριο από τον «κάμπο» με το διπλό, ο Ρέισον Τέρι παρατηρεί: «Δεν ξέρω ακριβώς το ρόστερ της ομάδας, αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι θα πάμε εκεί πέρα με σκοπό να διεκδικήσουμε τη νίκη. Σίγουρα μας περιμένει μια ακόμη σκληρή αναμέτρηση και θα πρέπει να ελέγξουμε όλα αυτά τα πράγματα που μπορούμε να ελέγξουμε αναγκάζοντας τον αντίπαλο να παίξει στους δικούς μας ρυθμούς».

Η αποστολή των «κίτρινων» θα συναντηθεί στις 18:00 στο Αλεξάνδρειο και θα αναχωρήσει οδικώς με προορισμό την Λάρισα. Στην 12ακαδα συμπεριλήφθηκε και ο νεαρός Γάϊος Σκορδίλης.

Ετικέτες

 
posted by lewnoanyparktos
Permalink ¤