Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου 2007,1:11 μ.μ.
ΑΡΗΣ-ΑΕΚ 0-1
Την πρώτη του φετινή ήττα στο Κλεάνθης Βικελίδης γνώρισε ο Αρης από την ΑΕΚ με σκορ 0-1. Το μοναδικό γκολ επιτεύχθηκε με αυτογκόλ του Ρονάλντο στο 82΄. Ο Αρης έχασε μοναδική ευκαιρία να ανοίξει το σκορ με κεφαλιά του Κόκε στο 64΄από σέντρα του Ιβιτς, ενώ η ΑΕΚ απάντησε με δύο μεγάλες ευκαιρίες στο 68΄ με τους Ριβάλντο και Αρουαμπαρένα, πριν έρθει το αυτογκόλ για να διαμορφώσει το τελικό αποτέλεσμα. Ο αγώνας ήταν επεισοδιακός, καθώς στο ημίχρονο με απόφαση όλων των εμπλεκόμενων φορεών του αγώνα (Αρης, ΑΕΚ, διαιτητής, παρατηρητής, αστυνομία και αθληικός εισαγγελέας) εκκενώθηκε η εξέδρα των οπαδών της ΑΕΚ, που πετούσαν συνεχώς φωτοβολίδες με σοβαρό κίνδυνο τραυματισμού κάποιου φιλάθλου του Αρη, ή και ποδοσφαιριστή των δύο ομάδων.
Oι συνθέσεις
ΑΡΗΣ: Χαλκιάς, Νέτο (87΄ Χαβίτο), Βανγκέλι, Α.Παπαδόπουλος, Ρονάλντο, Νεμπεγλέρας, Γκαρσία, Καράμπελας (46΄ Φελίπε), Ιβιτς, Κάλβο (72΄ Γκουγκουλιάς), Κόκε.
ΑΕΚ: Μορέτο, Καφές, Ράμος, Αρουαμπαρένα, Δέλλας, Καπετάνος (46΄ Μπλάνκο), Ριβάλντο, Μαντούκα (69΄ Σέζαρ), Παπασταθόπουλος, Ζήκος, Λυμπερόπουλος (89΄ Αλβες).
Διαιτητής: Κουκουλάκης
Κίτρινες: Νεμπεγλέρας, Ρονάλντο, Ιβιτς - Ζήκος, Ράμος, Καφές

Ετικέτες

 
posted by lewnoanyparktos
Permalink ¤