Τετάρτη 20 Ιουνίου 2007,10:45 μ.μ.
Εργοτάξιο το 'Κλεάνθης Βικελίδης'

Εργοτάξιο θυμίζει τις τελευταίες μέρες το «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι εργασίες ξεκίνησαν από τις σουίτες που θα ανασκευαστούν και θα εκσυγχρονιστούν για να εναρμονιστούν με το υπόλοιπο κτίριο. Σε κάθε σουίτα θα τοποθετηθεί ειδικός υαλοπίνακας ασφαλείας χωρίς αλουμίνια ώστε να υπάρχει ορατότητα σε όλο τον αγωνιστικό χώρο, ενώ θα υπάρχει πλέον πόρτα σε κάθε σουίτα και έξοδος στον εξώστη για τους ιδιοκτήτες.


Στο κέντρο του γηπέδου θα δημιουργηθεί ειδική σουίτα VIP για τη φιλοξενία της διοίκησης της αντίπαλης ομάδας, όπως υπαγορεύουν οι οδηγίες της ΟΥΕΦΑ, ενώ στο δεύτερο όροφο θα δημιουργηθεί ειδικό μπαρ - καφέ. Παράλληλα αλλάζει η πρόσβαση στη Θύρα των VIPS. Οι κάτοχοι των διαρκείας θα έχουν πλέον αποκλειστική είσοδο με ασανσέρ που θα τους οδηγεί στο δεύτερο όροφο.
Εργασίες ανάπλασης και καλλωπισμού έχουν αρχίσει και στις Θύρες 1 και 3, όπου θα κατασκευαστούν και περισσότερες τουαλέτες.

Τα έργα στον αγωνιστικό χώρο
Σήμερα ξεκίνησαν εργασίες και στον αγωνιστικό χώρο, που είχε προβλήματα εξαιτίας της κακής κατασκευής του. Οι ελλείψεις θα καλυφθούν, ενώ τοπογράφοι ξεκίνησαν την αναμόρφωση και διόρθωση του αγωνιστικού χώρου με ειδικό μηχάνημα laser, το οποίο εντόπισε τις υψομετρικές διαφορές, τις κοιλότητες και τις λακούβες και άρχισε την επιδιόρθωση.


Θα διορθωθεί το πρόβλημα αποστράγγισης των υδάτων και η επιφάνεια του χόρτου θα γίνει πλέον ομαλή. Παράλληλα συνεχίζονται οι εργασίες και στα γήπεδα των εγκαταστάσεων στο Νέο Ρύσιο.

Ο φωτεινός πίνακας
Μετά από μακροχρόνια έρευνα αγοράς η ΠΑΕ Αρης συμφώνησε με τη γερμανική εταιρία Leurocom για την αγορά ηλεκτρονικού φωτεινού πίνακα υψηλής ευκρίνειας 50 τετραγωνικών μέτρων.


Στον πίνακα θα προβάλλονται οι χορηγοί, ενώ θα υπάρχει η δυνατότητα προβολής αγώνων και ταινιών. Στόχος είναι να τοποθετηθεί ο πίνακας στο Κλεάνθης Βικελίδης και να λειτουργήσει έως τις 14 Αυγούστου. Η γερμανική εταιρία Leurocom έχει κατασκευάσει πίνακες σε πολλά ευρωπαϊκά γήπεδα, ενώ τοποθέτησε πίνακες σε όλες τις πόλεις της Γερμανίας κατά τη διάρκεια του παγκοσμίου κυπέλλου.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤