Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2007,12:32 μ.μ.
Lukoil Academic – ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο 87-81

Την ήττα με 87-81 γνώρισε σήμερα ο ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στην πρώτη φιλική αναμέτρηση που έδωσε απέναντι στην Lukoil Academic που διεξήχθη στην πόλη Πράβιτς της Βουλγαρίας.

Αύριο οι κίτρινοι θα αντιμετωπίσουν ξανά την πρωταθλήτρια Βουλγαρίας στις 17:30, αυτή τη φορά στη Σόφια.

Τα δεκάλεπτα:

24-16, 40-34, 66-51, 87-81

ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο: Castle, Terry 10, Serapinas 17, Wright 5, Καλαϊτζής 4, Ηλιάδης 13, Mottola 1, Massey 7, Αγαδάκος 16, Τσαλδάρης 6, Παντελιάδης 2, Τσαϊρέλης

Lukoil Academic: Turks 7, Smith 29, Stefanov 12, Zafeirov 2, Antic 15, Banev 8, Stoikov 14
 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου 2007,11:15 π.μ.
Ντούσαν Μπάγεβιτς: Επιθετικά, χωρίς φόβο

Μήνυμα στους παίκτες του να παίξουν επιθετικά και χωρίς φόβο κόντρα στον Ολυμπιακό, έστειλε σήμερα ο Ντούσαν Μπάγεβιτς στην καθιερωμένη εβδομαδιαία συνέντευξη Τύπου.
«Σαφώς το παιχνίδι είναι δύσκολο. Ο Ολυμπιακός διαθέτει πολύ καλούς παίκτες και έδειξε ότι είναι σε καλή κατάσταση την περασμένη Κυριακή με την ευρεία νίκη επί του ΟΦΗ. Εμείς είμαστε αποφασισμένοι για την κατάκτηση της νίκης. Θέλουμε το θετικό αποτέλεσμα και για ψυχολογικούς λόγους. Χρειάζεται να είμαστε συγκεντρωμένοι και στα ενενήντα λεπτά του αγώνα».
Για το σύστημα που θα επιλέξει, σχολίασε: «Δεν έχω καταλήξει οριστικά. Σκέφτομαι ακόμη κάποια πράγματα. Εχουμε τη σημερινή και την αυριανή προπόνηση, θα δούμε. Δεν παίζουμε όμως μόνο ένα σύστημα. Παίζουμε όπως πρέπει ανάλογα με τον αγώνα και τον αντίπαλο. Εχουμε πρόβλημα στο σκοράρισμα. Υπάρχουν παίκτες που, λόγω τραυματισμών, είναι πίσω σε ετοιμότητα. Μερικοί άρχισαν χωρίς να είναι έτοιμοι. Θέλω να είμαστε ακόμη πιο δυνατοί, να έχουμε καλύτερη φυσική κατάσταση και δεν αφήνω αιχμές για κανέναν. Παιχνίδι με παιχνίδι πιστεύω πως θα πάμε καλύτερα».
Οσο για τη συμπαράσταση των φιλάθλων τόνισε: «Δεν υπάρχει παιχνίδι που δεν είναι σημαντική για μας η στήριξη τους. Ειδικά στα ντέρμπι. Στο μυαλό μας αυτή τη στιγμή υπάρχει μόνο ο Ολυμπιακός και όχι η Σαραγόσα. Δεν θέλω να παίξουμε αμυντικά και με φόβο. Θέλω να λειτουργούμε όπως με τη Σαραγόσα, απέναντι στην οποία είχαμε καλά και άσχημα στοιχεία, κερδίσαμε, όμως, στο τέλος».

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 1 comments
Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2007,3:12 μ.μ.
Την Τετάρτη η συνέντευξη Τύπου του Ντούσαν Μπάγεβιτς
Η συνέντευξη Τύπου του προπονητή του Αρη κ. Ντούσαν Μπάγεβιτς, ενόψει του αγώνα με τον Ολυμπιακό, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου στις 15:30 στην αίθουσα Τύπου του 'Κλεάνθης Βικελίδης'.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,3:11 μ.μ.
Κάταγμα στο μετακάρπιο ο Νίκος Καράμπελας
Ενα περίπου μήνα μακριά από αγωνιστικές υποχρεώσεις θα μείνει ο Νίκος Καράμπελας, που τραυματίστηκε στον αγώνα με τον Απόλλωνα. Ο ποδοσφαιριστής του Αρη υποβλήθηκε το πρωί σε σχετικές εξετάσεις που επιβεβαίωσαν τους αρχικούς φόβους για κάταγμα στο μετακάρπιο του δεξιού του χεριού.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,3:11 μ.μ.
Τα εισιτήρια του αγώνα Αρης-Ολυμπιακός

Η ΠΑΕ Αρης ανακοινώνει ότι προπωλούνται τα εισιτήρια του αγώνα με τον Ολυμπιακό, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου στις 16:45 στο 'Κλεάνθης Βικελίδης'. Τα εισιτήρια του αγώνα κοστίζουν 15 ευρώ στις Θύρες 1 και 3, 30 ευρώ στη Θύρα 2, 35 ευρώ στη Θύρα 9 και 60 ευρώ στη Θύρα 7 (Επισήμων).

Τα εισιτήρια θα διατίθενται από το ARIS MEGASTORE, επί της οδού Παπαναστασίου, κάτω από τη Θύρα 2.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,3:09 μ.μ.
Αρχή με την Ολυμπιάδα Πατρών

Με τον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στην Ολυμπιάδα Πατρών θα αρχίσουν στις 20 Οκτωβρίου οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο για το ελληνικό πρωτάθλημα της αγωνιστικής σαιζόν 2007-08.


Τους «κίτρινους» εκπροσώπησαν στην κλήρωση του ΕΣΑΚΕ που έγινε στην Αθήνα, ο Πρόεδρος της Κ.Α.Ε., Αθανάσιος Τζεβελέκης και ο Διευθύνων Σύμβουλος, Γιάννης Δαμιανίδης.


Παρακάτω ακολουθεί αναλυτικά όλο το πρόγραμμα των αγώνων του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο για τον φετινό «μαραθώνιο» του ελληνικού Πρωταθλήματος:


1η Αγωνιστική: Ολυμπιάδα Πατρών – ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (20/10/07)

2η Αγωνιστική: ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο – Ολυμπιακός (27/10/07)

3 Αγωνιστική: ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο – ΑΕΚ (03/11/07)

4η Αγωνιστική: Παναθηναϊκός – ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (10/11/07)

5η Αγωνιστική: ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο – Πανιώνιος (17/11/07)

6η Αγωνιστική: Μαρούσι – ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (24/11/07)

7η Αγωνιστική: ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο – ΑΕΛ 1964 (01/12/07)

8η Αγωνιστική: Ολύμπια Λάρισας – ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (08/12/07)

9η Αγωνιστική: ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο - Πανελλήνιος (15/12/07)

10η Αγωνιστική: Κολοσσός Ρόδου – ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (29/12/07)

11η Αγωνιστική: ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο – Ρέθυμνο (05/01/08)

12η Αγωνιστική: Αιγάλεω – ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (12/01/08)

13η Αγωνιστική: ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο – ΠΑΟΚ (19/01/08)

14η Αγωνιστική: ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο – Ολυμπιάδα Πατρών (26/01/08)

15η Αγωνιστική: Ολυμπιακός – ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (09/02/08)

16η Αγωνιστική: ΑΕΚ – ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (16/02/08)

17η Αγωνιστική: ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο – Παναθηναϊκός (23/02/08)

18η Αγωνιστική: Πανιώνιος – ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (01/03/08)

19η Αγωνιστική: ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο – Μαρούσι (08/03/08)

20η Αγωνιστική: ΑΕΛ 1964 – ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (15/03/08)

21η Αγωνιστική: ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο – Ολύμπια Λάρισας (22/03/08)

22η Αγωνιστική: Πανελλήνιος – ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (26/03/08)

23η Αγωνιστική: ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο – Κολοσσός Ρόδου (05/04/08)

24η Αγωνιστική: Ρέθυμνο – ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (12/04/08)

25η Αγωνιστική: ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο – Αιγάλεω (16/04/08)

26η Αγωνιστική: ΠΑΟΚ – ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (19/04/08)


Οι ημερομηνίες είναι ενδεικτικές


Herbert: «Πιο σημαντικός αγώνας είναι αυτός που έχεις μπροστά σου»


Ο Gordon Herbert λίγο αφότου ολοκληρώθηκε η διαδικασία της κλήρωσης και έγιναν γνωστοί οι αντίπαλοι των «κίτρινων» στο φετινό ελληνικό Πρωτάθλημα σχολίασε στο ARISBC.GR: «Παίζουμε εκτός στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος και στη συνέχεια μας περιμένουν μερικοί εντός έδρας αγώνες απέναντι σε πολύ καλές ομάδες. Γενικά από τα τέλη Οκτωβρίου έως τα τέλη Νοεμβρίου έχουμε να παίξουμε δυνατές αναμετρήσεις τόσο στο ελληνικό Πρωτάθλημα, όσο και στην Ευρωλίγκα».


Αυτό που χρειάζεται για να έχει ο φετινός ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο μια πετυχημένη πορεία εντός και εκτός ελληνικών συνόρων, σύμφωνα με τον Καναδό κόουτς είναι: «Να παίζουμε κάθε φορά σκληρά και να συγκεντρωνόμαστε για τον κάθε αγώνα ξεχωριστά. Εξάλλου θα παίξουμε με όλες τις ομάδες και απλά θα πρέπει να κοιτάμε την δική μας αγωνιστική κατάσταση και να είμαστε κάθε φορά έτοιμοι. Το πιο σημαντικό παιχνίδι είναι πάντα αυτό που έχεις μπροστά σου και μετά θα πρέπει να πηγαίνεις στο επόμενο. Το ελληνικό Πρωτάθλημα είναι διαφορετικό από την Ευρωλίγκα και θα πρέπει να δείξουμε και σε αυτό την απαιτούμενη προσοχή. Θεωρώ ότι είναι καλό που θα αντιμετωπίσουμε τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ στην έδρα μας παίζοντας μπροστά στους φιλάθλους μας οι οποίοι περιμένουμε να μας βοηθήσουν σημαντικά και την φετινή χρονιά».


Καταλήγοντας ο Gordon Herbert εξέφρασε την ευχή: «Να «χτίσουμε» μια ομάδα που ελπίζω ότι θα κάνει ένα βήμα πιο μπροστά από την περσινή. Δεν έχουμε προκαθορίσει ακόμη τους στόχους μας, αλλά θα μπαίνουμε κάθε φορά δυνατά στο παρκέ παίζοντας ενωμένοι και με πάθος. Για την ώρα όμως θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά στο διάστημα που απομένει μέχρι την έναρξη των αγωνιστικών μας υποχρεώσεων και με την έλευση του Mottola βρίσκονται όλοι οι παίκτες στην διάθεση μας για να κάνουμε ότι χρειάζεται προκειμένου να είμαστε έτοιμοι όταν έρθει η ώρα».



Τζεβελέκης: «Κάνουμε ότι μπορούμε για έναν ΑΡΗ όλο και πιο δυνατό»


Ο Πρόεδρος του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, Αθανάσιος Τζεβελέκης τόνισε: «Σε μια πολύ καλή γιορτή του μπάσκετ έγινε σήμερα η κλήρωση για το φετινό Πρωτάθλημα. Η λαμπρότητα της γιορτής βέβαια δεν εξαλείφει τα προβλήματα που βιώνει το ελληνικό μπάσκετ και που αν η Πολιτεία και η αγορά δεν αποδώσουν στο άθλημα αυτά που αξίζει, τότε δεν μπορώ να είμαι και τόσο αισιόδοξος για το μέλλον. Εμείς ως ΑΡΗΣ κάνουμε κάθε φορά ότι μπορούμε ώστε κάθε χρονιά η ομάδα μας να είναι όλο και πιο δυνατή ομορφαίνοντας με την παρουσία της το ελληνικό Πρωτάθλημα».



Δαμιανίδης: «Θα φανεί στο γήπεδο η ετοιμότητα μας»


Ο Διευθύνων Σύμβουλος της «κίτρινης» Κ.Α.Ε., Γιάννης Δαμιανίδης υπογράμμισε: «Πρέπει να είμαστε έτοιμοι γιατί τις πρώτες αγωνιστικές έχουμε να αντιμετωπίσουμε τις καλύτερες ομάδες του Πρωταθλήματος και για αυτό θα πρέπει να είμαστε σε εγρήγορση. Το πόσο έτοιμοι θα είμαστε είναι κάτι που θα φανεί στο γήπεδο. Υγεία να έχουμε και όλα θα έρθουν στον δρόμο».

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2007,2:19 μ.μ.
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ - ΑΡΗΣ 0-0
Ισόπαλος 0-0 με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στο Καυταντζόγλειο αναδείχτηκε ο Αρης για τη 2η αγωνιστική. Παρά το γεγονός ότι οι παίκτες του Ντούσαν Μπάγεβιτς έπαιζαν μπροστά στο κοινό τους, που είχε κατακλύσει τον χώρο των φιλοξενουμένων οπαδών, δεν κατάφεραν να φτάσουν στο γκολ, επηρεασμένοι και από την υπερπροσπάθεια της Πέμπτης στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ κόντρα στη Ρεάλ Σαραγόσα. Μετά το πρώτο εικοσάλεπτο, ο Αρης οργανωμένα αναζήτησε το γκολ, ήλεγξε το ρυθμό του αγώνα και ξεπέρασε χωρίς απώλειες τις ευκαιρίες των αντιπάλων, ωστόσο δεν είχε αποτέλεσμα στην τελική προσπάθεια. Στο δεύτερο ημίχρονο ο Αρης είχε την καθολική υπεροχή, έμεινε όμως στο 0-0, για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα στο πρωτάθλημα.


Οι συνθέσεις:
Απόλλων Καλαμαριάς: Kόβατς, Γαλανόπουλος, Σίκοφ, Αμπονσά (60' Σαμουηλίδης), Φαβάλι, Κόλτσης, Ουέλινγκτον, Περόνε, Σαρακατσάνος (77' Ζαπρόπουλος), Παπαδόπουλος, Μπρίτο (68' Σπυριδάκης)


Αρης: Χαλκιάς, Νέτο, Παπαδόπουλος, Ρονάλντο, Αουρέλιο, Νεμπεγλέρας, Κουλουχέρης, Χαβίτο (83' Κάλβο), Κόκε, Ιβιτς, Σιστόν (73' Καράμπελας).


Διαιτητής: Γερμανάκος (Αθήνα)

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments