Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2007,9:16 μ.μ.
Άλωσε την Κυψέλη

Την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Άρης Μαρμούρης. Οι «κιτρινόμαυροι» πέρασαν νικηφόρα από την Κυψέλη όπου κέρδισαν με 3-0 σετ (25-21, 25-23, 25-21) τον Πανελλήνιο για την 5η αγωνιστική της Α1 ανδρών. Αυτή ήταν η τρίτη νίκη για τον Άρη Μαρμούρη που σταθεροποιήθηκε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Άρη Μαρμούρη Γιάννης Μέλκας υπογράμμισε: «Παίξαμε καλά. Ήταν επικίνδυνο παιχνίδι. Ξέραμε ότι ο Πανελλήνιος αντιμετώπιζε προβλήματα με τους κεντρικούς. Δώσαμε ιδιαίτερη προσοχή στην αυτοσυγκέντρωση. Παίξαμε καλά στις αρχές των πρώτων δύο σετ και στο τέλος κάναμε κάποια λαθάκια. Θα μπορούσαμε να τα είχαμε τελειώσει πιο εύκολα. Στο τρίτο και τελευταίο οι παίκτες μου έδειξαν χαρακτήρα και καθάρισαν το παιχνίδι. Δώσαμε ευκαιρία και σε νεαρούς παίκτες όπως ο Σκούφης, ο Σαρικεϊσογλου και ο Νικηφορίδης οι οποίοι τα πήγαν πολύ καλά».

Από την πλερά του ο κεντρικός του Άρη Μαρμούρη Νίκος Καραγιάννης που ήταν από τους καλύτερους παίκτες της ομάδας του υπογράμμισε: «Στόχος μας ήταν να φύγουμε με τρεις βαθμούς έτσι ώστε να συγκεντρωθούμε για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό που θα επιδιώξουμε με μια καλή εμφάνιση τη νίκη. Για το παιχνίδι με τον Πανελλήνιο γνωρίζαμε τα προβλήματα του αντιπάλου μας. Προσέξαμε όμως να μην… γυρίσουν μπούμερανγκ. Δείξαμε σοβαρότητα, δεν κάναμε λάθη και ποτέ δεν ήμασταν πίσω στο σκορ. Θεωρώ πως το ότι δεν κάναμε λάθη ήταν το κλειδί της νίκης μας. Έτσι, στα δύσκολα σημεία του αγώνα δείξαμε ψυχραιμία και καταφέραμε να κερδίσουμε. Υπάρχει πλουραλισμός στην επίθεση στην ομάδα και αυτό είναι μεγάλο ατού για μας»

Πανελλήνιος (Λάιος): Μπασιούκας 4, , Τζίκιτς 12, Νάρανσιτς 8, Τερζής 2, Φράγκος 7, Ρουσάκης 11, Κουλιέρης (λ-50%),

Άρης Μαρμούρης (Μέλκας): Ράντιτς 8, Σιμεούνοβιτς 9, Νικηφορίδης 12, , Προύσαλης 3, Μάιντακ 10, Καραγιάννης 12, Μπαμπαλιούτας (λ-89%), Τακουρίδης, Σκούφης Σαρικεϊσολγου, Ρόλιτς.

 
posted by lewnoanyparktos
Permalink ¤ 0 comments
Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2007,10:26 μ.μ.
Κόντρα στον Πανελλήνιο το Σάββατο

(12/10/2007)

Τον Πανελλήνιο αντιμετωπίζει το απόγευμα του Σαββάτου ο Άρης Μαρμούρης για την 5η αγωνιστική της Α1 ανδρών. Μετά την επικράτηση επί του ΠΑΟΚ με 3-0, οι «κιτρινόμαυροι» θα επιδιώξουν να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα στο κλειστό γυμναστήριο της Κυψέλης. Η αποστολή του Άρη Μαρμούρη, χωρίς απουσίες, ταξίδεψε στην Αθήνα το απόγευμα της Παρασκευής.

Για το παιχνίδι με τον Πανελλήνιο ο πασαδόρος της ομάδας Κώστας Προύσαλης δήλωσε: ««Είναι δύσκολο ματς, όπως όλα του πρωταθλήματος. Θέλει προσοχή. Ο Πανελλήνιος είναι σε δύσκολη θέση και χρειάζεται βαθμούς. Είμαστε σε καλή κατάσταση τόσο αγωνιστική όσο και ψυχολογική μετά και την νίκη μας στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Θεωρώ πως αν παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας τότε θα μπορέσουμε να φύγουμε με τη νίκη από την Αθήνα»

Από την πλευρά του ο λίμπερο του Άρη Μαρμούρη Λάμπης Μπαμπαλιούτας υπογράμμισε για την αναμέτρηση του Σαββάτου: «Θέλουμε να συνεχίσουμε τα θετικά αποτελέσματα. Το ματς θέλει προσοχή. Αυτό που θέλουμε είναι η ομάδα να αποκτήσει διάρκεια στο παιχνίδι της και σε κάθε παιχνίδι να παρουσιαζόμαστε συνεχώς βελτιωμένοι. Αυτό που έχουμε να κάνουμε κόντρα στον Πανελλήνιο είναι να παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις μας για να αποσπάσουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής:

Σάββατο 13/10
19:00 Γλυφάδας (Sport+), ΑΕΚ-ΕΑ Πατρών
(Γεροθόδωρος, Μυλωνάκης)
19:00 Πανελληνίου, Πανελλήνιος ΓΣ-Άρης Μαρμούρης
(Ράπτης, Ρουσάκης)
19:00 Ρέντη, Ολυμπιακός-ΑΟ Κηφισιάς
(Γεωργουλέας, Ονόπας)
19:00 Αλεξανδρούπολης, Εθνικός Άλεξ.-ΑΟΝΣ Μίλων
(Λέκκας, Μπαντιανίδης)
19:30 Μίκρας (Star Κ.Ε), Ηρακλής Liu Jo-ΓΣ Λαμία
(Πανούτσος, Ιωάννου)
20:45 ΠΑΟΚ (ΕΤ3), ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός
(Θεμελής, Μιχελινάκης)

Ετικέτες

 
posted by lewnoanyparktos
Permalink ¤ 0 comments
,10:22 μ.μ.
Την Κυριακή (14/10) αρχίζει η παραλαβή των εισιτηρίων διαρκείας

Ο ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ενημερώνει ότι από την Κυριακή (14/10) και ώρα 16:00, θα μπορούν οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας για την αγωνιστική σεζόν 2007-08 να παραλαμβάνουν τα καρτελάκια τους από τα γραφεία της ομάδας στο Αλεξάνδρειο Αθλητικό Μέλαθρο.

Ανακοίνωση Παλαιμάχων ΑΡΗ

Την Κυριακή (14/10) στις 20:30 οι Παλαίμαχοι καλαθοσφαιριστές του ΑΡΗ Θεσσαλονίκης θα πραγματοποιήσουν την καθιερωμένη γιορτή του καλωσορίσματος των νέων αθλητών και του προπονητή της ομάδας, στην αίθουσα των τροπαίων του ΑΡΗ.

Με την ευκαιρία αυτή οι Παλαίμαχοι καλούν όλους τους φίλους του ΑΡΗ να συμπαρασταθούν ενεργά και τη νέα χρονιά στην ομάδα, ενισχύοντας την οικονομικά με την προμήθεια περισσοτέρων θέσεων διαρκείας.

Εξάλλου, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, οι Παλαίμαχοι καλαθοσφαιριστές του ΑΡΗ θα τιμήσουν τον Γιώργο Σιγάλα για την τετραετή πολύτιμη παρουσία του αγωνιζόμενος φορώντας την κίτρινη φανέλα με τον θεό του πολέμου στο στήθος, αλλά και για το γεγονός ότι στον «Αυτοκράτορα» έκλεισε την υπέρλαμπρη καριέρα του.

Ετικέτες

 
posted by lewnoanyparktos
Permalink ¤ 0 comments
,1:09 π.μ.
Beware Of The God
 
posted by lewnoanyparktos
Permalink ¤ 0 comments
,12:54 π.μ.
ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ - ΑΡΗΣ 0-1
Με ένα γκολ του Τάσου Κυριάκου στο τελευταίο λεπτό της παράτασης, ο Αρης νίκησε 0-1 στο Μπραχάμι τον Αγιο Δημήτριο και προκρίθηκε στους 16 του κυπέλλου Ελλάδας. Σε έναν κακό αγωνιστικό χώρο, ο Αρης δημιούργησε μία - δύο ευκαιρίες σε κάθε ημίχρονο για να σκοράρει νωρίτερα. 'Στο κύπελλο μετράει η πρόκριση, όχι η ποιότητα. Στο τέλος προκριθήκαμε δίκαια', δήλωσε ο προπονητής του Αρη Ντούσαν Μπάγεβιτς.
Οι συνθέσεις
ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ: Θέμελης, Βέρτζος, Τσιώλης, Συρίγος, Διαμαντής, Ντι Μπαρτόλο, Σαββίδης (54’ Άγγος), Συμεωνίδης (46’ Ζαφειράκης), Μποταϊτης, Γιαννιτσανάκης, Σαπάνης (66’ Πέτκοβιτς).
ΑΡΗΣ: Κέλεμεν, Αουρέλιο, Νέτο, Παπαδόπουλος, Κουλουχέρης, Νεμπεγλέρας, Σιστόν (64’ Φελίπε), Χαβίτο (64’ Κυριάκος), Κόκε, Παπάζογλου (97’ Γκουγκουλιάς).
Διαιτητής: Σπάθας
Κίτρινες κάρτες:Συμεωνίδης, Σαπάνης, Βέρτζος - Αουρέλιο, Κουλουχέρης, Κυριάκος.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,12:37 π.μ.
Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια με τον Κολοσσό Ρόδου
Ο ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο γνωστοποιεί στους φιλάθλους του ότι άρχισε από σήμερα το μεσημέρι η διάθεση των εισιτηρίων για την φιλική αναμέτρηση με τον Κολοσσό Ρόδου που θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή (14/10) στις 18:00 στο Αλεξάνδρειο Αθλητικό Μέλαθρο.



Η τιμή των εισιτηρίων είναι η ίδια για όλες τις θύρες (10 ευρώ), ενώ η είσοδος θα είναι ελεύθερη για παιδιά έως 12 ετών. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθεύονται σήμερα (12/10) τα εισιτήρια τους από τα γραφεία του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (τηλ. 2310 265-600), καθώς επίσης και την Κυριακή (14/10) από τις 15:00 έως και την ώρα έναρξης του αγώνα στα εκδοτήρια του γηπέδου.



Τονίζεται για τους κατόχους των εισιτηρίων διαρκείας ότι τα καρτελάκια τους δεν θα έχουν ισχύ για την φιλική αναμέτρηση με τον Κολοσσό Ρόδου.

Ετικέτες

 
posted by lewnoanyparktos
Permalink ¤ 0 comments
Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2007,12:59 π.μ.
Κέρδισε το ντέρμπι

Μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ με 3-0 σετ (25-21, 25-23, 25-20) πέτυχε ο Άρης Μαρμούρης για την 4η αγωνιστική της Α1 ανδρών. Οι «κιτρινόμαυροι» πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση πανηγύρισαν τη δεύτερη τους νίκη στο πρωτάθλημα και «σκαρφάλωσαν» στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Μέλκας: «Μπράβο στον κόσμο μας»

Μόνο ικανοποιημένος θα μπορούσε να είναι μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Άρη Μαρμούρη Γιάννης Μέλκας: «Πετύχαμε μια μεγάλη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ που ήταν σε πολύ δύσκολη θέση. Για εμάς η νίκη ήταν μονόδρομος για τους τρεις λόγους. Για τους βαθμούς, για τους φιλάθλους μας που δημιούργησαν καταπληκτική ατμόσφαιρα και για τη ψυχολογία μας. Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στον κόσμο του Άρη που βρέθηκε στο γήπεδο και μας βοήθησε να πετύχουμε τη νίκη. Τον θέλουμε στο πλευρό μας. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Όχι πολλά πανηγύρια. Επικεντρωνόμαστε στον επόμενο μας αντίπαλο. Το πρωτάθλημα είναι μακρύ και δύσκολο».

Από την πλευρά του ο πασαδόρος των "κιτρινόμαυρων" και ένας από τους καλύτερους παίκτες του αγώνα, ο Κώστας Προύσαλης υπογράμμισε: «Σημαντική νίκη για μας. Συγχαρητήρια στον κόσμο, στους συμπαίκτες μου και στη διοίκηση που είναι συνεχώς στο πλευρό μας. Θέλαμε πολύ τη νίκη και τα καταφέραμε. Αγωνιστικά στο ματς… μπήκαμε μετά το πρώτο τεχνικό τάιμ άουρ στο πρώτο σετ. Ήμασταν λίγο αγχωμένοι και με την παρουσία του κόσμου. Τέλος καλό όλα καλά. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας».

Άρης (Μέλκας): Ράντιτς 7, Σιμεούνοβιτς 9, Προύσαλης 3, Μάιντακ 19, Νικηφορίδης 8, Καραγιάννης 9, Μπαμπαλιούτας (λ, 69%), Σαρικεΐσογλου, Σκούφης., Τακουρίδης.

ΠΑΟΚ (Πάτρας): Μέινβιλ 4, Χριστοφορίδης 4, Ντίνας 5, Χαριτωνίδης 2, Κασίας 22, Νομζάλου 7, Γουίλερ (λ, 59%), Πλίκας, Χατζηηλιάδης 1, Ορφανός, Ωρολογάς 1.

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2007,6:19 μ.μ.
Herbert: «Μου άρεσε ο τρόπος που παίξαμε την Δευτέρα»

Ο Gordon Herbert αναγνωρίζοντας την σκληρή δουλειά που κατέβαλλαν οι παίκτες του κατά το διάστημα της παραμονής της ομάδας στην Κύπρο δίνοντας μια σειρά δυνατών φιλικών αγώνων, αποφάσισε σήμερα να τους δώσει ρεπό και θα γίνει μονάχα μια προπόνηση το απόγευμα στην οποία θα μετέχουν οι νεαροί καλαθοσφαιριστές της ομάδας, ενώ θα είναι προαιρετική για τα βασικά στελέχη.


Ποια είναι όμως τα συμπεράσματα που αποκόμισε ο κόουτς των «κίτρινων» μέσα από την συμμετοχή της ομάδας στο τουρνουά «Basketorama Νίκος Γκάλης»; «Ακόμα θα πρέπει να δουλέψουμε ορισμένα πράγματα στις προπονήσεις», τονίζει στο ARISBC.GR και συνεχίζει: «Στο παιχνίδι της περασμένης Δευτέρας κόντρα στην Ακαντέμικ παίξαμε καλύτερα από τα δύο προηγούμενα φιλικά και αυτό θα μας βοηθήσει πολύ στις επόμενες τρεις – τέσσερις μέρες που θα προπονηθούμε πριν αντιμετωπίσουμε τον Κολοσσό Ρόδου. Έχουμε ακόμη μερικές μέρες πριν δώσουμε το πρώτο επίσημο αγώνα και θα προπονηθούμε ως τότε σκληρά για να είμαστε έτοιμοι».


Όσο για τα θετικά στοιχεία που παρουσίασαν οι παίκτες του μέσα στο παρκέ επισημαίνει: «Μου άρεσε πολύ ο τρόπος που παίξαμε ως ομάδα την περασμένη Δευτέρα, η θέληση των παικτών και η προσπάθεια που κατέβαλλαν στο συγκεκριμένο φιλικό που ήταν καλύτερα από τα δύο προηγούμενα. Έτσι θα πρέπει να πορευόμαστε και στην συνέχεια, διότι δεν είναι δυνατόν κάθε φορά που θα μπαίνουμε στο παρκέ να σουτάρουμε με υψηλά ποσοστά ευστοχίας».


Τα φιλικά προετοιμασίας των «κίτρινων» αναμένεται να ολοκληρωθούν την προσεχή Κυριακή (14/10) κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου, σε μια αναμέτρηση που θα είναι ανοιχτή για τους φιλάθλους. Η είσοδος θα είναι γενική για όλες τις θύρες (10 ευρώ) με τον Herbert να υπογραμμίζει: «Είναι καλό για μας, διότι μέχρι τώρα παίζαμε εκτός έδρας τρία παιχνίδια σε τρεις μέρες, ή δύο παιχνίδια σε δύο μέρες, οπότε θα είναι θετικό για την ομάδα που θα μείνει στην Θεσσαλονίκη για 10-12 μέρες και θα δώσει ένα ακόμη φιλικό αγώνα. Επίσης είναι πολύ σημαντικό για τους καινούργιους παίκτες της ομάδας ότι θα έχουν την δυνατότητα να αφουγκραστούν τα συναισθήματα και τον ενθουσιασμό των φιλάθλων μας παίζοντας για πρώτη φορά μπροστά τους».


Ο Καναδός κόουτς παρακολούθησε χθες το βράδυ την αναμέτρηση της Unicaja Malaga κόντρα στους Memphis Grizzlies στο πλαίσιο του NBA Europe Live όχι απλά από μπασκετική… διαστροφή, αλλά και επειδή η ισπανική ομάδα θα είναι ο πρώτος φετινός αντίπαλος του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στην Euroleague. Παρόλα αυτά η Malaga δεν είναι αυτή που έχει συγκεντρώσει την προσοχή του Gordon Herbert, αφού όπως τονίζει στο μυαλό του προηγείται η Ολυμπιάδα Πατρών: «Αν και παρακολούθησα την συγκεκριμένη αναμέτρηση, εντούτοις δεν εστίασα την προσοχή μου στον τρόπο με τον οποίο έφτασαν στη νίκη. Ουσιαστικά θα στρέψω την συγκέντρωση μου στη Μάλαγα, μετά τον αγώνα με την Ολυμπιάδα Πατρών. Πάντα συγκεντρώνομαι σε ένα παιχνίδι κάθε φορά. Πάντα ο επόμενος αγώνας είναι ο πιο σημαντικός και είμαστε συγκεντρωμένοι 100% σε αυτόν που θα δώσουμε απέναντι στην Ολυμπιάδα που θα είναι και ο πρώτος για την ομάδα μας την φετινή σαιζόν».

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,6:18 μ.μ.
Αγαδάκος: «Όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε καλύτεροι»
Μετά την ολοκλήρωση του «Basketorama Νίκος Γκάλης» που διεξήχθη στην Λευκωσία, οι «κίτρινοι» αναχωρούν σήμερα στις 17:00 αεροπορικώς από την πρωτεύουσα της Κύπρου και αναμένεται να αφιχθούν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης στις 19:00.


Από τα τρία φιλικά που έδωσε η ομάδα επί κυπριακού εδάφους, ο Gordon Herbert έβγαλε κάποια χρήσιμα συμπεράσματα αναφορικά με την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του και διαπίστωσε σε ποια σημεία ειδικότερα θα πρέπει μέσα στις επόμενες μέρες να δώσει έμφαση, προκειμένου να παρουσιάσει ένα σύνολο ικανό να ανταπεξέλθει στις υψηλές απαιτήσεις της φετινής αγωνιστικής σαιζόν.


Το επόμενο φιλικό που θα δώσουν οι «κίτρινοι» είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή (14/10) στις 18:00 κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου, σε μια αναμέτρηση στην οποία οι φίλαθλοι της ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να δούνε για πρώτη φορά φέτος την αγαπημένη τους ομάδα να αγωνίζεται στο παρκέ. Υπενθυμίζεται ότι η είσοδος θα είναι γενική για όλες τις θύρες (10 ευρώ) και δεν θα πρέπει να λείψει κανείς από το Αλεξάνδρειο στην πρόβα τζενεράλε της ομάδας, λίγο πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών της υποχρεώσεων. «Περιμένουμε τον κόσμο του ΑΡΗ να έρθει στο γήπεδο και να μας δείξει ένα μικρό δείγμα από την εκπληκτική ατμόσφαιρα που θα επικρατεί και φέτος στο Αλεξάνδρειο», τονίζει χαρακτηριστικά ο Λάζαρος Αγαδάκος και υπογραμμίζει: «Η ομάδα έπειτα από κάθε φιλικό δείχνει να παρουσιάζει βελτίωση, κάτι που πιστεύω ότι φάνηκε στον τελευταίο αγώνα που δώσαμε με την Ακαντέμικ στο τουρνουά της Κύπρου. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο ΑΡΗΣ φέτος διαθέτει έναν καινούργιο προπονητή, καθώς επίσης και μια πλειάδα νέων παικτών, οπότε όπως γίνεται αντιληπτό χρειαζόμαστε χρόνο μέχρι να «δέσουμε» απόλυτα μεταξύ μας. Το θετικό είναι ότι υπάρχει μεγάλη διάθεση από όλα τα παιδιά και ο χρόνος είναι υπέρ μας. Όσο περνάνε οι μέρες θα βρισκόμαστε ολοένα και περισσότερο μέσα στο παρκέ και θα είμαστε αυτοί που πρέπει όταν φτάσει η κατάλληλη στιγμή».


Όσο για το τι θα πρέπει ο 27χρονος σέντερ και οι συμπαίκτες του να βελτιώσουν, σύμφωνα πάντα με την μέχρι τώρα εικόνα της ομάδας στα φιλικά που έχει δώσει; «Θα πρέπει να δουλέψουμε ιδιαίτερα στο θέμα της συγκέντρωσης μας όταν αρχίζει ο αγώνας. Αν κάνουμε αυτό το πράγμα, είμαι βέβαιος ότι θα βελτιωθεί αισθητά ο τρόπος του παιχνιδιού μας. Είναι κάτι που οφείλεται καθαρά από εμάς τους ίδιους και θα το πετύχουμε».


Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,6:17 μ.μ.
Η αποστολή του Αρη για τον αγώνα με τον Αγιο Δημήτριο
Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς επέλεξε 19 ποδοσφαιριστές στην αποστολή για τον αγώνα κυπέλλου με τον Αγιο Δημήτριο. Αναλυτικά η αποστολή:

Κέλεμεν, Στρατηλάτης, Αβ. Παπαδόπουλος, Νέτο, Θ. Παπαδόπουλος, Ρονάλντο, Κουλουχέρης, Μάρκο Αουρέλιο, Κόκε, Γόγολος, Σιστόν, Κάλβο, Χαβίτο, Νεμπεγλέρας, Πρίττας, Παπάζογλου, Φελίπε, Γκουγκουλιάς, Κυριάκος.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2007,11:07 μ.μ.
ΚΛΗΡΩΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ UEFA






Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΟΥΕΦΑ

Μετά την κλήρωση που έγινε στη Νιόν της Ελβετίας, ο Αρης βρέθηκε στον 6ο όμιλο. Θα κληθεί να αντιμετωπίσει το μεγαθήριο της διοργάνωσης Μπάγερν Μονάχου, την αγγλική Μπόλτον, τον Ερυθρό Αστέρα του Βελιγραδίου και την Πορτογαλική Μπράγκα.

Την πρώτη αγωνιστική ο Αρης έχει ρεπό. Θα αρχίσει τις υποχρεώσεις του στις 8 Νοεμβρίου όταν και θα υποδεχτεί στο Κλεάνθης Βικελίδης τον Ερυθρό Αστέρα. Στις 29 Νοεμβρίου θα ταξιδέψει στην Αγγλία για να κοντραριστεί με την Μπόλτον. Για την 3η αγωνιστική, θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την Μπράγκα στις 6 Δεκεμβρίου, ενώ ο κύκλος των παιχνιδιών του θα κλείσει στις 19 του ίδιου μήνα στο Μόναχο, κόντρα στην Μπάγερν.

Το αποτέλεσμα της κλήρωσης έφερε χαμόγελα στους ανθρώπους της ομάδας. Τον Αρη εκπροσώπησαν στη Νιόν, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Λάμπρος Σκόρδας, ο εκτελεστικός διευθυντής Γιάννης Κόντης και ο υπεύθυνος επικοινωνίας Παναγιώτης Γκαμπράνης.

«Στόχος μας απέναντι στη Σαραγόσα ήταν η πρόκρισή μας στους ομίλους του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Τώρα στόχος μας είναι η πρόκριση στους «32» της διοργάνωσης», επεσήμανε ο πρόεδρος του Αρη κ. Σκόρδας.

Ετικέτες

 
posted by lewnoanyparktos
Permalink ¤ 0 comments
,2:07 μ.μ.
ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο – Lukoil Academic 90-71

Με νίκη ολοκλήρωσε την συμμετοχή του στο τουρνουά «Basketorama Νίκος Γκάλης» ο ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, ύστερα από την νίκη με 90-71 κόντρα στους πρωταθλητές Βουλγαρίας Lukoil Academic.

Ο ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο επέβαλε το ρυθμό της από την αρχή του παιχνιδιού, και ο Gordon Herbert χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες που είχε στη διάθεση του.

Τα δεκάλεπτα: 26-18, 17-16, 28-13, 19-24

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2007,3:33 π.μ.
ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΑΡΗΣ 0-1
Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε ο Αρης επικρατώντας 1-0 του Εργοτέλη στο Ηράκλειο, όπως και πέρυσι. Το μοναδικό γκολ του αγώνα πέτυχε στο 60΄ ο Ρονάλντο με κοντινή προβολή έπειτα από κόρνερ που κέρδισε και εκτέλεσε από δεξιά ο Φελίπε. Στο 65΄ ο Αρης έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Βλάνταν Ιβιτς με δεύτερη κίτρινη κάρτα.
Οι συνθέσεις
Εργοτέλης: Πόσα, Κορδονούρης, Μιλάντιν (67' Νατσέφσκι), Χίμπλινγκερ (46' Κεφαλούκος), Τζούνιορ, Θεοδωρίδης, Χατζί, Μπούντιμιρ, Φραγκουλάκης (57΄Τάσιτς), Γραμμόζης, Ανυφαντάκης
Aρης: Χαλκιάς, Νέτο (46' Βανγκέλι), Αουρέλιο, Παπαδόπουλος, Ρονάλντο, Νεμπεγλέρας, Γκαρσία, Φελίπε (68' Κουλουχέρης), Χαβίτο, Ιβιτς, Κόκε (90' Πρίττας)
Διαιτητής: Παπασταμάτης (Αθηνών)
Κίτρινες: Γραμμόζης, Τζούνιορ, Κορδονούρης, Ιβιτς
Κόκκινες: Ιβιτς

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2007,12:58 μ.μ.
Λύγισε στη Γλυφάδα
Στη… ρώσικη ρουλέτα του τάι μπρέικ ο Άρης Μαρμούρης γνώρισε την ήττα με 3-2 σετ (25-20, 18-25, 27-29, 25-20, 15-10) για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών. Χωρίς τον τραυματία Μπράνκο Ρόλιτς στη σύνθεση τους οι «κιτρινόμαυροι» έχασαν στις λεπτομέρειες τους τρεις βαθμούς της νίκης και έφυγαν από το κλειστό γυμναστήριο της Γλυφάδας με τον ένα. Τρεις κίτρινες κάρτες δέχτηκαν οι φιλοξενούμενοι (Προύσαλης, Ράντις, Νικηφορίδης) και μία οι γηπεδούχοι (Γκενς).

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Άρη Μαρμούρη Γιάννης Μέλκας δήλωσε: «Ήταν ένα ματς στο οποίο μπορούσαμε να κερδίσουμε. Αντιμετωπίσαμε αρκετές δυσκολίες ανάμεσα σε αυτές και η απουσία του Ρόλιτς. Το θετικό είναι ότι ανταποκρίθηκε ο Νικηφορίδης που αγωνίστηκε στη θέση του και τα πήγε πολύ καλά. Αν πούμε ότι είναι νωρίς, ότι έχουμε πει μέχρι τώρα, το θεωρώ βλακεία. Επειδή τα παιχνίδια τρέχουνε πρέπει να συγκεντρωθούμε στο επόμενο. Πιστεύομε στην ομάδα και θεωρώ πως στο τέλος αυτοί οι παίκτες θα τα καταφέρουνε»

Από την πλευρά του ο πασαδόρος του Άρη Μαρμούρη Κώστας Προύσαλης ανήμερα των γενεθλίων του είπε: «Η ομάδα μου είναι μαθημένη να παίζει απέναντι σε έξι, ενώ στο παιχνίδι με την ΑΕΚ έπαιξε με εφτά. Είμαστε μια νέα ομάδα που σε κάθε παιχνίδι έχει στόχο πάντα να κερδίζει. Κάποιες φορές συμβαίνει και κάποιες όχι. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια που έκαναν. Συνεχίζουμε».

ΑΕΚ (Καζάζης): Κατσανεβάκης 15, Κυριακίδης 5, Γκενς 6, Σεντένο 9, Ρουμελιώτης 12,5, Τεγιέδα 24,5, Κόζης (λ-49%), Βολουδάκης, Πεδηλάκης, Μανιόπουλος, Μαρούλης, Πελτέκης.

Σκούφης, Άρης Μαρμούρης (Μέλκας): Ράντιτς 15,17, Σιμεούνοβιτς 14,5, Προύσαλης 0,33, Μάιντακ24,33, Νικηφορίδης 10,67, Καραγιάννης 4, Μπαμπαλιούτας (λ-71%), Τακουρίδης,Σαρικεϊσογλου 1.

Ετικέτες

 
posted by lewnoanyparktos
Permalink ¤ 0 comments
,12:56 μ.μ.
ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο – Πανελλήνιος 67-80

Την ήττα με 67-80 γνώρισε σήμερα ο ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο κόντρα στον Πανελλήνιο στο πλαίσιο της δεύτερης μέρας διεξαγωγής του τουρνουά «Basketorama Νίκος Γκάλης» που λαμβάνει χώρα στην Λευκωσία.

Οι «κίτρινοι» όντας σκιά του καλού τους εαυτού δεν κατάφεραν να δείξουν στο παρκέ ότι και στις προηγούμενες φιλικές αναμετρήσεις που έδωσαν έως τώρα, με αποτέλεσμα να βρεθούν από νωρίς πίσω στο σκορ και πήγαν στα αποδυτήρια με το εις βάρος τους 29-45.

Στην επανάληψη το συγκρότημα του Γκόρντον Χέρμπερτ μπορεί να έδειξε σημάδια ανάκαμψης μειώνοντας σε 48-57 στο 30’, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό και μοιραία γνώρισαν την ήττα από τους «Ολυμπιονίκες».

Τα δεκάλεπτα: 8-23, 29-45, 48-57, 67-80.

ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (Χέρμπερτ): Καστλ 7 (1/4 2π., 1/6 3π., 2/4 1π., 2 ρ., 2 ασ., 1 κλ.), Τέρι 4 (2/4 2π, 2 ρ., 1 κλ.), Παντελιάδης 3 (1/1 2π., 1/2 1π., 2 ρ. 2 ασ., 2 κλ.), Σεραπίνας 5 (1/3 2π., 1/5 3π., 4 ρ., 1 κλ.), Ράϊτ 2 (1/3 2π., 2 ρ., 1 ασ.), Καλαϊτζής (1 κοψ.), Ηλιάδης 17 (4/7 2π., 2/4 3π., 3/4 1π., 1 ρ.), Τσαλδάρης 2 (1/1 2π., 2 κλ.), Τσαϊρέλης 2 (1/2 2π., 1ρ.), Μότολα, Μάσεϊ 21 (5/9 2π., 11/12 1π., 5 ρ., 1 ασ.), Αγαδάκος 4 (2/5 2π., 5 ρ., 1 ασ.)

Πανελλήνιος (Καλαφατάκης): Γκρούντι 15, Αργυρόπουλος 2, Καλαϊτζίδης, Καράμπουλας 3 (1), Σακελαρίου 5 (1), Αποστολίδης 4, Πέτρουλας 2, Ντότζετ 13 (3), Σκλάβος 18 (4), Εντζάϊ 6, Μπάντερ, Παπαϊωακείμ 12.

Οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Γκόρντον Χέρμπερτ: «Συγχαρητήρια στον αντίπαλο που ήταν με διαφορά πολύ καλύτερος σε σχέση με εμάς. Η λέξη «κλειδί» στο μπάσκετ είναι η ομαδικότητα κάτι που δεν είχαμε σήμερα, με εξαίρεση την τρίτη περίοδο. Δεν τα πήγαμε καλά στην άμυνα, αλλά ούτε και στην επίθεση. Ουσιαστικά είχαμε καλή παρουσία μόνο στην τρίτη περίοδο».

Γιώργος Καλαφατάκης: «Ήταν ένα δύσκολο φιλικό παιχνίδι, απέναντι σε ένα πολύ μεγάλο αντίπαλο. Για μας δεν σημαίνει τίποτα το αποτέλεσμα. Τα φιλικά είναι για να προετοιμάζονται οι ομάδες και η ουσία είναι να είμαστε αυτοί που πρέπει στις επίσημες αγωνιστικές μας υποχρεώσεις. Μόνο την ώρα του αγώνα βλέπουμε στα φιλικά και όχι το αποτέλεσμα. Σε σχέση με χθες πάντως παρουσιαστήκαμε καλύτεροι. Βασιστήκαμε στην άμυνα και έχουμε πλέον 15 μέρες μπροστά μας και δεν μας ξεγελούν τα αποτελέσματα των φιλικών. Κρατάμε αυτά που θέλουμε μέσα από αυτούς τους αγώνες, ενώ θέλω να ευχηθώ καλή συνέχεια στον ΑΡΗ και στον προπονητή του».

Ετικέτες

 
posted by lewnoanyparktos
Permalink ¤ 0 comments