Σάββατο 23 Ιουνίου 2007,12:28 μ.μ.
Ματσόν: «ΑΡΗ σ’ αγαπώ!».

Η σχέση που αναπτύχθηκε μεταξύ ΑΡΗ και Αντρέα Ματσόν στις δύο αγωνιστικές περιόδους όπου ο Ιταλός κόουτς κάθισε στο «τιμόνι» της ομάδας είναι τόσο δυνατή που δεν πρόκειται να αλλοιωθεί παρά το γεγονός ότι δεν θα συνεχιστεί η συνεργασία μεταξύ των δύο πλευρών.


Ο Αντρέα Ματσόν με τον οποίο ο ΑΡΗΣ στο διάστημα της θητείας του γνώρισε μεγάλες επιτυχίες, δεν πρόκειται να ξεκόψει τους δεσμούς του με την ομάδα και τον κόσμο της που στην συντριπτική του πλειονότητα τον αντιμετώπισε με αγάπη αναγνωρίζοντας το σπουδαίο του έργο. Αντίθετα, ο Ιταλός κόουτς θα παραμείνει φίλος του ΑΡΗ και μέλος της αρειανής οικογένειας όσα χρόνια και αν περάσουν. Μπορεί πια να μην βρίσκεται στον προπονητικό «θώκο» της ομάδας, αλλά για τον ίδιο ήταν μια εξαιρετικά δύσκολη απόφαση όπως θα διαπιστώσετε διαβάζοντας μέσω του ARISBC.GR την επιστολή που πριν από λίγο έστειλε και στην οποία εκφράζει την θέση του, αλλά και τα συναισθήματα του. Παρακάτω ακολουθεί το πλήρες περιεχόμενο της επιστολής.


«Σήμερα είναι μια πραγματικά δύσκολη μέρα για μένα. Η χθεσινή ήταν ακόμη δυσκολότερη και τώρα θα πρέπει να αντιμετωπίσω την πραγματικότητα γράφοντας αυτή την επιστολή. Γράφοντας κάτι που ποτέ δεν περίμενα να συμβεί. Είναι δύσκολο να πω «φεύγω», αλλά έπρεπε να πάρω μια απόφαση και να είμαι σωστός απέναντι σε μια φανταστική ομάδα όπως είναι ο ΑΡΗΣ. Ο Πρόεδρος της ομάδας, κύριος Τζεβελέκης, ο Τζένεραλ Μάνατζερ, κύριος Δαμιανίδης και τα υπόλοιπα μέλη της Διοίκησης μου συμπεριφέρθηκαν άψογα και θα ήθελα να τους ευχαριστήσω όλους. Όπως επίσης να ευχαριστήσω και όλους όσους γνώρισα στο διάστημα της παραμονής μου στον ΑΡΗ και την Θεσσαλονίκη. Ακόμα και κάπου αλλού να εργαστώ, ποτέ δεν θα ξεχάσω και ποτέ δεν θα νιώσω αυτό το συναίσθημα που ένιωσα και εξακολουθώ να νιώθω για τον ΑΡΗ. Ακόμα όμως και χωρίς εμένα, ή οποιονδήποτε άλλον παίκτη ή προπονητή, ο ΑΡΗΣ ήταν και θα παραμείνει μεγάλος. Χιλιάδες ευχαριστώ σε όλους και θα ήθελα κλείνοντας να χρησιμοποιήσω κάποιες ελληνικές λέξεις όπως «Γεια σας» και «ΑΡΗ σ’ αγαπώ!»».

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤