Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2007,3:33 μ.μ.
ΑΡΗΣ και adidas παρουσιάζουν τη νέα φανέλα για την σεζόν 2007-08
Την ερχόμενη Τρίτη (23/10) και ώρα 17:00 θα πραγματοποιηθεί στο κατάστημα της adidas store (τηλ. 2310 473–217) στο εμπορικό κέντρο Mediteranean Cosmos, η επίσημη παρουσίαση της νέας φανέλας του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο για την σεζόν 2007-08.

Όπως είναι γνωστό σε όλους, η μεγαλύτερη εταιρεία αθλητικού υλικού ντύνει επί σειρά ετών τους «κίτρινους» και η συγκεκριμένη εκδήλωση γίνεται ως ένδειξη της άριστης συνεργασίας που υπάρχει μεταξύ των δύο πλευρών.

Το παρών για λογαριασμό του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο θα δώσουν οι Γιώργος Καλαϊτζής, Χάνο Μότολα, Τζερεμάϊα Μάσεϊ και Μπρέϊσι Ράϊτ που θα παρουσιάσουν τις νέες εμφανίσεις της ομάδας για την σεζόν 2007-08, όπως επίσης και σε πρώτη αποκλειστικότητα τον πρωτοποριακό εξοπλισμό adidas techfit που βοηθάει τους αθλητές στην επίτευξη καλύτερων επιδόσεων κατά την διάρκεια του αγώνα.

Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή για όλους τους φιλάθλους του ΑΡΗ, οι οποίοι θα έχουν την δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τα ινδάλματα τους, βγαίνοντας φωτογραφίες μαζί τους και να πάρουν αυτόγραφα.

Ετικέτες

 
posted by lewnoanyparktos
Permalink ¤ 0 comments
,3:32 μ.μ.
Παντελιάδης: «Κίνητρο μας να βρίσκεται ο ΑΡΗΣ ψηλά»

Μια ακόμη δύσκολη χρονιά με υψηλές απαιτήσεις εντός και εκτός ελληνικών συνόρων αρχίζει σε λίγες μέρες για τον ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Οι «κίτρινοι» καλούνται την Κυριακή (21/10) να περάσουν αλώβητοι μέσα από την έδρα της Ολυμπιάδας Πατρών και να αρχίσουν με το… δεξί στην πρεμιέρα του φετινού ελληνικού Πρωταθλήματος.

Το πρόγραμμα της ομάδας περιελάμβανε το πρωί μια προπόνηση για τους παίκτες του Γκόρντον Χέρμπερτ στην οποία έδωσαν όλοι κανονικά το παρών, ενώ ο Καναδός κόουτς τους έδωσε ρεπό για το απόγευμα, αφού στο Αλεξάνδρειο διεξάγονται σήμερα αγώνες εφήβων – νεανίδων από χώρες της Νότιο Ανατολικής Ευρώπης. Από αύριο το πρωί όμως επιστρέφουν πάλι στην δουλειά, με τον Σπύρο Παντελιάδη να τονίζει στο ARISBC.GR σχετικά με την δύσκολη αποστολή που καλείται ο ίδιος και οι συμπαίκτες του να φέρουν εις πέρας απέναντι στην Ολυμπιάδα Πατρών: «Μετά από δύο σχεδόν μήνες προετοιμασίας πιστεύω ότι είμαστε σε ένα καλό επίπεδο λίγο πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών υποχρεώσεων. Η πρώτη μας αναμέτρηση στο Πρωτάθλημα μας φέρνει αντιμέτωπους εκτός έδρας απέναντι σε έναν επικίνδυνο αντίπαλο, αλλά το πιο επικίνδυνο από όλα είναι ότι μιλάμε για την πρώτη αγωνιστική και δεν γνωρίζουμε καλά την Ολυμπιάδα. Και αυτό που ξέρουμε πολύ καλά είναι ότι οι πρώτες αγωνιστικές του Πρωταθλήματος κρύβουν πάντα πολλές παγίδες. Γνωρίζουμε επίσης καλά ότι μας περιμένει ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα με συνεχόμενες δυνατές αναμετρήσεις σε ελληνικό Πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα. Οπότε θα πρέπει να ξεκινήσουμε με το δεξί τις υποχρεώσεις μας και για να συμβεί αυτό θα πρέπει να εμφανιστούμε στην έδρα της Ολύμπιας πολύ προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι, ώστε να κερδίσουμε και μετά στον λίγο χρόνο που θα μας απομένει να σκεφτούμε το επόμενο παιχνίδι με τη Μάλαγα».

Η περσινή απόλυτα επιτυχημένη πορεία των «κίτρινων» στο ελληνικό Πρωτάθλημα, αυξάνει ακόμη περισσότερο τις προσδοκίες των απαιτητικών φιλάθλων της ομάδας με τον έμπειρο πλέι μέικερ να παρατηρεί: «Οι απαιτήσεις όσον αφορά την ομάδα είναι διαφορετικές κάθε χρόνο. Έχει γίνει μια πολύ μεγάλη προσπάθεια από την ομάδα τα τελευταία χρόνια, ώστε να βρίσκεται σε πολύ υψηλά στάνταρ και να παρουσιάζει ένα ανταγωνιστικό σύνολο που να τερματίζει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Αυτό σίγουρα είναι κάτι σαν… βάρος γιατί θα πρέπει να ανταποκριθείς στις προσδοκίες όλων, αλλά και ένα επιπλέον κίνητρο για να σταθεροποιήσουμε την ομάδα στις πρώτες θέσεις. Για να γίνει αυτό όμως θα πρέπει να κοιτάμε ξεχωριστά το κάθε παιχνίδι, χωρίς να ασχολούμαστε με το ποιος είναι δυνατός αντίπαλος και ποιος λιγότερο. Πέρσι κάναμε μια αξιοπρεπέστατη πορεία στο ελληνικό Πρωτάθλημα γιατί δεν είχαμε απώλειες και παίρναμε στα σοβαρά όλα τα παιχνίδια. Αυτό αν μη τι άλλο δείχνει σημάδια πολύ μεγάλης σοβαρότητας και συνέπειας. Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε και φέτος κάνοντας την αρχή όπως είπα και πριν από μια πάρα πολύ δύσκολη αναμέτρηση αρχίζοντας με νίκη στο Πρωτάθλημα».

Ετικέτες

 
posted by lewnoanyparktos
Permalink ¤ 0 comments
,3:32 μ.μ.
Τα εισιτήρια με την Unicaja Malaga

Ο ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ανακοινώνει ότι αρχίζει από σήμερα η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση κόντρα στην Unicaja Malaga που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (24/10) και ώρα 20:45, στο πλαίσιο της 1ης Αγωνιστικής της φετινής Euroleague.

Στόχος των «κίτρινων» δεν μπορεί να είναι άλλος από τη νίκη και όλοι εσείς που έχετε στηρίξει την ομάδα μας τόσο στις καλές, όσο κυρίως στις δύσκολες στιγμές, πρέπει για μια ακόμη φορά να δώσετε το βροντερό παρόν στο Αλεξάνδρειο, προκειμένου να την βοηθήσετε να αρχίσει με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της στην Ευρωλίγκα.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

Θύρα 1: 20 ευρώ

Θύρα 2-3: 25 ευρώ

Θύρα 4: 20 ευρώ

Θύρα 5-6: 10 ευρώ

Θύρα 7-8-9-10: 20 ευρώ

Υπάρχουν επίσης και παιδικά εισιτήρια των 5 ευρώ για παιδιά από έξι έως δώδεκα ετών.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους από τα γραφεία του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (τηλ. 2310 265-600), τον Α.Σ. ΑΡΗ (Αλκμήνης 69, εκεί όπου βρίσκεται η θύρα των επισήμων στο Κλεάνθης Βικελίδης, τηλ. 2310 305-402), αλλά και από τα εκδοτήρια του Αλεξανδρείου Αθλητικού Μελάθρου την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα.

Ετικέτες

 
posted by lewnoanyparktos
Permalink ¤ 0 comments
,3:31 μ.μ.
Ο Χέρμπερτ, ο Παπαχατζής και ο Κάστλ στη συνέντευξη Τύπου του ΕΣΑΚΕ

Ο Γκόρντον Χέρμπερτ, ο συνεργάτης του στο τεχνικό τιμ Θανάσης Παπαχατζής και ο αρχηγός της ομάδας Τερέλ Κάστλ εκπροσώπησαν τον ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στην συνέντευξη Τύπου που διοργάνωσε ο ΕΣΑΚΕ λίγα 24ωρα πριν την έναρξη του φετινού ελληνικού Πρωταθλήματος.

Ο κόουτς των «κίτρινων» στις δηλώσεις του φρόντισε να καταστήσει σαφές ότι: «Στον Άρη ο στόχος είναι πάντα η κορυφή. Μεγάλη ομάδα, βαριά φανέλα και πολύς κόσμος. Θέλουμε επιτυχίες και θέλουμε να πάμε ένα βήμα πιο μακριά από πέρσι. Ο Άρης θα συμμετάσχει σε τρεις διοργανώσεις έχοντας ως σαφή στόχο να κάνει ένα βήμα πιο μακριά σε σχέση με πέρσι. Τόσο στο Κύπελλο, όσο και στο Πρωτάθλημα και την Euroleague. Πέρσι η ομάδα ήταν στο μικρό τελικό του Πρωταθλήματος και φέτος θέλει να επιστρέψει στον τελικό».

Ερωτηθείς για τις προσδοκίες που έχει για τον ΑΡΗ της Ευρωλίγκα, ο Γκόρντον Χέρμπερτ τόνισε: «Θέλουμε να πάμε ένα βήμα πιο μακριά από το Top 16. Έχουμε και το υλικό, αλλά και τον τρόπο να το πετύχουμε. Η ομάδα από πέρσι έχει μάθει τι πρέπει να κάνει και πώς να είναι επιτυχημένη τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη. Έχουμε απαιτητικούς φιλάθλους και αυτό είναι μόνο θετικό στοιχείο. Τους θέλουμε κοντά μας και θέλουμε να είναι περήφανοι για την ομάδα τους κάθε φορά που φεύγουν από έναν αγώνα στο γήπεδο μας».

Όσον αφορά το φετινό ρόστερ της ομάδας παρατήρησε: «Το ρόστερ μας είναι συμπληρωμένο και δεν ψάχνουμε για προσθήκες. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να πάμε ψηλά. Η ομάδα φέτος έχει επίσης τρεις πρωτοκλασάτους ψηλούς παίκτες, τον Αγαδάκο, τον Μότολα και τον Μάσεϊ, αλλά και τρία νέα παιδιά, τον Σκορδίλη και τον Τσαϊρέλη και τον Καραδολάμη, που δουλεύουν σκληρά και μπορούν να προσφέρουν. Και οι τρεις, είναι παίκτες που μπορούν να προσφέρουν ποιοτικά λεπτά στην ομάδα και βασίζομαι σε αυτούς. Εκτός των άλλων, να μην ξεχνάτε ότι ο Τέρι έιναι ψηλός φόργουορντ με ύψος 2,03 και μπορεί να παίξει και στη θέση τέσσερα. Είναι πολύ δυνατός και αλτικός και πιστεύω πολύ σε αυτόν».

Ετικέτες

 
posted by lewnoanyparktos
Permalink ¤ 0 comments
,3:30 μ.μ.
Η αποστολή του Αρη για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Αναλυτικά η αποστολή:

Χαλκιάς, Κέλεμεν, Αβ. Παπαδόπουλος, Νέτο, Ρονάλντο, Κουλουχέρης, Μάρκο Αουρέλιο, Κόκε, Γόγολος, Σιστόν, Κάλβο, Χαβίτο, Νεμπεγλέρας, Πρίττας, Παπάζογλου, Φελίπε, Γκαρσία, Βανγκέλι, Ιβιτς, Καράμπελας.

Ετικέτες

 
posted by lewnoanyparktos
Permalink ¤ 0 comments
Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2007,8:03 μ.μ.
Ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Αρης, Λάμπρος Σκόρδας, εξελέγη αντιπρόεδρος της Superleague
O Πρόεδρος της ΠΑΕ Αρης Λάμπρος Σκόρδας εξελέγη παμψηφεί σήμερα αντιπρόεδρος της Superleague, κατά τη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου της διοργανώτριας αρχής.
'Οφείλουμε να προσπαθήσουμε όλοι να δώσουμε στο ποδόσφαιρο τη βαρύτητα που πρέπει να έχει στη ζωή μας. Πρέπει να πάρουμε όλοι μέρος για να το κατορθώσουμε. Πάνω απ' όλα να δραστηριοποιηθούμε για ένα καλύτερο, θεαματικό ποδόσφαιρο, με καλές διαιτησίες και περισσότερο κόσμο στα γήπεδα. Να δούμε το ποδόσφαιρo στην πραγματική του διάσταση', δήλωσε ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Αρης στο arisfc.gr
H ANAΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ SUPERLEAGUE
H Superleague ανακοινώνει ότι με ομόφωνη απόφαση των μελών του Δ.Σ., αντιπρόεδρος της Superleague στη θέση του κ. Κώστα Πηλαδάκη εξελέγει ο Πρόεδρος της ΠΑΕ Αρης, κ. Λάμπρος Σκόρδας.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,12:01 π.μ.
Αύριο η συνέντευξη Τύπου του Ντούσαν Μπάγεβιτς
Η καθιερωμένη εβδομαδιαία συνέντευξη Τύπου του προπονητή του Αρη Ντούσαν Μπάγεβιτς, θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη, στις 14:30 στην αίθουσα Τύπου του 'Κλεάνθης Βικελίδης'.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2007,10:56 μ.μ.
Τα εισιτήρια του αγώνα Αρης-ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ Αρης ανακοινώνει ότι άρχισε η προπώληση των 19.900 εισιτηρίων του αγώνα με τον ΠΑΟΚ, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 21 Οκτωβρίου στις 19:00 στο 'Κλεάνθης Βικελίδης'. Τα εισιτήρια του αγώνα κοστίζουν 15 ευρώ στις Θύρες 1, 3 και 4, 30 ευρώ στη Θύρα 2, 35 ευρώ στη Θύρα 9 και 60 ευρώ στη Θύρα 7 (Επισήμων).

Τα εισιτήρια θα διατίθενται από το ARIS MEGASTORE, επί της οδού Παπαναστασίου, κάτω από τη Θύρα 2.
 
posted by lewnoanyparktos
Permalink ¤ 0 comments
,4:52 μ.μ.
Τιμή και αναγνώριση στον Γιώργο Σιγάλα

Πέρα από το καλοσώρισμα των νέων καλαθοσφαιριστών, αλλά και του προπονητή της ομάδας, Γκόρντον Χέρμπερτ, η αποψινή εκδήλωση των Παλαίμαχων Καλαθοσφαιριστών του ΑΡΗ έγινε και για έναν ακόμη λόγο. Και αυτός έχει να κάνει με τον Γιώργο Σιγάλα, ο οποίος πριν από λίγο καιρό πήρε τη μεγάλη απόφαση να σταματήσει την υπέρλαμπρη καριέρα του.

Αυτόν τον πολύ μεγάλο και σπουδαίο αθλητή που τίμησε και με το παραπάνω την βαριά φανέλα του ΑΡΗ για τέσσερα χρόνια συνολικά, βράβευσαν σήμερα οι Παλαίμαχοι Καλαθοσφαιριστές του συλλόγου, κάνοντας τον μάλιστα και μέλος τους. Ήταν ένα ελάχιστο δείγμα αναγνώρισης των όσων πρόσφερε ο «Ράμπο» όχι μόνο στον «Αυτοκράτορα», αλλά και στο ελληνικό μπάσκετ γενικότερα. «Οι Παλαίμαχοι Καλαθοσφαιριστές του ΑΡΗ αποφάσισαν να τιμήσουν σήμερα τον Γιώργο Σιγάλα που σταμάτησε μια λαμπρή καριέρα παίζοντας τα τελευταία δύο χρόνια της καριέρας του στον ΑΡΗ», τόνισε ο γενικός γραμματέας των βετεράνων του συλλόγου, Πέτρος Ράσογλου και συνέχισε: «Δεν θα αναφερθώ σε επιδόσεις και τρόπαια. Ο Γιώργος είναι γέννημα - θρέμμα μιας άλλης ομάδας και δεν το έκρυψε ποτέ. Αυτό όμως δεν εμπόδισε τους φίλους του ΑΡΗ να τον αγαπήσουν και να τον εκτιμήσουν όσο λίγους άλλους Έλληνες παίκτες. Εκτός από τις αθλητικές του επιδόσεις ήταν πάντα αρχηγός και ηγέτης στα δύσκολα. Ήρθε δύο φορές στον ΑΡΗ και η δεύτερη θητεία του έμελλε να είναι η έσχατη, ενώ ο νικηφόρος αγώνας του ΑΡΗ με τον Πανιώνιο ήταν ο τελευταίος του ως καλαθοσφαιριστής. Τιμούμε λοιπόν έτσι σεμνά τον αθλητή και άνθρωπο Γιώργο Σιγάλα, ενώ επίσης τον καλοσωρίζουμε στις τάξεις των παλαιμάχων καλαθοσφαιριστών του ΑΡΗ».




Σιγάλας: «Είμαι περήφανος που ήμουν παίκτης του ΑΡΗ»


Ο Γιώργος Σιγάλας παρέλαβε την τιμητική πλακέτα και μια καρφίτσα με το έμβλημα του συνδέσμου, ενώ στη συνέχεια έγινε και επίσημα μέλος των Παλαιμάχων Καλαθοσφαιριστών ΑΡΗ παραλαμβάνοντας την προσωπική κάρτα μέλους.

Εμφανώς συγκινημένος από τη μεγάλη τιμή που του επεφύλαξε η οικογένεια του ΑΡΗ δήλωσε: «Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι εδώ. Εύχομαι καλή επιτυχία στον ΑΡΗ για την φετινή χρονιά. Είναι πολύ μεγάλη τιμή για μένα που με βραβεύετε σήμερα και ότι μπορώ να το κάνω για την ομάδα θα το κάνω», τόνισε ο «Ράμπο», ενώ σε ερώτηση που του τέθηκε για το πόσο δύσκολο είναι από συλλέκτης τροπαίων να γίνεται συλλέκτης τιμητικών πλακετών τόνισε: «Έχω ξεκινήσει να δέχομαι τιμητικές πλακέτες εδώ και αρκετά χρόνια. Αυτό όμως που κάνει ξεχωριστή τούτη την φορά είναι ότι αποτελεί μια πολύ μεγάλη τιμή για μένα η πρόταση του Συλλόγου Παλαιμάχων Καλαθοσφαιριστών του ΑΡΗ να με κάνουν μέλος τους, αλλά και να με τιμήσουν για την προσφορά μου στην ομάδα. Έκανα ένα πέρασμα από τον ΑΡΗ το οποίο για μένα ήταν αρκετά μεγάλο, με βάση την συνολική μου καριέρα. Έζησα πάρα πολλά στα τέσσερα χρόνια εδώ πέρα. Είμαι περήφανος που ήμουν παίκτης του ΑΡΗ και είμαι περήφανος που θα είμαι μέλος όλων αυτών των παλιών παικτών, οι οποίοι είναι πάνω από όλα αξιόλογοι άνθρωποι. Ότι μπορώ να κάνω για να βοηθήσω τον σύλλογο τους θα το κάνω. Από εκεί και πέρα θα προσπαθήσουμε να κάνουμε ότι μπορούμε από την δική μας πλευρά για να βοηθήσουμε το μπάσκετ».

Σίγουρα αρκετοί αναρωτήθηκαν που ήταν ο Γιώργος Σιγάλας κατά την διάρκεια της φιλικής αναμέτρησης του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο με τον Κολοσσό Ρόδου. Όλοι θα περίμεναν να τον δούνε σε κάποια θέση στην κερκίδα των επισήμων, αλλά ο ίδιος προτίμησε να περάσει… απαρατήρητος. Πως εξήγησε την απόφαση του να περιμένει στωικά στην αίθουσα τροπαίων της ομάδας; «Απλά νομίζω ότι είναι λίγο νωρίς ακόμη για να δω από τώρα κάποιον αγώνα της ομάδας από την κερκίδα», υποστήριξε ο «Ράμπο» και υπογράμμισε: «Το σίγουρο είναι ότι θα έρθω να δω όχι μόνο παιχνίδια του ΑΡΗ, αλλά και όλων των ομάδων, γιατί είναι ευκαιρία να βλέπεις ως φίλαθλος του μπάσκετ παιχνίδια και μάλιστα υψηλού επιπέδου».

Όσο για την έντονη συγκίνηση που ένιωσε κατά την διάρκεια της βράβευσης του, αν και γενικά σε όλη την καριέρα του τον συνόδευε η φήμη του σκληρού άνδρα παρατήρησε: «Σκληροί είναι αυτοί που δεν φοβούνται να κλάψουν. Αυτοί οι άνθρωποι που με τιμήσανε σήμερα ήτανε κάποτε αθλητές του ΑΡΗ και αντιπροσωπεύουν ένα μεγάλο κομμάτι της ιστορίας του συλλόγου. Οπότε η επιβράβευση αυτή είναι κάτι το μοναδικό για μένα. Ας υποθέσουμε ότι είναι η αρχή σε μια καινούργια ιστορία. Το ότι συγκινήθηκα είναι λογικό. Άνθρωποι είμαστε εξάλλου».

Ετικέτες

 
posted by lewnoanyparktos
Permalink ¤ 0 comments
,10:11 π.μ.
ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο – Κολοσσός Ρόδου 76-71

Σε μια πρόβα τζενεράλε, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, ο ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο επικράτησε σήμερα σε φιλικό αγώνα του Κολοσσού Ρόδου με 76-71. Τον αγώνα αυτό παρακολούθησαν 2000 φίλοι των «κίτρινων» που είχαν την ευκαιρία να δουν για πρώτη φορά και να χειροκροτήσουν τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας.

Τόσο ο ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, όσο και ο Κολοσσός Ρόδου έδειξαν προσοχή περισσότερο στην επίθεση στο πρώτο δεκάλεπτο και αυτό είχε ως αποτέλεσμα το σκορ να είναι 14-12 στο 5’ και 28-23 στο δεκάλεπτο.

Οι «κίτρινοι» στο δεύτερο δεκάλεπτο έδειξαν ιδιαίτερη προσοχή στην άμυνα και αυτό είχε άμεσα θετικά αποτελέσματα. Από το 10’ έως το 15’ δέχθηκαν μόλις ένα καλάθι και το σκορ έγινε 37-25 σε εκείνο το χρονικό σημείο. Συνεχίζοντας στο ίδιο μοτίβο εγκλώβισαν στην επίθεση την φιλοξενούμενη ομάδα και έτσι πήγαν στα αποδυτήρια με το υπέρ τους 44-36.

Στην επανάληψη, το συγκρότημα του Γκόρντον Χέρμπερτ μπήκε εξίσου δυνατά και πήρε μια διαφορά δεκατριών πόντων (60-47) στο 26’, για να λήξει το τρίτο δεκάλεπτο 63-55. Οι Ροδίτες κατάφεραν να «ροκανίσουν» το εις βάρος τους 72-62 στο 38’ και να πλησιάσουν σε 72-69, 36’’ πριν το φινάλε, εντούτοις οι «κίτρινοι» διατήρησαν την ψυχραιμία τους στο τέλος με καλάθι και φάουλ του Μάσεϊ έγραψαν το 76-71 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.


Τα δεκάλεπτα: 28-23, 44-36, 63-55, 76-71.


ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (Χέρμπερτ): Κάστλ15 (2),Τέρι 5, Τσαλδάρης 4, Σεραπίνας 4, Ράϊτ 19 (2), Καλαϊτζής 5 (1), Ηλιάδης, Μότολα 10 (1), Μάσεϊ 12, Αγαδάκος 2.


Κολοσσός Ρόδου (Αλεξανδρής): Στίνσον 10 (1), Ασημακόπουλος 8, Διαμαντόπουλος 13 (1), Γιοσίποβιτς 16 (1), Τσέσκοβιτς 9 (2), Παναγιωταράκος, Κουπίδης 5 (1), Κουνούνης, Τζιγκάνοβιτς 5, Σκορδάλης, Τόντιτς 2, Τσαμάτος 3.


Οι δηλώσεις:


Γκόρντον Χέρμπερτ: «Παίξαμε για 20 λεπτά καλό μπάσκετ. Δεν είμαστε ακόμη στο σημείο που πρέπει, αλλά πρέπει να σημειώσουμε ότι και ο Κολοσσός έπαιξε καλά. Εμείς αν και κάποια στιγμή στις αρχές του τρίτου δεκαλέπτου πήραμε μια διαφορά 14 πόντων, δεν είχαμε το απαιτούμενο «φονικό» ένστικτο να «καθαρίσουμε» τον αγώνα και αφήσαμε τον αντίπαλο να επιστρέψει. Ήμασταν καλοί στα ριμπάουντ, αλλά όχι πάντα καλοί και στην άμυνα και γι’ αυτό δεχθήκαμε πολλά εύκολα καλάθια. Το σημαντικό για μας είναι να παίζουμε καλή άμυνα επί 40 λεπτά. Η επίθεση είναι θέμα ημέρας, αλλά η άμυνα πρέπει να είναι πάντα καλή. Από αυτό το παιχνίδι θα μάθουμε διάφορα σημαντικά πράγματα και θα βελτιωθούμε στην συνέχεια. Σε ότι αφορά τον κόσμο σήμερα το γήπεδο δεν ήταν γεμάτο όπως όταν είχα έρθει ως αντίπαλος με την Pau Orthez όπου δεν μπορούσαμε να ακούσουμε τι λέγαμε μεταξύ μας. Ο κόσμος όμως είμαι βέβαιος ότι θα μας βοηθήσει να παίζουμε καλά και εμείς με την σειρά μας θα δίνουμε με το καλό μας παιχνίδι το έναυσμα για να μας χειροκροτήσει».


Βαγγέλης Αλεξανδρής: «Τα φιλικά τελείωσαν για μας και έχω ανάμικτα συναισθήματα, επειδή είμαι τελειομανής και θέλω όλα να λειτουργούν στην εντέλεια. Είμαστε μια νέα ομάδα που παίζει σε μια δύσκολη κατηγορία, αλλά θα προσπαθήσουμε για να είμαστε ανταγωνιστικοί. Ο ΑΡΗΣ είναι πολύ καλή ομάδα και με εντυπωσίασε, αλλά χρειάζεται υπομονή. Αυτή η ομάδα αξίζει και μπορεί να πάει πάρα πολύ καλά. Γενικά ο ΑΡΗΣ πρέπει να επιστρέψει κάποια στιγμή στην θέση που ήταν παλαιότερα και πρέπει να διαταραχθεί η παντοκρατορία της Αθήνας».


Μπρέϊσι Ράϊτ: «Σήμερα ήμασταν καλύτεροι στην άμυνα από τα προηγούμενα παιχνίδια. Αρχίζουμε και βρίσκουμε την συνοχή μας ως ομάδα. Σήμερα ήταν η πρώτη φορά που παίξαμε μπροστά στον κόσμο μας και ήταν κάτι που το περιμέναμε πολύ. Προσωπικά βελτιώνομαι, αν και δεν είμαι ακόμα στο 100% των δυνατοτήτων μου. Η ομάδα βρίσκεται ακόμη στην φάση της προετοιμασίας, αλλά πιστεύω ότι με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων θα είμαστε έτοιμοι».


Παναγιώτης Παναγιωταράκος: «Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους. Φέτος ο Κολοσσός είναι πιο έτοιμος από ότι την προηγούμενη φορά που μετείχε στην Α1. Δουλεύουμε για να βελτιωθούμε. Γίνεται καλή δουλειά, αν και ακόμη δεν είμαστε έτοιμοι. Στόχος μας είναι η παραμονή και νομίζω ότι θα τον πετύχουμε. Ο ΑΡΗΣ κάνει μια πολύ καλή προσπάθεια και εύχομαι σύντομα να είναι πάλι στην κορυφή, όπως του αξίζει».

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments