Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2007,12:41 μ.μ.
Πανηγύρισαν οι "κιτρινόμαυροι"

(31/10/2007)

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση ο Άρης Μαρμούρης επικράτησε με 3-0 σετ (25-22, 30-28, 25-20) της Λαμίας για την 8η αγωνιστική της Α1 ανδρών. Με κορυφαίο τον Κώστα Προύσαλη οι «κιτρινόμαυροι» πρόσθεσαν τους τρεις βαθμούς της νίκης στο ενεργητικό τους και πλέον απολαμβάνουν μόνοι τους την 4η θέση της βαθμολογίας.

Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός του Άρη Γιάννης Μέλκας δήλωσε: «Πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα που ελπίζω να έχει και συνέχεια. Παίξαμε με μια ομάδα τη Λαμία με ποιοτικούς παίκτες στη σύνθεση της και με τους ίδιους στόχους με εμάς. Λόγοι που δίνουν περισσότερη αξία στη νίκη μας. Εμείς παίξαμε καλά. Οι παίκτες μου κατάλαβαν τη σημασία του αγώνα και τα κατάφεραν».

Από την πλευρά του ο πασαδόρος της ομάδας Κώστας Προύσαλης υπογράμμισε: «Θέλαμε τη νίκη και για να ανεβάσουμε τη ψυχολογία μας εκτός από τη βαθμολογική σημασία που είχε το παιχνίδι κόντρα στη Λαμία. Στα δύο προηγούμενα παιχνίδια παίξαμε κομμάτια… καλό βόλεϊ και σήμερα τα ολοκληρώσαμε. Δουλεύομε κληρά στις προπονήσεις, κάτι που φαίνεται και στο παρκέ. Απομένει ένα παιχνίδι για την διακοπή του πρωταθλήματος με την Κηφισιά που θα επιδιώξουμε τη νίκη για να ολοκληρώσουμε ένα πετυχημένο κύκλο».

Από μία κίτρινη κάρτα δέχτηκε η κάθε ομάδα, ο Προύσαλης για τον Άρη Μαρμούρη και ο Λιβαθηνός για τη Λαμία. Στο πρώτο σετ του αγώνα τραυματίστηκε ο Μαζίνια και παρακολούθησε από τον πάγκο τον υπόλοιπο αγώνα.

Άρης Μαρμούρης (Μέλκας): Ράντιτς 6,17, Προύσαλης 6,17 (1 άσος), Μάιντακ 10,17, Νικηφορίδης 9,83, Καραγιάννης 11,17, Ρόλιτς 6,5, Μπαμπαλιούτας (λ-88%), Σιμεούνοβιτς, Σκούφης, Τακουρίδης, Σαρικεϊσογλου.

Λαμία (Ανδρεόπουλος): Γκάτιν 14,5, Μαοζίνια, Ρικάρντο 18 (2 άσοι), Παπάζογλου 3, Τσακιρόπουλος 3,5, Λιβαθηνός, Γκάρας (λ-63%), Μινούδης, Κρέτσης, Παπαθωμόπουλος 8.

Ετικέτες

 
posted by lewnoanyparktos
Permalink ¤ 0 comments
,12:41 μ.μ.
Τα εισιτήρια με την Α.Ε.Κ.

Ο ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ανακοινώνει ότι κυκλοφορούν από σήμερα τα εισιτήρια για την αναμέτρηση κόντρα στην Α.Ε.Κ. που θα διεξαχθεί την Κυριακή (4/11) στο Αλεξάνδρειο και ώρα 16:45, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος στην Α1.

Στην σημαντική αυτή αναμέτρηση, σύμμαχος της ομάδας θα πρέπει να είστε για μια ακόμη φορά εσείς γεμίζοντας ασφυκτικά το Αλεξάνδρειο και μέσα σε κόσμια πλαίσια να βοηθήσετε τους παίκτες του ΑΡΗ μας να σημειώσουν ακόμα μια νίκη στην φετινή ‘κούρσα’ της Α1.

Οι τιμές των εισιτηρίων:

Θύρα 1: 15 ευρώ

Θύρα 2-3: 20 ευρώ

Θύρα 4: 15 ευρώ

Θύρα 5-6: 10 ευρώ

Θύρα 7-8-9-10: 15 ευρώ

Υπάρχουν επίσης και παιδικά εισιτήρια των 5 ευρώ για παιδιά από έξι έως δώδεκα ετών.

Η διάθεση των εισιτηρίων:

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους από τα γραφεία του ΑΡΗ στο Αλεξάνδρειο Αθλητικό Μέλαθρο από σήμερα έως και την Παρασκευή και ώρες 09:00-18:00.

Το Σάββατο, 3/10 θα λειτουργήσει το ταμείο του Αλεξάνδρειο Μέλαθρο από τις 11:00 έως τις 19:00, ενώ την ημέρα του αγώνα το ταμείο θα εξυπηρετεί τους φιλάθλους από τις 11:00.

Ετικέτες

 
posted by lewnoanyparktos
Permalink ¤ 0 comments
,12:39 μ.μ.
Σεραπίνας: «Να παίξουμε ομαδικά και συγκεντρωμένα»

Μετά από ένα πολύωρο ταξίδι που άρχισε στις 7:00 το πρωί και ολοκληρώθηκε στις 17:30, η αποστολή του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο έφτασε στο Λε Μαν, με σαφή στόχο να υπερκεράσει αύριο στις 21:30 (ώρα Ελλάδας) το εμπόδιο της ομώνυμης ομάδας και να φτάσει τις δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες στην Ευρωλίγκα.

Οι «κίτρινοι» έπειτα από ένα τρίωρο οδικό ταξίδι από το Παρίσι (στο οποίο έφτασαν αεροπορικώς μέσω Αθηνών) μέχρι το Λε Μαν κατέλυσαν στο ξενοδοχείο που θα διαμείνουν στο χρονικό διάστημα της παραμονής τους επί γαλλικού εδάφους, ενώ θα κάνουν μια δίωρη προπόνηση σήμερα το βράδυ (21:00-23:00 ώρα Ελλάδας) στο Antares Arena της Λε Μαν. Η προετοιμασία τους θα ολοκληρωθεί αύριο κάνοντας μια τελευταία προπόνηση το πρωί, ενώ η πίστη όλων στο εσωτερικό της ομάδας για μια καλή εμφάνιση που θα τους επιτρέψει να επιστρέψουν με το «διπλό» στην Θεσσαλονίκη είναι διάχυτη.

Κανείς δεν παραγνωρίζει ωστόσο ότι ο αγώνας κόντρα στη Λε Μαν μόνο εύκολος δεν θα είναι με τον Σιμόνας Σεραπίνας να εξηγεί στο ARISBC.GR ότι: «Μας περιμένει μια ακόμη δύσκολη αποστολή. Είναι γνωστό σε όλους εξάλλου ότι δεν υπάρχουν εύκολοι αγώνες στην Ευρωλίγκα, αφού κάθε ομάδα μπορεί να κερδίσει την άλλην. Την περασμένη εβδομάδα είδαμε ότι η Λε Μαν έφτασε μια «ανάσα» από τη νίκη μέσα στην έδρα της Μακάμπι και το γεγονός ότι ηττήθηκε στις λεπτομέρειες μαρτυράει ότι πρόκειται για μια καλή ομάδα. Θεωρητικά φαντάζει να έχει το αβαντάζ στη μεταξύ μας αναμέτρηση, με δεδομένο ότι θα αγωνιστεί στην έδρα της, αλλά και εμείς είμαστε μια πολύ καλή ομάδα, ενώ έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε και οπουδήποτε. Αρκεί απλά να παίξουμε ομαδικά, να είμαστε ενωμένοι, αλλά και συγκεντρωμένοι επί 40’. Θεωρώ ότι άμα κάνουμε αυτά τα τρία πράγματα και συνάμα παίξουμε καλή άμυνα, τότε μπορούμε να επιστρέψουμε νικητές στην Θεσσαλονίκη».

*Κλήση σε απολογία στον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ έφτασε σήμερα στα γραφεία του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της ομάδας που κατέγραψαν οι διαιτητές της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό που διεξήχθη την περασμένη Κυριακή (28/10). Οι «κίτρινοι» θα απολογηθούν την Παρασκευή (02/11) εγγράφως με υπόμνημα.

Ετικέτες

 
posted by lewnoanyparktos
Permalink ¤ 0 comments
Τρίτη 30 Οκτωβρίου 2007,7:54 μ.μ.
Καλαϊτζής: «Προσέχοντας στην άμυνα θα έχουμε πολλές πιθανότητες για νίκη»

Σε φουλ ρυθμούς συνεχίζεται η προετοιμασία στο «στρατόπεδο» του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο για τον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στη Λε Μαν. Οι «κίτρινοι» γυμνάστηκαν το πρωί στην αίθουσα με τα βάρη και στη συνέχεια επιχείρησαν αρκετά σουτ μέσα στο παρκέ του Αλεξανδρείου, ενώ το απόγευμα συνέχισαν την σκληρή δουλειά με ασκήσεις τακτικής σε άμυνα και επίθεση.


Το ευχάριστο για τον Γκόρντον Χέρμπερτ είναι ότι δεν αντιμετωπίζουν οι παίκτες του προβλήματα τραυματισμών, ενώ στον αγώνα της Πέμπτης (01/11) θα έχει στην διάθεση του και τον Ρέισον Τέρι που έχει δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες της Ευρωλίγκα.


Αναφορικά με τη νέα δύσκολη αποστολή που καλείται η ομάδα να φέρει εις πέρας, ο Γιώργος Καλαϊτζής επισημαίνει: «Θεωρώ ότι η Λε Μαν είναι από τις ομάδες που θα διεκδικήσουν μια από τις θέσεις που οδηγούν στην επόμενη φάση. Κάθε ομάδα στην έδρα της είναι δυνατή και σαφώς θέλει να εκμεταλλευτεί το αβαντάζ που έχει. Θεωρώ ότι ως ομάδα δεν απέχει πολύ από τα δικά μας μέτρα και σταθμά. Από την άλλη πλευρά εμείς προερχόμαστε από μια όχι και τόσο καλή εμφάνιση κόντρα στον Ολυμπιακό, αλλά αν βελτιωθούμε σε ορισμένους τομείς και ιδιαίτερα στην άμυνα, τότε θα έχουμε πολλές πιθανότητες να φύγουμε νικητές από την Γαλλία».


Αναλύοντας το αγωνιστικό προφίλ της Λε Μαν ο έμπειρος πλέι μέικερ υπογραμμίζει: «Η Λε Μαν δεν στηρίζεται μονάχα σε έναν παίκτη. Γενικότερα παίζουν δυναμικό και γρήγορο μπάσκετ. Δεν μπορούμε να πούμε ότι αν επικεντρωθούμε στον περιορισμό ενός μόνο παίκτη μπορούμε να πούμε ότι τελείωσε το παιχνίδι. Είναι γενικά μια καλή ομάδα».


Για την… επιστροφή του Ρέισον Τέρι που μέχρι στιγμής έχει δικαίωμα συμμετοχής μόνο στους αγώνες της Ευρωλίγκα παρατηρεί: «Το έργο μας χωρίς τον Τέρι είναι σαφώς πιο δύσκολο στο ελληνικό Πρωτάθλημα, γιατί αν τον είχαμε στο ματς με τον Ολυμπιακό, ίσως έβγαινε ένα μαρκάρισμα παραπάνω όσον αφορά τον Γούντς και θα είχαμε λιγότερα προβλήματα τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Σαφώς είναι καλύτερα για την ομάδα, όταν παίζει ο Τέρι, γιατί όσον αφορά τις εν Ελλάδι υποχρεώσεις μας είναι ένας παίκτης που μπορεί να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στις αντίπαλες ομάδες».


Εύκολα και δύσκολα παιχνίδια στην Ευρωλίγκα δεν υπάρχουν, με τον πολύπειρο άσσο των «κίτρινων» να δηλώνει χαρακτηριστικά ότι: «Πέρσι είχαμε πει να κάνουμε μια προσπάθεια να κερδίσουμε μέσα στην έδρα της Ζαλγκίρις, αλλά τελικά χάσαμε με κατεβασμένα τα χέρια. Αντίθετα ξέραμε ότι το παιχνίδι στην Κωνσταντινούπολη κόντρα στην Φενερμπαχτσέ Ούλκερ θα ήταν δύσκολο και κανένας δεν μιλούσε, αλλά τελικά κερδίσαμε. Η Ευρωλίγκα δεν είναι ένας θεσμός όπου μπορείς να διαλέξεις ένα παιχνίδι. Αν σου βγει μέσα στον αγωνιστικό χώρο θα το διεκδικήσεις. Στον όμιλο μας μάλιστα αν έλεγες ότι η Λε Μαν θα κέρδιζε μέσα στην έδρα της Μακάμπι μέχρι και 40’’ πριν την λήξη, δεν νομίζω ότι θα έβρισκες πολλούς να ποντάρουν υπέρ της πριν την έναρξη της αναμέτρησης. Υπάρχουν όπως είναι εύκολα αντιληπτό πολύ καλές ομάδες στον θεσμό, ενώ μια από αυτές είμαστε και εμείς».


Η αποστολή του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο θα αναχωρήσει αύριο στις 07:00 το πρωί από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» και μέσω Αθηνών θα φτάσει στο Παρίσι. Από την γαλλική πρωτεύουσα θα μεταβεί οδικώς στο Λε Μαν, ενώ στις 21:00 (ώρα Ελλάδας) θα προπονηθεί για δύο ώρες στο γήπεδο της ομώνυμης ομάδας.


Η προετοιμασία των «κίτρινων» θα ολοκληρωθεί το πρωί της Πέμπτης (01/11) κάνοντας μια προπόνηση το μεσημέρι στις 13:00 και στις 21:30 (ώρα Ελλάδας) οι παίκτες του Χέρμπερτ θα αντιμετωπίσουν την Λε Μαν στο Antares Arena με στόχο να πετύχουν την δεύτερη νίκη τους στην Ευρωλίγκα.


Τέλος, η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει οδικώς από το Λε Μαν το πρωί της Παρασκευής (02/11) για το Παρίσι και από εκεί θα φτάσει αεροπορικώς μέσω Αθηνών στην Θεσσαλονίκη στις 19:45.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,7:54 μ.μ.
Ανακοίνωση για τα εισιτήρια διαρκείας

Από την Παρασκευή στις 11:00 στα γραφεία της ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε., όπως επίσης το Σάββατο (12:00-18:00) και την Κυριακή (12:00 έως και λίγο πριν την έναρξη του αγώνα με την ΑΕΚ), οι φίλαθλοι της ομάδας που έχουν αγοράσει εισιτήρια διαρκείας, θα μπορούν να προσέρχονται για να προμηθευτούν τα καρτελάκια τους.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,7:54 μ.μ.
Τα εισιτήρια του αγώνα Αρης-Βέροια

Η ΠΑΕ Αρης ανακοινώνει ότι άρχισε η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα με τη Βέροια, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Νοεμβρίου στις 17:00 στο 'Κλεάνθης Βικελίδης'. Τα εισιτήρια του αγώνα κοστίζουν 15 ευρώ στις Θύρες 1 και 3, 25 ευρώ στη Θύρα 2, 30 ευρώ στη Θύρα 9 και 60 ευρώ στη Θύρα 7 (Επισήμων).

Τα εισιτήρια θα διατίθενται από το ARIS MEGASTORE, επί της οδού Παπαναστασίου, κάτω από τη Θύρα 2.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,7:53 μ.μ.
Τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα
Η ΠΑΕ Αρης ανακοινώνει ότι το μεσημέρι της Τετάρτης θα τεθούν στη διάθεση των φιλάθλων τα εισιτήρια του αγώνα Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ Αρης – Ερυθρός Αστέρας. Τα εισιτήρια θα διατίθενται αρχικά από το ARIS MEGASTORE και στη συνέχεια από ειδικό εκδοτήριο στη Θύρα 2.


Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν καθοριστεί ως εξής:
Θύρα 1: 20 ευρώ
Θύρα 3: 20 ευρώ
Θύρα 2: 35 ευρώ
Θύρα 9: 40 ευρώ
Θύρα 7: 60 ευρώ
Ειδικότερα για τον αγώνα κυπέλλου ΟΥΕΦΑ με τον Ερυθρό Αστέρα, η ΠΑΕ Αρης επισημαίνει ότι:
* Οι κάτοχοι των εισιτηρίων διαρκείας, έχουν προτεραιότητα για την αγορά εισιτηρίου σε ευρωπαϊκούς αγώνες και δικαίωμα να διατηρήσουν τη θέση οπου έχουν αγοράσει και στο πρωτάθλημα. H ΠΑΕ Αρης έχει μεριμνήσει σχετικά και τα εισιτήρια τους θα κρατηθούν μέχρι και το βράδυ της Τρίτης (6/11). Το πρωί της Τετάρτης θα τεθούν σε κυκλοφορία.
* Θα κυκλοφορήσουν και παιδικά εισιτήρια έως 12 χρόνων με τιμές 15 ευρώ στις Θύρες 2 και 9 και 20 ευρώ στη Θύρα επισήμων.
Ωρες λειτουργίας
*Το ARIS MEGASTORE θα λειτουργεί από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ και την Κυριακή.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,7:52 μ.μ.
Αύριο η συνέντευξη Τύπου του Ντούσαν Μπάγεβιτς και η βράβευση του Σέρχιο Κόκε
Η καθιερωμένη εβδομαδιαία συνέντευξη Τύπου του προπονητή του Αρη Ντούσαν Μπάγεβιτς, θα πραγματοποιηθεί αύριο, Τετάρτη, στις 14:30 στην αίθουσα Τύπου του 'Κλεάνθης Βικελίδης'. Αμέσως μετά θα ακολουθήσει στις 15:00 η βράβευση του Σέρχιο Κόκε για την ανάδειξη του ως πολυτιμότερου ποδοσφαιριστή της 5ης αγωνιστικής.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2007,11:01 μ.μ.
Ήττα για τους «κιτρινόμαυρους»

(28/10/2007)

Την ήττα με 3-0 σετ (25-21, 30-28, 25-21) γνώρισε ο Άρης Μαρμούρης από τον Ηρακλή στη Μίκρα για την 7η αγωνιστική της Α1 ανδρών.

Γιάννης Μέλκας: «Τα συμπεράσματα μας τα έχουμε βγάλει. Θα κάνουμε μια συνάντηση με τους παίκτες να μιλήσουμε. Έχοντας τις ικανότητες και το επίπεδο των παικτών του Άρη θα είμαστε το καλύτερο δυνατό έτοιμοι για το παιχνίδι με τη Λαμία την ερχόμενη Τετάρτη. Διοίκηση και προπονητικό τιμ εμπιστευόμαστε τους παίκτες της ομάδας ότι θα ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα για να επιστρέψουμε στις επιτυχίες».

Λάμπης Μπαμπαλιούτας: «Δεν είμαστε ευχαριστημένοι. Όχι από το αποτέλεσμα αλλά από την εμφάνιση που κάναμε. Σε τέτοια παιχνίδια δεν είναι σκοπός μας η νίκη, αλλά οι καλύτερες εμφανίσεις. Πιστεύαμε ότι μπορούσαμε να κοντράρουμε περισσότερο τις μεγάλες ομάδες. Για μας τα σημαντικά ματς αρχίζουν από τώρα. Θέλουμε δύο… καθαρές νίκες επί της Λαμίας και της Κηφισιάς πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος».

Ηρακλής (Κρίστιανσον): Ριβέρα 8, Τίσερ 4, Σμαραγδής 7,83, Κανέλλος 4,5, Κοσταντίνοφ 10,83, Άχρεμ 21,83, Μπρουκς (λ-52%), Κράβαρικ.

Άρης Μαρμούρης (Μέλκας): Ράντιτς 9, Σιμεούνοβιτς 1, Προύσαλης 4, Μάιντακ 5,5, Καραγιάννης 8, Ρόλιτς 3, Μπαμπαλιούτας (λ-50%), Νικηφορίδης 11,5, Σκούφης, Σαρικεϊσογλου.

Ετικέτες

 
posted by lewnoanyparktos
Permalink ¤ 0 comments
,10:58 μ.μ.
Χέρμπερτ: «Προχωράμε μπροστά»

Ο χθεσινός αγώνας κόντρα στον Ολυμπιακό ανήκει ήδη στο παρελθόν και στο «στρατόπεδο» του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο κοιτάνε μπροστά στρέφοντας την προσοχή τους στην αναμέτρηση της προσεχούς Πέμπτης (01/11) απέναντι στη Λε Μαν για την δεύτερη αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

Σήμερα το απόγευμα οι «κίτρινοι» θα μελετήσουν το χθεσινό ντέρμπι με τους «ερυθρόλευκους», με τον Γκόρντον Χέρμπερτ να κάνει στους παίκτες του τις απαραίτητες επισημάνσεις, ενώ στη συνέχεια θα αρχίσει η προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα με τη Λε Μαν με μια προπόνηση στο παρκέ του Αλεξανδρείου.

Ο Γκόρντον Χέρμπερτ μιλώντας στο ARISBC.GR για τον αγώνα του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο κόντρα στη γαλλική ομάδα τονίζει: «Δεν υπάρχει εύκολος αγώνας στην Ευρωλίγκα. Εμείς πρέπει να μάθουμε κάποια πράγματα από την χθεσινή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό και να προβούμε στις απαραίτητες διορθώσεις. Θα μελετήσουμε την συγκεκριμένη αναμέτρηση στο βίντεο, θα δουλέψουμε αναλόγως στην προπόνηση και θα προχωρήσουμε μπροστά για να εμφανιστούμε έτοιμοι στον αγώνα της Πέμπτης (01/11) κόντρα στη Λε Μαν».

Όσο για το τι θα πρέπει να προσέξουν οι «κίτρινοι» την Πέμπτη (01/11) υπογραμμίζει: «Πρέπει να προσέξουμε τους ίδιους μας τους εαυτούς. Δεν κάναμε κάποια πράγματα που θα έπρεπε απέναντι στον Ολυμπιακό και θα πρέπει να ανατρέξουμε στο τι παραλείψαμε, ώστε να είμαστε αυτοί που πρέπει ενόψει της συνέχειας».

Ο Καναδός κόουτς κάνοντας μια ανάλυση της Λε Μαν επισημαίνει: «Η Λε Μαν έκανε πολλές αλλαγές στο ρόστερ της. Από την περσινή ομάδα έχουν φύγει αρκετοί παίκτες, όμως σε γενικές γραμμές διαθέτουν ένα καλό σύνολο που απαρτίζεται από μια πλειάδα νεαρών ταλαντούχων και αθλητικών Γάλλων παικτών, από μερικούς καλούς ξένους αθλητές, όπως επίσης και από δύο ικανούς παίκτες από την πρώην ενωμένη Γιουγκοσλαβία. Είναι προφανές ότι η Λε Μαν είναι μια πολύ καλή ομάδα και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι έφτασε πολύ κοντά στο να κερδίσει μέσα στην έδρα της Μακάμπι. Και μόνο το γεγονός ότι πρόκειται να αντιμετωπίσουμε μια αθλητική ομάδα μέσα στην έδρα της μαρτυράει ότι δεν θα έχουμε καθόλου εύκολη αποστολή».

Το θετικό για τον Γκόρντον Χέρμπερτ είναι ότι θα έχει στην διάθεση του τον Ρέισον Τέρι που χωρίς αμφιβολία ήταν ένας από τους κορυφαίους παίκτες της ομάδας κόντρα στη Μάλαγα. Με τον ικανό φόργουορντ να δίνει κανονικά το παρών, ο ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ανεβαίνει ένα «σκαλί» παραπάνω στο αγωνιστικό κομμάτι, κάτι που παραδέχεται εξάλλου και ο κόουτς της ομάδας που τονίζει χαρακτηριστικά ότι: «Στον αγώνα με τη Μάλαγα ήταν ένας από τους παίκτες «κλειδιά» της ομάδας μας και πρόσφερε πολλά με τις αθλητικές του ικανότητες, τόσο στην άμυνα, όσο και στα ριμπάουντ. Οπότε είναι βέβαιο ότι θα μας βοηθήσει πολύ τώρα που θα τον έχουμε ξανά στην διάθεση μας».

Οι «κίτρινοι» αναμένεται να ολοκληρώσουν αύριο το βράδυ την εν Ελλάδι προετοιμασία τους για την προσεχή αναμέτρηση με τη Λε Μαν και την Τετάρτη (31/10) στις 07:00 το πρωί θα αναχωρήσουν αεροπορικώς από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» και μέσω Αθηνών θα φτάσουν στο Παρίσι. Από την γαλλική πρωτεύουσα θα μεταβούν οδικώς στο Λε Μαν, ενώ στις 21:00 (ώρα Ελλάδας) θα κάνουν μια δίωρη προπόνηση στο γήπεδο της ομώνυμης ομάδας.

Η προετοιμασία της ομάδας θα ολοκληρωθεί το πρωί της Πέμπτης (01/11) κάνοντας μια προπόνηση το μεσημέρι στις 13:00 και στις 21:30 (ώρα Ελλάδας) οι παίκτες του Χέρμπερτ θα αντιμετωπίσουν την Λε Μαν στο Antares Arena με στόχο να πετύχουν την δεύτερη νίκη τους στην Ευρωλίγκα.

Τέλος, η αποστολή των «κίτρινων» θα αναχωρήσει οδικώς από το Λε Μαν το πρωί της Παρασκευής (02/11) για το Παρίσι και από εκεί θα φτάσει αεροπορικώς μέσω Αθηνών στην Θεσσαλονίκη στις 19:45.

Ετικέτες

 
posted by lewnoanyparktos
Permalink ¤ 0 comments
,10:57 μ.μ.
Προδόθηκε από την άμυνα του
Την πρώτη ήττα του στο Πρωτάθλημα υπέστη ο ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο που ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό στο κατάμεστο από 5.000 φιλάθλους της ομάδας Αλεξάνδρειο με 75-82.



Στο πρώτο δεκάλεπτο, η μια ομάδα διαδεχόταν την άλλη στην πρωτοπορία του σκορ (7-8 στο 3’, 17-15 στο 5’, 17-19 στο 7’) για να κλείσει τελικά με 23-21 υπέρ του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Αυτή η «μάχη» εξελίχθηκε μέχρι και το 18’ (36-35), ενώ στα δύο λεπτά που απέμεναν μέχρι την ανάπαυλα, οι φιλοξενούμενοι με ένα σερί 2-9 πήραν μια διαφορά έξι πόντων με την λήξη του ημιχρόνου (38-44).



Στην επανάληψη, τα πράγματα δεν κύλησαν καθόλου ευνοϊκά για τον ΑΡΗ που βρέθηκε να χάνει στο 23’ με 40-52 και 42-56 στο 25’. Από το σημείο εκείνο οι «κίτρινοι» βελτιώνοντας την άμυνα τους ξεκίνησαν μια αντεπίθεση που είχε ως αποτέλεσμα να μειώσουν 55-63 στο 30’ και να φέρουν το παιχνίδι στα ίσα (63-63) στο 32’. Οι παίκτες του Ολυμπιακού όμως εκμεταλλευόμενοι και την κόπωση των παικτών του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο από την προσπάθεια τους να «ροκανίσουν» την εις βάρος τους διαφορά κατάφεραν να προσπεράσουν με 65-70 στο 35’ και 67-72 στο 38’, για να φτάσουν τελικά στη νίκη.

Τα δεκάλεπτα: 23-21, 38-44,55-63, 75-82.

ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (Χέρμπερτ): Κάστλ 10 (2), Τσαλδάρης 13 (3), Σεραπίνας 1, Ράϊτ 14 (2), Καλαϊτζής 5 (1), Ηλιάδης 5 (1), Μότολα 8, Μάσεϊ 19 (2), Αγαδάκος.

Ολυμπιακός (Γκέρσον): Μπλάκνεϊ 5 (1), Παπαμακάριος, Γούντς 11 (1), Ματσιγιάουσκας 12 (2), Πρίντεζης 10, Μπουρούσης 4, Τσακαλίδης 10, Γρίρ 22 (2), Μαυροκεφαλίδης, Βασιλειάδης 6 (2), Τεόντοσιτς 2.


Οι δηλώσεις:



Γκόρντον Χέρμπερτ: «Θέλω να συγχαρώ τον Ολυμπιακό. Ήταν η καλύτερη ομάδα στο γήπεδο σήμερα. Από την αρχή, οι παίκτες του επέβαλαν τον ρυθμό τους κι εμείς απλά κυνηγούσαμε. Χωρίς να θέλω να μειώσω την προσπάθεια των αντιπάλων πιστεύω ότι δεν δουλέψαμε όπως έπρεπε και δεν παίξαμε καλά σαν ομάδα. Θέλαμε να τρέξουμε, αλλά δεν είχαμε τις ευκαιρίες. Χάσαμε πολλά ριμπάουντ με αποτέλεσμα να παίζουμε πάντα απέναντι σε οργανωμένη άμυνα. Όπως είπα, δεν είμαι ευχαριστημένος με τον τρόπο που παίξαμε και το γεγονός ότι οι ψηλοί μας σούταραν 10 τρίποντα είναι ένα στοιχείο. Πρέπει στην επίθεση να παραμένουμε στο σχέδιο οργάνωσης που έχουμε».



Πίνι Γκέρσον: «Όλοι γνωρίζουν πόσο δύσκολο είναι να κερδίσει κανείς στο Αλεξάνδρειο. Πιστεύω ότι στην μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού ήμασταν κυρίαρχοι. Πρόκειται για μία πολύ μεγάλη νίκη, ειδικά σε αυτή την περίοδο της σεζόν που διανύουμε».



Γιώργος Καλαϊτζής: «Ο Ολυμπιακός ήταν πιο καλός σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού και όταν προηγήθηκε με 14 πόντους, αλλά και όταν τον φτάσαμε στο τέλος. Ήταν πιο συγκεντρωμένοι οι παίκτες του, ενώ ήταν φανερό ότι είχαν περισσότερες επιλογές μέσα και έξω από το καλάθι. Νομίζω ότι το παιχνίδι δεν κρίθηκε στην επίθεση. Οι 82 πόντοι του Ολυμπιακού ήταν πάρα πολλοί για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Έπρεπε να βάλουμε 90. Όχι ότι δεν μπορούμε, αλλά είναι αρκετά δύσκολο. Το παιχνίδι χάθηκε από την άμυνα. Πέσαμε στα «δίχτυα» τους σε ότι ετοίμασαν πριν από το παιχνίδι. Δεν αντιμετωπίσαμε επίσης καλά τα πικ εν ρολ κι έτσι οι κοντοί του Ολυμπιακού είχαν τα ελεύθερα σουτ και επέβαλαν τον ρυθμό τους».



Λιν Γκρίρ: «Ήταν ένα καλό παιχνίδι. Η ομάδα μου έπαιξε καλά, ειδικά όταν ο ΑΡΗΣ γύρισε το ματς, όπου μείναμε ενωμένοι και δείξαμε χαρακτήρα».

Ετικέτες

 
posted by lewnoanyparktos
Permalink ¤ 0 comments
,2:44 π.μ.
ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΑΡΗΣ 0-0

Ο Αρης αναδείχτηκε ισόπαλος 0-0 με τον Αστέρα στην Τρίπολη, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής. Η ομάδα είχε τις ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο για να αποδράσει με τη νίκη αλλά τελικά έμεινε μακριά από τα αντίπαλα δίχτυα. Οι γηπεδούχοι είχαν καλές ευκαιρίες στο τέλος του αγώνα, αλλά το αποτέλεσμα δεν άλλαξε.. Ο Αρης διατήρησε το αήττητό του και έφτασε στους 10 βαθμούς, με δυο νίκες και τέσσερις ισοπαλίες.

Οι συνθέσεις

Αστέρας Τρίπολης: Αμπάρης, Ντε Σόουζα, Μασάρα, Μασάντο, Ψωμάς, Λαζαρίδης, Καρντόσο, Λαδάκης, Μαρτινς, Σέζαρεκ (65' Κανακούδης), Φιλόμενο.
Aρης: Χαλκιάς, Νέτο, Βανγκέλι, Παπαδόπουλος, Ρονάλντο, Νεμπεγλέρας, Γκαρσία, Χαβίτο (63' Παπάζογλου), Κόκε, Κάλβο (90'+ Πρίττας), Ίβιτς (75' Σιστόν).
Διαιτητής: Σταυρίδης (Πιερίας)

Κίτρινες κάρτες: Ψωμάς, Μασάντο, Κανακούδης, Μασάρα, Αμπάρης, Κάλβο, Παπαδόπουλος, Ρονάλντο, Νέτο

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments