Σάββατο 25 Αυγούστου 2007,7:48 μ.μ.
Την Κυριακή (26/08) στην Θεσσαλονίκη οι Χέρμπερτ - Σεραπίνας

Οι αφίξεις στον ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο συνεχίζονται. Λίγη ώρα μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής (26/08) αναμένεται να φτάσει στην Θεσσαλονίκη ο Σιμόνας Σεραπίνας, ενώ στις 15:20 της ίδιας μέρας θα τον ακολουθήσει ο Γκόρντον Χέρμπερτ.


Ο κόουτς των «κίτρινων» θα πιάσει αμέσως δουλειά, αφού το απόγευμα της Κυριακής (26/08) θα συναντηθεί με τους συνεργάτες του στο προπονητικό επιτελείο, προκειμένου να συζητήσουν για τα θέματα που αφορούν την προετοιμασία της ομάδας.


Υπενθυμίζεται ότι την Δευτέρα (27/08) στις 13:00 αναμένεται να αφιχθεί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» ο Μπρέϊσι Ράϊτ που εξασφάλισε την βίζα του και θα ταξιδέψει αύριο (26/08) από το Ντάλας με προορισμό την Θεσσαλονίκη, ενώ το απόγευμα της Δευτέρας (27/08) είναι εξάλλου προγραμματισμένη η πρώτη επίσημη συγκέντρωση του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,7:44 μ.μ.
Αναβάλλεται η 1η αγωνιστική
Με απόφαση της Super League αναβάλλεται η πρώτη αγωνιστική. Πριν από λίγη ώρα η διοργανώτρια αρχή εξέδωσε σχετική ανακοίνωση στην οποία τονίζει: 'Την ώρα που η χώρα βιώνει μια εθνική τραγωδία, είναι επιβεβλημένη η αναβολή της πρεμιέρας του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ. Με απόφαση της Superleague αναβάλλονται όλες οι σημερινές και αυριανές συναντήσεις της πρώτης αγωνιστικής'.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,12:02 π.μ.
Η αποστολή για τον αγώνα με τον Πανιώνιο
Δεκαοκτώ ποδοσφαιριστές επέλεξε στην αποστολή για τον αγώνα της πρεμιέρας με τον Πανιώνιο ο Χουάν Κάρλος Ολίβα, αμέσως μετά την απογευματινή προπόνηση. Αναλυτικά: Χαλκιάς, Κέλεμεν, Γόγολος, Κουλουχέρης, Παπαδόπουλος, Ρονάλντο, Νέτο, Βανγκέλι, Καράμπελας, Αουρέλιο, Νεμπεγλέρας, Σιστόν, Κάλβο, Χαβίτο, Κόκε, Φελίπε, Παπάζογλου, Αντερσον.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,12:01 π.μ.
Επίσημος χορηγός η EXPERT
Η ΠΑΕ Αρης ανακοινώνει τη συμφωνία χορηγίας με την εταιρία EXPERT, που για τα επόμενα δύο χρόνια θα διαφημίζεται στο μανίκι της φανέλας.

Η EXPERT θεωρεί ιδιαίτερα σημαντική τη σχέση με τον καταναλωτή και επενδύει διαρκώς στη βελτίωσή της. Το 1998 ξεκίνησε μία σημαντική ενεργοποίηση για την αλλαγή της εικόνας των καταστημάτων EXPERT εσωτερικά και εξωτερικά. Κι αυτό γιατί η EXPERT αφουγκράζεται τις ανάγκες του σύγχρονου καταναλωτή και προσπαθεί, τόσο να του προτείνει πρακτικές λύσεις, όσο και να ανταποκριθεί στην εκλεπτυσμένη αισθητική του μοντέρνου ανθρώπου. Γι’ αυτό τα καταστήματα της Εxpert έγιναν σύγχρονα, λειτουργικά και στημένα έτσι ώστε ο καταναλωτής να συναντά σε κάθε κατάστημα EXPERT:


  • Σύγχρονο, λειτουργικό, φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον
  • Ευγενική εξυπηρέτηση & εκπαιδευμένο προσωπικό
  • Πλούσια και αντιπροσωπευτική γκάμα προϊόντων
  • Πολλές εναλλακτικές προτάσεις στον τρόπο πληρωμής
  • Εξυπηρέτηση και υπηρεσίες μετά την πώληση
  • Μοναδικό συνδυασμό καλής ποιότητας και σωστής τιμής
  • Εξυπηρέτηση του καταναλωτή, τόσο πριν, όσο και μετά την πώληση.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,12:01 π.μ.
Επίσημοι υποστηρικτές ΣΟΥΡΩΤΗ και FIRMA
Η ΠΑΕ Αρης συνεχίζει την πετυχημένη συνεργασία της με τη ΣΟΥΡΩΤΗ ΑΕ, που φέτος εκτός από επίσημος προμηθευτής της ομάδας θα είναι και επίσημος υποστηρικτής. Στο κλαμπ των χορηγών προστίθεται φέτος με την ιδιότητα του επίσημου υποστηρικτή και η εταιρία πλαστικών ειδών και καθαριότητας «FIRMA».

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
Παρασκευή 24 Αυγούστου 2007,11:59 μ.μ.
Ηλεκτρονικό σύστημα διαφήμισης speed time
Η ΠΑΕ Αρης ανακοινώνει ότι στον αγώνα με τον Πανιώνιο θα λειτουργήσει για πρώτη φορά το ηλεκτρονικό σύστημα διαφήμισης speed time, που προσφέρει τον καλύτερο τρόπο διαφήμισης σε γήπεδα και διαφημιστικούς χώρους. Σήμερα το μεσημέρι ολοκληρώθηκαν οι εργασίες εγκατάστασης των ειδικών πινακίδων. Στο επόμενο εντός έδρας παιχνίδι θα είναι έτοιμος να λειτουργήσει και ο φωτεινός πίνακας του γηπέδου.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,5:47 μ.μ.
Επίσημος χορηγός η εταιρία Χατζηγεωργίου ΑΕ - Porcelana

Η ΠΑΕ Αρης καλωσορίζει στους επίσημους χορηγούς του συλλόγου την εταιρία ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ ΑΕ – PORCELANA, που για τα επόμενα δύο χρόνια θα διαφημίζεται στο πίσω μέρος της φανέλας.


O Ομιλος Εταιρειών ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ δραστηριοποιείται επί 24 χρόνια στη Διεθνή αγορά στον κλάδο των Κεραμικών Πλακιδίων και Ειδών Υγιεινής.

Η ανοδική πορεία των μεγεθών σε συνάρτηση με την ποιότητα οργάνωσης δομών και προσφερόμενων υπηρεσιών τον αναδεικνύουν ως το μεγαλύτερο και πιο συγκροτημένο όμιλο στο χώρο των Βαλκανίων.


Η εταιρεία ΧΑΤΖΗΓΕΩΡΓΙΟΥ Α.Ε. διαθέτει ιδιόκτητες οικοδομικές εγκαταστάσεις 17.000 τ.μ. εκθεσιακών χώρων, αποθηκών και γραφείων στο Καλοχώρι Θεσσαλονίκης, επί ιδιόκτητων οικοπέδων 100 περίπου στρεμμάτων.

Η διάρθρωση του ομίλου εκτός της μητρικής εταιρείας περιλαμβάνει ακόμα το 100% του βιομηχανικού ομίλου VENUS, που παράγει κεραμικά πλακίδια δαπέδου και τοίχου, στην περιοχή της Castillion στην Ισπανία.


Η εταιρεία δραστηριοποιείται με αυτόνομα δίκτυα χονδρικών πωλήσεων στην Ελληνική και Διεθνή Αγορά, καθώς επίσης και το δίκτυο των καταστημάτων χονδρικής και λιανικής πώλησης “PORCELANA” που περιλαμβάνει πέντε διαρθρωμένες εκθέσεις πλακιδίων – ειδών υγιεινής και επίπλων κουζίνας δύο στην Αθήνα, και από μία στη Θεσσαλονίκη, στη Λάρισα και στις Σέρρες.

Η μητρική εταιρεία διαθέτει επίσης μία υψηλών τεχνολογικών προδιαγραφών παραγωγική μονάδα ακρυλικών ειδών υγιεινής και συστημάτων υδρομασάζ στη Σίνδο.


Στοχεύοντας στην ποιότητα τόσο στις παρεχόμενες υπηρεσίες, όσο και στην εσωτερική της λειτουργία η εταιρεία είναι πιστοποιημένη κατά τον ISO 9001: 2000 από την αμερικάνικη επιτροπή πιστοποιήσεων (ANSI – RAB) μέσω της εταιρείας ASR.

Τέλος η εταιρεία διαθέτει μια τεράστια γκάμα ετοιμοπαράδοτων σειρών πλακιδίων, συνεχούς ροής καθώς και ειδών μπάνιου και κουζίνας που περιλαμβάνουν είδη υγιεινής, συστήματα υδρομασάζ, μπαταρίες, μπανιέρες, ντουζιέρες, αξεσουάρ μπάνιου, έπιπλα κουζίνας και μπάνιου..

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,5:09 μ.μ.
Πατέρας ο Νικητάκης

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο φροντιστής της ομάδας μας, Γιάννης Νικητάκης, που έγινε χθες το βράδυ για πρώτη φορά πατέρας ενός υγιέστατου κοριτσιού που ζυγίζει 3,5 κιλά και έχει ύψος 51 πόντους.


Όλοι όσοι απαρτίζουν την οικογένεια του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο εύχονται στον Γιάννη και στη σύζυγο του Νάνσυ να τους ζήσει η κορούλα τους που θα πάρει το όνομα Αθανασία, καθώς επίσης να έχουν πάντα στη ζωή τους τόσο χαρμόσυνα γεγονότα.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,5:08 μ.μ.
Την Δευτέρα (27/08) στην Θεσσαλονίκη ο Ράϊτ
Τις προετοιμασίες για το υπερατλαντικό ταξίδι άρχισε από σήμερα ο Μπρέϊσι Ράϊτ που εξασφάλισε τη βίζα του από το Προξενείο του Χιούστον και την Κυριακή θα αναχωρήσει αεροπορικώς από το Ντάλας με τελικό προορισμό την Θεσσαλονίκη, στην οποία αναμένεται να φτάσει την Δευτέρα (27/08) στις 13:00.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,2:06 μ.μ.
Ολίβα: Εφτασε η ώρα που περιμέναμε

Eνόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος, ο προπονητής του Αρη Χουάν Κάρλος Ολίβα δήλωσε στο www.arisfc.gr

«Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε και είμαστε πλέον έτοιμοι για τη μάχη του πρωταθλήματος. Μετά από οκτώ εβδομάδες σκληρής προπόνησης ανυπομονούμε να μπούμε στο γήπεδο και να παίξουμε αποτελεσματικό και παράληλλα θεαματικό ποδόσφαιρο. Νομίζω ότι δικαιολογημένα είμαστε αισιόδοξοι. Αλλωστε η δουλειά που κάναμε τόσο στην Ελλάδα όσο και στη Γαλλία έχει αρχίσει να αποδίδει καρπούς. Αυτό φάνηκε εν μέρει και στα φιλικά παιχνίδια που έχουμε δώσει έως τώρα. Το μόνο που με προβληματίζει εν όψει του αγώνα με τον Πανιώνιο είναι η αγωνιστική κατάσταση των τριών διεθνών που δεν ήταν μαζί μας τις τελευταίες μέρες. Ελπίζω ότι θα επανενταχθούν άμεσα στο κλίμα της ομάδας. Το σίγουρο είναι ότι όλοι οι παίκτες έχουν διάθεση να παίξουν και να προσφέρουν. Σε ό,τι αφορά τον αντίπαλό μας, μπορώ να πω ότι είναι μια πολύ καλή ομάδα που έχει μετρήσει τις δυνάμεις της σε μια σειρά από δύσκολα φιλικά παιχνίδια. Το έργο μας δεν θα είναι εύκολο αλλά πιστεύουμε στις δυνατότητές μας και θα κάνουμε ό,τι είναι δυνατόν ώστε να κερδίσουμε το ματς και να δώσουμε χαρά στους φιλάθλους μας».

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,12:45 π.μ.
Τιμή στον θρυλικό «Μπαρού»
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Σ. ΑΡΗ, κατά την χθεσινή του συνεδρίαση αποφάσισε το κλειστό γυμναστήριο μπάσκετ κάτω από την Θύρα 1 του «Κλεάνθης Βικελίδης» να πάρει το όνομα του αείμνηστο Μάκη Νάτση. Τούτη η ενέργεια αποτελεί τον ελάχιστο φόρο τιμής σε αυτόν τον άνθρωπο που ανδρώθηκε μέσα στον σύλλογο προσφέροντας τα μέγιστα σε πολλά από τα τμήματα του και ειδικότερα σε αυτό του μπάσκετ.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,12:45 π.μ.
Ενσωματώθηκε και ο Αγαδάκος
Ένα νέο πρόσωπο προστέθηκε στο πρόγραμμα εκγύμνασης που άρχισε χθες υπό την επίβλεψη του γυμναστή των «κίτρινων», Γιώργου Ζωγράφου. Ο λόγος για τον Λάζαρο Αγαδάκο που έφτασε σήμερα στην Θεσσαλονίκη και εγκαταστάθηκε στη νέα του οικία. Και σήμερα το πρόγραμμα περιελάμβανε χαλαρό τρέξιμο στο βοηθητικό γήπεδο που βρίσκεται απέναντι από το Καυταντζόγλειο στάδιο, ενώ αύριο το μεσημέρι θα συνεχιστεί στο Αλεξάνδρειο. Υπενθυμίζεται ότι ο Σιμόνας Σεραπίνας αναμένεται τα ξημερώματα Κυριακής (26/08) να αφιχθεί στο αεροδρόμιο «Μακεδονία», ενώ ο Μπρέισι Ράϊτ εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά και εκδοθεί έγκαιρα η βίζα του θα αναχωρήσει αεροπορικώς την Κυριακή (26/08) από το Γούντλαντ του Τέξας και θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη το μεσημέρι της Δευτέρας (27/08).

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,12:44 π.μ.
Αύριο η γραπτή δήλωση Ολίβα
Η ΠΑΕ Αρης ανακοινώνει ότι εκτάκτως αύριο δεν θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου του Χουάν Κάρλος Ολίβα (θα διεξάγεται στο εξής στη 1 το μεσημέρι κάθε Παρασκευής, μετά την πρωινή προπόνηση).
Για τους ρεπόρτερ του Αρη, θα υπάρχει αύριο το πρωί γραπτή δήλωση του Ισπανού προπονητή με μήνυμα για την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ενώ ο Χουάν Κάρλος Ολίβα, θα κάνει δηλώσεις αμέσως μετά τη λήξη της απογευματινής προπόνησης, στις 8 το βράδυ, στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου, κυρίως για τα ηλεκτρονικά μέσα ενημέρωσης, που χρειάζονται οπτικοακουστικό υλικό.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
Πέμπτη 23 Αυγούστου 2007,12:28 π.μ.
Επιστρέφουν στη βάση τους
Ημέρες αφίξεων θα είναι αυτές που ακολουθούν για τους παίκτες του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Ήδη στην Θεσσαλονίκη βρίσκονται οι Σάββας Ηλιάδης, Δημήτρης Τσαλδάρης, Σπύρος Παντελιάδης, Γιώργος Καλαϊτζής, Γάϊος Σκορδίλης και Μιχάλης Τσαϊρέλης (οι οποίοι σήμερα, αύριο και μεθαύριο θα ακολουθήσουν πρόγραμμα εκγύμνασης το οποίο θα περιλαμβάνει ελαφρύ τρέξιμο υπό την επίβλεψη του γυμναστή των «κίτρινων», Γιώργο Ζωγράφο, πριν την πρώτη επίσημη συγκέντρωση της ομάδας που θα γίνει στις 28 Αυγούστου), ενώ αύριο αναμένεται ο Λάζαρος Αγαδάκος.


Το βράδυ του Σαββάτου (25/08) εξάλλου πρόκειται να αναχωρήσει από την Λιθουανία ο Σιμόνας Σεραπίνας και ξημερώματα Κυριακής (26/08) θα αφιχθεί στην Θεσσαλονίκη. Στην τελική ευθεία βρίσκεται παράλληλα η έκδοση της βίζας του Μπρέϊσι Ράϊτ. Ο Αμερικανός γκάρντ έχει καταθέσει στο προξενείο του Χιούστον τα απαραίτητα έγγραφα και μέχρι την Παρασκευή (24/08) αναμένεται να την παραλάβει. Εφόσον λοιπόν κυλήσουν όλα ομαλά, την Κυριακή (26/08) θα αναχωρήσει από το Γουντλαντ του Τέξας και το μεσημέρι της Δευτέρας (27/08) θα βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη. Όσον αφορά τον ερχομό του Τζέρεμι Μάσεϊ όλα θα εξαρτηθούν από την τελική έκβαση που θα έχει η έκδοση του σλοβάκικου διαβατηρίου του, προκειμένου να του αποσταλούν τα αεροπορικά εισιτήρια για να ταξιδέψει από το Ντιτρόιτ με προορισμό την Θεσσαλονίκη. Τέλος, η ημερομηνία άφιξης του Τερέλ Καστλ και του Χάνο Μότολα θα οριστικοποιηθεί μόλις ολοκληρώσουν τις υποχρεώσεις τους με τα αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα της Βοσνίας – Ερζεγοβίνης και της Φιλανδίας αντίστοιχα.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,12:25 π.μ.
Ο Τεροβίτσας στο Αρης-Πανιώνιος
O Βασίλης Τεροβίτσας από το σύνδεσμο διαιτητών Αιτωλοακαρνανίας θα σφυρίξει στον αγώνα της πρεμιέρας ανάμεσα στον Αρη και τον Πανιώνιο.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
Τετάρτη 22 Αυγούστου 2007,2:00 μ.μ.
Οι αναμετρήσεις του ΑΡΗ στο Teramo Cup

Με έγγραφο που απέστειλε η Teramo στον ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο γνωστοποίησε το πρόγραμμα των αναμετρήσεων που θα γίνουν στο πλαίσιο της διεξαγωγής του φετινού TeramoBanca Tercas Cup”.


Το πρόγραμμα των αναμετρήσεων έχει ως εξής:


Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου (Pescara Palaelettra)

ZalgirisBesiktas (20:00)

TeramoΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (22:00)


Σάββατο 15 Σεπτεμβρίου (Teramo Palascapriano)

ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο – Νικητής αναμέτρησης ZalgirisBesiktas (20:00)

Teramo – Ηττημένος αναμέτρησης ZalgirisBesiktas (22:00)


Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου (Teramo Palascapriano)

Μικρός Τελικός (19:00)

Μεγάλος Τελικός (21:00)

*Οι παραπάνω ώρες διεξαγωγής των αγώνων αναγράφονται ως ώρες Ελλάδος.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,1:58 μ.μ.
Όπως στο Τορίνο…
Στον δρόμο που χάραξε ο Τζέρεμι Μάσεϊ οδεύει ο λαός του ΑΡΗ! Η φωτογραφία με τους φιλάθλους της ομάδας μας επικράτησε δια πυρός και σιδήρου της αντίστοιχης των φιλάθλων της Ζαλγκίρις συγκεντρώνοντας το 51% των προτιμήσεων στην ψηφοφορία που διοργανώνει το επίσημο site της Euroleague (www.euroleague.net) για την ανάδειξη της καλύτερης φωτογραφίας και προκρίθηκε στον τελικό.


Η «μάχη» κόντρα στους Λιθουανούς ήταν πολύ σκληρή, αφού μέχρι και χθες λίγες ώρες πριν εκπνεύσει η ημιτελική φάση, οι δύο φωτογραφίες ήταν ισόπαλες συγκεντρώνοντας από 50% η κάθε μία. Τελικά όμως ο λαός του ΑΡΗ αναδείχθηκε για μια ακόμη φορά νικητής και πλέον αντιμετωπίζει σε έναν ακόμη τελικό την Εφές Πίλσεν. Αυτήν την φορά βέβαια ο αγώνας δεν διεξάγεται μέσα στις τέσσερις γραμμές του γηπέδου, όπως το 1993 στο Τορίνο όπου ο «Αυτοκράτορας» είχε υποτάξει με 50-48 την τουρκική ομάδα και κατέκτησε το Κύπελλο Κυπελλούχων Ευρώπης. Αντίθετα
πρόκειται για μια αναμέτρηση φιλάθλων με στόχο την ανάδειξη της καλύτερης κερκίδας στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Η τελική φάση άρχισε χθες και ήδη τα μέχρι τώρα αποτελέσματα είναι υπέρ των «κίτρινων» που συγκεντρώνουν έναν ποσοστό της τάξης του 54% έναντι 46% των Τούρκων, τους οποίους το συγκρότημα του Γκόρντον Χέρμπερτ θα συναντήσει και στον Β' Όμιλο της φετινής Euroleague. Τονίζεται ότι ο διαγωνισμός ολοκληρώνεται στις 30 Αυγούστου και μέχρι τότε όλοι εμείς που αγαπάμε τον ΑΡΗ θα πρέπει να τον βοηθήσουμε με την ψήφο μας να κερδίσει και σε αυτόν τον διαγωνισμό αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ποιος είναι ο κορυφαίος λαός στην Ευρώπη!

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,1:58 μ.μ.
Την Παρασκευή στις 13:00 μιλά ο Χουάν Κάρλος Ολίβα
Ο προπονητής του Αρη Χουάν Κάρλος Ολίβα θα παραθέσει την πρώτη συνέντευξη Τύπου της νέας αγωνιστικής περιόδου ενόψει του αγώνα της πρεμιέρας με τον Πανιώνιο, την Παρασκευή, στις 13:00 στην αίθουσα Τύπου του 'Κλεάνθης Βικελίδης'.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
Τρίτη 21 Αυγούστου 2007,6:19 μ.μ.
Σε κανονικό πρόγραμμα Κόκε - Αβραάμ

Ο Σέρχιο Κόκε και ο Αβραάμ Παπαδόπουλος επέστρεψαν σήμερα το πρωί στις προπονήσεις ακολουθώντας κανονικά το πρόγραμμα του Χουάν Κάρλος Ολίβα. Μέσα στις επόμενες μέρες θα ανεβάσουν ρυθμούς ώστε να φανεί αν μπορούν να τεθούν στη διάθεση του προπονητή για τον αγώνα της πρεμιέρας με τον Πανιώνιο.


Εξάλλου οι έντονοι πόνοι που αισθανόταν τις τελευταίες μέρες ο Ρονάλντο Γκιάρο, μετά από τις σχετικές εξετάσεις αποδίδονται σε φλεγμονή (πέτρα) στα νεφρά, που αντιμετωπίστηκε επιτυχώς και μέσα στις επόμενες μέρες ο Βραζιλιάνος θα συμμετάσχει κανονικά στις προπονήσεις.

Εκτός προπονήσεων συνεχίζουν συντηρητικό πρόγραμμα οι Γιόναν και
Κολτσίδας.
 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,6:18 μ.μ.
Κυκλοφορούν τα εισιτήρια για το Αρης-Πανιώνιος
Τα εισιτήρια του αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος ανάμεσα στον Αρη και τον Πανιώνιο (Σάββατο 19:00), βρίσκονται στη διάθεση των φιλάθλων του Αρη από σήμερα το απόγευμα. Ηδη κυκλοφορούν 18.000 εισιτήρια, τα οποία θα προπωλούνται από ειδικό εκδοτήριο στη Θύρα 2 από τις 5 έως τις 9 το βράδυ σήμερα το απόγευμα και αύριο από τις 9 το πρωί συνεχόμενα μέχρι τις 9 το βράδυ.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
Δευτέρα 20 Αυγούστου 2007,9:48 μ.μ.
Η κλήρωση του κυπέλλου
Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΕΠΟ η κλήρωση του προγράμματος για τις τέσσερις πρώτες φάσεις του Κυπέλλου Ελλάδος περιόδου 2007-2008. Ο Αρης θα αντιμετωπίσει στην τέταρτη φάση τον νικητή του ζευγαριού Κόρινθος/Κορωπί - Αγιος Δημήτριος (10 και 31/10).

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,9:47 μ.μ.
Η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης
Πραγματοποιήθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ η σύσκεψη για τα μέτρα τάξης του αγώνα της πρεμιέρας του πρωταθλήματος ανάμεσα στον Αρη και τον Πανιώνιο, στην οποία συμμετείχαν εκπρόσωποι της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, της ΔΕΑΒ, της Σούπερλιγκ, του Αρη και του Πανιωνίου.
Συνολικά θα τυπωθούν 20.300 εισιτήρια η προπώληση των οποίων θα ξεκινήσει την Τετάρτη.
Στον Πανιώνιο θα δοθούν 500 εισιτήρια για τη Θύρα 4, ενώ στην ίδια Θύρα, άλλα 733 δεν θα διατεθούν. Επίσης θα αφαιρεθούν 1.340 εισιτήρια από την Θύρα 1, ενώ η Θύρα 5 θα παραμείνει κλειστή.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,2:19 π.μ.
Αρης-ΟΦΗ 2-0
Με νίκη επί του ΟΦΗ ολοκλήρωσε τους φιλικούς αγώνες ο Αρης και πλέον στρέφεται στην προετοιμασία για τον αγώνα της πρεμιέρας της Superleague κόντρα στον Πανιώνιο. Οι κίτρινοι νίκησαν 2-0, ανεβάζοντας στροφές στο δεύτερο ημίχρονο.
Στο 58΄ ο Φελίπε πάτησε τη μπάλα από χτύπημα φάουλ στον Κάλβο κι αυτός με δυνατό διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0. Στο 77΄ ο Κυριάκος έπιασε δυνατό σουτ, ο Τζόρβας απέκρουσε ασταθώς και από κοντά ο Παπάζογλου έκανε το 2-0.

Οι συνθέσεις:

ΑΡΗΣ: Χαλκιάς (46΄Κέλεμεν), Γόγολος (16΄Βανγκέλι), Νέτο, Κουλουχέρης, Αουρέλιο (79΄Πρίττας), Νεμπεγλέρας, Γιόναν (28΄ Αντερσον Κόστα), Κάλβο (76΄Κυριάκος), Σιέρα (54΄ Χαβίτο), Φελίπε (76΄Παπάζογλου), Σιστόν (79΄Καράμπελας).

ΟΦΗ: Τζόρβας, Γκάντσεφ, Μπαρκαουάν (70΄Λαρόκ), Κουνενάκης (83΄Κοκκινάκης), Πίτσος (30΄Πόποβιτς), Ισά (69΄Αρβανίτης), Γκέρμπερ, Ταραλίδης (70΄Σφακιανάκης), Σίμιτς (70΄Πλιάγκας), Ρουμπάκης, Ντρούλιτς (36΄Νουαφόρ).

Διαιτητής: Πολατιάν (Πέλλας)

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments