Παρασκευή 22 Ιουνίου 2007,10:56 π.μ.
Ο Ντάρσι Νέτο στην εκπομπή του SUPER 3
Το μεταγραφικό απόκτημα του ΑΡΗ στο ποδόσφαιρο, Ντάρσι Νέτο, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του SUPER 3 στο “Libero 107.4”. Δήλωσε πως είναι ικανοποιημένος για τη μεταγραφή του στον ΑΡΗ, είναι η πρώτη φορά που αλλάζει πλευρά του Ατλαντικού για να αγωνιστεί και χαίρεται που τον έχει αγκαλιάσει η Αρειανή οικογένεια από τόσο νωρίς. Όσον αφορά τις ικανότητές του και τα ποδοσφαιρικά του χαρακτηριστικά, είναι μεν δεξί μπακ, αλλά προωθείται και στην επίθεση, όταν το επιτρέπει ο τρόπος ανάπτυξης της ομάδας κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Είναι συνηθισμένος να αγωνίζεται σε ομάδες που έχουν απαιτητικούς οπαδούς και να είναι συνεχώς υπό πίεση για να επιτύχει αυτός και οι συμπαίκτες του το καλύτερο. Αυτή είναι και η νοοτροπία των περισσότερων Βραζιλιάνων οπαδών, αλλά και γενικά στη Λατινική Αμερική. Αποτέλεσμα αυτής της πίεσης, είναι ότι ο αθλητής θα πρέπει να είναι συνεχώς σε ετοιμότητα και να τα δίνει όλα για τη νίκη, σε κάθε παιχνίδι, ώστε να ικανοποιείται και ο κόσμος.

Από τους νέους του συμπαίκτες, γνωρίζει τον Άντερσον Κόστα και έχει ακούσει θετικά στοιχεία για τον Ντιόγο Σιστόν. Πιστεύει πως ο τελευταίος θα βοηθήσει πολύ την ομάδα με την προσφορά του σε αυτήν. Κλείνοντας, μας ευχαρίστησε για άλλη μια φορά για τα θερμά λόγια της τηλεφωνικής «υποδοχής» και πιστεύει πως με το αγκάλιασμα του κόσμου, θα προσαρμοστεί εύκολα στην πατρίδα μας και στην ομάδα μας. Ανυπομονεί να έρθει στην Ελλάδα για να γνωρίσει από κοντά το νέο σταθμό της καριέρας του, τον ΑΡΗ.


Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤