Πέμπτη 21 Ιουνίου 2007,5:55 μ.μ.
Ο Αρης στο Κόπα Αμέρικα με το Νάτσο Γκαρσία

Σε πέντε μέρες ξεκινάει το Κόπα Αμέρικα και ο Ρόναλντ Γκαρσία ανυπομονεί για τον πρώτο αγώνα με τα χρώματα της Βολιβίας. Ο αμυντικός μέσος του Αρη ταλαιπωρήθηκε τις τελευταίες μέρες από έναν ελαφρύ τραυματισμό, αισιοδοξεί όμως ότι θα είναι έτοιμος για τον πρώτο αγώνα με τη διοργανώτρια Βενεζουέλα στις 26 Ιουνίου. Αλλωστε στα φιλικά μέχρι τώρα ήταν βασικός.

«Υπάρχει πολύ καλό κλίμα στην ομάδα. Επικρατεί ενθουσιασμός κι αυτό είναι καλό, όπως και το γεγονός ότι οι παίκτες γνωριζόμαστε αναμεταξύ μας» δήλωσε ο «Νάτσο». «Οι τελικές εξετάσεις δόθηκαν στη λευκή ισοπαλία με την Παραγουάη. Πιστεύω ότι η ομάδα μας είναι ενωμένη, αυτό το εισπράττουμε και κατά τη διάρκεια των προπονήσεων. Ο κάθε ένας από εμάς προσπαθεί να πιάσει την καλύτερη απόδοση του, ώστε να μας πάρουν οι αντίπαλοί μας στα σοβαρά», πρόσθεσε ο Γκαρσία, που θα εκπροσωπήσει τον Αρη στο Κόπα Αμέρικα.

Η Βολιβία συνεχίζει την προετοιμασία υπό την επίβλεψη του τεχνικού Ερβιν Σάντσεθ. «Υπάρχει ένα ανθρώπινο γκρουπ συμπαγές και με ομοιογένεια. Οταν μιλάς την ίδια γλώσσα όλα θα πάνε καλά και όλοι στην ομάδα έχουμε την ίδια πεποίθηση: να κάνουμε το ντεμπούτο μας με μια θριαμβευτική νίκη στο Κόπα Αμέρικα».

Ο άσος του Αρη «αποθεώνεται» καθημερινά στις προπονήσεις από τους φιλάθλους της Βολιβίας, οι οποίοι δίνουν ραντεβού στα γήπεδα όπου προπονείται η «πράσινη» ομάδα. «Είμαι περήφανος για την αντιμετώπιση του κόσμου. Αυτό που προέχει πάντως είναι να πάμε προετοιμασμένοι στους αγώνες για να γίνουμε πρωταγωνιστές και να ικανοποιήσουμε τον κόσμο» δήλωσε ο ποδοσφαιριστής του Αρη και κατέληξε: «Θέλω να στείλω χαιρετισμούς στους φιλάθλους του Αρη. Θα προσπαθήσω να τους κάνω περήφανους».

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤