Σάββατο 7 Ιουλίου 2007,8:27 μ.μ.
Μπαμ από Ισπανία!!!
Μπαμ από την ΠΑΕ ΑΡΗΣ, που κινήθηκε με «μαγκιά» και αποφασιστικότητα αποδεικνύοντας για μια φορά ακόμη ότι οι άνθρωποι που κουμαντάρουν το καράβι δεν καταλαβαίνουν από «προβλήματα» αφού όποιο προκύψει στην πορεία, λύνεται άμεσα και με τον καλύτερο τρόπο για την ομάδα. Ο ΑΡΗΣ λοιπόν απέκτησε με ελεύθερη μεταγραφή για τρία χρόνια, ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του Ισπανικού Ποδοσφαίρου, τον Andrea Orlandi Stabilin o οποίος αγωνιζόταν στην Μπαρτσελόνα Β΄. Ο Orlandi που γεννήθηκε στις 3/8/1984 στην Βαρκελώνη, είναι αριστερό χαφ, έχει ύψος 1,82 και ζυγίζει 77 κιλά.

Ξεκίνησε την καριέρα του στα τμήματα υποδομής της Αλαβές. Αγωνίστηκε στην Αλαβές Γ’ την περίοδο 2002/2003. Τις περιόδους 2003/2004 και 2004/2005 αγωνίστηκε στην Αλαβές Β’ έχοντας όμως συμμετοχές και στην πρώτη ομάδα. Έχει ιταλικές ρίζες, αφού ο πατέρας του είναι Ιταλός.

Η Ισπανική Ποδοσφαιρική ομοσπονδία προσπάθησε να τον πείσει να αγωνιστεί με την Ισπανική Εθνική Ελπίδων, αλλά ο ίδιος αρνήθηκε. Μάλιστα έχει δηλώσει πως αν κάποτε χρειαστεί να διαλέξει σε ποια εθνική ομάδα να αγωνιστεί,αυτή θα είναι η Ιταλική,αφού ο ίδιος νιώθει περισσότερο Ιταλός παρά Ισπανός.

Tα τελευταία 2 χρόνια αγωνίζεται δανεικός στη Μπαρτσελόνα με την οποία έκανε ντεμπούτο με την πρώτη ομάδα πέρυσι, κόντρα στην Αθλέτικο Μπιλμπάο στον Σαν Μαμές και συμμετείχε και σε αγώνα Champions’ League, ενώ υπήρξε συμπαίκτης του Κάλβο και του Χαβίτο. Αγωνίστηκε σαν βασικός στον ημιτελικό και στον τελικό του Κόπα Καταλούνια, πριν από 1μήνα περίπου και κάτεκτησε το τρόπαιο.

Όταν η Μπαρτσελόνα κινήθηκε για να αγοράσει τον παίκτη, η Αλαβές ζήτησε 1.500.000 ευρώ, ενώ ο παίκτης αποτέλεσε φέτος μεταγραφικό στόχο της Έμπολι και της Φιορεντίνα.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
Παρασκευή 6 Ιουλίου 2007,10:57 μ.μ.
Το καλωσόρισμα στον Γκόρντον Χέρμπερτ

Λίγα λεπτά μετά την άφιξή του στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», με το SUPER 3 να δίνει το παρόν για το καλωσόρισμα, ο Καναδός προπονητής, Γκόρντον Χέρμπερτ, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Συνδέσμου στο “Libero 1074.”. Ο κ. Χέρμπερτ στη σύντομη συνομιλία μας αναφέρθηκε στο Λαό του ΑΡΗ, τους στόχους του, αλλά και στο πρόσφατο παρελθόν του. Πιο αναλυτικά:


Κόσμος: Το Αλεξάνδρειο είναι μια από τις πιο δύσκολες έδρες για να παίξει κανείς αντίπαλος. Το βίωσα πέρσι σαν προπονητής της Ορτέζ, ελπίζω και φέτος να το χαρώ και εγώ σαν προπονητής του ΑΡΗ. Είναι πολύ σημαντικό όπλο να έχεις στο πλευρό σου τέτοιας ποιότητας υποστήριξη από τέτοιους οπαδούς.


Στόχοι - φιλοδοξίες: Έρχομαι σε μια ομάδα που έχει μια πολύ καλή παρακαταθήκη από τον προηγούμενο προπονητή. Ο κ. Ματσόν είχε φτιάξει μια ομάδα με πολύ καλή χημεία, με χαρακτηριστική αμυντική λειτουργία και αγωνιστικές επιτυχίες. Στόχος μας θα είναι να διατηρηθούμε σε αυτό το υψηλό επίπεδο σε Ελλάδα και Ευρώπη και να προσπαθήσουμε να κάνουμε το βήμα παραπάνω, επιδιώκοντας την είσοδό μας στους τελικούς στην Ελλάδα και την παρουσία μας στο “Top 16” και γιατί όχι στο “Top 8” της Euroleague.


Πρόσφατο παρελθόν: Γνωρίζω πολύ καλά ότι ο Σύλλογος αντιμετώπισε σοβαρότατα οικονομικά προβλήματα πριν από 6-7 χρόνια, αλλά με την προσπάθεια που έγινε από το SUPER 3 και από ανθρώπους όπως ο κ. Δαμιανίδης, η κατάσταση άλλαξε προς το καλύτερο. Πλέον ο ΑΡΗΣ έχει δείξει ότι βαδίζει στα σωστά μονοπάτια. Πάντα μέσα από τέτοιες καταστάσεις πιστεύω ότι όλοι - και κατ’ επέκταση ο ίδιος ο Σύλλογος - βγαίνουν πιο σοφοί και πιο δυνατοί.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,10:05 μ.μ.
Έφτασε ο Γκόρντον Χέρμπερτ
Στην Θεσσαλονίκη έφτασε σήμερα το μεσημέρι ο Γκόρντον Χέρμπερτ μαζί με την σύζυγο του. Ο 48χρονος Καναδός με φινλανδική υπηκοότητα κόουτς ξεκίνησε το αεροπορικό του ταξίδι σήμερα το πρωί από το Ελσίνκι και αφίχθη στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» μέσω Βουδαπέστης. Αμέσως μετά κατευθύνθηκε στα γραφεία του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο όπου είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο, Αθανάσιο Τζεβελέκη και τον Εντεταλμένο Σύμβουλο, Γιάννη Δαμιανίδη, καθώς επίσης και με το προπονητικό τιμ των «κίτρινων». Συζητήθηκαν αρκετά σημαντικά θέματα, ενώ αύριο το πρωί ο Γκόρντον Χέρμπερτ πρόκειται να έχει μια νέα συνάντηση με τους Διοικούντες του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,10:03 μ.μ.
Ρονάλντο: Επιτυχίες και στον Αρη
'Eίμαι χαρούμενος που είμαι παίκτης του Αρη. Εντυπωσιάστηκα από τη ζεστή υποδοχή των φιλάθλων, που μου δίνει ένα ακόμη κίνητρο να παίξω όσο μπορώ πιο καλά. Η ομάδα έχει οργάνωση και καλή υποδομή, όπως διαπίστωσα', δήλωσε ο Ρονάλντο Γκιάρο στην επίσημη παρουσίαση της ΠΑΕ Αρης που έγινε στο Κλεάνθης Βικελίδης. Ο Ρονάλντο, που θα φοράει τη φανέλα με το νούμερο 5, δήλωσε ακόμη: 'Η εμπειρία είναι ένα μεγάλο όπλο που θα με βοηθήσει, αλλά μόνο η εμπειρία δεν φτάνει. Χρειάζεται σκληρή δουλειά απ΄όλους για να είμαστε έτοιμοι αγωνιστικά. Θα δουλέψω σκληρά στην προετοιμασία για να είμαι στην καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση. Μου αρέσουν οι προκλήσεις και θέλω καινούργιες εμπειρίες, γι΄αυτό και επέλεξα τον Αρη. Σε κάθε ομάδα που αγωνίστηκα είχα μεγάλες επιτυχίες και τίτλους, ελπίζω το ίδιο να συμβεί και φέτος'.

Ο Ρονάλντο πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και το απόγευμα ενσωματώθηκε με την υπόλοιπη αποστολή στο Ελατοχώρι.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
Πέμπτη 5 Ιουλίου 2007,4:14 π.μ.
Estefania de Souza στο γυναικείο βόλεϊ
Το τμήμα βόλεϊ γυναικών προχώρησε σε μια μεγάλη μεταγραφή, όχι μόνο για τα δεδομένα του συλλόγου μας, αλλά γενικότερα για το Ελληνικό πρωτάθλημα. Οι διοικούντες ήρθαν σε συμφωνία για ένα χρόνο με την βραζιλιάνα ακραία Estefania de Souza, η οποία έχει πλούσιο παλμαρέ.

Είναι γεννημένη στις 24/8/1972, έχει ύψος 1,81μ., ζυγίζει 70 κιλά και έχει κατακτήσει στις ομάδες που συμμετείχε δύο φορές το BCV Volley Masters (1994 και 1995) και το Grand Prix του Μοντρέ, των 8 κορυφαίων συλλόγων, το 1994. Πρωταθλήτρια Νοτίου Αμερικής 1997, κατέκτησε 3 φορές τη superliga της Βραζιλίας με την Recreativa de Black Ribeiro, όπου αγωνίστηκε από το 1992 ως το 1997.

Από το 1999 ως τώρα αγωνίζονταν με τα χρώματα της Rexona-Ades και βοήθησε τα μέγιστα στην κατάκτησετου νταμπλ τη χρονιά 1999-2000. Η ομάδα ήρθε δεύτερη στη Superliga Βραζιλίας τη χρονιά 2004-05 και κατέκτησε το Carioca champion του 2005.

Φέτος, τη χρονιά που ολοκληρώθηκε πριν από λίγο, κατέκτησε τη Superliga πάλι, και αφήνει με τις καλύτερες αναμνήσεις τη χώρα της για να έρθει να αγωνιστεί στο σύλλογό μας.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,2:07 π.μ.
Προφορική συμφωνία με Γκόρντον Χέρμπερτ
Σε προφορική συμφωνία με τον 48χρονο Καναδοφινλανδό κόουτς, Γκόρντον Χέρμπερτ ήρθε ο ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Μεταξύ των δύο πλευρών υπάρχει ταύτιση απόψεων σε όλους τους τομείς και το πρωί της προσεχούς Πέμπτης (05/06) ο πρώην προπονητής της Πο Ορτέζ αναμένεται να αφιχθεί στην Θεσσαλονίκη, για να υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας που θα είναι για δύο χρόνια (με τη μορφή 1+1). Μόλις ολοκληρωθεί και το τυπικό μέρος της συμφωνίας, θα αρχίσει ο μεταγραφικός σχεδιασμός του ΑΡΗ, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,2:02 π.μ.
Στο Ελατοχώρι η αποστολή του Αρη
Η αποστολή του Αρη αναχώρησε το πρωί για το Ελατοχώρι της Πιερίας, όπου θα πραγματοποιηθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας έως τις 13 Ιουλίου. Μάλιστα το απόγευμα πραγματοποιήθηκε και η πρώτη προπόνηση υπό την επίβλεψη του Χουάν Κάρλος Ολίβα και του βοηθού του Τόνι Σελιγράτ.
Στην αποστολή συμμετέχουν οι:

Αντερσον, Αουρέλιο, Βανγκέλι, Γιόναν, Γκουγκουλιάς, Γόγολος, Καράμπελας, Καρατζιοβαλής, Κόκε, Κολτσίδας, Κουλουχέρης, Κυριάκος, Νεμπεγλέρας, Νέτο, Παπαδόπουλος Θ., Πρίττας, Σιστόν, Στεφανίδης (τερματοφύλακας), Φελίπε και Χαβίτο.

Δεν ταξίδεψαν στο Ελατοχώρι ο Κώστας Χαλκιάς που έχει άδεια, ο Αβραάμ Παπαδόπουλος που βρίσκεται σε στάδιο αποθεραπείας, ο Νάτσο Γκαρσία που συμμετέχει στο Κόπα Αμέρικα, ο Τόνι Κάλβο που είναι στον Καναδά με την εθνική Ελπίδων της Ισπανίας και ο Ρονάλντο που θα ενσωματωθεί στην αποστολή, μόλις περάσει από ιατρικές εξετάσεις.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,2:00 π.μ.
Στη Θεσσαλονίκη ο Ρονάλντο

Ο Ρονάλντο Γκιάρο έφτασε σήμερα το απόγευμα στη Θεσσαλονίκη. «Αισθάνομαι χαρούμενος που ήρθα στον Αρη. Αυτή η εντυπωσιακή υποδοχή από τους φιλάθλους μου δίνει έξτρα κίνητρο. Ολοι μαζί ίσως να καταφέρουμε να πάμε φέτος την ομάδα ψηλότερα», δήλωσε ο διεθνής Βραζιλιάνος αμυντικός. Ο Ρονάλντο θα υποβληθεί αύριο το πρωί σε ιατρικές εξετάσεις και στις 12 το μεσημέρι θα παρουσιαστεί επίσημα στους εκπροσώπους του Τύπου στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
Τρίτη 3 Ιουλίου 2007,12:34 μ.μ.
Λάτιν παρουσίαση, σούπερ κόσμος!

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους! Περισσότεροι από δέκα χιλιάδες φίλαθλοι του Αρη, μέσα στο κατακαλόκαιρο, συνωστίστηκαν στις κερκίδες του «Κλεάνθης Βικελίδης» για να αποθεώσουν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας και το τεχνικό τιμ και να στείλουν μήνυμα συμπαράστασης ενόψει της νέας σεζόν.
Τα λόγια δεν μπορούν να αποτυπώσουν τη μαγική εικόνα που δημιούργησαν οι οπαδοί του Αρη, όπως μόνο αυτοί ξέρουν. Μόνο τα μάτια χόρτασαν αυτό που είδαν.
Απίστευτη αγάπη και λατρεία από έναν απίστευτο κόσμο. Γιατί αυτά μόνο στον… Αρη συμβαίνουν!


Η «λάτιν» παρουσίαση αποζημίωσε τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο γήπεδο. Κάθε νέο μεταγραφικό απόκτημα έβγαινε από τη φυσούνα της Θύρας 2 με τη νέα φλούο στολή που θα φορεθεί στην καινούρια σεζόν κι αφού έδινε ένα μικρό δείγμα των δυνατοτήτων του με τη μπάλα έστελνε ένα μήνυμα στον κόσμο. Τι δήλωσαν;
Νέτο (Νο2): «Ευχαριστώ τον κόσμο. Υπόσχομαι ότι θα κάνω το καλύτερο για να πετύχει ο Αρης τους στόχους του».
Αουρέλιο (Νο22): «Ευχαριστώ το Θεό που με αξίωσε να ζήσω αυτήν την ατμόσφαιρα και καταλαβαίνω πως έχω και εγώ μεγάλες υποχρεώσεις στον Αρη».
Πρίττας (Νο28): «Είμαι χαρούμενος και συγκινημένος που βρίσκομαι εδώ, θα προσπαθήσω να δικαιώσω αυτούς που πίστεψαν σε μένα».
Φελίπε (Νο14): «Δεν έχω ξαναδεί τέτοιο κόσμο. Θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να πετύχουμε τους στόχους μας».
Αντερσον (Νο9): «Θα κάνω τα πάντα για αυτήν την ομάδα και τον κόσμο της, για να καταφέρουμε να την φτάσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται»
Σιστόν (Νο11): «Θέλω να βοηθήσω να γίνουν πραγματικότητα τα όνειρα των οπαδών του Αρη».

Ο προπονητής της ομάδας Χουάν Κάρλος Ολίβα δήλωσε: «Είναι τιμή για μας που θα εργαστούμε σε έναν τόσο μεγάλο σύλλογο, αλλά πρέπει να δουλέψουμε για να υλοποιήσουμε τους στόχους που έχουν οριοθετηθεί. Αυτή η υποδοχή δεν ξεπληρώνεται με τίποτα».
Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Λάμπρος Σκόρδας καλωσόρισε τα νέα πρόσωπα, αλλά και την υπόλοιπη ομάδα. Ακολούθησε ο καθιερωμένος αγιασμός και στη συνέχεια όλη η ομάδα έπαιξε το πρώτο διπλό.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
Κυριακή 1 Ιουλίου 2007,12:55 μ.μ.
Η κλήρωση της Euroleague
Η κλήρωση της Euroleague

Η «καρδιά» του ευρωπαϊκού μπάσκετ χτύπησε σήμερα δυνατά στο Γέζολο της Ιταλίας, όπου πραγματοποιήθηκε η κλήρωση των ομίλων της Euroleague για την αγωνιστική περίοδο 2007-08.


Ανάμεσα στις 24 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης ήταν βεβαίως και ο ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο που θα συμμετάσχει στον δεύτερο όμιλο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Η κληρωτίδα έφερε στον δρόμο των «κίτρινων» σπουδαίους συλλόγους της «Γηραιάς Ηπείρου», γεγονός που δίνει την ευκαιρία στους φίλους της ομάδας να ζήσουν ξανά από κοντά νέες μεγάλες προκλήσεις…


Οι τρείς όμιλοι της ερχόμενης Euroleague:
Group A
Group B
Group C
CSKA Moscow
Unicaja
Panathinaikos
Tau Ceramica
Maccabi Elite Tel Aviv
Winterthur FC Barcelona
Olympiacos
Efes Pilsen
Partizan
Prokom Trefl
Aris TT Bank
Lottomatica Roma
Union Olimpija
Cibona
Fenerbahce Ulker
Zalgiris Kaunas
Le Mans
Real Madrid
Montepaschi Siena
Lietuvos Rytas
Brose Baskets
Virtus Bologna
Armani Jeans Milano
Chorale Roanne

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments