Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου 2007,2:43 μ.μ.
Τεράμο - ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο 82-78

Σε μια πραγματικά αμφίρροπη αναμέτρηση ο ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο γνώρισε την ήττα στις λεπτομέρειες από την Τεράμο με 82-78 στην πρώτη μέρα του “Banca Tercas Cup 2007”.


Το αποτέλεσμα βέβαια λίγη σημασία έχει ακόμη και αν ήταν νικηφόρο, αφού αυτό που ενδιαφέρει περισσότερο τον Gordon Herbert μέσα από τα φιλικά προετοιμασίας είναι να δει από τους παίκτες του να εφαρμόζουν αυτά που δούλεψαν όλες τις προηγούμενες μέρες στις προπονήσεις. Για το συγκρότημα του Καναδού κόουτς ξεχώρισε επιθετικά ο Jeremiah Massey, ενώ πολύ καλά στοιχεία έδειξαν οι νεοαποκτηθέντες Αμερικανοί, Reyshawn Terry και Bracey Wright. Μοναδικός που δεν χρησιμοποιήθηκε από πλευράς ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ήταν ο νεαρός Μιχάλης Τσαϊρέλης.


Αύριο οι «κίτρινοι» θα αντιμετωπίσουν την Ζαλγκίρις Κάουνας στις 20:00 (ώρα Ελλάδας), η οποία επιβλήθηκε της Μπεσίκτας με 84-73 στον εναρκτήριο αγώνα του τουρνουά που διοργανώνει η Τεράμο.


Τα δεκάλεπτα: 27-28, 38-39, 60-59, 82-78.


ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο: Κάστλ 4, Τέρι 13, Σεραπίνας 8, Ράϊτ 13, Καλαϊτζής 3, Ηλιάδης 2, Σκορδίλης 2, Μάσεϊ 17, Αγαδάκος 10, Τσαλδάρης 6.


Τεράμο: Γιασάκοβ, Μπράουν 24, Βαλεντίνο 3, Τάκερ 24, Γιάνκο 2, Μαρζόλι 2, Λουίλι 1, Κάρα 14, Τσικιτζβίλι 12.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,2:42 μ.μ.
Έπαινοι για ΑΡΗ από Jordi Bertomeu και Dean Smith

Με τα καλύτερα λόγια για τον ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο μίλησε ο Εκτελεστικός Διευθυντής της ULEB, Jordi Bertomeu στο περιθώριο της παρουσίας του στην Μαδρίτη για να παρακολουθήσει την τελική φάση του Ευρωμπάσκετ.


Ο κ. Bertomeu ερωτηθείς χθες από τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. για την εικόνα που έχει σχηματίσει για τους «κίτρινους» μέσα από την περσινή συμμετοχή τους στην Ευρωλίγκα τόνισε μεταξύ άλλων ότι έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος και ότι μόνο έκπληξη δεν του προκάλεσε η πρόκριση της ομάδας στους «16» του θεσμού. Υπογράμμισε μάλιστα ότι περιμένει από το συγκρότημα του Gordon Herbert να παρουσιαστεί εξίσου ανταγωνιστικό με πέρσι, ενώ ανέφερε επίσης ότι στον ΑΡΗ γίνεται σωστή δουλειά εντός και εκτός γηπέδων, καθώς επίσης ότι ο σύλλογος λειτουργεί πάνω σε ένα μακρόπνοο πλάνο.


Στο σύνολο του έντυπου Τύπου φιλοξενούνται και δηλώσεις του Dean Smith, μιας μυθικής προσωπικότητας στον χώρο του μπάσκετ, όπου άφησε εποχή όντας προπονητής του North Carolina από το οποίο αποφοίτησε μάλιστα ο Reyshawn Terry. Ο κ. Smith ξέχωρα από τις πρόσφατες δηλώσεις του για το Νίκο Γκάλη μίλησε και για το νέο μεταγραφικό απόκτημα του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο τονίζοντας ότι πρόκειται για έναν πολύ καλό και αλτικό παίκτη με εξαιρετικά σωματικά προσόντα που μπορεί να βοηθήσει τους «κίτρινους» όχι μόνο στο σκοράρισμα, αλλά και σε πολλούς άλλους τομείς. Χαρακτήρισε μάλιστα τον Terry ως έναν εξαιρετικό χαρακτήρα που παίζει για την ομάδα και δεν είναι εγωιστής.

Αναμφισβήτητα όταν όλες αυτές οι απόψεις προέρχονται από δύο τόσο σημαντικές προσωπικότητες του μπάσκετ επιβεβαιώνουν με τον καλύτερο τρόπο την δουλειά που γίνεται από την πλευρά της Διοίκησης και του προπονητικού τιμ, με στόχο πάντα το καλό του ΑΡΗ.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,2:40 μ.μ.
Πανσερραϊκός - Αρης 0-1

Αποθήκευση ως ΠροσχέδιοΕξαιρετικό ποδόσφαιρο έπαιξε ο Αρης στο νικηφόρο φιλικό με 1-0 στις Σέρρες κόντρα στον Πανσερραϊκό. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς κάθισε για πρώτη φορά στον πάγκο του Αρη και είχε την ευκαιρία να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα για τους παίκτες του ενόψει του αγώνα Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ με τη Σαραγόσα. Το μοναδικό γκολ του αγώνα πέτυχε με πέναλτι ο Κάλβο στο 28'. Ο Αρης έχασε σπουδαίες ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ με τους Κόκε, Φελίπε και Χαβίτο, αλλά το σκορ δεν άλλαξε.
Οι συνθέσεις:
ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Κοτταράς (80’ Βαλσαμάκης), Καλλιμάνης, Πιπίνης, Σεντεμέντες, Βοσκόπουλος (Μπεγκελούν), Γαϊδαρτζής, Μανουσαρίδης (46’ Κατράνας), Γεωργιάδης, Παπαποστόλου, Φοφόνκα (67’ Χαριλάου), Τσουλάκος
ΑΡΗΣ: Κέλεμεν (61’ Καρατζιοβαλής), Κουλουχέρης (56’ Γόγολος), Ρονάλντο (61’ Καράμπελας), Νέτο (61’ Κυριάκος), Αουρέλιο (62’ Θ. Παπαδόπουλος), Σιστόν (61’ Πρίττας), Νεμπεγλέρας (61’ Γιόναν), Κάλβο (46’ Χαβίτο), Ιβιτς (61’ Γκουγκουλιάς), Φελίπε (61’ Παπάζογλου), Κόκε (57’ Αντερσον Κόστα).

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
Τετάρτη 12 Σεπτεμβρίου 2007,2:19 μ.μ.
Ούγγροι οι διαιτητές στο ΟΥΕΦΑ
Από την Ουγγαρία προέρχεται το διαιτητικό κουαρτέτο του πρώτου αγώνα με τη Σαραγόσα για το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ. Διαιτητής είναι ο Βίκτορ Κασάι, βοηθοί του ο Γκάμπορ Ερος και ο Τίμπορ Βάμος και τέταρτος διαιτητής ο Τάμας Τόμας.
Ο αγώνας θα αρχίσει στις 21:30 ώρα Ελλάδας.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2007,11:53 μ.μ.
Η 'πρώτη' του Ντούσαν Μπάγεβιτς
Την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα του Αρη έκανε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς σήμερα το πρωί στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου. Λίγο πριν «πατήσει» το χόρτο, μίλησε στους εκπροσώπους τους Τύπου για τη νέα σελίδα στην καριέρα του: «Εχουμε μπροστά μας δύο παιχνίδια και πρέπει να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα. Αυτό που θα πρέπει να κάνουμε είναι να κοιτάμε μπροστά όλοι μαζί. Πριν και πάνω απ’ όλους είναι ο Αρης», δήλωσε και πρόσθεσε: «Δεν μπορώ να μιλήσω αμέσως για τίτλο. Δεν έχω μαγικό ραβδί. Θα δούμε που θα φθάσουμε. Δεν ψάχνω δικαιολογίες. Εχει αρχίσει ήδη το πρωτάθλημα, ξεκινάει και το κύπελλο ΟΥΕΦΑ και γίνεται κατανοητό ότι δεν μπορούν να γίνουν μεγάλες αλλαγές».

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,11:52 μ.μ.
Τα εισιτήρια για τον αγώνα με τη Σαραγόσα
Η ΠΑΕ Αρης ανακοινώνει ότι το απόγευμα της Τετάρτης θα τεθούν στη διάθεση των φιλάθλων τα εισιτήρια του αγώνα Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ Αρης – Σαραγόσα. Τα εισιτήρια θα διατίθενται από ειδικό εκδοτήριο στη Θύρα 2, ενώ από το πρωί της Πέμπτης θα λειτουργεί και το εκδοτήριο στην πλατεία Αριστοτέλους.
Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν καθοριστεί ως εξής:
Θύρα 1: 20 ευρώ
Θύρα 3: 20 ευρώ
Θύρα 2: 35 ευρώ
Θύρα 9: 40 ευρώ
Θύρα 7: 60 ευρώ
Ειδικότερα για τον αγώνα κυπέλλου ΟΥΕΦΑ με τη Σαραγόσα, η ΠΑΕ Αρης επισημαίνει ότι:
* Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας που έχουν προτεραιότητα για την αγορά εισιτηρίου σε ευρωπαϊκούς αγώνες, θα προμηθεύονται τα εισιτήρια τους μόνο από το ARIS MEGASTORE. H ΠΑΕ Αρης έχει μεριμνήσει σχετικά και τα εισιτήρια τους θα κρατηθούν μέχρι και το βράδυ της Τετάρτης (19/9). Διαφορετικά το πρωί της Πέμπτης θα τεθούν σε κυκλοφορία από τα εκδοτήρια του γηπέδου.
* Εξαιτίας της μεγάλης ζήτησης για λόγους ασφαλείας δεν θα επιτραπεί η δωρεάν είσοδος σε παιδιά.
Ωρες λειτουργίας
*Τα εκδοτήρια στη Θύρα 2, όπως και το ARIS MEGASTORE θα λειτουργούν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, εκτός Κυριακής. Το εκδοτήριο της πλατείας Αριστοτέλους θα λειτουργεί 9:00-14:00 και 18:00-21:00.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,11:50 μ.μ.
Επέστρεψαν από τον Άγιο Νικόλαο

Έπειτα από εννιά μέρες σκληρής δουλειάς, οι «κίτρινοι» επέστρεψαν σήμερα το μεσημέρι στην Θεσσαλονίκη από τον Άγιο Νίκολαο Νάουσας όπου πραγματοποίησαν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.


Ο Gordon Herbert είχε την δυνατότητα να δουλέψει όλες αυτές τις μέρες με τους παίκτες του τόσο στον τομέα της φυσικής κατάστασης, όσο και σε ασκήσεις τακτικής σε άμυνα και επίθεση. Έμεινε μάλιστα ιδιαίτερα ικανοποιημένος από την προσπάθεια που κατέβαλλαν άπαντες, αλλά και από την όρεξη που επέδειξαν σε καθημερινή βάση παρά το επίπονο πρόγραμμα των προπονήσεων.


Πλέον, ο Καναδός κόουτς περιμένει να δει την ομάδα πως θα λειτουργήσει μέσα στο παρκέ και πιο συγκεκριμένα στα φιλικά προετοιμασίας που αρχίζουν από την Παρασκευή (14/09) με την συμμετοχή της στο “Banca Tercas Cup” που διοργανώνει και φέτος η Teramo από τις 14 έως τις 16/09.


Η αποστολή του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο θα αναχωρήσει μεθαύριο (13/09) το μεσημέρι για την ιταλική πόλη, ενώ το πρόγραμμα των αναμετρήσεων στο συγκεκριμένο τουρνουά έχει ως εξής:


Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου (Pescara Palaelettra)

ZalgirisBesiktas (20:00)

TeramoΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (22:00)


Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου (Teramo Palascapriano)

ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο – Νικητής αναμέτρησης ZalgirisBesiktas (20:00)

Teramo – Ηττημένος αναμέτρησης ZalgirisBesiktas (22:00)


Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου (Teramo Palascapriano)

Μικρός Τελικός (19:00)

Μεγάλος Τελικός (21:00)

*Οι παραπάνω ώρες διεξαγωγής των αγώνων αναγράφονται σε ώρες Ελλάδος.


Φιλικά με την Lukoil Academic

Δεν θα πραγματοποιηθούν τελικά τα δύο φιλικά κεκλεισμένων των θυρών με την Bamberg στις 27 και στις 29 του μηνός στο Αλεξάνδρειο, αφού όπως ενημέρωσαν από την γερμανική ομάδα, εκείνο το χρονικό διάστημα θα πρέπει να βρίσκονται τελικά στην Γερμανία για την διευθέτηση κάποιων σημαντικών θεμάτων τους, γεγονός που δεν επιτρέπει την έξοδο τους από την χώρα.

Αυτό βέβαια δεν προβλημάτισε καθόλου τους ανθρώπους του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο που κινήθηκαν άμεσα και έκλεισαν δύο φιλικές αναμετρήσεις στην Σόφια με την Lukoil Academic. Οι «κίτρινοι» θα ταξιδέψουν στις 27/09 για την πρωτεύουσα της Βουλγαρίας και θα αντιμετωπίσουν την Academic στις 28 και στις 29 του μηνός.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2007,10:27 μ.μ.
O Aρης παρουσίασε τον Βλάνταν Ιβιτς
Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της καλοκαιρινής περιόδου παρουσίασε σήμερα το μεσημέρι ο πρόεδρος της ΠΑΕ Λάμπρος Σκόρδας στην αίθουσα Τύπου του «Κλεάνθης Βικελίδης».

«Την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου αποκτήσαμε έναν ποδοσφαιριστή που θα μας βοηθήσει πολύ με την ποιότητα και την εμπειρία του. Είναι διεθνής με την εθνική ομάδα της Γιουγκοσλαβίας κι έχει κάνει σπουδαία καριέρα στην Παρτιζάν και την ΑΕΚ. Δεν ξέρω αν είναι σύμπτωση ή τύχη, το ευχάριστο όμως είναι ότι ακολουθεί την πορεία του αδερφού του Ιλια, που παρά το γεγονός ότι δεν έπαιξε για μεγάλο χρονικό διάστημα στον Αρη, έγινε πολύ αγαπητός στην κερκίδα. Εύχομαι και στον Βλάνταν όταν θα τελειώσει την καριέρα του στον Αρη, να είναι εξίσου αγαπητός στους φιλάθλους», είπε ο κ. Σκόρδας, πριν παραδώσει στον Ιβιτς την κιτρινόμαυρη φανέλα με τον αγαπημένο του αριθμό, το 18.


«Είναι αλήθεια ότι ήρθα την τελευταία μέρα στον Αρη, αλλά έχω καταλάβει ότι ήρθα σε μια μεγάλη ομάδα με υψηλούς στόχους. Ο Ιλια μου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Αρη, όπως και ο πρώην συμπαίκτης μου στην ΑΕΚ Λεωνίδας Καμπάνταης, ο οποίος μου είπε να επιλέξω τον Αρη χωρίς να το σκεφτώ», τόνισε ο Βλάνταν Ιβιτς και πρόσθεσε: «Θα χρειαστώ λίγο χρόνο μέχρι να βρω τον ρυθμό μου. Είμαι χαρούμενος που ήρθα στον Αρη και ακόμα πιο χαρούμενος που θα έχω προπονητή τον Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ολοι ξέρουμε πως στην Ελλάδα έχει κάνει πολλά πράγματα.Ολοι μαζί θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω, ό,τι καλύτερο μπορούμε για τον Αρη».


Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2007,3:17 π.μ.
Βίχρεν-Αρης 0-1
Ο Αρης νίκησε 1-0 σε φιλικό αγώνα που έγινε στο Σαντάνσκι της Βουλγαρίας, την τοπική Βίχρεν. Το μοναδικό γκολ του αγώνα πέτυχε στο 63΄με πλασέ ο Αντερσον Κόστα μετά από κάθετη πάσα του Χαβίτο. Τον αγώνα παρακολούθησε ο νέος προπονητής της ομάδας Ντούσαν Μπάγεβιτς και περισσότεροι από τριακόσιοι φίλαθλοι του Αρη. Για πρώτη φορά με τα κιτρινόμαυρα αγωνίστηκε ο Βλάνταν Ιβιτς.

Οι συνθέσεις:
ΒΙXΡΕΝ: Σεϊτάνοφ, Σιμόες, Γκεοργκίεφ, Ντιάκοφ, Ντιμιτρόφ, Χριστόζοφ, Τρέκομφ, Σουκαρντίνια, Εριβέρτον, Νιριάν, Πεσέιρα. Αγωνίστηκαν ακόμα: Χριστόφ, Ντιβάνοφ, Κόστα, Βελίτσκοφ, Σίκιτς, Αντεμάρ, Αντράντε, Ντίαζ, Πετρόφ και Λουτσιάνο.
ΑΡΗΣ: Κέλεμεν, Νέτο, Παπαδόπουλος (84΄ Θ. Παπαδόπουλος), Κουλουχέρης (46΄ Γόγολος), Αουρέλιο (62΄ Καράμπελας), Νεμπεγλέρας, Νάτσο Γκαρσία (46΄ Πρίττας), Ιβιτς (46΄ Γιόναν), Κάλβο (46΄ Χαβίτο), Φελίπε (62΄ Κυριάκος), Κόκε (46΄ Αντερσον Κόστα).

Μετά τον αγώνα ο Ντούσαν Μπάγεβιτς απάντησε σε ερωτήσεις δημοσιογράφων για τα συμπεράσματα που έβγαλε. «Είμαι ευχαριστημένος από αυτό που είδα. Είναι νωρίς ακόμη να μιλήσω για αλλαγές στη φιλοσοφία του παιχνιδιού. Ξέρουμε πολύ καλά τι περιμένει ο κόσμος του Αρη, όπως κι ο κόσμος ξέρει τι πρέπει να κάνουμε. Αυτό που προέχει είναι να προετοιμαστούμε όσο το δυνατόν καλύτερα για τον αγώνα του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ με τη Σαραγόσα».
Οι ποδοσφαιριστές του Αρη θα έχουν ρεπό την Κυριακή και θα προπονηθούν ξανά το πρωί της Δευτέρας (11:00) στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments