Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2007,7:08 μ.μ.
Ο Σάκης Πρίττας μίλησε στο Yellow
O Σάκης Πρίττας μίλησε στο 'Yellow', το official match programme του Αρη που θα διανεμηθεί την Πέμπτη στο γήπεδο, όπως σε κάθε αγώνα...
Μετά τον Ερυθρό Αστέρα και τη Μπόλτον, η Μπράγκα. Μετά η πρόκριση;
«Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι, Εκεί έχουμε το μυαλό μας και θέλουμε να επανέλθουμε στις επιτυχίες μετά την ήττα από την ΑΕΚ. Θα είναι μεγάλη επιτυχία για τον Αρη να περάσει στην επόμενη φάση, στους 32 του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ.
-Η ήττα αυτή της Κυριακής θα σας επηρεάσει;
«Θέλω να πιστεύω ότι θα μας επηρεάσει θετικά. Μετά από αποτυχίες προτιμώ να ακολουθεί γρήγορα άλλο παιχνίδι για να επιστρέφουν τα χαμόγελα. Ηταν κακή παρένθεση το ματς με την ΑΕΚ και θέλουμε να το ξεχάσουμε».
-Η Μπόλτον ισοφάρισε στο τελευταίο δευτερόλεπτο, η ΑΕΚ νίκησε με… καραμπόλα. Μήπως μας εγκατέλειψε η τύχη;
«Δεν το σκέφτομαι ετσι, δεν υπολογίζω τόσο πολύ στον παράγοντα τύχη, γιατί άλλες φορές κερδίζεις κι άλλες φορές χάνεις. Κάθε αγώνας κρίνεται στις λεπτομέρειες και τις λεπτομέρειες εμείς τις καθορίζουμε, δεν είναι θέμα τύχης. Ισως με την ΑΕΚ να υπήρχε δόση ατυχίας, αλλά αν είσαι πιο συγκεντρωμένος αποφεύγεις τα λάθη και γλιτώνεις τα γκολ. Και με τη Μπόλτον κάναμε κάποια λάθη για να μπει το γκολ των Αγγλων»
-Το ματς με τη Μπράγκα είναι σημαντικό, αλλά σημαντικό είναι κι αυτό στο Βελιγράδι ανάμεσα στον Αστέρα και τη Μπόλτον.
«Το σημαντικότερο είναι να μη χάσουμε γιατί θα έχουμε πολλές πιθανότητες πρόκρισης και με ισοπαλία. Στο ποδόσφαιρο πρέπει να παίρνεις ότι σου αρκεί. Θέλουμε τη νίκη, αλλά στη χειρότερη των περιπτώσεων αν μας φέρει και η ισοπαλία την πρόκριση θα είμαι ικανοποιημένος. Το μυαλό είναι πάντα και στο άλλο παιχνίδι, αλλά προσπαθείς να το αφήνεις στην άκρη».
-Πως βίωσες τον αγώνα στο «Ρίμποκ»;
«Είναι μεγάλη εμπειρία να αγωνίζεσαι σε ευρωπαϊκά κύπελλα με τον Αρη. Και κυρίως επειδή στην Αγγλία ακολούθησε μεγάλος αριθμός φιλάθλων. Θέλαμε να τους ικανοποιήσουμε, αλλά δεν πανηγυρίσαμε. Ελπίζω να τοι κάνουμε κόντρα στη Μπράγκα».

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤