Σάββατο 6 Οκτωβρίου 2007,1:50 μ.μ.
ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο – Κεραυνός 86-76

Ο ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο επιβλήθηκε σήμερα του Κεραυνού Στροβόλου με 86-76 στην πρώτη μέρα του τουρνουά «Basketorama Νίκος Γκάλης» και αύριο το βράδυ θα αντιμετωπίσει τον Πανελλήνιο.

Λίγη ώρα μετά την λήξη του φιλικού με την κυπριακή ομάδα, ο προπονητής των «κίτρινων», Γκόρντον Χέρμπερτ τόνισε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους διοργανωτές για την πολύ καλή διοργάνωση αυτού του τουρνουά. Παίξαμε καλή άμυνα και το καλύτερο ήταν ότι παίξαμε ομαδικά. Έχουμε όμως πολύ δουλειά μπροστά μας, προκειμένου να είμαστε έτοιμοι όταν φτάσει η κατάλληλη στιγμή. Απομένουν δύο βδομάδες μέχρι την έναρξη της νέας περιόδου και πρέπει να δουλέψουμε την λειτουργία μας στην άμυνα».

Τα δεκάλεπτα της αναμέτρησης: 17-17, 38-43, 69-62, 86-76.

ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (Χέρμπερτ): Κάστλ 9 (2/2 2π., 1/1 3π., 2/2 1π., 2 ρ., 4 ασ), Τέρι 12 (2/4 2π., 8/8 1π., 2 ρ., 1 ασ., 1 κλ), Τσαλδάρης 13 (2/2 2π., 3/6 3π., 2 ρ., 1 ασ), Σεραπίνας 6 (2/3 3π., 4 ρ. 2 ασ., 1 κοψ.), Παντελιάδης , Καλαϊτζής 9 (2/3 3π., 3/6 1π., 4 ρ., 1 ασ., 2 κλ.), Ηλιάδης 12 (2/5 2π., 2/4 3π., 2/2 1π., 2 ρ., 1 ασ. 2 κλ.), Τσαϊρέλης (1 ρ.), Μότολα (1 ρ., 2 κοψ.), Μάσεϊ 17 (6/10 2π., 5/13 1π., 7 ρ., 1 κοψ.), Αγαδάκος 8 (4/5 2π., 6ρ.).

Κεραυνός Στροβόλου (Φραγκιάς): Γιαννάς, Βιντάκοβιτς 9 (1), Βουκαντίνοφ 2, Αναστασιάδης 5 (1), Χέντερσον 23 (2), Αριστοδήμου, Λι 10 (1), Νταμιάνοβιτς 8, Τρισόκας 16, Κοσάνοβιτς 2, Ζαχαρίου, Μποσάφσκι 1.

 
posted by lewnoanyparktos
Permalink ¤ 0 comments
,1:47 μ.μ.
Μας κάνατε ξανά υπερήφανους!

Ο Πρόεδρος, το Διοικητικό Συμβούλιο, οι καλαθοσφαιριστές, το προπονητικό επιτελείο, και όλο το διοικητικό προσωπικό του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο συγχαίρει την ΠΑΕ ΑΡΗΣ για την πανάξια πρόκριση της στους ομίλους του Κυπέλλου UEFA.

Όπως όλοι οι φίλοι του ΑΡΗ σε όλο τον κόσμο, έτσι και εμείς που προερχόμαστε από την καλαθοσφαιρική ομάδα του συλλόγου παρακολουθήσαμε με μεγάλη αγωνία και συγκίνηση τη μεγαλειώδη εμφάνιση των ποδοσφαιριστών του Dusan Bajevic κόντρα στη Zaragoza, ενώ μετά το σφύριγμα της λήξης πανηγυρίσαμε την πρόκριση της αγαπημένης μας ομάδας και γεμίσαμε ξανά από υπερηφάνεια.

Συγχαρητήρια όμως αξίζουν και στους 2000 ηρωικούς φιλάθλους του ΑΡΗ, που ταξίδεψαν από κάθε γωνιά της Ελλάδας, αλλά και από διάφορες πόλεις της Ευρώπης, προκειμένου να βρεθούν στο πλευρό της ομάδας και χωρίς υπερβολή με τις φωνές τους έδιναν την εντύπωση, ότι ο αγώνας δεν γινόταν στο «Λα Ρομαρέδα», αλλά στο «Κλεάνθης Βικελίδης».


Ετικέτες

 
posted by lewnoanyparktos
Permalink ¤ 0 comments
Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2007,3:54 μ.μ.
Σαραγόσα-Αρης 2-1 Γλυκιά ήττα, ιστορική πρόκριση
Γλυκιά ήττα, ιστορική πρόκριση. Ο Αρης ηττήθηκε 2-1 στο Λα Ρομαρέδα από τη Σαραγόσα, ωστόσο προκρίθηκε πανάξια στην φάση των ομίλων του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, χάρη στο χρυσό γκολ του Χαβίτο. Οι Ισπανοί ξεκίνησαν δυνατά ασκώντας πίεση στην άμυνα του Αρη και στο 19΄άνοιξαν το σκορ με σουτ του Ολιβέιρα μέσα από την περιοχή. Ο Αρης πλησίασε στην ισοφάριση λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, όταν ο Αουρέλιο εκτέλεσε φάουλ, ο Γκαρσία πρόλαβε την έξοδο του Θέσαρ, αλλά η κεφαλιά έφυγε άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο, από ένα επιθετικό φάουλ του Αϊμάρ που δεν καταλογίστηκε λίγο έλειψε να γίνει το 2-0, αλλά ο Μιλίτο σημάδεψε το κάθετο δοκάρι. Στο 63΄ όμως ήταν η ώρα του Χαβίτο. Ο Ισπανός που λίγο πριν είχε πάρει τη θέση του Κάλβο μπήκε στην περιοχή από δεξιά, σούταρε, η μπάλα χτύπησε στο σώμα του Φερνάντεθ και επέστρεψε πάλι πάνω του. Με δεύτερο σουτ από δύσκολη θέση την έστειλε στα δίχτυα, βάζοντας τα θεμέλια της ιστορικής πρόκρισης. Στο 73΄ Ο Σέρχιο Γκαρσία έπιασε στον ύπνο την άμυνα από σέντρα του Ντ' Αλεσάντρο και έκανε το 2-1 και το παιχνίδι τελείωσε με δύο εξαιρετικές υκαιρίες του Ιβιτς και μία σπουδαία απόκρουση του Χαλκιά.

Διαιτητής: Στιούαρτ Ντούγκαλ
Κίτρινες: Λουσέν, Σέρχιο Φερνάντεθ, Αουρέλιο, Παπαδόπουλος, Ρονάλντο, Γκαρσία, Νεμπεγλέρας.

ΣΑΡΑΓΟΣΑ: Θέσαρ, Κουαρτέρο (65’ Γκάμπι), Αγιάλα, Σ. Φερνάντεθ, Χουανφράν, Λουσέν, Θαπατέρ, Ντ’ Αλεσάντρο, Αϊμάρ, Μιλίτο, Ολιβέϊρα (61’ Σ. Γκαρσία).
ΑΡΗΣ: Χαλκιάς, Νέτο, Παπαδόπουλος, Ρονάλντο, Αουρέλιο, Νεμπεγλέρας, Γκαρσία, Κάλβο (58’ Χαβίτο), Σιστόν (88’ Βαγκέλι), Ιβιτς, Κόκε (80’ Κουλουχέρης).

Ετικέτες

 
posted by lewnoanyparktos
Permalink ¤ 0 comments
Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2007,8:30 μ.μ.
Αναχώρησαν οι «κίτρινοι» για την Κύπρο

Με σκοπό να δώσει μια σειρά δυνατών φιλικών αναμετρήσεων στο πλαίσιο της προετοιμασίας του αναχώρησε σήμερα το μεσημέρι αεροπορικώς για την Κύπρο ο ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Μοναδικός που δεν ακολούθησε την αποστολή ήταν ο Γάϊος Σκορδίλης που ταλαιπωρείται από κάποιες ενοχλήσεις στη μέση και παρέμεινε στην Θεσσαλονίκη για να αρχίσει πρόγραμμα αποθεραπείας.

Οι «κίτρινοι» όπως είναι γνωστό θα συμμετάσχουν στο τουρνουά «Basketorama Νίκος Γκάλης», ενώ το πρόγραμμα των αναμετρήσεων τους έχει ως εξής:

05/10 ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο – Κεραυνός (21:30)

06/10 ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο – Πανελλήνιος (21:00)

08/10 ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο – Λουκόιλ Ακαντέμικ (17L:00)

Το συγκρότημα του Γκόρντον Χέρμπερτ θα πραγματοποιήσει σήμερα το βράδυ μια προπόνηση στο γήπεδο «Ελευθερία» της Λευκωσίας, όπου θα πραγματοποιηθούν εξάλλου οι αναμετρήσεις του τουρνουά, ενώ ο Σπύρος Παντελιάδης μιλώντας στο ARISBC.GR για την σημαντικότητα των φιλικών αυτών τεστ τόνισε: «Κατά το διάστημα της παραμονής μας στην Κύπρο θα κάνουμε ορισμένες προπονήσεις για να βελτιώσουμε κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας, ενώ στα φιλικά θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλύτερα στην άμυνα, όπου διαπιστώσαμε ότι είχαμε κάποιες αδυναμίες. Το θετικό είναι ότι μέσα από τα μέχρι τώρα δείγματα γραφής από την προετοιμασία της ομάδας φαίνεται ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο και μέχρι τον πρώτο επίσημο αγώνα της σαιζόν θα είμαστε έτοιμοι».

Διανύοντας τον δεύτερο χρόνο παρουσίας του στον ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, ο Παντελιάδης θεωρείται πλέον από τους…. παλιούς της ομάδας και ως ένας από τους υπεύθυνους για να μπολιάσει στο κλίμα τους νεοφερμένους: «Καταρχάς είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα που διατήρησε τον βασικό της κορμό από την περσινή σαιζόν», υποστήριξε ο έμπειρος πλέι μέικερ και υπογράμμισε: «Εμείς που βρισκόμαστε στον ΑΡΗ από πέρσι θα προσπαθήσουμε να βάλουμε στο κλίμα τους νέους, αλλά έτσι και αλλιώς βλέπουμε ότι και αυτοί από μόνοι τους τα καταφέρνουν πολύ καλά. Όλοι τους είναι καλοί παίκτες και αυτό δείχνει ότι είναι στο χέρι μας μέσα από την σκληρή και συστηματική δουλειά να πετύχουμε σημαντικά πράγματα και φέτος».

Ετικέτες

 
posted by lewnoanyparktos
Permalink ¤ 0 comments
,1:27 μ.μ.
ΑΡΗΣ - ΣΑΡΑΓΟΣΑ Live Steam
ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΒΡΕΘΕΙ 2 ΤΡΟΠΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΜΕΣΩ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ LINK

http://wwitv.com/tv_channels/b2199.htm

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΣΑΝ ΣΕΛΙΔΑ ΕΙΤΕ ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΣΤΟ WMP

http://wwitv.com/t1/b2199.asx

KAI

mms://lon.streams.velocix.com/MSL003 (ΑΝΟΙΓΕΙ ΜΕ WINDOWS MEDIA PLAYER)

EDIT http://www.tvgratis.tv/tv-gratis-online-windows-media-player/aragon-television-spain.html
 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,11:56 π.μ.
Έχασε στο τάι μπρέικ

(3/10/2007)

Την ήττα με 3-2 σετ (25-15, 25-19, 20-25, 19-25, 15-12) γνώρισε ο Άρης Μρμούρης στο Αλεξάνδρειο για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι «κιτρινόμαυροι» βρέθηκαν να χάνουν με 2-0, πέρασαν στην αντεπίθεση ισοφάρισαν σε 2-2 αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν την ολική ανατροπή αγωνιζόμενοι στο τάι μπρέικ χωρίς τον Μπράνκο Ρόλιτς. Και αυτό γιατί κατά τη διάρκεια του τέταρτου σετ ο Σέρβος ακραίος υπέστη διάστρεμμα και δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του στη ρώσικη ρουλέτα του τάι μπρέικ και σίγουρα η απουσία του ήταν καθοριστική.

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Άρη Μαρμούρη Γιάννης Μέλκας δήλωσε«Συγχαρητήρια στον Εθνικό. Η ήττα αυτή ήταν ένα δείγμα για το δύσκολο πρωτάθλημα που μας περιμένει. Ο αντίπαλος μας ήταν καλά διαβασμένος και αποφασισμένος να δείξει ότι αξίζει. Μπήκαμε πολύ νωθρά στο παρκέ, στη συνέχεια οι παίκτες μου κάνανε μια φοβερή προσπάθεια, αλλά δεν καταφέραμε να την ολοκληρώσομε. Μας στοίχισε και η απουσία του Ρόλιτς στο τάι μπρέικ».

Από την πλευρά του ο Λάμπης Μπαμπαλιούτας τόνισε: «Στην αρχή του αγώνα κάναμε πολύ κακό ξεκίνημα το οποίο και πληρώσαμε. Μπήκαμε χαλαρά, χωρίς μυαλό. Η εμφάνιση μας ήταν απογοητευτική. Στη συνέχεια ανεβάσαμε την απόδοση μας, αλλά χάσαμε την ευκαιρία έστω να πετύχουμε τη νίκη. Πρέπει να συγκεντρωθούμε για το επόμενο ματς με την ΑΕΚ στην Αθήνα».

Άρης Μαρμούρης(Μέλκας): Ράντιτς 11, Σιμεούνοβιτς 17, Μάιντακ 19, Καραγιάννης 9, Ρόλιτς 10, Προύσαλης, Μπαμπαλιούτας (λ, 89%), Σαρικεισογλου 2, Νικηφορίδης.

Εθνικός (Δεληκώστας): Νίκολιτς 15, Σιδηρόπουλος 1, Ριζόπουλος 12, Γραμματικάκης 7, Νταραϊντού 20, Μρτζα 17, Βλασσακίδης (λ, 60%), Γκαϊτάν 2

Ετικέτες

 
posted by lewnoanyparktos
Permalink ¤ 0 comments
Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2007,2:26 π.μ.
Ανακοίνωση Παλαιμάχων ΑΡΗ
Την Κυριακή 14/10/07 στις 20:30 οι Παλαίμαχοι Καλαθοσφαιριστές του ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ θα πραγματοποιήσουν την καθιερωμένη γιορτή του καλωσορίσματος των νέων αθλητών και του προπονητή της ομάδας, στην αίθουσα των τροπαίων του ΑΡΗ.

Με την ευκαιρία αυτή οι Παλαίμαχοι καλούν όλους τους φίλους του ΑΡΗ να συμπαρασταθούν ενεργά και τη νέα χρονιά στην ομάδα, ενισχύοντας την οικονομικά με την προμήθεια περισσοτέρων θέσεων διαρκείας.

Ετικέτες

 
posted by lewnoanyparktos
Permalink ¤ 0 comments
Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2007,11:43 μ.μ.
Θέσεις για την αυθημερόν πτήση τσάρτερ

Εξαιτίας της τεράστιας ζήτησης για την αυθημερόν εκδρομή στη Σαραγόσα με πτήση τσάρτερ και καθώς συμπληρώθηκαν όλες οι θέσεις, ναυλώθηκε νέο μεγαλύτερο αεροσκάφος, ώστε να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις των φιλάθλων. Αντί λοιπόν για 164 θέσεις, το νέο αεροσκάφος έχει 185 θέσεις, κάτι που σημαίνει ότι υπάρχει χώρος για άλλους 21 επιβάτες.

Πρέπει να τονιστεί ότι το αεροσκάφος θα αναχωρήσει στις 7 το πρωί από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» και όχι στις 8:30 όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί. Η πτήση θα γίνει με Boeing 757 της Αir Slovakia.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,11:43 μ.μ.
Ανακοίνωση

Με αφορμή τη ζωντανή μετάδοση του αγώνα ΡΕΑΛ ΣΑΡΑΓΟΣΑ - ΑΡΗΣ στις 10 το βράδυ της Πέμπτης από τον φωτεινό πίνακα του «Κλεάνθης Βικελίδης», η ΠΑΕ Αρης ενημερώνει τους φιλάθλους ότι:

  • Η είσοδος στο γήπεδο θα επιτρέπεται μόνο από τις Θύρες 7 και 9 με αντίτιμο 5 ευρώ, ποσό το οποίο θα ανταλλάσσεται στα κυλικεία και τα μπαρ του γηπέδου για είδη (καφέ, σάντουιτς, αναψυκτικά) αντίστοιχης αξίας. Μέσα στο γήπεδο όλες οι εσωτερικές Θύρες θα είναι ανοιχτές, ώστε κάθε φίλαθλος να καθίσει στη θέση της επιλογής του.
  • Οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας VIPS και οι κάτοχοι σουιτών θα εισέλθουν από τη Θύρα VIPS, με την επίδειξη των εισιτηρίων διαρκείας τους, που θα τους δίνει αποκλειστική πρόσβαση στον δεύτερο όροφο του κτιρίου, όπου θα λειτουργήσει και μπαρ.
  • Οι Θύρες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 8 το βράδυ. Για το λόγο αυτό παρακαλούνται οι φίλαθλοι του Αρη να προσέλθουν νωρίς στο γήπεδο για να αποφύγουν την ταλαιπωρία και τον συνωστισμό.
*H χορηγός εταιρία ΑΜΣΤΕΛ έχει φροντίσει για χάπενινγκς στη διάρκεια όλης της βραδιάς, με πλούσια δώρα για τους φιλάθλους.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,11:40 μ.μ.
Το πρόγραμμα του Αρη

Η αποστολή του Αρη θα αναχωρήσει για τη Σαραγόσα το πρωί της Τετάρτης (09:00) με την πτήση τσάρτερ 919 της Viking Airways και θα αφιχθεί στην ισπανική πόλη στις 11:00 τοπική ώρα.

Την ίδια μέρα στις 18:30 ο προπονητής της ομάδας, Ντούσαν Μπάγεβιτς, θα δώσει συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα Τύπου του γηπέδου «Λα Ρομαρέδα». Στις 19:00 θα πραγματοποιηθεί η τελευταία προπόνηση του Αρη, η οποία θα είναι ανοιχτή για τους εκπροσώπους των μέσων μαζικής ενημέρωσης για τα πρώτα δεκαπέντε λεπτά.

Η αποστολή του Αρη θα αναχωρήσει μετά το τέλος του αγώνα για τη Θεσσαλονίκη (πιθανή ώρα αναχώρησης 01:00) πάλι με πτήση τσάρτερ.
Οι φίλαθλοι που δεν έχουν εξασφαλίσει εισιτήρια και θα φτάσουν στην Σαραγόσα την ημέρα του αγώνα, θα μπορούν να τα προμηθευτούν από το ξενοδοχείο Sol Melia Zaragoza στην οδό Avenida Cesar Augusta, 13 από τις 12:00 έως και τις 17:00.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,11:39 μ.μ.
Τα αποκαλυπτήρια του ΑΡΗ στους φιλάθλους του

Την Κυριακή 14/10/07 και ώρα 18:00, θα πραγματοποιηθουν στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο τα αποκαλυπτήρια του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο μπροστά στους φιλάθλους του, λίγες μέρες πριν την επίσημη έναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας για την σεζόν 2007-2008.

Η «Κίτρινοι» την συγκεκριμένη ημερομηνία θα αντιμετωπίσουν σε μια φιλική αναμέτρηση τον Κολοσσό Ρόδου, δίνοντας την ευκαιρία στο κόσμο της ομάδας να παρακολουθήσει από κοντά για πρώτη φορά τον νέο ΑΡΗ που χτίζει ο Gordon Herbert.

Δεν πρέπει να λείψει κανείς από το σημαντικό αυτό ραντεβού, ενώ η είσοδος θα είναι γενική για όλες τις θύρες και θα ανέρχεται στα 10€.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,1:09 μ.μ.
Η αποστολή του Αρη για τον αγώνα με τη Σαραγόσα
02/10/2007

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή για τον αγώνα με τη Ρεάλ Σαραγόσα. Αναλυτικά η αποστολή:
Χαλκιάς, Κέλεμεν, Νέτο, Κουλουχέρης, Αουρέλιο, Γόγολος, Παπαδόπουλος, Βανγκέλι , Ρονάλντο, Σιστόν, Νεμπεγλέρας, Χαβίτο, Κυριάκος, Φελίπε, Γκαρσία, Ιβιτς, Κάλβο, Κόκε, Αντερσον και Πρίττας.


Ετικέτες

 
posted by lewnoanyparktos
Permalink ¤ 0 comments
Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2007,7:26 μ.μ.
ΣΤΕΦΑΝΕ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,2:07 π.μ.
Ε.Α.Πατρών - ΑΡΗΣ Μαρμούρης 0 - 3

Μετά από τρία συναρπαστικά σετ, η ομάδα μας κατέκτησε το πρώτο τρίποντο της φετινής χρονιάς νικώντας με 3-0 την ΕΑ Πατρών. Το πρώτο σετ οι παίκτες μας το πήραν σχετικά άνετα με 25-19. Η συνέχεια ήταν μεν κάπως δυσκολότερη αλλά οι παίκτες μας έδειξαν αγωνιστική ωριμότητα και έφτασαν έστω και δύσκολα στην κατάκτηση των επόμενων σετ με 25-22.


Τα σετ:19-25, 22-25, 22-25

Η εξέλιξη του αγώνα:

1ο σετ (2-6,4-10, 7-10, 16-24, 19-25)

2ο σετ (2-2,7-7, 11-12, 16-16, 17-16, 22-22, 22-25)

3ο σετ (5-6, 8-12, 16-16, 17-16, 21-23, 22-25

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2007,10:13 μ.μ.
Σε κοινή κερκίδα οι φίλαθλοι του Αρη
Κατόπιν ενεργειών της ΠΑΕ Αρης στην ΟΥΕΦΑ η διοίκηση της Ρεάλ Σαραγόσα δέχτηκε να τοποθετηθούν όλοι οι φίλαθλοι του Αρη (πλην φυσικά των VIPS) σε κοινή κερκίδα στις Θύρες 14 και 15, στο πάνω διάζωμα του γηπέδου 'Λα Ρομαρέδα'. Ολα τα εισιτήρια θα κοστίζουν 55 ευρώ, ενώ κάποια εισιτήρια που αναγράφουν τη Θύρα 8 (είχαν τυπωθεί νωρίτερα από τη Σαραγόσα), θα τοποθετηθούν επίσης στις Θύρες 14-15.
Για την καλύτερη εξυπηρέτηση και την αποφυγή ταλαιπωρίας των φιλάθλων, παρακαλούνται όσοι θα ταξιδέψουν μεμονωμένα, χωρίς δηλαδή να ακολουθήσουν κάποια από τις επίσημες οργανωμένες εκδρομές της ΠΑΕ Αρης σε συνεργασία με το «Δίον Tours», να προμηθευτούν τα εισιτήρια τους από το ARIS MEGASTORE, το οποίο θα λειτουργεί από αύριο Δευτέρα και Τρίτη από τις 10 το πρωί, έως και τις 9 το βράδυ.

Οι υπόλοιποι φίλαθλοι θα παραλάβουν τα εισιτήρια τους μέσα στο αεροπλάνο.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,12:33 μ.μ.
Lukoil Academic - ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο 88-96

Τα ‘πολυβόλα’ του Gordon Herbert ‘πυροβολούσαν’ ακατάπαυτα και κατά συνέπεια το αποτέλεσμα του δεύτερου συνεχόμενου φιλικού κόντρα στην Lukoil Academic δε θα μπορούσε να μην ήταν νικηφόρο για τον ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο που επιβλήθηκε της πρωταθλήτριας Βουλγαρίας με 88-96.

Το αποψηνό διεξήγθη στη Σόφια και παρά το γεγονός ότι η ‘Κίτρινοι’ ήταν πίσω στο σκορ με 46-40 στο ημίχρονο, εντούτοις ανέβασαν αισθητά την απόδοση στην επίθεση φτάνοντας στην φιλική επικράτηση.

Η αποστολή της ομάδας θα επιστρέψει σήμερα το βράδυ στη Θεσσαλονίκη, ενώ αύριο ο Gordon Herbert πιθανότατα θα δώσει ρεπό στους παίκτες του.

Τα δεκάλεπτα:

23-17, 46-40, 69-72, 88-96

ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο: Castle 15 (2), Terry 4, Serapinas 15 (3), Wright 21 (3), Καλαϊτζής 2, Ηλιάδης 4, Σκορδίλης, Mottola 4, Massey 19, Αγαδάκος 9, Τσαλδάρης 3 (1)

Lukoil Academic: Burks 8, Lilov 4, Smith 19 (2), Stefanov 9 (1), Zafirov 5 (1), Antic 28 (2), Banev 4, Stoykov 11 (2)

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,12:28 μ.μ.
ΑΡΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-1
Ισόπαλος 1-1 με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης αναδείχτηκε ο Αρης, που παρέμεινε αήττητος αλλά και χωρίς νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Σούπερλιγκ. Οι παίκτες του Ντούσαν Μπάγεβιτς κυριάρχησαν σε όλες τις γραμμές τους γηπέδου και άξιζαν κάτι καλύτερο από την ισοπαλία, που ήρθε στις καθυστερήσεις του αγώνα με απευθείας φάουλ του Μάρκο Αουρέλιο. Ο Ολυμπιακός άλλωστε δημιούργησε όλο κι όλο δύο ευκαιρίες. Το γκολ του Γκαλέτι στο 39΄, όταν ο Αργεντίνος έπιασε στον... ύπνο την άμυνα του Αρη κι ένα σκαφτό σουτ του Λούα Λούα που χτύπησε στην πάνω πλευρά του οριζόντιου δοκαριού. Αντίθετα ο Αρης είχε πολλές ευκαιρίες στην περιοχή του Νικοπολίδη, που όμως δεν τις μετέτρεψε σε γκολ. Ενα κάθετο δοκάρι με τον Φελίπε, ένα χαμένο τετ-α-τετ του Χαβίτο, ένα γκολ του Παπαδόπουλου που ακυρώθηκε, μία καρφωτή κεφαλιά του Ιβιτς και άλλη μία του Ρονάλντο που εξουδετέρωσε με δυσκολία ο Νικοπολίδης.

Οι συνθέσεις:
ΑΡΗΣ: Χαλκιάς, Νέτο, Αουρέλιο, Παπαδόπουλος, Ρονάλντο, Νεμπεγλέρας, Γκαρσία, Χαβίτο (85' Κάλβο), Ιβιτς (71' Κόστα), Φελίπε (78' Σιστόν), Κόκε.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Πατσατζόγλου, Ντομί, Αντζας, Ραούλ Μπράβο, Λεντέσμα (63' Στολτίδης), Τοροσίδης, Γκαλέτι (84' Μήτρογλου), Τζόρτζεβιτς, Κοβάσεβιτς (63' Νε), Λούα Λούα.
Διαιτητής: Κασναφέρης
Κίτρινες: Νέτο - Τζόρτζεβιτς

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,12:28 μ.μ.
Ανακοίνωση της ΠΑΕ Αρης

H ΠΑΕ Αρης θέλει να ευχαριστήσει δημόσια τους φιλάθλους της ομάδας για την απαράμιλλη παρουσία τους στο γήπεδο, την ολόθερμη συμπαράσταση στην ομάδα και την ενίσχυση του συλλόγου με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας, αλλά και μεμονωμένων εισιτηρίων στους δύο πρώτους αγώνες στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Επ΄ευκαιρία του αυριανού αγώνα με τον Ολυμπιακό, αλλά και ουσιαστικά με την έναρξη της σεζόν, η ΠΑΕ Αρης θέλει να κάνει κάποιες επισημάνσεις αφενός για να καταφέρει να ανταποκριθεί στις οργανωτικές ανάγκες ενός ποδοσφαιρικού αγώνα και αφετέρου για να κάνει ευχάριστη και ασφαλή την παραμονή των φιλάθλων στο γήπεδο.

Οι φίλαθλοι του Αρη θα πρέπει:

  • Να προμηθεύονται εγκαίρως τα εισιτήρια τους για να αποφεύγονται ο συνωστισμός και η αδυναμία εξυπηρέτησης τους στα εκδοτήρια.
  • Να προσέρχονται νωρίτερα στο γήπεδο για να εισέρχονται στις κερκίδες με ασφάλεια.
  • Να ξέρουν ότι θα λειτουργούν κανονικά όλες οι Θύρες εισόδου στο γήπεδό μας.
  • Να γνωρίζουν ότι, καθώς πλέον το γήπεδο παρακολουθείται από σύστημα ασφαλείας με 43 κάμερες που ελέγχονται από την Ελληνική Αστυνομία, ότι θα πρέπει να μην παρασύρονται. Οποιαδήποτε παραβατική συμπεριφορά θα καταγράφεται (στις κερκίδες, τις εισόδους και τους διαδρόμους) και θα τιμωρείται με κυρώσεις από την Ελληνική Δικαιοσύνη, καθώς το νέο νομικό πλαίσιο είναι αυστηρό.
Τέλος θα πρέπει να κάνουμε όλοι μαζί, ομάδα και φίλαθλοι, κοινή προσπάθεια ώστε να αυξηθεί η ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχονται και να διατηρηθεί η μοναδική ατμόσφαιρα που δημιουργείται στο Κλεάνθης Βικελίδης. Βασικός στόχος όλων μας θα πρέπει να είναι η ενίσχυση της ομάδας και η ασφαλής παρουσία κάθε φιλάθλου στο γήπεδο.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,12:26 μ.μ.
Ο Πέτρος Πασσαλής τεχνικός διευθυντής των τμημάτων υποδομής



Η ΠΑΕ Αρης ανακοινώνει την πρόσληψη του Πέτρου Πασσαλή ως τεχνικού διευθυντή των τμημάτων υποδομής. Ο Πέτρος Πασσαλής γεννήθηκε στις 10 Απριλίου 1974 και το καλοκαίρι σταμάτησε την ενεργό δράση, έχοντας 268 συμμετοχές με 5 γκολ στην Α΄εθνική, 5 συμμετοχές στη Β΄εθνική, 40 συμμετοχές στο Κύπελλο και 28 συμμετοχές στην Ευρώπη. Στον Αρη αγωνίστηκε τις περιόδους 2001-2007 έχοντας στο ενεργητικό του 114 συμμετοχές.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments