Παρασκευή 10 Αυγούστου 2007,8:02 μ.μ.
Η απόφαση του Ε.Σ.Α.Κ.Ε.

Mε απόφαση του Ε.Σ.Α.Κ.Ε. κρίθηκε ως απολύτως νόμιμη και έγκυρη η διαδικασία λύσεως του συμβολαίου, μεταξύ του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο και του καλαθοσφαιριστή Γιάννη Γιαννούλη.


Κατά τα λοιπά ο ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμά του, εξαιτίας των συκοφαντικών δηλώσεων, τόσο του καλαθοσφαιριστή, όσο και του εκπροσώπου του.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
Πέμπτη 9 Αυγούστου 2007,7:13 μ.μ.
Αθάνατοι...
Τη μνήμη των Κύπριων αγωνιστών Σολωμού Σολωμού και Τάσου Ισαάκ, τίμησε η ΠΑΕ Αρης στο ημίχρονο τους διεθνούς φιλικού αγώνα με το ΑΠΟΕΛ. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Λάμπρος Σκόρδας και ο αντιπρόεδρος Θανάσης Αθανασιάδης παρέδωσαν τιμητικές πλακέτες και φανέλες με τις υπογραφές όλων των ποδοσφαιριστών στον πατέρα του Σολωμού Σολωμού, Σπύρο, που αποδέχτηκε την πρόσκληση της ΠΑΕ και έφτασε στη Θεσσαλονίκη λίγο πριν από την έναρξη του αγώνα.
'Αν και πέρασαν έντεκα χρόνια από τη δολοφονία των δύο ηρώων, δεν ξεχνάμε ποτέ τι έγινε. Πρέπει να τους τιμούμε κάθε φορά που θα μας δίνεται η ευκαιρία', δήλωσε ο Λάμπρος Σκόρδας. 'Είμαι συγκινημένος για τη νέα τιμητική εκδήλωση του Αρη. Ηταν πάντα κοντά μας σαν σύλλογος και δεν έχουν ξεχάσει ποτέ, ούτε τον Σολωμό, ούτε τον Τάσο. Εύχομαι στον Αρη μόνο επιτυχίες', τόνισε ο πατέρας του αδικοχαμένου Κύπριου. Τιμητική πλακέτα παρέδωσε και ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,7:12 μ.μ.
AΡΗΣ-ΑΠΟΕΛ 2-2
Iδανικό ντεμπούτο στο 'Κλεάνθης Βικελίδης' με δύο γκολ έκανε ο Τόνι Κάλβο. Ωστόσο ο Αρης αν και προηγήθηκε 2-0 με τα γκολ του Ισπανού, αναδείχτηκε ισόπαλος 2-2 με τον πρωταθλητή Κύπρου ΑΠΟΕΛ, που ισοφάρισε στο δεύτερο ημίχρονο με δύο γκολ σε δύο λεπτά.
Μπροστά σε ένα εντυπωσιακό κοινό που 'διψούσε' να δει για πρώτη φορά φέτος τον Αρη, ο Τόνι Κάλβο άνοιξε το σκορ στο 12΄ με ένα ασύλληπτο αριστερό σουτ και διπλασίασε τα γκολ στο 30΄ πάλι με διαγώνιο σουτ μετά από εξαιρετική προσπάθεια με τους Βανγκέλι και Γιόναν. Το ΑΠΟΕΛ είχε δοκάρι με τον Μακρίδη και στην επανάληψη ισοφάρισε με γκολ των Πίντο και Μακρίδη στο 57΄ και στο 58΄.
Διαιτητής: Ζολώτας
Οι συνθέσεις:
ΑΡΗΣ: Χαλκιάς (46΄Κέλεμεν), Βανγκέλι, Παπαδόπουλος, Κουλουχέρης (67΄Πρίττας), Αουρέλιο (46΄Γόγολος), Νεμπεγλέρας (78΄Κυριάκος), Σιστόν (46΄Αντερσον), Γιόναν (67΄Νέτο), Φελίπε, Χαβίτο (78΄ Παπάζογλου), Κάλβο (57΄ Γκαρσία).
ΑΠΟΕΛ: Νικολόσκι, Καψής, Φλορέα, Εμερσον (46΄Ταβάρες), Φερνάντεζ, Μακρίδης, Σαπάνης (46΄Πίντο), Κόντης, Μοράις (72΄Ηλία), Ζε Κάρλος (72΄Μαχλάς), Μιχαήλ.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
Τρίτη 7 Αυγούστου 2007,8:00 μ.μ.
Ο Γιώργος Ζολώτας στο AΡΗΣ-ΑΠΟΕΛ
O Γιώργος Ζολώτας από το σύνδεσμο διαιτητών Θεσσαλονίκης θα διευθύνει τον διεθνή φιλικό αγώνα του Αρη με το ΑΠΟΕΛ. Βοηθοί του θα είναι οι κύριοι Δ. Παπαδόπουλος και Λ.Βασιλειάδης και τέταρτος διαιτητής ο Π. Ζαχαριάδης, όλοι του συνδέσμου Θεσσαλονίκης.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,7:58 μ.μ.
Δωρεάν είσοδος για τους κατόχους σουϊτών και διαρκείας VIPS
Η ΠΑΕ Αρης ενημερώνει ότι οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας VIPS και οι κάτοχοι σουίτας, θα εισέλθουν αύριο δωρέαν στο γήπεδο για τον φιλικό αγώνα με το ΑΠΟΕΛ με ονομαστική κατάσταση από τη Θύρα PRESS, είσοδο από την οποία θα προσέρχονται στις θέσεις τους στη νέα αγωνιστική περίοδο.
Η ΠΑΕ Αρης ζητά την κατανόηση των φιλάθλων, καθώς στο 'Κλεάνθης Βικελίδης' πραγματοποιούνται εργασίες για την ανακαίνιση του γηπέδου. Για το λόγο αυτό στη Θύρα 3 θα λειτουργήσουν μόνο οι παλιές τουαλέτες, ενώ οι φίλαθλοι που θα επιλέξουν τη Θύρα 1, θα χρησιμοποιήσουν τις τουαλέτες της Θύρας 4.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
Δευτέρα 6 Αυγούστου 2007,10:11 μ.μ.
Ξεκίνησε η προπώληση των εισιτηρίων

Η προπώληση των εισιτηρίων για τον φιλικό αγώνα με το ΑΠΟΕΛ ξεκινά σήμερα το απόγευμα σε ειδικό εκδοτήριο στη Θύρα 2 από τις 17:30 έως και τις 21:00 και αύριο από τις 09:00 το πρωί. Οι τιμές είναι οι εξής:

Θ1-Θ3: 10 ευρώ

Θ2: 15 ευρώ

Θ9: 20 ευρώ

Θύρα Επισήμων: 30 ευρώ

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,10:11 μ.μ.
Η ΠΑΕ Αρης τιμά τη μνήμη των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού
Τη μνήμη των δύο Κυπρίων ηρώων, Tάσου Iσαάκ και Σολωμού Σολωμού, θα τιμήσει η ΠΑΕ Αρης, πριν από την έναρξη του φιλικού αγώνα με τον πρωταθλητή Κύπρου ΑΠΟΕΛ. Στο γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης» θα βρεθεί ύστερα από πρόσκληση της ΠΑΕ ο πατέρας του Σολωμού Σολωμού, Σπύρος, ενώ γίνονται προσπάθειες να έρθει στη Θεσσαλονίκη και συγγενικό πρόσωπο του Τάσου Ισαάκ, καθώς ο πατέρας του, λόγω ενός προβλήματος υγείας δεν μπορεί να παραστεί.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments