Πέμπτη 21 Ιουνίου 2007,2:47 μ.μ.
Διορία 24 ωρών ζήτησε και πήρε ο Αντρέα Ματσόν

Συνάντηση σήμερα το πρωί με τον Αντρέα Ματσόν είχαν ο Πρόεδρος της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., Αθανάσιος Τζεβελέκης και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος, Γιάννης Δαμιανίδης, σε συνέχεια της κουβέντας που ξεκίνησαν κατά την διάρκεια της χθεσινής μέρας και ολοκληρώθηκε με αυτόν τον τρόπο η πρόταση της ομάδας προς τον Ιταλό κόουτς.


Ο Αντρέα Ματσόν από την πλευρά του ζήτησε όπως είναι λογικό να του δοθεί μια διορία 24 ωρών, ώστε να μιλήσει ως είθισται με το μάνατζερ του στην Ιταλία (αναχωρεί σήμερα το μεσημέρι για την πατρίδα του) και κατόπιν θα δώσει την οριστική του απάντηση.


Οι άνθρωποι της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. έκαναν αποδεκτή την πρόταση του Αντρέα Ματσόν και έως αύριο το βράδυ αναμένεται να γνωστοποιηθεί αν θα συνεχιστεί η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών και για τα δύο επόμενα χρόνια. Παράλληλα, τακτοποιήθηκαν όλες οι εκκρεμότητες οικονομικού περιεχομένου που υπήρχαν μεταξύ των δύο πλευρών.


Με δεδομένο αυτό, θα αρχίσει όπως γίνεται κατανοητό από αύριο το βράδυ να πραγματοποιείται ο σχεδιασμός της ομάδας για την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Διότι η θέση και η υποχρέωση του ΑΡΗ στην Ευρωλίγκα δεν επιτρέπουν καμία ολιγωρία.


Επίσης, κατά την διάρκεια του χθεσινού Διοικητικού Συμβουλίου της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., ο Δημήτρης Παπαϊωάννου ανακοίνωσε και επίσημα αυτό που εδώ και ένα χρόνο είχε γνωστοποιήσει εγγράφως στον Πρόεδρο της «κίτρινης» Κ.Α.Ε., Αθανάσιο Τζεβελέκη, σε σχέση με την απόφαση του να αποσυρθεί από την συμμετοχή του στην Κ.Α.Ε., λόγω των αυξημένων επαγγελματικών του υποχρεώσεων.


Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. ευχαρίστησαν τον κ. Παπαϊωάννου για τη μέχρι τώρα παρουσία και συμμετοχή του στα δρώμενα του ΑΡΗ, ενώ επιβεβαιώθηκε από την πλευρά του κ. Παπαϊωάννου ότι είναι και θα παραμείνει κοντά στην ομάδα, καθώς επίσης και στην προσπάθεια που ξεκίνησε εδώ και αρκετό καιρό, για το καλό του συλλόγου.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤