Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2007,4:32 π.μ.
ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο – Ολύμπια Μιλάνο 70-77

Την πρώτη εντός έδρας ήττα του στην Ευρωλίγκα υπέστη σήμερα ο ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο από την Ολύμπια Μιλάνο με 70-77. Οι «κίτρινοι» έπαθαν επιθετική καθίζηση στο πρώτο δεκάλεπτο όταν και δεν μπόρεσαν να σπάσουν την άμυνα ζώνης της ιταλικής ομάδας και αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Ολύμπια να προηγηθεί με 9-20 στο 7 και να κλείσει το δεκάλεπτο με διαφορά 15 πόντων (11-26).


Η διαφορά έφθασε ακόμη και στους 17 πόντους (11-28) στο ξεκίνημα του δεύτερου δεκάλεπτου. Στο σημείο εκείνο οι παίκτες του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο αφυπνίσθηκαν από το πάθος και τις φωνές του κόσμου τους και κατάφεραν αρχικά να μειώσουν την διαφορά με ένα σερί 9-4 στους δώδεκα πόντους (20-32) και λίγο αργότερα στο 19 στους έξι (31-37). Αυτή η διαφορά έμεινε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου (35-41).


Στο ξεκίνημα του β΄ ημιχρόνου οι «κίτρινοι» δεν μπήκαν με δύναμη και πάθος όπως θα περίμεναν οι φίλοι τους και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ξεφύγουν και πάλι οι Ιταλοί (49-59 στο 27) και να κλείσουν το 3ο δεκάλεπτο προηγούμενοι με 54-62.


Στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο ο ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο μπήκε επιτέλους δυνατά και με ένα σερί 5-0 κατάφερε να μειώσει στους τρεις πόντους (59-62). Όμως για ακόμα μια φορά δεν υπήρξε συνέχεια καθώς οι Ιταλοί πήραν και πάλι διαφορά εννέα πόντων τρία λεπτά πριν από τη λήξη (59-68). Με μία τελευταία προσπάθεια ο ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο μείωσε ξανά τη διαφορά στους τρεις πόντους 28’’ πριν από το τέλος, αλλά οι φιλοξενούμενοι διατήρησαν την ψυχραιμία τους και πήραν τη νίκη με τελικό σκορ 70-77.


Τα δεκάλεπτα: 11-26, 35-41, 54-62, 70-77.


ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (Χέρμπερτ): Καστλ 3 (1), Τέρι 2, Σεραπίνας 11 (3), Ράιτ 16 (2), Καλαϊτζής 6 (2), Μότολα 11, Μάσεϊ 16, Αγαδάκος, Τσαλδάρης 5 (1)


Αρμάνι Τζινς Μιλάνο (Κάχα): Σίσεϊ 16 (3), Γκαλινάρι 10 (1), Αραντόρι, Σόου 6, Μπούκερ 16 (1), Ουότσον 8, Βούκσεβιτς 21 (4), Κατελίνας


Οι δηλώσεις:


Γκόρντον Χέρμπερτ: «Συγχαρητήρια στη Μιλάνο για τη νίκη της. Εμείς ήμασταν πολύ κακοί στην άμυνα στο πρώτο δεκάλεπτο, και η κακή μας απόδοση στην άμυνα επηρέασε και την επίθεσή μας. Στη συνέχεια καταφέραμε να βελτιωθούμε στην άμυνα, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά δεν ήμασταν σε θέση να πάρουμε τα αμυντικά ριμπάουντ που έπρεπε. Οι αντίπαλοί μας έπαιρναν τα ριμπάουντ και σούταραν μέχρι να ευστοχήσουν».


Ατίλιο Κάχα: «Οι στόχοι μας πριν τον αγώνα ήταν να ελέγξουμε τον ρυθμό και να μην επιτρέψουμε στους αντιπάλους μας να παίξουν μέσα στη ρακέτα με τους ψηλούς τους. Πετύχαμε τους στόχους και έτσι καταφέραμε να κερδίσουμε. Καθοριστική για τη νίκη μας ήταν η άμυνα ζώνης, όπως και το γεγονός ότι δεν επιτρέψαμε τον ΑΡΗ να τρέξει στον αιφνιδιασμό. Είχαμε καρδιά και θάρρος και είμαστε πολύ περήφανοι και ευτυχισμένοι για τη νίκη μας, από τη στιγμή που είναι πάντα πολύ δύσκολο να κερδίσεις σε αυτήν την έδρα. Πιστεύω ότι η νίκη μας αυτή θα μας δώσει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια».

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
Πέμπτη 22 Νοεμβρίου 2007,9:04 μ.μ.
Η αποστολή του Αρη για τον αγώνα με τον Λεβαδειακό
Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς επέλεξε 19 ποδοσφαιριστές στην αποστολή για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Λεβαδειακό.


Αναλυτικά η αποστολή:
Χαλκιάς, Καρατζιοβαλής, Αβ. Παπαδόπουλος, Νέτο, Κουλουχέρης, Βανγκέλι, Κυριάκος, Κόκε, Γόγολος, Ιβιτς, Καράμπελας, Νεμπεγλέρας, Σιστόν, Χαβίτο, Θ.Παπαδόπουλος, Πρίττας, Φελίπε, Γκουγκουλιάς, Αντερσον Κόστα


Ο Κώστας Χαλκιάς επέστρεψε τραυματίας στις προπονήσεις μετά τη συμμετοχή του στον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας με την Ουγγαρία στη Βουδαπέστη, όπου σφραγίστηκε η πρώτη θέση της εθνικής στον όμιλο. Ο διεθνής τερματοφύλακας δέχτηκε μια κλοτσιά από αντίπαλο στα πλευρά και σήμερα υποβλήθηκε σε ακτινογραφίες και υπερηχογράφημα που έδειξαν αιμάτωμα στα πλευρά. Συμπεριλήφθηκε πάντως στην αποστολή και η συμμετοχή του θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή. Εκτός μάχης τέθηκε ο Μάριαν Κέλεμεν με διάστρεμμα στο δάχτυλο, αλλά και ο Ρονάλντο με θλάση στους προσαγωγούς.


Στις προπονήσεις επέστρεψε και ο Κρίστι Βανγκέλι που αγωνίστηκε με την Εθνική Αλβανίας, ενώ ο Νάτσο Γκαρσία αναμένεται σήμερα το βράδυ, μετά τη συμμετοχή στους αγώνες με την Αργεντινή και τη Βενεζουέλα. Ο Βολιβιανός μέσος θα βραβευτεί αύριο στις 12:00 στην αίθουσα Τύπου του Κλεάνθης Βικελίδης για το καλύτερο γκολ της 8ης αγωνιστικής, από τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Αρης, Νίκο Βογιατζή.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,9:08 π.μ.
Τσαλδάρης: «Πρέπει να δώσουμε απαντήσεις»

Με στόχο την τέταρτη νίκη τους, οι «κίτρινοι» υποδέχονται αύριο (22/11) στις 21:30 την Ολύμπια Μιλάνο μέσα στο Αλεξάνδρειο. Περιθώρια για απώλειες δεν υπάρχουν και το συγκρότημα του Γκόρντον Χέρμπερτ φιλοδοξεί μέσα στην έδρα του να επιστρέψει στην λεωφόρο των επιτυχιών.

Οι τέσσερις ήττες της Ολύμπια Μιλάνο σε ισάριθμες αναμετρήσεις δεν ξεγελούν κανέναν στο «κιτρινόμαυρο στρατόπεδο», με τον Δημήτρη Τσαλδάρη να τονίζει: «Μας περιμένει ένα δύσκολο παιχνίδι καθώς η Ολύμπια έχει αρχίσει άσχημα την σεζόν τόσο στην Ευρωλίγκα, όσο και στο ιταλικό Πρωτάθλημα και έρχεται εδώ για να παίξει το τελευταίο της χαρτί. Σίγουρα θα βλέπουν τον αυριανό αγώνα σαν τελικό και εμείς αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να παίξουμε όπως χρειάζεται για να κερδίσουμε και να δώσουμε παράλληλα απαντήσεις στα ερωτηματικά που έχουν προκύψει από τις τελευταίες εμφανίσεις μας».

Όσο για το ποια είναι αυτά τα ερωτηματικά; «Ένα από αυτά είναι το πώς αρχίζουμε τους αγώνες», αναφέρει ο 27χρονος γκαρντ και συνεχίζει: «Σχεδόν σε κάθε παιχνίδι ξεκινάμε και κυνηγάμε την αντίπαλη ομάδα, αντί να είμαστε εμείς στην θέση του οδηγού. Μπορεί να κερδίσαμε έτσι ορισμένα παιχνίδια, όπως για παράδειγμα την Τσιμπόνα, αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνεται συνέχεια. Με την Λιέτουβος Ρίτας αν και φτάσαμε μια ανάσα από τη νίκη, στο φινάλε δεν τα καταφέραμε. Αντίθετα με τον Πανιώνιο δεν το κάναμε κιόλας. Ένα άλλο στοιχείο είναι η άμυνα. Θα πρέπει να διορθωθούμε στον συγκεκριμένο τομέα διότι δεν επιτρέπεται να δέχεσαι 45 πόντους σε ένα ημίχρονο μέσα στην έδρα σου, όπως συνέβη στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο. Γενικά θα πρέπει να ανεβάσουμε την απόδοση μας και να παίξουμε το καλύτερο μπάσκετ που μπορούμε».

Μια ομάδα όταν κερδίζει όλα είναι καλά. Όταν αντίθετα χάσει, αυτομάτως ανοίγουν οι ασκοί του Αιόλου. Ο Δημήτρης Τσαλδάρης πάντως σύνεστησε υπομονή λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Ουσιαστικά δεν έχει γίνει κάτι που να μας ανησυχεί ιδιαίτερα. Κάθε ομάδα έχει και τις κακές βραδιές της και όλες χάνουν. Έτσι και εμείς. Κόντρα στην Ολύμπια Μιλάνο θα πρέπει να δείξουμε την αγωνιστική κατάσταση που βρισκόμαστε και γενικότερα τι μπάσκετ μπορούμε να παίξουμε».

Όταν ο Γκάλης, ο Γιαννάκης, ο Φιλίππου και τα άλλα «χρυσά» παιδιά της κίτρινης «Αυτοκρατορίας» κέρδιζαν με μεγάλη ευκολία την Ολύμπια Μιλάνο (γνωστή την δεκαετία του ’80 ως Τρέισερ και Φίλιπς Μιλάνο) στο άλλοτε Κύπελλο Πρωταθλητριών (σημερινή Ευρωλίγκα) ο Δημήτρης Τσαλδάρης ήταν μικρό παιδί και παρακολουθούσε τις συγκεκριμένες αναμετρήσεις από την τηλεόραση. Αύριο θα έχει την ευκαιρία αγωνιζόμενος με την ίδια βαριά φανέλα, στο ίδιο θρυλικό γήπεδο να αναβιώσει μνήμες του ένδοξου παρελθόντος και δεν κρύβει την ανυπομονησία του: «Είναι πολύ καλό να αναβιώνει κανείς τέτοια παιχνίδια και είναι ακόμη καλύτερο να λαμβάνεις ο ίδιος μέρος σε αυτά», παρατήρησε και επεσήμανε: «Φέτος θα έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε τέτοιου είδους παιχνίδια όχι μόνο με την Ολύμπια Μιλάνο, αλλά και με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Ο κόσμος μας θα έχει την ευκαιρία λοιπόν να αναβιώσει μνήμες του παρελθόντος, αλλά και εμείς που αγωνιζόμαστε θέλουμε να τους δώσουμε χαρά προσφέροντας τους καινούργιες εικόνες από αυτά τα παιχνίδια».

Ετικέτες

 
posted by lewnoanyparktos
Permalink ¤ 0 comments
,9:08 π.μ.
Κύπελλο Ελλάδας: Με την Ολύμπια Λάρισας στον προημιτελικό

Σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης έγινε σήμερα στις 13:00 η κλήρωση της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας και η κληρωτίδα επεφύλαξε να φέρει στον δρόμο του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο την Ολύμπια Λάρισας. Το παρών στην κλήρωση για λογαριασμό του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο έδωσαν ο Διευθύνων Σύμβουλος της Κ.Α.Ε., Γιάννης Δαμιανίδης και ο Μάνατζερ της ομάδας, Βασίλης Βουρτζούμης.

Οι «κίτρινοι» θα αντιμετωπίσουν σε νοκ άουτ αγώνα την Ολύμπια Λάρισας εκτός έδρας στις 22 ή στις 23 Δεκεμβρίου (αναμένεται η σχετική απόφαση με δεδομένο ότι ο ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο θα αντιμετωπίσει στις 20/12 εντός έδρας τη Λε Μαν στο πλαίσιο της 9ης Αγωνιστικής στην Ευρωλίγκα), ενώ εφόσον επικρατήσουν θα διασταυρώσουν τα… ξίφη τους στην ημιτελική φάση που θα διεξαχθεί στις 6 Φεβρουαρίου με το νικητή που θα προκύψει από το ζευγάρι ΑΕΚ – Ολυμπιακός. Σε μια τέτοια περίπτωση, το συγκρότημα του Γκόρντον Χέρμπερτ θα αγωνιστεί και πάλι εκτός έδρας, με το νικητή να παίρνει απευθείας το εισιτήριο για τον τελικό που θα διεξαχθεί στις 29 Μαρτίου. Τα υπόλοιπα ζευγάρια που θα αναμετρηθούν στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας είναι: Πανελλήνιος-Πανιώνιος, ΑΕΚ-Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός.

Πως όμως δέχθηκαν στο «κιτρινόμαυρο στρατόπεδο» το αποτέλεσμα της κλήρωσης; «Είχαμε ως δεδομένο ότι στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας θα αντιμετωπίζαμε έναν δυνατό αντίπαλο όπως είναι η Ολύμπια Λάρισας και μάλιστα εκτός έδρας», τόνισε στο ARISBC.GR ο Γιάννης Δαμιανίδης και συνέχισε: «Εφόσον πάνε καλά και περάσουμε στην ημιτελική φάση θα πρέπει δυστυχώς να παίξουμε και πάλι εκτός έδρας. Οφείλουμε λοιπόν να φανούμε δυνατοί για να περάσουμε αφενός στην ημιτελική φάση του θεσμού και από εκεί να πάρουμε την πρόκριση για τον τελικό».

Ο κόουτς του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, Γκόρντον Χέρμπερτ από την πλευρά του δήλωσε: «Πρόκειται για έναν αγώνα Κυπέλλου Ελλάδας και δεν έχει σημασία με ποιον παίζεις και το που παίζεις. Είναι ένας αγώνας νοκ άουτ. Ο νικητής προχωράει, ενώ ο ηττημένος βγαίνει εκτός θεσμού. Πιστεύω ότι είχαμε μια καλή, αλλά συνάμα σκληρή κλήρωση, αφού θα παίξουμε εκτός έδρας και θα είναι ένα κλειστό και δύσκολο παιχνίδι, ενώ εμείς δύο μέρες πριν θα προερχόμαστε από αγώνα της Ευρωλίγκα. Το Κύπελλο Ελλάδας είναι μια διαφορετική και εξαιρετικά ενδιαφέρουσα διοργάνωση. Θεωρώ ότι είναι μάλιστα καλό για τους φιλάθλους μας το ότι θα παίξουμε με την Ολύμπια, διότι η Λάρισα βρίσκεται κοντά στην Θεσσαλονίκη».

Όσο για τους στόχους της ομάδας στον συγκεκριμένο θεσμό; «Ασφαλώς και έχουμε υψηλές προσδοκίες και στόχος μας είναι να κατακτήσουμε το Κύπελλο», υποστήριξε ο Καναδός κόουτς και υπογράμμισε: «Ξέρουμε βέβαια ότι δεν θα έχουμε καθόλου εύκολο έργο, αφού για να φτάσουμε στην υλοποίηση του στόχου μας θα χρειαστεί να πετύχουμε δύο νίκες εκτός έδρας, καθώς επίσης και άλλη μια στον τελικό ο οποίος θα γίνει σε ουδέτερο έδαφος».

Ετικέτες

 
posted by lewnoanyparktos
Permalink ¤ 0 comments
,9:05 π.μ.
Οι διαιτητές του Μπόλτον-Αρης
Η ΟΥΕΦΑ ανακοίνωσε σήμερα τους διαιτητές του προσεχούς ευρωπαϊκού αγώνα του Αρη με τη Μπόλτον στο 'Ρίμποκ Στάντιουμ'

ΟΜΑΔΕΣ

ΜΠΟΛΤΟΝ-ΑΡΗΣ 29/11 22:00

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Εντουάρντο Ιτουράλντε Γκονζάλεθ

Ισπανία

ΒΟΗΘΟΣ

Ραφαέλ Γκερέρο Αλόνσο

Ισπανία

ΒΟΗΘΟΣ

Ρομπέρτο Ντίαζ Πέρεθ Ντελ Παλομάρ

Ισπανία

4ος ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Χαβιέ Τουριένθο Αλβάρεθ

Ισπανία

Ετικέτες

 
posted by lewnoanyparktos
Permalink ¤ 0 comments
Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2007,11:18 μ.μ.
Απαιτείται ανασύνταξη δυνάμεων

Την δεύτερη εντός έδρας ήττα του υπέστη ο ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στο φετινό ελληνικό Πρωτάθλημα, χάνοντας από τον Πανιώνιο με 71-81 μπροστά σε 3000 περίπου φίλους της ομάδας.


Οι «κίτρινοι» από το ξεκίνημα του παιχνιδιού έδειξαν κάποιες αδυναμίες στην άμυνα και αυτό το εκμεταλλεύθηκαν οι φιλοξενούμενοι που προηγήθηκαν με 6-10 στο 3 και 10-18 στο 7. Τίποτε δεν άλλαξε στην συνέχεια και οι «κυανέρθροι» πέτυχαν ντάμπλ σκορ στο 9 (12-24), ενώ το πρώτο δεκάλεπτο τελείωσε με σκορ 15-24.


Στο δεύτερο δεκάλεπτο το ξεκίνημα ήταν πολύ καλό για τον ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο που με ένα σερί 10-2 κατάφερε να φθάσει σε απόσταση αναπνοής καθώς το σκορ έγινε 25-26. Από εκεί και πέρα έγινε μάχη μέχρι το 17 (37-37) αλλά στο τέλος του ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι πήραν μια διαφορά τεσσάρων πόντων (41-45).


Στην επανάληψη, οι «κίτρινοι» δεν είχαν την αντίδραση που θα περίμενε κανείς. Χωρίς αμφιβολία, οι παίκτες του Γκόρντον Χέρμπερτ πραγματοποίησαν σήμερα μια κακή εμφάνιση και έτσι οι αντίστοιχοι του Νέναντ Μάρκοβιτς με ηγέτη τον Σάκοτα (6|8 τρίποντα) προηγήθηκαν με 49-60 στο 26’ και 53-65 στο 28 «κλειδώνοντας» τη νίκη. Η διαφορά έφθασε μέχρι τους 17 πόντους στο 35 (55-72) για να τελειώσει ο αγώνας με 71-81.


Πλέον απαιτείται περισυλλογή και ανασύνταξη δυνάμεων. Αυτό που προέχει για την ομάδα μας είναι να στρέψει την προσοχή της στο επόμενο αγώνα που θα την βρει αντιμέτωπη κόντρα στην Ολύμπια Μιλάνο για την Ευρωλίγκα. Το ζητούμενο δεν είναι άλλο από τη νίκη και με την βοήθεια των φιλάθλων, οι «κίτρινοι» να ξανά μπούνε στον δρόμο των επιτυχιών.


Τα δεκάλεπτα: 15-24, 41-45, 55-65, 71-81.


ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (Χέρμπερτ): Κάστλ 2, Παντελιάδης, Τσαλδάρης 12 (2), Σεραπίνας 3 (1), Ράϊτ 11, Καλαϊτζής 10 (2), Ηλιάδης, Μότολα 19 (3), Μάσεϊ 14, Αγαδάκος.


Πανιώνιος (Μάρκοβιτς): Ξανθόπουλος 6 (2), Κλίβς, Ζορόσκι 12 (1), Γεωργαλής, Σάκοτα 22 (6), Καλαμπόκης 6, Νιούλεϊ 14 (2), Κένταλ 15, Γιαννούλης 6.


Οι δηλώσεις:


Γκόρντον Χέρμπερτ: «Δεν αξίζαμε να κερδίσουμε το σημερινό παιχνίδι. Ο Πανιώνιος είχε τον έλεγχο από την αρχή. Δώσαμε πάρα πολλά εύκολα καλάθια και λέι απ όπως και εύκολα τρίποντα. Φυσικά και είχαμε δύσκολο ταξίδι στην επιστροφή μας από το Βίλνιους, αλλά δεν μπορούμε να το προβάλουμε αυτό ως δικαιολογία. Δεν υποτιμήσαμε τον Πανιώνιο απλά έπαιξε καλύτερα από μας. Χάσαμε την μάχη των ριμπάουντ και αυτό λέει πολλά σε ένα παιχνίδι εντός έδρας».


Νέναντ Μάρκοβιτς: «Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα και παίξαμε καλή άμυνα, περιορίζοντας τον ΑΡΗ στον τομέα των επιθετικών ριμπάουντ, όπου είχε πολύ καλές επιδόσεις στα προηγούμενα παιχνίδια. Παίξαμε με ενέργεια, είχαμε συγκέντρωση και αυτό φανερώνεται από τις 21 ασίστ που μοιράσαμε. Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από την εμφάνισή μας, ενώ ο ΑΡΗΣ δεν μας υποτίμησε καθόλου γιατί είναι μία σοβαρή ομάδα. Προερχόταν ωστόσο από ένα δύσκολο παιχνίδι μέσα στην εβδομάδα για την Ευρωλίγκα και ένα δύσκολο ταξίδι της επιστροφής. Οπότε γνωρίζαμε ότι αν παίξουμε με ενέργεια θα μπορέσουμε να κερδίσουμε το παιχνίδι».


Χάνο Μότολα: «Δεν χρειάζεται να είμαστε επιστήμονες για να δούμε ότι ο Πανιώνιος ήταν ένα βήμα μπροστά από μας σε άμυνα και επίθεση. Δεχτήκαμε 45 πόντους στην άμυνα στο πρώτο ημίχρονο και έτσι δεν θα μπορούσαμε να έχουμε τύχη. Κάναμε δύο ήττες στην σειρά και θα πρέπει να κοιτάξουμε τους εαυτούς μας στον καθρέφτη, να μάθουμε από τα λάθη μας, να κάνουμε την αυτοκριτική μας και μέσα από την δουλειά να προχωρήσουμε στη συνέχεια».


Βασίλης Ξανθόπουλος: «Καταρχάς συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου και το τεχνικό τιμ που πήραμε αυτή την σημαντική νίκη, η οποία παίρνει μεγαλύτερη αξία λόγω του ότι ήταν απέναντι σε ένα μεγάλο αντίπαλο και με πολύ δύσκολη έδρα. Δεν θα περάσουν από εδώ μέσα καθόλου εύκολα οι υπόλοιπες ομάδες. Εμείς κάναμε αυτά που μας είπε ο προπονητής μας, ενώ εύχομαι καλή συνέχεια στον Άρη».

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments