Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2007,1:02 π.μ.
Μάσεϊ: «Το παν είναι να κερδίζει ο ΑΡΗΣ»

Με στόχο να συνεχίσει το νικηφόρο σερί θα αντιμετωπίσει αύριο στις 17:00 ο ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στο Αλεξάνδρειο την Α.Ε.Λ.1964 Γ.Σ. Οι «κίτρινοι» έπειτα από το «διπλό» στο κλειστό του Αγίου Θωμά επί του Αμαρουσίου, αλλά και την πολύ σπουδαία επικράτηση κόντρα στην Εφές Πίλσεν στο Αλεξάνδρειο θα παρουσιαστούν με ακόμη καλύτερη ψυχολογία απέναντι στους «βυσσινί» θέλοντας να προσθέσουν ένα ακόμη ροζ φύλλο αγώνα στην συλλογή τους.


Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε σήμερα με μια προπόνηση το μεσημέρι, ενώ ο Τζερεμάϊα Μάσεϊ που αύριο θα τεθεί για μια ακόμη φορά αντιμέτωπος με την ομάδα στην οποία υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαια τονίζει σχετικά στο ARISBC.GR ότι: «Για μένα είναι ένα παιχνίδι σαν όλα τα άλλα που πρέπει να το κερδίσουμε. Πρέπει να παίξουμε σκληρά και να είμαστε ενωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης. Ξέρουμε ότι μας περιμένει ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι, μια και η Α.Ε.Λ. παρουσιάζεται φέτος καλύτερη από ότι πέρσι. Έχω πολλούς φίλους σε αυτήν την ομάδα, ενώ ένας από αυτούς είναι ο Καραβανάς με τον οποίο πέρσι ήμασταν συμπαίκτες στον ΑΡΗ».


Όσο για το πώς περιμένει ο δυναμικός φόργουορντ να κυλήσει ο αυριανός αγώνας, αλλά και για το «κλειδί» με το οποίο οι «κίτρινοι» μπορούν να ξεκλειδώσουν την πόρτα που οδηγεί στη νίκη δήλωνει: «Οι αντίπαλοι μας θα προσπαθήσουν να παρουσιαστούν στο παρκέ το ίδιο καλά με εμάς και γι’ αυτό θα πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα και να μην τους αφήσουμε να μας αιφνιδιάσουν. Όλα πάντως θα κριθούν από την άμυνα. Δουλεύουμε πολύ σε αυτόν τον τομέα και τελευταία δείχνουμε ότι τα πηγαίνουμε καλύτερα».


Μια ενδεχόμενη νίκη αύριο επί της Α.Ε.Λ. θα βοηθήσει τον ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο να αναρριχηθεί ακόμη περισσότερο προς τα υψηλά «πατώματα» της βαθμολογίας, ενώ παράλληλα θα σημάνει την αντεπίθεση της ομάδας έπειτα από εκείνο το στείρο χρονικό διάστημα όπου είχε υποστεί τέσσερις ήττες. Ο Τζερεμάϊα Μάσεϊ πάντως προτιμά να μην προτρέχει, αφού όπως υπογραμμίζει: «Σίγουρα θέλουμε να κερδίζουμε και εννοείται ότι μια νίκη σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα. Προτιμώ όμως να σκέφτομαι το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και όχι να βλέπω από τώρα το υπόλοιπο της σεζόν. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι το αύριο».


Οι εκπληκτικές φετινές εμφανίσεις του άσσου από το Ντιτρόιτ έχουν κάνει ολόκληρη μπασκετική Ευρώπη να υποκλιθεί με θαυμασμό στο πλούσιο ταλέντο του. Ο ίδιος πάντως σπεύδει για μια ακόμη φορά να επισημάνει ότι: «Είμαι χαρούμενος μόνο όταν η ομάδα μου κερδίζει. Δεν με νοιάζει πόσους πόντους πετυχαίνω, αρκεί να κερδίζει ο ΑΡΗΣ. Αυτό είναι το πιο σημαντικό».


Τέλος, μια ξεχωριστή μέρα είναι η σημερινή για τον Γιάννη Δαμιανίδη που γιορτάζει τα γενέθλια του και όλοι στην οικογένεια του ΑΡΗ ευχόμαστε ολόψυχα στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της «κίτρινης» Κ.Α.Ε. να έχει πάνω από όλα υγεία και να ζει πάντα χαρές και επιτυχίες με την αγαπημένη του ομάδα.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,12:59 π.μ.
Η αποστολή του Αρη για τον αγώνα με την ΑΕΚ
Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς επέλεξε 21 ποδοσφαιριστές στην αποστολή για τον αγώνα του πρωταθλήματος με την ΑΕΚ. Αναλυτικά η αποστολή:
Χαλκιάς, Κέλεμεν, Αβ. Παπαδόπουλος, Νέτο, Ρονάλντο, Κουλουχέρης, Βανγκέλι, Ιβιτς, Καράμπελας, Κυριάκος, Κόκε, Γόγολος, Σιστόν, Κάλβο, Χαβίτο, Νεμπεγλέρας, Πρίττας, Μάρκο Αουρέλιο, Φελίπε, Γκαρσία, Γκουγκουλιάς.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,12:55 π.μ.
ΜΠΟΛΤΟΝ-ΑΡΗΣ 1-1

Δέκα δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη, ο Στέλιος Γιανακόπουλος στέρησε από τον Αρη την αυτόματη πρόκριση του στους 32 του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Ο Αρης αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με τη Μπόλτον στο Ρίμποκ Σταντιουμ, έφυγε όμως πικραμένος από το Μάντσεστερ, αφού ήταν καλύτερος και άξιζε τη νίκη. Κάτω από τη συνεχή παρότρυνση και την εντυπωσιακή συμπαράσταση των οπαδών του, έπαιξε εξαιρετικά σε ένα ακόμη ευρωπαϊκό παιχνίδι και άνοιξε το σκορ στο 44 με δυνατό σουτ του Τόνι Κάλβο μετά από σέντρα του Νίκου Καράμπελα. Ο Αρης διατήρησε τον έλεγχο σε όλο το παιχνίδι, αλλά νικήθηκε από ένα κοντινό πλασέ του Γιαννακόπουλου στις καθυστερήσεις.


Οι συνθέσεις
Μπόλτον: Γιασκελάινεν, Χαντ, Ο'Μπράιεν, Μεϊτέ, Σιντ, Γιαννακόπουλος, Γκάθρι, Νόλαν, ΜακΚαν (13' Αλόνσο), Βίλχεμσον (65' Ντιούφ), Ντέιβις (65' Ανελκά)
Αρης: Χαλκιάς, Νέτο, Παπαδόπουλος, Ρονάλντο, Καράμπελας, Πρίτας, Γκαρσία (83' Γόγολος), Νεμπεγλέρας, Κάλβο (61' Χαβίτο), Σιστόν, Κόκε (87' Κυριάκος).
Διαιτητής: Εδουάρντο Ιτουράλντε Γκονζάλεθ
Κίτρινες: Μεϊτέ, Χαντ, Γιαννακόπουλος, Παπαδόπουλος, Γόγολος
* Στο άλλο αγώνα του ομίλου, Μπράγκα και Μπάγερν αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στην Πορτογαλία. Ο Κλόζε άνοιξε το σκορ στο 47' και ισοφάρισε για τη Μπράγκα ο Λιντζ στο 67'.


Η βαθμολογία του 6ου ομίλου:
1.
Μπάγερν Μονάχου 5 (3 αγ.)
2. Αρης 4 (2 αγ.)
3. Μπόλτον 3 (3 αγ.)
4. Μπράγκα 2 (2 αγ.)
5. Ερυθρός Αστέρας 0 (2 αγ.)

Η επόμενη αγωνιστική (Πέμπτη 6/12)
Αρης-Μπράγκα
Ερυθρός Αστέρας-Μπόλτον
Ρεπό: Μπάγερν Μονάχου

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
Πέμπτη 29 Νοεμβρίου 2007,5:16 π.μ.
Δεν χάνει από την Εφές!

Τον αγώνα της Κωνσταντινούπολης στον δεύτερο γύρο θα πρέπει να περιμένει η Εφές Πίλσεν αν θέλει να πάρει κάποια στιγμή μια άτυπη ρεβάνς από τον ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο για την ήττα της στον αλησμόνητο τελικό του Τορίνο, που έδωσε στον «Αυτοκράτορα» του ελληνικού μπάσκετ το πρώτο του ευρωπαϊκό στέμμα. Στην πρώτη συνάντηση των δυο ομάδων μετά τον ιστορικό αγώνα της 16/3/1993, οι «κίτρινοι», που έπαιξαν κατά διαστήματα εκπληκτική άμυνα, επιβλήθηκαν των Τούρκων με 67-64 σε ένα «κλειστό» ματς που στο τέλος εξελίχτηκε σε θρίλερ.


Στην αρχή του αγώνα, ο ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο είχε δυσκολίες με την άμυνα της τουρκικής ομάδας, και παρόλο που προηγήθηκε 7-2 και 10-6, το πρώτο δεκάλεπτο έληξε με τους «κίτρινους» πίσω στο σκορ 14-17. Το επιθετικό πρόβλημα συνεχίστηκε και στις αρχές του δευτέρου δεκάλεπτου και η Εφές, με τους παίκτες της να σκοράρουν συνεχώς κάτω από το καλάθι, προηγήθηκε στο 15΄ με 7 πόντους (17-24).


Σε αυτό το σημείο όμως ο «Αυτοκράτορας» ξύπνησε. Πρεσάροντας αποτελεσματικά σε όλο το γήπεδο, οι παίκτες της ομάδας μας κατάφεραν να οδηγήσουν τους αντιπάλους τους σε συνεχόμενα λάθη, έτρεξαν στον αιφνιδιασμό και με ένα επιβλητικό σερί 15-0 μέσα σε 4 λεπτά πέρασαν μπροστά 32-24, για να κλείσει το ημίχρονο 32-25. Στα τελευταία 5 λεπτά του δευτέρου δεκάλεπτου, η ομάδα της Κωνσταντινούπολης δεν κατάφερε να βάλει ούτε ένα καλάθι!


Στο τρίτο δεκάλεπτο ο ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο συνέχισε να πιέζει και προηγήθηκε με 11 πόντους στο 25΄ (42-31). Στα τελευταία λεπτά όμως «κόλλησε» ξανά στην επίθεση, αντιμετώπισε πρόβλημα στο αμυντικό ριμπάουντ και οι Τούρκοι κατάφεραν να μειώσουν 45-39 στο τέλος του δεκάλεπτου.


Τα τελευταία λεπτά του αγώνα ήταν δραματικά. 1.18’’ πριν το τέλος ο Ράιτ πέτυχε καλάθι, κέρδισε φάουλ, αστόχησε στη βολή, αλλά οι Τούρκοι στην προσπάθειά τους να πάρουν το ριμπάουντ σημείωσαν... αυτοκαλάθι, με αποτέλεσμα ο ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο να προηγηθεί με τετράποντο 60-55. Στη συνέχεια ο Ράιτ αύξησε ακόμα περισσότερο τη διαφορά (62-55) 37΄΄ πριν το τέλος. Και ενώ το παιχνίδι έμοιαζε να έχει κριθεί, ένα εσκεμμένο φάουλ του Τέρι στον Χάτσον την ώρα που αυτός σημείωνε καλάθι οδήγησε τον Αμερικανό να πετύχει έμμεσο τρίποντο (62-58), για να ακολουθήσει αμέσως μετά την επαναφορά τρίποντο του Νίκολας (62-61), 25΄΄ πριν το τέλος του αγώνα. Ακολούθησαν συνεχείς φάουλ και βολές και για τις δυο ομάδες. Οι «κίτρινοι» προηγήθηκαν 67-64 με τον Ράιτ 8΄΄ πριν το τέλος, και στη συνέχεια ο Νίκολας αστόχησε σε τρίποντο στην εκπνοή για να πάρει κατά αυτό τον τρόπο ο ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο τη μεγάλη νίκη.


Τα δεκάλεπτα: 14-17, 32-25, 45-39, 67-64


ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (Χέρμπερτ): Καστλ 8 (1), Τέρι 10, Σεραπίνας, Ράιτ 20 (2), Καλαϊτζής, Ηλιάδης, Μότολα 6, Μάσει 13, Αγαδάκος 3, Τσαλδάρης 7 (1).


Εφές Πίλσεν (Μπλατ): Νίκολας 15 (2), Πεν 5, Γουντς 8, Γκρέγκορι 2, Αμπί, Γκονλούμ 6, Ερντογκάν, Κούγκο 8, Αρσλάν 11 (2), Χάτσον 9.


Οι δηλώσεις της Συνέντευξης Τύπου:


Γκόρντον Χέρμπερτ: «Τα τελευταία πέντε λεπτά του δευτέρου δεκαλέπτου ήταν τα πιο σημαντικά. Σε εκείνο το χρονικό σημείο του αγώνα, είχαμε καταπληκτική απόδοση παίζοντας με φοβερό συναίσθημα. Σε εκείνο το σημείο, το «κλειδί» ήταν η άμυνα. Πιέσαμε και τρέξαμε στον αιφνιδιασμό, βάζοντας εύκολα καλάθια. Έτσι θέλω να παίζουμε. Ήταν ένα παιχνίδι που είχε να κάνει με ρυθμό κυρίως, ένα στοιχείο που άλλαζε συνεχώς στην διάρκεια του αγώνα. Πιστεύω ότι στην άμυνα κάναμε καλή δουλειά, αν και είχαμε προβλήματα στο τέταρτο δεκάλεπτο με τα επιθετικά ριμπάουντ, καθώς η Εφές ανανέωνε τις επιθέσεις της. Φυσικά, δεν μου άρεσε καθόλου ο τρόπος που παίξαμε στα τελευταία 40 δευτερόλεπτα. Κάναμε τρία λάθη. Το ένα ήταν το αντιαθλητικό φάουλ του Ρέισον Τέρι, που έπρεπε να αφήσει τον αντίπαλο να βάλει το καλάθι, το δεύτερο ήταν στην αμέσως επόμενη επίθεση, που αφήσαμε τον Νίκολας να βάλει το τρίποντο, ενώ το τρίτο έγινε στην τελευταία επίθεση του αγώνα, όπου ο Ράιτ έπρεπε να κάνει φάουλ στο κέντρο του γηπέδου στον Νίκολας. Είναι στοιχεία μέσα από τα οποία πρέπει να διδαχθούμε. Πριν από το παιχνίδι, στα αποδυτήρια είχαμε πει μεταξύ μας να παίξουμε για τον κόσμο. Είχαμε δύο άσχημα αποτελέσματα εντός έδρας και τον στενοχωρήσαμε. Θέλαμε να αφιερώσουμε μία νίκη στους οπαδούς μας, το κάναμε και από την πλευρά μου θέλω να τους ευχαριστήσω που έμειναν μαζί μας».


Ντέιβιντ Μπλατ: «Ήταν ένα περίεργο παιχνίδι. Αν κοιτάξουμε την στατιστική, μπορούμε να πούμε ότι έπρεπε να κερδίσουμε. Δεν τα καταφέραμε όμως και αυτό οφείλεται στο δεύτερο δεκάλεπτο, όπου χάσαμε τον δρόμο μας. Ο ΑΡΗΣ έκανε παράλληλα εκπληκτική δουλειά με αποτέλεσμα να μας αποσυντονίσει. Έχουμε περισσότερες ασίστ, τάπες, ριμπάουντ, κλεψίματα και ράνκινκ (σύστημα αξιολόγησης) και όμως χάσαμε. Αυτό συνέβη γιατί κουράζαμε πολύ την μπάλα. Χάσαμε επίσης πολλές βολές, κάτι που δεν επιτρέπεται σε έναν κλειστό αγώνα. Είχαμε τις ευκαιρίες μας, όμως δεν τις εκμεταλλευτήκαμε κι έτσι λοιπόν ο Αρης κέρδισε. Υστερούμε να συνεργασία στην επίθεση, στο να γυρνάμε καλά την πάλα, ώστε να έχουμε ελεύθερα σουτ. Συν τοις άλλοις δημιουργούμε ευκαιρίες σκοραρίσματος, όμως υπάρχει πρόβλημα στην ικανότητα να μπαίνουν τα σουτ. Εκεί είναι το πρόβλημά μας, αφού στην άμυνα τα πάμε περίφημα. Θεωρώ ότι το παιχνίδι χάθηκε στο καλάθι και φάουλ του Μπρέισι Ράιτ, ενώ ήμασταν πίσω με έναν πόντο. Η απόφαση είναι αμφισβητούμενη, αυτά είναι μέσα στο μπάσκετ, όμως θέλω να ξαναδώ αυτή την φάση διότι μπασκετικά παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον. Το τελευταίο τρίποντο του Νίκολας έμοιαζε πιο πολύ με προσευχή, παρά με οργανωμένη επίθεση. Αν έμπαινε θα ήταν τυχερό».

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,5:16 π.μ.
Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το Αρης-ΑΕΚ

Η ΠΑΕ Αρης ανακοινώνει ότι άρχισε η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα με την ΑΕΚ, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου στις 16:45 στο 'Κλεάνθης Βικελίδης'. Τα εισιτήρια του αγώνα κοστίζουν 15 ευρώ στις Θύρες 1 και 3, 30 ευρώ στη Θύρα 2, 35 ευρώ στη Θύρα 9 και 60 ευρώ στη Θύρα 7 (Επισήμων).

Τα εισιτήρια θα διατίθενται από το ARIS MEGASTORE, επί της οδού Παπαναστασίου, κάτω από τη Θύρα 2 και από τους συνδέσμους φίλων Αρη.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,5:16 π.μ.
Η αποστολή του Αρη για τον αγώνα με τη Μπόλτον

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή για τον αγώνα του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ με την Μπόλτον. Αναλυτικά η αποστολή:

Χαλκιάς, Κέλεμεν, Αβ. Παπαδόπουλος, Νέτο, Ρονάλντο, Κουλουχέρης, Βανγκέλι, Ιβιτς, Καράμπελας, Κυριάκος, Κόκε, Γόγολος, Σιστόν, Κάλβο, Χαβίτο, Νεμπεγλέρας, Πρίττας, Μάρκο Αουρέλιο, Φελίπε, Γκαρσία.
Η ομάδα του Αρη θα προπονηθεί στις 19:30 (21:30 ώρα Ελλάδας) στο Ρίμποκ Στάντιουμ. Σαρανταπέντε λεπτά νωρίτερα, στις 18:45, ο τεχνικός του Αρη θα παραθέσει την καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου πριν από τον αγώνα. Η προπόνηση του Αρη θα είναι ανοιχτή για τους εκπροσώπους του Τύπου μόνο στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,5:15 π.μ.
Λύθηκε το συμβόλαιο του Αντερσον Κόστα
Η ΠΑΕ Αρης ανακοινώνει την από κοινού λύση συμβολαίου με τον Αντερσον Κόστα και του εύχεται καλή συνέχεια στην καριέρα του.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2007,5:35 μ.μ.
Στο προσκήνιο το θέμα του νέου γηπέδου

Αύριο στις 11:00 το πρωί ο Πρόεδρος του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, Αθανάσιος Τζεβελέκης θα έχει προγραμματισμένη συνάντηση με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Βασίλη Παπαγεωργόπουλο.

Στην συγκεκριμένη συνάντηση ο κ. Τζεβελέκης θα ενημερώσει τον κ. Παπαγεωργόπουλο για τις εξελίξεις στο θέμα του νέου γηπέδου του ΑΡΗ και παράλληλα θα ζητήσει την στήριξη και την ολόψυχη συμπαράσταση τόσο του ίδιου, όσο και του Δημοτικού Συμβουλίου σε αυτόν τον αγώνα που ξεκίνησε ώστε ο ιστορικός σύλλογος να αποκτήσει επιτέλους το δικό του σπίτι. Επίσης, ο Πρόεδρος της «κίτρινης» Κ.Α.Ε. αναμένεται να επιδιώξει συνάντηση και με το Νομάρχη Θεσσαλονίκης, Παναγιώτη Ψωμιάδη για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

Ετικέτες

 
posted by lewnoanyparktos
Permalink ¤ 0 comments
,5:34 μ.μ.
Με οδηγό τον τελικό του Τορίνο…

Η νίκη μέσα στο κλειστό του Αγίου Θωμά επί του Αμαρουσίου έχει λειτουργήσει ευεργετικά στην ψυχολογία των «κίτρινων» δύο μέρες πριν τη σημαντική αναμέτρηση κόντρα στην Εφές Πίλσεν. Απέναντι σε μια αντίπαλο που ανασύρει ευχάριστες θύμησες στη μνήμη των φιλάθλων του ΑΡΗ, αφού στις 16 Μαρτίου του 1993 ο «Αυτοκράτορας» του ελληνικού μπάσκετ είχε κερδίσει την τουρκική ομάδα με 50-48 στον τελικό του Κυπέλλου Κυπελλούχων που διεξήχθη στο Τορίνο κατακτώντας το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας του.

Με οδηγό λοιπόν εκείνη την αξέχαστη αναμέτρηση, οι παίκτες του Γκόρντον Χέρμπερτ φιλοδοξούν το βράδυ της Τετάρτης (28/11) να κερδίσουν την Εφές Πίλσεν κάνοντας για μια ακόμη φορά τους φιλάθλους της ομάδας περήφανους όπως είχε φροντίσει πριν 14 χρόνια η θρυλική ομάδα του Γιαννάκη, του Τάρπλεϊ, του Τζέϊ Τζέϊ Άντερσον και των άλλων παιδιών. Σε αυτό το ξεχωριστό ραντεβού δεν πρέπει να λείψει σε καμία περίπτωση ο κόσμος του ΑΡΗ που είναι επιτακτική ανάγκη να γεμίσει το Αλεξάνδρειο δίνοντας στους παίκτες της ομάδας αυτήν την έξτρα ώθηση που χρειάζονται για να φτάσουν στην υπέρ πολύτιμη νίκη. Η αποστολή βέβαια των «κίτρινων» δεν θα είναι εύκολη, αφού η Εφές Πίλσεν είναι ένας ιδιαίτερα επικίνδυνος αντίπαλος όπως τονίζουν τόσο ο Γκόρντον Χέρμπερτ, όσο και οι Σάββας Ηλιάδης, Λάζαρος Αγαδάκος, Μπρέϊσι Ράϊτ, ενώ ο νεαρός Μιχάλης Τσαϊρέλης μιλάει για τις χθεσινές εμπειρίες που αποκόμισε μέσα από την συμμετοχή του στον αγώνα με το Μαρούσι.

Οι δηλώσεις:

Γκόρντον Χέρμπερτ: «Ανυπομονούμε να παίξουμε τον αγώνα της Τετάρτης με την Εφές Πίλσεν γιατί τις δύο προηγούμενες εβδομάδες δεν είχαμε καλή απόδοση. Θέλουμε μετά τη νίκη στην έδρα του Αμαρουσίου που ήταν πολύ σημαντική να «χτίσουμε» πάνω σε αυτήν ενόψει της αναμέτρησης με την Εφές, αλλά και για την συνέχεια. Κόντρα στο Μαρούσι οι παίκτες μου κατέβαλλαν μεγάλη προσπάθεια και παίξαμε πολύ καλά ως ομάδα, ενώ αφιερώνουμε αυτή τη νίκη στους φιλάθλους μας, αλλά και στην Διοίκηση που μας στηρίζουν συνεχώς. Με την ίδια καλή απόδοση θέλουμε να συνεχίσουμε και την Τετάρτη αφιερώνοντας στους φιλάθλους μας την τέταρτη νίκη στην Ευρωλίγκα και μακάρι να έχουμε παράλληλα την τύχη με το μέρος μας. Η Εφές Πίλσεν είναι μια πολύ καλή ομάδα με πολλά επιθετικά όπλα, αλλά και καλή αμυντική λειτουργία. Δεν στηρίζονται σε έναν παίκτη, αλλά έχουν μεγάλο βάθος στον πάγκο, ενώ ο Ντέιβιντ Μπλατ που είναι φίλος μου έχει κάνει καλή δουλειά στην Εφές και έχει πολλές πιθανότητες να φτάσει στο Φάιναλ Φορ της διοργάνωσης. Αυτό όμως που απασχολεί εμένα είναι η δική μας απόδοση, αλλά και το να είμαστε ενωμένοι. Έχουμε πολλά πράγματα ακόμη να διορθώσουμε, ενώ πολύ σημαντική είναι η στήριξη που μας παρέχει η Διοίκηση. Είναι κάτι που χρειαζόμασταν μετά τις τέσσερις συνεχόμενες ήττες. Σε κανέναν δεν αρέσει να χάνει, αλλά το καλό μέσα από τις ήττες είναι ότι ανακαλύπτεις με ποιους ανθρώπους έχεις να κάνεις. Εγώ αισθάνομαι ασφαλής στον ΑΡΗ, αν και στην δουλειά που κάνω δεν μπορείς να είσαι ποτέ ήσυχος. Ως προπονητής του ΑΡΗ αυτό που με ενδιαφέρει δεν είναι μόνο να κερδίζουμε, αλλά να παρουσιάζουμε ένα καλό «προϊόν» μέσα στο παρκέ».

Σάββας Ηλιάδης: «Περάσαμε μια δύσκολη βδομάδα, κάνοντας τέσσερις σερί ήττες, αλλά μετά τη νίκη στο Μαρούσι έχουμε ηρεμήσαμε κάπως. Πρέπει να συνεχίσουμε να δίνουμε ότι μπορούμε στις προπονήσεις, αλλά και στα παιχνίδια και να βελτιωθούμε ως ομάδα. Μας περιμένει τώρα ένα δύσκολο παιχνίδι με Εφές Πίλσεν πρέπει να δείξουμε ένα καλύτερο πρόσωπο. Θα μελετήσουμε τους αντιπάλους μας μέσα από το σκάουτινγκ και θα παρουσιαστούμε έτοιμοι. Ο όμιλος μας είναι ο πιο αμφίρροπος, αφού όλοι μπορούν να κερδίσουν παντού. Εμείς βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και όλα θα πάνε καλά».

Λάζαρος Αγαδάκος: «Μετά από τέσσερις ήττες, εκ των οποίων οι δυο ήταν εκτός προγράμματος και μάλιστα μέσα στην έδρα μας, ήρθε η Διοίκηση και μας είπε ότι είναι μαζί μας και αυτό είναι πραγματικά κάτι πολύ σημαντικό. Απέναντι στο Μαρούσι δείξαμε ομαδικό πνεύμα και συγκέντρωση και παρά το γεγονός ότι σε κάποιες φάσεις «πουλήσαμε» τη μπάλα, εντούτοις ήμασταν δυνατοί στην άμυνα και δεν επιτρέψαμε στον αντίπαλο να μας βάλει πολλά εύκολα καλάθια. Δείξαμε την απαιτούμενη συγκέντρωση και το ίδιο πρέπει να κάνουμε και κόντρα στην Εφές που μόνο τυχαία δεν είναι. Έχουν παίξει σε φάιναλ φορ, είναι καλή ομάδα και χρειάζεται μεγάλη προσοχή».

Μπρέισι Ράϊτ: «Έχω αρχίσει να βρίσκω την αυτοπεποίθηση μου και το ρυθμό μου. Αυτό φάνηκε στους δυο τελευταίους αγώνες. Έτσι θέλω να συνεχίσω και στα επόμενα παιχνίδια. Στις τέσσερις προηγούμενες αναμετρήσεις φαινόμασταν εγκλωβισμένοι από τους ίδιους μας τους εαυτούς, ενώ γνωρίσαμε και δυο σκληρές ήττες μέσα στην έδρα μας. Η νίκη επί του Αμαρουσίου μας έχει τονώσει την ψυχολογία και μας βοηθάει πολύ ενόψει του δύσκολου εντός έδρας αγώνα με την Εφές Πίλσεν».

Μιχάλης Τσαϊρέλης: «Είναι πολύ όμορφο να μπαίνεις και να αγωνίζεσαι. Από την στιγμή που ο κόουτς με χρησιμοποίησε χθες απέναντι στο Μαρούσι αυτό για μένα σημαίνει πολλά. Όσο μου δίνει χρόνο συμμετοχής αυτό τόσο περισσότερο με ευχαριστεί και μου δείχνει ότι οι κόποι ανταμείβονται. Πρόκειται για ένα πολύ όμορφο συναίσθημα, αφού το πρωτάθλημα που αγωνιζόμουν δεν είναι τόσο υψηλό, αλλά τώρα έχω διαπιστώσει τη μεγάλη διαφορά που υπάρχει όταν αγωνίζεσαι στην Α1».

Ετικέτες

 
posted by lewnoanyparktos
Permalink ¤ 0 comments
,5:29 μ.μ.
Οδηγίες για τους φιλάθλους που θα ταξιδέψουν αεροπορικώς
Η ΠΑΕ Αρης ενημερώνει σχετικά τους φιλάθλους που θα ταξιδέψουν αεροπορικώς για την Αγγλία, ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε ταλαιπωρία κατά το ταξίδι. Αναλυτικά:
Πτήση με την αποστολή του Αρη
Συγκέντρωση του GROUP στις 28/11, στις 07.30π.μ. στο αεροδρόμιο Μακεδονία στο γκισέ της AIR SLOVAKIA AIRLINES όπου θα σας συναντήσει ο αρχηγός σας ο οποίος θα σας παραδώσει τα εισιτήρια σας.
ΠΤΗΣΕΙΣ: AIR SLOVAKIA AIRLINES
28/11 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ GM 5090 09.30 – 11.00
29/11 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ GM 5091 23.30 – 05.30 (τοπικές ώρες)
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ
HOTEL HILTON MANCHESTER DEANSGATE
303 Deansgate, Manchester, United Kingdom Tel:00441618701600
ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ:
28/11 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- MAΝΤΣΕΣΤΕΡ
29/11 Μάντσεστερ– ελεύθερος χρόνος & μεταφορά στο Reebok Stadium στο Μπόλτον για τον αγώνα BOLTON F.C. – ARIS F.C.
Mετά τον αγώνα μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση MANTΣΕΣΤΕΡ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
Πτήση με την αποστολή του Αρη
Συγκέντρωση του GROUP στις 28/11 , στις 07.30π.μ. στο αεροδρόμιο Μακεδονία στο γκισε της AIR SLOVAKIA AIRLINES όπου θα σας συναντήσει ο αρχηγός σας ο οποίος θα σας παραδώσει τα εισιτήρια σας.
ΠΤΗΣΕΙΣ: AIR SLOVAKIA AIRLINES
28/11 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ GM 5090 09.30 – 11.00
29/11 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ - ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ GM 5091 23.30 – 05.30 (τοπικές ώρες)
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ
HOTEL GOLDEN TULIP MANCHESTER
Waters Reach, Trafford Park, Manchester, M17 1WS United Kingdom Tel:00441618738 899
ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ:
28/11 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ- MAΝΤΣΕΣΤΕΡ
29/11 Μάντσεστερ– ελεύθερος χρόνος & μεταφορά στο Reebok Stadium στο Μπολτον για τον αγώνα BOLTON F.C. – ARIS F.C. Mετά τον αγώνα μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση MANTΣΕΣΤΕΡ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
Πτήση με το ημερήσιο τσάρτερ
Συγκέντρωση του GROUP στις 29/11, στις 06.00 π.μ. στο αεροδρόμιο Μακεδονία στο γκισέ της NEOS AIRLINES όπου θα σας συναντήσει ο αρχηγός σας με πινακίδα DION TOURS S.A. ο οποίος θα σας παραδώσει τα εισιτήρια σας.
ΠΤΗΣΕΙΣ: NEOS AIRLINES
29/11 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – MANTΣΕΣΤΕΡ ΝΟ 4710 08.00 – 09.50 (Διάρκεια 3ωρες & 50λεπτα)
29/11 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ- ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΟ 4711 23.45 – 05.10 (Διάρκεια 3ωρες & 25λεπτα)
(τοπικές ώρες, η Αγγλία είναι 2 ώρες πίσω)
Πτήση στο Μάντσεστερ 28-30/11
Συγκέντρωση του GROUP στις 28/11 , στις 03.00 π.μ. στο αεροδρόμιο Μακεδονία στο γκισε της SWISS AIRLINES όπου θα σας συναντήσει ο αρχηγός σας ο οποίος θα σας παραδώσει τα εισιτήρια σας.
ΠΤΗΣΕΙΣ: SWISS AIRLINES
28/11 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ZYΡΙΧΗ LX 1851 04.40 – 06.10
28/11 ΖΥΡΙΧΗ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ LX 390 07.10 – 08.10
30/11 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ –ΖΥΡΙΧΗ LX 381 18.50 – 21.50
30/11 ΖΥΡΙΧΗ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ LX 1850 22.35 – 01.45 (τοπικές ώρες)
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ
HOTEL GOLDEN TULIP MANCHESTER
Waters Reach, Trafford Park, Manchester, M17 1WS United Kingdom
Tel:00441618738 899
ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ:
28/11 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΖΥΡΙΧΗ- MAΝΤΣΕΣΤΕΡ
29/11 Μάντσεστερ– ελεύθερος χρόνος & μεταφορά στο Reebok Stadium στο Μπολτον για τον αγώνα BOLTON F.C. – ARIS F.C. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.
30/11 Ελεύθερος χρόνος και μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση MANTΣΕΣΤΕΡ-ΖΥΡΙΧΗ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.
Πτήση στο Μάντσεστερ 29/11 - 01/12
Συγκέντρωση του GROUP στις 29/11, στις 03.00 π.μ. στο αεροδρόμιο Μακεδονία στο γκισέ της SWISS AIRLINES όπου θα σας συναντήσει ο αντιπρόσωπος του γραφείου μας ο οποίος θα σας παραδώσει τα εισιτήρια σας.
ΠΤΗΣΕΙΣ: SWISS AIRLINES
29/11 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ – ZYΡΙΧΗ LX 1851 04.40 – 06.10
29/11 ΖΥΡΙΧΗ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ LX 390 07.10 – 08.10
01/12 ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ –ΖΥΡΙΧΗ LX 381 18.50 – 21.50
01/12 ΖΥΡΙΧΗ – ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ LX 1850 22.35 – 01.45 (τοπικές ώρες)
ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ
HOTEL GOLDEN TULIP MANCHESTER
Waters Reach, Trafford Park, Manchester, M17 1WS United Kingdom Tel:00441618738 899
ΣΥΝΟΠΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΚΔΡΟΜΗΣ:
29/11 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΖΥΡΙΧΗ- MAΝΤΣΕΣΤΕΡ, τακτοποίηση στο ξενοδοχείο το μεσημέρι .Ελεύθερος χρόνος & μεταφορά στο Reebok Stadium στο Μπολτον για τον αγώνα BOLTON F.C. – ARIS F.C. Επιστροφή στο ξενοδοχείο.
30/11 Ελεύθερη ημέρα.
01/12 Ελεύθερος χρόνος και μεταφορά στο αεροδρόμιο για την πτήση MANTΣΕΣΤΕΡ-ΖΥΡΙΧΗ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ετικέτες

 
posted by lewnoanyparktos
Permalink ¤ 0 comments
,5:28 μ.μ.
Ανακοίνωση για τα εισιτήρια του αγώνα Μπόλτον-Αρης
H ΠΑΕ Αρης ανακοινώνει ότι τα εισιτήρια στους εκδρομείς για τον αγώνα του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ Μπόλτον-Αρης θα πωλούνται την ημέρα του αγώνα, Πέμπτη 29 Νοεμβρίου, από τις 11 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι από το ξενοδοχείο Hilton Manchester Deansgate. Η διεύθυνση του ξενοδοχείου και το τηλέφωνο είναι:
Διεύθυνση
303 Deansgate
Manchester
M3 4LQ
United Kingdom
Τηλ.: 0044 161 870 1600

Ετικέτες

 
posted by lewnoanyparktos
Permalink ¤ 0 comments
,5:27 μ.μ.
Ελεύθερη είσοδος στο Κλεάνθης Βικελίδης για το Μπόλτον-Αρης
H ΠΑΕ Αρης ανακοινώνει ότι την Πέμπτη θα μεταδοθεί σε απευθείας σύνδεση με την Αγγλία, ο αγώνας του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ Μπόλτον-Αρης από τον φωτεινό πίνακα του Κλεάνθης Βικελίδης. Η είσοδος για όλους τους φιλάθλους θα είναι ελεύθερη. Οσοι θέλουν να παρακολουθήσουν τον ευρωπαϊκό αγώνα από το ARIS SPORTS CAFE θα πρέπει να κρατήσουν θέση με ελάχιστη κατανάλωση 10 ευρώ κατ΄άτομο.

Ετικέτες

 
posted by lewnoanyparktos
Permalink ¤ 0 comments
,5:20 μ.μ.
Η επίσημη φωτογράφηση




Πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Κλεάνθης Βικελίδης η επίσημη φωτογράφηση του Αρη, σύμφωνα με τις απαιτήσεις της ΟΥΕΦΑ για τη φάση των ομίλων. Οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη του τεχνικού τιμ με κέφι και διάθεση υπάκουσαν στις εντολές των επίσημων φωτογράφων της ΠΑΕ Αρης και η διαδικασία ολοκληρώθηκε γρήγορα χωρίς εμπόδια.
Αμέσως μετά ο Ντούσαν Μπάγεβιτς προπόνησε τους ποδοσφαιριστές του στο Κλεάνθης Βικελίδης, ξεκινώντας και επίσημα την προετοιμασία στο λιγοστό χρόνο που μένει για τον αγώνα της Πέμπτης στο Ρίμποκ Στάντιουμ κόντρα στην αγγλική Μπόλτον. Αξίζει να σημειωθεί ότι η αντίπαλος του Αρη, νίκησε 1-0 τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το Σάββατο, με γκολ του διεθνή Γάλλου Νικολά Ανελκά.



Ετικέτες

 
posted by lewnoanyparktos
Permalink ¤ 0 comments
Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2007,1:46 π.μ.
Κέρδισε με το «σπαθί» του

Επιστροφή στις νίκες για τον ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο που επικράτησε του Αμαρουσίου με 63-71 στο κλειστό του Αγίου Θωμά και πλέον ετοιμάζεται για τη μεγάλη «μάχη» της προσεχούς Τετάρτης (28/11) κόντρα στην Εφές Πίλσεν.


Οι «κίτρινοι» έχοντας τον Μπρέισι Ράϊτ ως κινητήριο μοχλό στην επίθεση (σημείωσε 24 πόντους συνολικά με 9/10 βολές, 3/5 δίποντα, 3/6 τρίποντα, μάζεψε πέντε ριμπάουντ και μοίρασε δύο ασίστ σε 32’ συμμετοχής) προηγήθηκαν με 5-6 στην αρχή του παιχνιδιού. Το Μαρούσι όμως με ένα 9-2 σερί πέρασε μπροστά με 14-8. Στη συνέχεια όμως το συγκρότημα του Γκόρντον Χέρμπερτ ανέκαμψε και μείωσε σε 16-15, για να λήξει η πρώτη περίοδος με σκορ 19-15 έπειτα από καλάθι του Μπουντούρη για λογαριασμό του Αμαρουσίου.


Στο ξεκίνημα της δεύτερης περιόδου οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ξεφύγουν με 22-17 και εκεί που τα πράγματα φάνταζαν δύσκολα για τους «κίτρινους» ένα σερί 8-2 τους έδωσε εκ νέου το προβάδισμα με 24-25 στο 16’. Παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων ο ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο είχε καταφέρει να επιβάλλει τον δικό του ρυθμό και πήγε στα αποδυτήρια με το υπέρ του 29-32.


Στην επανάληψη, οι «κίτρινοι» κατάφεραν να ξεφύγουν με 31-37 έπειτα από καλάθι του Μάσεϊ και παρά το γεγονός ότι το Μαρούσι μείωσε στον πόντο (38-39) στο 26’, φάνηκε ότι δεν είχε βρει λύσεις για να περιορίσει τον… δαιμονισμένο Ράϊτ. Ο Αμερικανός γκάρντ μαζί με τον Καλαϊτζή και το Μότολα σημείωσαν τρία τρίποντα δίνοντας στον ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο την ευκαιρία να ξεφύγει με 41-47 στο 28’, για να λήξει το τρίτο δεκάλεπτο με σκορ 47-52 έπειτα από καλάθι του Κάστλ.


Στο τέταρτο δεκάλεπτο, την σκυτάλη στο σκοράρισμα πήρε από τον Ράϊτ ο Αγαδάκος που με δύο διαδοχικά καλάθια έγραψε το 48-55 στο 33’. Ο δυναμικός σέντερ έστειλε μάλιστα την διαφορά στους εννιά πόντους (50-59) στο 35’ και όλα έδειχναν ότι η πλάστιγγα είχε αρχίσει να γέρνει υπέρ του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Στο Μαρούσι κάνοντας μια τελευταία προσπάθεια να φέρουν τα πάνω κάτω κατάφεραν να μειώσουν σε 55-59 στο 37’ με τρίποντο του Χαραλαμπίδη, αλλά τότε ήταν η ώρα να αναλάβει δράση εκ νέου ο Μπρέισι Ράϊτ. Πετυχαίνοντας 10 πόντους μέσα σε 4’ οδήγησε εκ του ασφαλούς τον ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στη νίκη, ενώ το κερασάκι στην τούρτα πρόσθεσε ο Λάζαρος Αγάδακος που με εντυπωσιακό κάρφωμα έγραψε το τελικό 63-71, σπάζοντας το αρνητικό σερί των τεσσάρων συνεχόμενων ηττών σε ελληνικό Πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα.


Επόμενος αντίπαλος για τους «κίτρινους» είναι η Εφές Πίλσεν και ο κόσμος του ΑΡΗ δεν πρέπει να λείψει από το μεγάλο αυτό ραντεβού. Με την ψυχολογία ανεβασμένη έπειτα από την αποψινή πολύ σημαντική νίκη και με τις κερκίδες του Αλεξανδρείου γεμάτες, οι παίκτες του Γκόρντον Χέρμπερτ φιλοδοξούν να παραμείνουν στην λεωφόρο των επιτυχιών…


Τα δεκάλεπτα: 19-15, 29-32, 47-52, 63-71.


Μαρούσι (Μαρκόπουλος): Πάρκερ 9, Νοέας, Χαραλαμπίδης 14 (2), Μπουντούρης 3 (1), Τουντζιαράκης, Μπράιαντ 17 (1), Στεφανίδης 2, Κογιαντίνοβιτς, Παραγιός, Γλυνιαδάκης 12, Καϊμακόγλου 6


ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (Χέρμπερτ): Καστλ 7 (1), Τσαλδάρης 2, Σεραπίνας, Ράϊτ 24 (3), Καλαϊτζής 7 (1), Ηλιάδης, Τσαϊρέλης, Μότολα 9 (1), Μάσεϊ 9, Αγαδάκος 13.


Οι δηλώσεις:


Γκόρντον Χέρμπερτ: «Ήταν μια «μάχη» για 40’ και το Μαρούσι πάλεψε ως το τέλος. Εμείς είχαμε πρόβλημα στο αμυντικό ριμπάουντ, αλλά τα τρίποντα του Ράϊτ ήταν σημαντικά και μας βοήθησαν πολύ. Έδειξε ποιος είναι πραγματικά».


Σούλης Μαρκόπουλος: «Δεν είμαστε σε καλή βαθμολογική θέση και ίσως αυτό να μας επηρεάζει αρνητικά στον τομέα της ψυχολογίας. Δεν βρήκαμε τις λύσεις που θέλαμε όταν ο ΑΡΗΣ μας πίεσε. Χρειαζόμαστε να κάνουμε αλλαγές στο παιχνίδι μας για να έρθουν άμεσα τα αποτελέσματα».


Γιώργος Καλαϊτζής: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια ομάδα που διαθέτει καλούς παίκτες και έναν νέο προπονητή. Από την άλλη πλευρά εμείς προερχόμασταν από τέσσερις διαδοχικές ήττες και αυτή η νίκη θα μας δώσει περισσότερη όρεξη και διάθεση για να παίξουμε καλύτερα στο μέλλον».


Νίκος Μπουντούρης: «Ίσως αν ήμασταν λίγο πιο προσεκτικοί σε κάποιες φάσεις να κερδίζαμε. Είχαμε δύσκολο πρόγραμμα, ενώ από εδώ και πέρα μπορούμε να πετύχουμε τις νίκες που θέλουμε».

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,1:45 π.μ.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΑΡΗΣ 2-0

Την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε ο Αρης στη Λιβαδειά από το Λεβαδειακό με σκορ 2-0. Και τα δύο γκολ των γηπεδούχων πέτυχε ο αργεντίνος Μοντόγια στο 29’ και στο 43’, αν και πριν από το δεύτερο γκολ υπάρχει καθαρό επιθετικό φάουλ του Σίσιτς στον Νέτο. Ο Αρης που έχασε για πρώτη φορά στη Λιβαδειά από το Νοέμβριο του 1990, έχασε κλασικές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ με τον Ιβιτς στο 6' που πλάσαρε άουτ και τον Κόκε στο 26’ που σούταρε δύο φορές αλλά απέκρουσε ο Καρακώστας.

Οι συνθέσεις:
Λεβαδειακός: Καρακώστας, Εμεράν, Αντερσον, Παρασκευαΐδης, Σίσιτς, Μοντόγια (87' Ζησόπουλος), Ανδράλας (90'+ Ρούσεφ), Διαμάντης, Ντιμπαλά (80' Πιετρ), Σίντιλορτζ, Θεοδοσιάδης.
Αρης: Κέλεμεν, Νέτο (73' Αντερσον Κόστα), Βανγκέλι, Παπαδόπουλος, Κουλουχέρης, Νεμπεγλέρας, Χαβίτο (55' Κυριάκος), Σιστόν, Φελίπε (55' Γκουγκουλιάς), Ιβιτς, Κόκε.

Διαιτητής: Παμπορίδης (Κιλκίς).

* Από τη Λιβαδειά επέστρεψε με διάστρεμμα δεύτερου βαθμού ο Βλάνταν Ιβιτς, ενώ αποθεραπεία συνεχίζουν ενόψει του αγώνα με τη Μπόλτον ο Κώστας Χαλκιάς, ο Ρονάλντο και ο Νίκος Καράμπελας.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 1 comments
Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2007,10:04 μ.μ.
Φιλική ήττα για τον Άρη Μαρμούρη

Δοκιμάζοντας καινούργια σχήματα στο παιχνίδι του και με πολλές αλλαγές στη σύνθεση του ο Άρης Μαρμούρης γνώρισε την ήττα σε φιλικό παιχνίδι με 2-1 σετ (25-21, 23-25, 25-22) από τον Επίκουρο, ενώ οι δύο ομάδες έπαιξαν ακόμα ένα σετ το οποίο πήρε η ομάδα της Πολίχνης με 15-12. Ο προπονητής του Άρη Γιάννης Μέλκας εκτός το ότι χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες του δοκίμασε και πολλά σχήματα κατά τη διάρκεια του αγώνα. Ο Νικηφορίδης από τα άκρα αγωνίστηκε λίμπερο και ο Γεωργόπουλος από την πάσα στο κέντρο.

Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός των "κιτρινόμαυρων" υπογράμμισε: "Η ομάδα αυτήν τη περίοδο είναι επιβαρημένη από τις συνεχείς προπονήσεις Παίξαμε για να δοκιμάσουμε νέα σχήματα και φυσικά τους παίκτες μου. Θέλουμε να διατηρήσουμε τη φυσική κατάσταση σε κάποια υψηλά επίπεδα και λίγο πριν την επανέναρξη του πρωταθλήματος να χαλαρώσουμε και να μπούμε σε ρυθμό αγώνων. Θα περιμένουμε και τους διεθνείς για να συνεχίσουμε τη δουλειά μας πλήρεις".

Ετικέτες

 
posted by lewnoanyparktos
Permalink ¤ 0 comments