Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2007,11:15 μ.μ.
Έπεσε ηρωικά

Πραγματοποιώντας καλή εμφάνιση ο ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο βρέθηκε πολύ κοντά στην δεύτερη εκτός έδρας νίκη του στο ελληνικό Πρωτάθλημα, αλλά δυστυχώς κάποια λάθη στα κρίσιμα σημεία του στέρησαν το «διπλό» μέσα στο ΟΑΚΑ και κατά συνέπεια να γνωρίσει την ήττα από τον Παναθηναϊκό με 81-76.

Οι «κίτρινοι» έδειξαν αποφασισμένοι να μην δώσουν στους γηπεδούχους το δικαίωμα να επιβάλλουν τον ρυθμό τους, με αποτέλεσμα η πρώτη περίοδος να λήξει 18-16. Στο δεύτερο δεκάλεπτο όμως η αμυντική λειτουργία της ομάδας δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε, γεγονός που το εκμεταλλεύτηκαν στον Παναθηναϊκό (είχαν 17/23 δίποντα στο πρώτο ημίχρονο, σε αντίθεση με την ομάδα μας που είχε 7/21 δίποντα, αν και ήταν εύστοχη από τα 6.25 με 5/11 τρίποντα) και κάπως έτσι η διαφορά έφτασε μέχρι και τους 13 πόντους (40-27) για να λήξει το πρώτο ημίχρονο με σκορ 43-33, ύστερα από μακρινό τρίποντο του Κάστλ στην εκπνοή.

Στην επανάληψη, οι παίκτες του Γκόρντον Χέρμπερτ μπήκαν ψυχωμένοι στο παρκέ και τα θετικά αποτελέσματα δεν άργησαν να φανούν. Ανεβάζοντας αισθητά την απόδοση τους στην άμυνα και παίρνοντας τα ριμπάουντ, ο δρόμος προς το καλάθι του Παναθηναϊκού είχε γίνει πιο εύκολος χάρη στον οίστρο των Τσαλδάρη (εκτελούσε με τρομακτική ευστοχία από τα 6.25), Μότολα και Μάσεϊ. Από την άλλη πλευρά οι παίκτες του Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς είχαν υποστεί ένα επιθετικό μπλακ άουτ που μάταια προσπαθούσαν να το ανατρέψουν επιχειρώντας το ένα τρίποντο μετά το άλλο. Στην εκπνοή μάλιστα της τρίτης περιόδου ήταν σειρά του Ηλιάδη να ευστοχήσει σε σουτ τριών πόντων και να ισοφαρίσει σε 54-54 ολοκληρώνοντας ένα επιμέρους σκορ 21-11 υπέρ του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο.

Στην τέταρτη περίοδο ωστόσο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να σημειώσουν ένα σερί 5-0 περνώντας μπροστά στο σκορ με 59-54, αλλά οι «κίτρινοι» δεν τα παράτησαν και με καλάθι του Μότολα μείωσαν λίγο αργότερα σε 60-58. Ο αγώνας όσο κυλούσε προς το τέλος του ήταν αμφίρροπος με τον Παναθηναϊκό να έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα, αλλά τον ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο να προβάλλει σθεναρή αντίσταση και να παλεύει σκληρά για τη νίκη. Τελικά όμως κάποια λάθη της ομάδας μας λίγο πριν το φινάλε αποδείχθηκαν καθοριστικά και δεν της επέτρεψαν να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη με το ροζ φύλλο αγώνα.

Τα δεκάλεπτα: 18-16, 43-33, 54-54, 81-76.


Παναθηναϊκός (Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς): Αλβέρτης 5 (1), Γιασικεβίτσιους 8, Σπανούλης 12 (2), Μπετσίροβιτς 5, Μπατίστ 9, Ζίζιτς 9, Χατζηβρέττας, Ντικούδης 16, Τσαρτσαρής 2, Διαμαντίδης 2, Ουίνστον 8, Βούγιανιτς 5 (1).

ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (Γκόρντον Χέρμπερτ): Καστλ 7 (1), Τσαλδάρης 20 (6), Σεραπίνας 1, Ράιτ 9 (1), Καλαϊτζής 3 (1), Ηλιάδης 3 (1), Μότολα 16, Μάσεϊ 17, Αγαδάκος.

Οι δηλώσεις:


Γκόρντον Χέρμπερτ: 'Για εμάς ήταν μια μεγάλη πρόκληση να παίξουμε με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ. Θέλαμε να μετρήσουμε τις δυνάμεις μας. Στο 2ο και το 4ο δεκάλεπτο δεν δώσαμε εύκολα καλάθια στον αντίπαλό μας, αλλά όταν είχαμε την υπεροχή δεν μπορούσαμε να σκοράρουμε σε εύκολες περιπτώσεις. Στο τρίτο δεκάλεπτο ξεκινήσαμε καλά, αλλά δεν κρατήσαμε το ίδιο τέμπο και στα 20 λεπτά του δεύτερου ημιχρόνου'.

Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς: 'Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι. Ο ΑΡΗΣ ξεκίνησε πολύ καλά, αλλά καταφέραμε στη συνέχεια να διασπάσουμε την άμυνά του. Αυτό που πρέπει να προσέξουμε, είναι ότι χάσαμε αρκετά ελεύθερα σουτ'.

Ετικέτες

 
posted by lewnoanyparktos
Permalink ¤ 0 comments
,11:14 μ.μ.
Δήλωση του κ. Ντούσαν Μπάγεβιτς
Με αφορμή τις δηλώσεις του κ. Ντούσαν Μπάγεβιτς στον Σέρβικο Τύπο, ο προπονητής του Αρη θέλει να διευκρινίσει τα εξής: «Είμαι εναντίον οποιασδήποτε μορφής βίας, απ’ όπου κι αν προέρχεται και ανεξαρτήτου εθνικότητας. Δεν μπορώ σαν άνθρωπος να δεχτώ τέτοιες ενέργειες. Δεν δήλωσα, όμως, ποτέ ότι θα αποχωρήσω από το ελληνικό ποδόσφαιρο, αν δεχτεί επίθεση συμπατριώτης μου».

Ετικέτες

 
posted by lewnoanyparktos
Permalink ¤ 0 comments
,11:13 μ.μ.
Η αποστολή του Αρη για τον αγώνα με τον Ατρόμητο

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον Ατρόμητο. Αναλυτικά η αποστολή:

Χαλκιάς, Κέλεμεν, Αβ. Παπαδόπουλος, Νέτο, Ρονάλντο, Κουλουχέρης, Βανγκέλι, Ιβιτς, Καράμπελας, Κυριάκος, Κόκε, Γόγολος, Σιστόν, Κάλβο, Χαβίτο, Θ.Παπαδόπουλος, Πρίττας, Παπάζογλου, Φελίπε, Γκαρσία.

Ετικέτες

 
posted by lewnoanyparktos
Permalink ¤ 0 comments
,11:12 μ.μ.
Τα... πολεμοφόδια

Η φωτογραφία αυτή απεικονίζει ένα μικρό μόνο μέρος από τα... πολεμοφόδια που κατάσχεσαν οι άνθρωποι της εταιρίας security από τους φιλοξενούμενους οπαδούς και παρέδωσαν στην ελληνική αστυνομία και τους παρατηρητές της ΟΥΕΦΑ! Aνάμεσα τους ακόμη και πτυσσόμενα μεταλλικά μπαστούνια, που χρησιμοποιούνται στον... στρατό.

Ετικέτες

 
posted by lewnoanyparktos
Permalink ¤ 0 comments
,11:11 μ.μ.
Επιστολή του Γενικού Πρόξενου της Σερβίας
O Γενικός Πρόξενος της Δημοκρατίας της Σερβίας, απέστειλε στον Πρόεδρο της ΠΑΕ Αρης την ακόλουθη επιστολή:
ΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ
ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΣΕΡΒΙΑΣ

Προς τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΑΡΗΣ

Κύριο Λάμπρο Σκόρδα

Θεσσαλονίκη, 09/11/2007

Ηθελα να σας δώσω τα πιο ειλικρινή συγχαρητήρια για άξια νίκη της ομάδος σας στο χθεσινό αγώνα. Τα πιο εγκάρδια ευχαριστήρια για την κατανόηση και την προσοχή που δώσατε στον Γενικό Πρόξενο και στο προσωπικό του Προξενείου και της πρόσκλησης.

Η κατάσταση η οποία εξελίχθηκε πριν από τον αγώνα ανάγκασε το Γενικό Πρόξενο να παραβρεθεί δίπλα στους τραυματισμένους πολίτες της Σερβίας και όχι στο γήπεδο μαζί σας για το οποίο λυπάμαι πολύ.

Επίσης σας ευχαριστούμε πάρα πολύ για την προσοχή που δείξατε προσωπικά στους τραυματισμένους φιλάθλους μας.

Στην προσπάθεια να ξεχάσουμε όσο νωρίτερα τα δυσάρεστα γεγονότα που συνέβησαν πριν από τον αγώνα ο Γενικός Πρόξενος ειλικρινά σε εσάς και στην ομάδα σας Π.Α.Ε. ΑΡΗΣ θέλει να ευχηθεί πολλές επιτυχίες στο μέλλον σας.

Με εκτίμηση,

Γενικός Πρόξενος

Μιλαν Ντιμιτρίγιεβιτς

Ετικέτες

 
posted by lewnoanyparktos
Permalink ¤ 0 comments
Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2007,6:31 μ.μ.
Χέρμπερτ: «Πρέπει να παλέψουμε για 40’»

Μετά το τρία στα τρία του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στην Ευρωλίγκα που αποτελεί το καλύτερο ξεκίνημα του όλων των εποχών στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, μια νέα πλέον δύσκολη αποστολή περιμένει τον Γκόρντον Χέρμπερτ και τους παίκτες του.


Αύριο στις 17:00 στο ΟΑΚΑ οι «κίτρινοι» αντιμετωπίζουν τον Παναθηναϊκό, με τον Γκόρντον Χέρμπερτ να τονίζει στο ARISBC.GR ότι: «Ο Παναθηναϊκός είναι σίγουρα μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, ειδικά από τότε που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία τους ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Έχει βάλει την δική του σφραγίδα στον Παναθηναϊκό και αυτό είναι καλό γενικότερα για το ελληνικό μπάσκετ. Από την άλλη πλευρά για την δική μας ομάδα ο αυριανός αγώνας αποτελεί μια τεράστια πρόκληση και μπορεί να λειτουργήσει σαν μέτρο σύγκρισης, αφού μόνο όταν παίζεις απέναντι στους καλύτερους μπορείς να διαπιστώσεις που πραγματικά βρίσκεσαι».


Σχετικά με την πληρότητα του αντιπάλου σε όλες τις θέσεις και τον πληθώρα ισάξιων παικτών επισημαίνει: «Οι αντίπαλοι μας βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να διαθέτουν δύο εξαιρετικές πεντάδες. Θα ήθελα όμως να σημειώσω ότι μου αρέσει επίσης η ομάδα που έχουμε φτιάξει στον ΑΡΗ και είμαι πεπεισμένος ότι θα πάμε στην έδρα τους και θα καταβάλλουμε πολύ μεγάλη προσπάθεια για το καλύτερο δυνατό».


Ο κόουτς του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο μπορεί να αισθάνεται υπερήφανος, αφού με αυτόν στην τεχνική ηγεσία ο «Αυτοκράτορας» σημείωσε το καλύτερο ξεκίνημα του όλων των εποχών στην Ευρωλίγκα. Και στο ελληνικό Πρωτάθλημα η ομάδα τα πάει περίφημα, όμως ο ίδιος βλέπει μπροστά και έχει άλλα πράγματα στο μυαλό του. Τι ακριβώς; «Σίγουρα πρόκειται για ένα σημαντικό επίτευγμα. Κάθε νίκη εξάλλου είναι καλή, αλλά προτιμώ να είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στο πως θα γίνει η ομάδα καλύτερη», εξηγεί και συνεχίζει: «Επικεντρωνόμαστε τόσο εγώ, όσο και οι συνεργάτες μου στο να «χτίσουμε» ένα ποιοτικό σύνολο και εφόσον αυτό επιτευχθεί, η ομάδα μετά θα είναι σε θέση να προχωράει από μόνο της. Έχουμε πολύ δουλειά να κάνουμε. Στην τελευταία μας αναμέτρηση κόντρα στην Τσιμπόνα παλέψαμε σκληρά στο δεύτερο ημίχρονο και πιο συγκεκριμένα στο τελευταίο δεκάλεπτο, αλλά απέναντι στον Παναθηναϊκό θα χρειαστεί να παλέψουμε για 40’».


Η προετοιμασία των «κίτρινων» ολοκληρώθηκε σήμερα κάνοντας μια δίωρη προπόνηση το πρωί στο κλειστό γήπεδο των «Εκπαιδευτήριων Μαντουλίδη» (το Αλεξάνδρειο δεν είναι διαθέσιμο, λόγω της διεξαγωγής μια προγραμματισμένης εκδήλωσης), στην οποία όλοι οι παίκτες του Χέρμπερτ έδωσαν κανονικά το παρών πλην του Σπύρου Παντελιάδη που λόγω μιας ίωσης κρίθηκε τελικά να μείνει εκτός αποστολής, όπως και ο Ρέισον Τέρι που δεν έχει ακόμη δικαίωμα συμμετοχής στο ελληνικό Πρωτάθλημα. Τέλος, η αποστολή της ομάδας αναμένεται να αναχωρήσει αεροπορικώς από την Θεσσαλονίκη στις 17:30 με προορισμό την Αθήνα.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,6:30 μ.μ.
MVP της Ευρωλίγκα ο Μάσεϊ

Ο μήνας Νοέμβριος χωρίς αμφιβολία ανήκει και δικαιωματικά στον Τζερεμάϊα Μάσεϊ. Ο Αμερικανός φόργουορντ πραγματοποιεί σε ελληνικό Πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα εκπληκτικές εμφανίσεις και οι αντίπαλοι του δείχνουν ανήμποροι να τον σταματήσουν.


Στην κορυφαία μάλιστα διασυλλογική διοργάνωση, ο 25χρονος άσσος βρίσκεται στην τρίτη θέση της λίστας με τους κορυφαίους σε αξιολόγηση παίκτες έχοντας κατά μ.ο. 24,6 βαθμούς (74 βαθμοί συνολικά). Τελευταίο «θύμα» του Τζέρι (όπως τον αποκαλούν χαϊδευτικά οι συμπαίκτες του) ήταν η Τσιμπόνα του Ζάγκρεμπ, με τον δυναμικό παίκτη να σημειώνει 28 πόντους (12/14 δίποντα, 4/6 βολές), 11 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κοψίματα, 1 κλέψιμο και να παίρνει 6 κερδισμένα φάουλ κάνοντας το σύστημα αξιολόγησης να τον βαθμολογήσει με 40 βαθμούς. Κατά συνέπεια, ο Μάσεϊ συγκεντρώνοντας περισσότερους βαθμούς από οποιονδήποτε άλλον παίκτη που αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα αναδείχθηκε πανηγυρικά MVP της 3ης αγωνιστικής στην διοργάνωση. Αυτή ήταν η καλύτερη επιβράβευση για τον καλαθοσφαιριστή της ομάδας μας που δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα το τελευταίο χρονικό διάστημα και ευχή όλων στον ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο είναι να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς.


Για την ιστορία, δεύτερος στην αξιολόγηση της προηγούμενης αγωνιστικής ήταν ο Νικόλα Πέρκοβιτς της Παρτιζάν με 37 βαθμούς, τρίτος ο Αρβίντας Ματσιγιάουσκας του Ολυμπιακού με 33 βαθμούς, τέταρτος ο Χολίς Πράϊς της Λιέτουβος Ρίτας με 32 βαθμούς και πέμπτος ο Μάρκ Τζάκσον του Ολυμπιακού με 31 βαθμούς.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,6:28 μ.μ.
Παντελιάδης: «Ο κόσμος του ΑΡΗ κέρδισε την Τσιμπόνα»

Ο… χιτσκοκικός χθεσινός αγώνας κόντρα στην Τσιμπόνα και η μεγάλη νίκη που επισφραγίστηκε στα τελευταία δευτερόλεπτα ανήκουν οριστικά στο παρελθόν και στο «στρατόπεδο» του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο χωρίς καμία χρονοτριβή προετοιμάζονται για την επόμενη δύσκολη αποστολή που θα τους βρει αντιμέτωπους το Σάββατο (20/110 στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό.


Το σημερινό πρόγραμμα των «κίτρινων» περιλαμβάνει μελέτη της χθεσινής αναμέτρησης με την Τσιμπόνα και στην συνέχεια εκγύμναση στην αίθουσα με τα βάρη και μερικά σουτ στο γήπεδο για χαλάρωμα. Αύριο η προετοιμασία θα μεταφερθεί στο κλειστό γήπεδο των «Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη», αφού το Αλεξάνδρειο δεν θα είναι διαθέσιμο λόγω μιας προγραμματισμένης εκδήλωσης και εν συνεχεία η αποστολή της ομάδας θα αναχωρήσει αεροπορικώς για την Αθήνα.


Την στιγμή πάντως που οι καρδιές όλων στις τάξεις των φιλάθλων του ΑΡΗ έχουν αρχίσει πλέον να χτυπούνε σε… κανονικούς ρυθμούς, ο Σπύρος Παντελιάδης εκθείασε στο ARISBC.GR τον MVP της χθεσινής τρίτης συνεχόμενης νίκης: «Πέρα από οποιαδήποτε τεχνική ανάλυση, αυτό θα πρέπει οπωσδήποτε να παραδεχθούμε είναι ότι χωρίς την βοήθεια των φιλάθλων του ΑΡΗ, δεν πρόκειται να είχαμε τις δυνάμεις, αλλά και την διάθεση για να πετύχουμε την ολική επαναφορά και στο τέλος να πανηγυρίσουμε τη νίκη. Μπορεί να χάναμε στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, αλλά ο κόσμος μας δεν σταμάτησε ούτε δευτερόλεπτο να μας παροτρύνει. Η υπόσχεση τους ότι θα μας βοηθούσαν αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά αληθινή και χωρίς υπερβολή, αλλά και χωρίς καμία διάθεση κολακείας, ο κόσμος του ΑΡΗ ήταν αυτός που νίκησε την Τσιμπόνα».


Όσον αφορά τους λόγους που ο αγώνας ήταν πραγματικό ντέρμπι παρά τις προσδοκίες ορισμένων ότι θα επρόκειτο για μια άνετη επικράτηση του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, ο έμπειρος πλέι μέικερ υπογράμμισε: «Προσπαθήσαμε να μην υποτιμήσουμε την Τσιμπόνα και αποδείχθηκε για μια ακόμη φορά ότι δεν υπάρχει εύκολος αντίπαλος στην Ευρωλίγκα. Πρέπει να αντιμετωπίζουμε όλες τις ομάδες με την πρέπουσα σοβαρότητα και να δίνουμε τον καλύτερο μας εαυτό μέσα στο παρκέ για να παίρνουμε νίκες. Το θέμα είναι ότι στην χθεσινή αναμέτρηση αν και δεν παίξαμε καλά, εντούτοις φτάσαμε στο ζητούμενο που δεν ήταν άλλο από τη νίκη. Θα πρέπει όμως να δουλέψουμε ακόμη πιο σκληρά για να βελτιωθούμε ομαδικά και να είμαστε ακόμη καλύτεροι στην συνέχεια της διοργάνωσης».


Αυτή η νίκη θα μείνει χαραγμένη με ανεξίτηλα γράμματα στην πλούσια ιστορία του «Αυτοκράτορα», αφού είναι η πρώτη φορά που η ομάδα κάνει ένα τόσο εντυπωσιακό ξεκίνημα με τρεις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις. Η αμέσως προηγούμενη καλύτερη επίδοση των «κίτρινων» στην φάση των ομίλων της Ευρωλίγκα ήταν την σεζόν 1987-88 (τότε η εν λόγω διοργάνωση ήταν γνωστή ως Κύπελλο Πρωταθλητριών), όταν η αρμάδα του Γκάλη, του Γιαννάκη και του Ιωαννίδη είχε επικρατήσει εντός έδρας της Ορτέζ με 92-86, της Μπαρτσελόνα με 86-89 στο Παλαού Μπλαουγκράνα, αλλά ηττήθηκε εκτός έδρας από την Μακάμπι Τελ Αβίβ με 95-91. «Πρόκειται αναμφισβήτητα για ένα πολύ μεγάλο επίτευγμα», επισημαίνει ο Σπύρος Παντελιάδης και συνεχίζει: «Είναι κάτι που εμένα προσωπικά με γεμίζει με υπερηφάνεια, έχοντας ως δεδομένο ότι την βαριά φανέλα αυτής της ομάδας έχουν τιμήσει στην συγκεκριμένη διοργάνωση τεράστιοι παίκτες με κυριότερους τον Γκάλη και τον Γιαννάκη. Είμαι υπερήφανος που αποτελώ και εγώ κομμάτι αυτού του ρεκόρ και σίγουρα το γεγονός ότι έχουμε τρεις νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις αποτελεί τον καλύτερο οδηγό ενόψει της δύσκολης συνέχειας που μας περιμένει».


Για την αναμέτρηση που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής στο Ελληνικό Πρωτάθλημα παρατηρεί: «Πρόκειται για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια από τις κορυφαίες, αν όχι την κορυφαία ομάδα της Ευρώπης. Το έργο μας μάλιστα γίνεται ακόμη πιο δύσκολο μετά την υπερπροσπάθεια που καταβάλλαμε κόντρα στην Τσιμπόνα, αλλά θα πρέπει να παίξουμε με το ίδιο πάθος για να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυνατό. Σεβόμαστε τον Παναθηναϊκό, αλλά δεν τον φοβόμαστε, όπως εξάλλου δεν φοβόμαστε κανέναν. Ο ΑΡΗΣ εξάλλου είναι μια εξίσου πολύ μεγάλη ομάδα που παίζει πάντα με σκοπό τη νίκη. Σίγουρα η προσεχής αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό θα είναι η δυσκολότερη από αυτές που έχουμε δώσει μέχρι στιγμής, αλλά θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό μέσα στο παρκέ».


Κλέινοντας, ο Σπύρος Παντελιάδης στέλνει το δικό του μήνυμα στους παίκτες της ποδοσφαιρικής ομάδας του ΑΡΗ που σήμερα (21:45) στο Κλεάνθης Βικελίδης δίνουν μια ιστορική αναμέτρηση στην φάση των ομίλων του Κυπέλλου UEFA κόντρα στον Ερυθρό Αστέρας: «Θέλω να μεταφέρω τις θερμές μου ευχές στην ποδοσφαιρική μας ομάδα που σήμερα δίνει έναν πολύ σημαντικό αγώνα κόντρα στον Ερυθρό Αστέρας. Θέλω να ξέρουν ότι είμαστε στο πλευρό τους, πιστεύουμε στην αξία τους και είμαστε έτοιμοι να πανηγυρίσουμε μια ακόμη μεγάλη νίκη τους».

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,1:39 μ.μ.
ΑΡΗΣ-ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ 3-0
Εντυπωσιακά ξεκίνησε ο Αρης τις υποχρεώσεις του στη φάση των ομίλων του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς νίκησε 3-0 τον πρωταθλητή Ευρώπης του 1991 Ερυθρό Αστέρα και πλέον βρίσκεται στη δεύτερη θέση του ομίλου με τρεις βαθμούς, έναν πίσω από τη Μπάγερν που έχει παίξει δύο παιχνίδια.
Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Θανάσης Παπάζογλου που πήρε τη θέση του Χαβίτο στο 55΄ και στο 76΄πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ, κοντρολάροντας τη μπάλα και σουτάροντας στην κίνηση. Αφού έφυγε το άγχος, ο Παπάζογλου πέτυχε και δεύτερο γκολ στο 89' με έναν κεραυνό στην αριστερή γωνία του Ραντζέλοβιτς. Στια καθυστερήσεις του αγώνα ο Σέρχιο Κόκε 'χόρεψε' δύο αντιπάλους και πλάσαρε τον αντίπαλο τερματοφύλακα στην κλειστή του αγώνα, δίνοντας διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Αρη.
Οι συνθέσεις:
ΑΡΗΣ: Χαλκιάς, Νέτο, Βανγκέλι, Παπαδόπουλος, Ρονάλντο, Χαβίτο (55’ Παπάζογλου), Νεμπεγλέρας, Γκαρσία, Κόκε, Φελίπε (80’ Σιστόν), Ιβιτς (66’ Κάλβο).
ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ: Ραντζέλοβιτς, Γκέγιε (83’ Μπουρζάνοβιτς), Μπρονοβίτσκι, Αντζέλκοβιτς, Μπάστα, Μίλιγιας, Κόρομαν, Τούτοριτς, Μολίνα (79’ Γιέστροβιτς), Καστίγιο, Ζοάο Λούκας (69’ Μπογκντάνοβιτς). ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Νικολάι Ιβάνοφ (Ρωσία).
ΜΠΑΓΕΡΝ-ΜΠΟΛΤΟΝ 2-2
*Στον άλλο αγώνα του ομίλου, Μπάγερν και Μπόλτον αναδείχτηκαν ισόπαλες με σκορ 2-2 στο Μόναχο (Ποντόλσκι 30',49' - Γκάρντνερ 8, Ντέιβις 82')
Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Group F
Μπάγερν 2 1 1 0 5 4 4
Αρης 1 1 0 0 3 0 3
Μπόλτον 2 0 2 0 3 3 2
Μπράγκα 1 0 1 0 1 1 1
Ερυθρός Αστέρας 2 0 0 2 2 6 0

Ετικέτες

 
posted by lewnoanyparktos
Permalink ¤ 0 comments
Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2007,10:12 μ.μ.
Τρία στα τρία: Το καλύτερο ξεκίνημα!

Με ηγέτη έναν εκπληκτικό Τζερεμάια Μάσεϊ που έκανε όλες τις δουλειές μέσα στο γήπεδο, και άξιο συμπαραστάτη τον εκπληκτικό του κόσμο, ο ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο κατάφερε στο τέλος να γυρίσει έναν σχεδόν χαμένο αγώνα και να επιβληθεί της Τσιμπόνα Ζάγκρεμπτ με σκορ 77 – 73. Ο «Αυτοκράτορας» πρόσθεσε κατά αυτό τον τρόπο στο ενεργητικό του την τρίτη του νίκη σε ισάριθμα ματς στη φετινή Ευρωλίγκα, και πραγματοποίησε έτσι το καλύτερο ξεκίνημά του όλων των εποχών στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση της Ευρώπης.

Ο αγώνας ξεκίνησε με τις δυο ομάδες να συμβαδίζουν στο σκορ, και το πρώτο δεκάλεπτο έληξε ισόπαλο 21 – 21. Η ίδια εικόνα συνεχίστηκε και στις αρχές του δεύτερου δεκάλεπτου, μέχρι και το 15’ από όπου και μετά η Τσιμπόνα άρχισε να ξεφεύγει, σε σημείο που το ημίχρονο έληξε με την κροατική ομάδα να έχει προβάδισμα 7 πόντων (33 – 40).

Στο ξεκίνημα του β’ μέρους οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να ανεβάσουν τη διαφορά στους εννέα πόντους (37 – 46). Σε εκείνο το σημείο έγινε η πρώτη προσπάθεια του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο να γυρίσει το παιχνίδι και με τον Μάσεϊ να βρίσκει τον δρόμο προς το αντίπαλο καλάθι τα κατάφερε αφού έκανε ένα σερί 10-0 και προηγήθηκε με 47 – 46 στο 25΄. Όμως εκεί υπήρξε το δεύτερο μπλάκ άουτ επιθετικά για τους «κίτρινους», και έτσι οι Κροάτες με ένα δικό τους σερί 4 - 10 πήραν εκ νέου κεφάλι στο σκορ και διαφορά επτά πόντων στο 28΄ (51 – 58), την οποία και κράτησαν μέχρι το τέλος του τρίτου δεκάλεπτου (54 – 61).

Στις αρχές του τελευταίου δεκάλεπτου η διαφορά έφθασε και πάλι στους εννέα πόντους (54-63). Τότε όμως ξεκίνησε η δεύτερη προσπάθεια ανατροπής του παιχνιδιού από τον ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο με την φοβερή βοήθεια του κόσμου του και τον Μάσει να «ξεδιπλώνει» όλο το ταλέντο του στο παρκέ. Με ηγέτη τον Αμερικανό οι «κίτρινοι» έτρεξαν ένα σερί 23 – 7 και προηγήθηκαν με 77 – 70, 15’’ πριν τη λήξη. Το μόνο που κατάφεραν να κάνουν οι Κροάτες στο χρόνο που απέμενε ήταν να μειώσουν σε 77 – 73 που ήταν και το τελικό σκορ.

Τα δεκάλεπτα: 21-21, 33-40, 54-61, 77-73.

ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (Χέρμπερτ): Κάστλ 8, Τέρι 10, Σεραπίνας 4, Ράϊτ 9 (2), Καλαϊτζής 2, Ηλιάδης, Μότολα 6, Μάσεϊ 28, Αγαδάκος, Τσαλδάρης 10 (1), Παντελιάδης.

Τσιμπόνα (Βράνκοβιτς): Γουόρεν 13, Κέλι 15 (1), Κράσιτς 5 (1), Άντριτς 3, Αγιούζο 13 (3), Καστροπίλ, Χόσκιν 8, Πρίντς, Ρόζιτς 6, Μουλαομέροβιτς 10.

Οι δηλώσεις:

Γκόρντον Χέρμπερτ: «Στα τρία τέταρτα του αγώνα πραγματικά δεν παίξαμε καλά. Είχαμε πρόβλημα τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση. Ειδικά στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε ομαδικά στην επίθεση, ούτε και ήμασταν συγκεντρωμένοι στην άμυνα. Στο τρίτο δεκάλεπτο πλησιάσαμε δυο φορές την Τσιμπόνα στο σκορ, αλλά δεν είχαμε συνέχεια και μας ξέφευγαν ξανά με 7 και 9 πόντους. Στο τέταρτο δεκάλεπτο όμως ήμασταν καταπληκτικοί, τους πλησιάσαμε ξανά και περάσαμε για τα καλά μπροστά στο σκορ. Στα τελευταία λεπτά οι παίκτες μου έκαναν μια τεράστια προσπάθεια, αλλά είχαμε και απίστευτη βοήθεια από τον κόσμο μας, ο οποίος μας στήριξε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Παρόλο που κερδίσαμε, πρέπει οπωσδήποτε να βελτιωθούμε. Παρόλο που τόσο σήμερα, όσο και με την Μάλαγα δεν παίξαμε καλά, αυτό που κρατάω είναι ότι και τις δυο φορές δεν παρατήσαμε τον αγώνα. Το 3-0 με το οποίο ξεκινήσαμε την Ευρωλίγκα δεν σημαίνει απολύτως τίποτα, εκτός και αν καταφέρουμε να βελτιωθούμε στη συνέχεια».

Γιόζιπ Βράνκοβιτς: «Περιμέναμε να γίνει ένα σκληρό παιχνίδι, αλλά δεν περιμέναμε να συμβούν ορισμένα πράγματα που έγιναν μέσα στο γήπεδο. Δεν θέλω να μιλάω για τους διαιτητές, αλλά αν δεν σφυρίζουν κάποια φάουλ είναι λογικό να χάνουν οι παίκτες την αυτοπεποίθησή τους. Εμείς παίξαμε καλά στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και ελέγχαμε το παιχνίδι, αλλά στο τέλος δεν βάλαμε κάποια ελεύθερα σουτ, χάσαμε την αυτοσυγκέντρωσή μας και ηττηθήκαμε. Καθοριστικά για την έκβαση του αγώνα ήταν επίσης και τα 19 λάθη που κάναμε. Παρόλο που παίξαμε καλά σε γενικές γραμμές, αυτό που μετράει είναι ότι χάσαμε…»
Ξεκινάει αύριο η προετοιμασία για Παναθηναϊκό
Οι 'κίτρινοι' θα αρχίσουν αύριο την προετοιμασία τους για τον Σαββατιάτικο (10/11) αγώνα με τον Παναθηναϊκό κάνοντας μια προπόνηση το απόγευμα στις 17:30, ενώ την Παρασκευή θα προπονηθούν στο κλειστό γήπεδο των 'Εκπαιδευτηρίων Μαντουλίδη' από τις 11:00 έως τις 13:00, αφού το Αλεξάνδρειο δεν θα είναι διαθέσιμο, λόγω μιας προγραμματισμένης εκδήλωσης που θα λάβει χώρα την συγκεκριμένη μέρα.

Ετικέτες

 
posted by lewnoanyparktos
Permalink ¤ 0 comments
Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2007,9:28 μ.μ.
MVP ο Νεμπεγλέρας

Ο αρχηγός του Αρη, Κώστας Νεμπεγλέρας, αναδείχθηκε πολυτιμότερος ποδοσφαιριστής της 7ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκας σύμφωνα με την ψηφοφορία που διεξήγαγε ο ΠΣΑΠ.

Τα αποτελέσματα του διαγωνισμού MVP:
1. Κώστας Νεμπεγλέρας (Αρης) 68,3%
2. Ντάρκο Κοβάσεβιτς (Ολυμπιακός) 14,6%
3. Σάντος ντε Αντράντε Εμερσον (Ηρακλής) 12,3%
4. Δημήτρης Σαλπιγγίδης (Παναθηναϊκός) 2,4%
5. Λουτσιάνο Ντε Σόουζα (Ατρόμητος) 2,4%

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,9:27 μ.μ.
Ντούσαν Μπάγεβιτς: Χωρίς άγχος
Ο προπονητής του Αρη Ντούσαν Μπάγεβιτς, παρέθεσε σήμερα συνέντευξη Τύπου, πριν από τον ευρωπαϊκό αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου.

«Πάντα λέμε ότι ο αντίπαλος είναι καλός, αλλά αυτή τη φορά ο αντίπαλός μας είναι πραγματικά πολύ καλός. Είναι μία ομάδα που στηρίζεται στο σύνολο και όχι στις μονάδες. Πάντως έχει καλούς και ποιοτικούς παίκτες. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μην έχουν οι παίκτες μου πίεση και άγχος για το παιχνίδι. Ξέρω ότι υπάρχει άγχος σε αγώνες τέτοιας σημασίας, είτε το θες, είτε όχι. Επειδή όμως πολλοί δεν περίμεναν ότι θα προκριθούμε σε βάρος της Σαραγόσα και οι υποχρεώσεις έχουν μεγαλώσει, θέλω ο κόσμος να κάνει υπομονή και να μην πιέσει τους παίκτες», δήλωσε ο κ. Μπάγεβιτς και πρόσθεσε:

«Πρέπει να έχουμε τη σωστή αγωνιστική συμπεριφορά, να είμαστε προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι στο στόχο μας. Πιστεύω ότι θα έχουμε και σημαντική βοήθεια από τους φιλάθλους μας στην προσπάθεια μας να πάρουμε τη νίκη. Αγωνιστικά προβλήματα δεν έχουμε με εξαίρεση τον τραυματισμό του Αουρέλιο. Χτυπήματα από το παιχνίδι της Κυριακής υπάρχουν αλλά δεν θα κρατήσουν κάποιους παίκτες εκτός αγώνα. Μπόλτον και Μπράγκα έχουν από έναν βαθμό, ο Ερυθρός Αστέρας κανέναν και γι΄αυτό αν τον κερδίσουμε θα τον κρατήσουμε μακριά μας».

Ο προπονητής του Αρη ρωτήθηκε και για την ιδιαίτερη σχέση που είχε με τον Ερυθρό Αστέρα, αφού ήταν η τελευταία ομάδα στην οποία εργάστηκε: «Το παιχνίδι είναι ιδιαίτερο για μένα αφού ήμουν εκεί προπονητής. Ως επαγγελματίες όμως είμαστε υποχρεωμένοι να αφήσουμε τα αισθήματα στην άκρη».

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,9:27 μ.μ.
Η αποστολή του Αρη για τον αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή για τον αγώνα του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ με τον Ερυθρό Αστέρα. Αναλυτικά η αποστολή:

Χαλκιάς, Κέλεμεν, Αβ. Παπαδόπουλος, Νέτο, Ρονάλντο, Κουλουχέρης, Βανγκέλι, Ιβιτς, Καράμπελας, Κυριάκος, Κόκε, Γόγολος, Σιστόν, Κάλβο, Χαβίτο, Νεμπεγλέρας, Πρίττας, Παπάζογλου, Φελίπε, Γκαρσία.

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,9:23 μ.μ.
Πετυχημένο το 1ο Τουρνουά Βορείου Ελλάδος ΕΧPERT

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία το 1ο Τουρνουά Βορείου Ελλάδος EXPERΤ, το οποίο διεξήχθη με πρωτοβουλία και συμμετοχή της ΠΑΕ Αρης το Σάββατο 27 Οκτωβρίου στα γήπεδα των Γιαννιτσών. Στο Τουρνουά συμμετείχαν οι ακαδημίες του Αρη, του Εδεσσαϊκού, των Γιαννιτσών και του Βασίλη Αργυρίου από τη Νάουσα.
Τα αποτελέσματα
Αρης-Νάουσα 4-0
Αρης-Εδεσσαϊκός 5-0
Αρης-Ακαδημία Γιαννιτσών 0-0
Ακαδημία Γιαννιτσών-Εδεσσαϊκός 5-3
Νάουσα-Εδεσσαϊκός 4-0
Ακαδημία Γιαννιτσών-Νάουσα 2-0
Βαθμολογία
Ακαδημία Γιαννιτσών 7
Αρης 7
Νάουσα 3
Εδεσσαϊκός 0
Το τουρνουά κατέκτησε η Ακαδημία Γιαννιτσών, επικρατώντας του Αρη 2-0 στα πέναλτι, έπειτα από την ισοβαθμία στη βαθμολογία.
Η ΠΑΕ Αρης θέλει να ευχαριστήσει το Δήμο Γιαννιτσών και την Ακαδημία Γιαννιτσών για τη μεγάλη βοήθεια και την άριστη φιλοξενία και φυσικά το χορηγό του τουρνουά και της ΠΑΕ, την αλυσίδα καταστημάτων EXPERT. Πολύ σύντομα θα ακολουθήσουν κι άλλες προσπάθειες για την ανάπτυξη των τμημάτων υποδομής, την πρόοδο και τη βελτίωση των μικρών αθλητών.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,1:09 π.μ.
Ηλιάδης: «Κλειδί για τη νίκη να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας»

Ψυχωμένοι για να πετύχουν αύριο στις 20:45 κόντρα στην Τσιμπόνα το τρία στα τρία στην Ευρωλίγκα ολοκλήρωσαν σήμερα την προετοιμασία τους στον ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Το ευχάριστο για τον Γκόρντον Χέρμπερτ είναι ότι έχει ετοιμοπόλεμους όλους τους παίκτες του, ενώ αύριο το πρωί θα γίνει μελέτη της κροάτικης ομάδας στο βίντεο.


Όσο για το πώς αντιμετωπίζουν την αυριανή αναμέτρηση στο «κιτρινόμαυρο στρατόπεδο», ο Σάββας Ηλιάδης δίνει το δικό του στίγμα: «Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Έχουμε το πλεονέκτημα ότι παίζουμε στην έδρα μας και έχουμε αρχίσει να βρίσκουμε σιγά, σιγά τον ρυθμό μας, ενώ προερχόμαστε και από μια σπουδαία νίκη επί της ΑΕΚ την περασμένη Κυριακή. Πρέπει και αύριο λοιπόν να παρουσιαστούμε το ίδιο σοβαροί στο γήπεδο για να φτάσουμε στη νίκη».


Ο Δραμινός γκάρντ αποκαλύπτει ότι το «κλειδί» της αναμέτρησης θα είναι: «Το ποιος θα μπορέσει να επιβάλει τον δικό του ρυθμό. Η ομάδα που θα μπορέσει να το καταφέρει, θα είναι και αυτή που θα έχει τις περισσότερες πιθανότητες για τη νίκη. Το γεγονός ότι η Τσιμπόνα προέρχεται από μια πολύ κακή εμφάνιση, αλλά και μια βαριά ήττα στην έδρα της Μάλαγα, δεν σημαίνει απολύτως τίποτα γιατί δεν πιστεύω ότι θα ξανά παρουσιάσει μια παρόμοια εικόνα στο γήπεδο. Γι’ αυτό λοιπόν θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί».


Οι «κίτρινοι» θα παρουσιαστούν αύριο ακόμη πιο ισχυροί με την παρουσία του Ρέισον Τέρι, ο οποίος μέχρι στιγμής έχει δικαίωμα συμμετοχής μόνο στην Ευρωλίγκα: «Είναι αλήθεια ότι με τον Τέρι στους αγώνες της Ευρωλίγκα παρουσιαζόμαστε πολύ δυνατοί», παραδέχεται ο Ηλιάδης και συνεχίζει: «Ευτυχώς η απουσία του στο ελληνικό Πρωτάθλημα δεν μας έχει στοιχίσει μέχρι στιγμής. Όπως και να έχει όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι μεγάλες ομάδες πρέπει να αναπληρώνουν όλα τα κενά που προκύπτουν. Είτε αυτό έχει να κάνει με το διαβατήριο του Μάσεϊ που δεν επιτρέπει στον Τέρι να αγωνίζεται στο ελληνικό Πρωτάθλημα, κάτι που ελπίζω να λυθεί σύντομα, είτε έχει να κάνει με προβλήματα τραυματισμών κατά την διάρκεια της χρονιάς. Θα πρέπει λοιπόν όσο δεν παίζει ο Τέρι να κάνουμε όλοι μας ότι καλύτερο μπορούμε για να τον αναπληρώνουμε επάξια το κενό του».


Κάθε σοβαρός παίκτης είναι επόμενο να έχει υψηλές απαιτήσεις από τον εαυτό του. Σε αυτήν την κατηγορία ανήκει αναμφισβήτητα και ο Σάββας Ηλιάδης που υπογραμμίζει ότι: «Όπως εγώ, έτσι και οι υπόλοιποι συμπαίκτες μου θέλουμε να παίζουμε και να βοηθάμε την ομάδα. Ακόμη βρισκόμαστε στην αρχή και είναι θέμα χρόνου να βρούμε όλοι τον ρυθμό μας, ενώ το πιο σημαντικό από όλα είναι η ομάδα να τα πηγαίνει καλά».

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,1:09 π.μ.
Εκδρομή με τσάρτερ στο Βίλνιους

Ο ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ανακοινώνει ότι διοργανώνει εκδρομή με τσάρτερ για τους φιλάθλους του, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης κόντρα στην Λιέτουβος Ρίτας, στο πλαίσιο της 4ης Αγωνιστικής στην κανονική περίοδο της Ευρωλίγκα.


Τα πακέτα της εκδρομής είναι δύο και οι τιμές τους αποτελούν προσφορά του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο για τους φιλάθλους της ομάδας που ενδιαφέρονται να ταξιδέψουν στο Βίλνιους και να βρεθούν στο πλευρό της:


α) Το κόστος για το πρώτο πακέτο ανέρχεται στα 485 ευρώ και περιλαμβάνει τα αεροπορικά εισιτήρια, τους φόρους, τη μεταφορά με πούλμαν (αεροδρόμιο-ξενοδοχείο-γήπεδο και το αντίστροφο) και τη διαμονή στο ξενοδοχείο Holiday In όπου θα καταλύσει η ομάδα.


β) Το κόστος για το δεύτερο πακέτο εκδρομής που προορίζεται για τους συνδέσμους φίλων ΑΡΗ ανέρχεται στα 265 ευρώ και περιλαμβάνει τα αεροπορικά εισιτήρια, τους φόρους, τη μεταφορά με πούλμαν (αεροδρόμιο-ξενοδοχείο-γήπεδο και το αντίστροφο) και τη διαμονή σε ξενοδοχείο τριών (3) αστέρων στο Βίλνιους.


Τονίζεται επίσης ότι και για τα δύο πακέτα εκδρομής, ο ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο έχει εξασφαλίσει εισιτήρια της αναμέτρησης κόντρα στην Λιέτουβος Ρίτας για τους φιλάθλους της ομάδας, τα οποία κοστίζουν 10 ευρώ.


Παρακαλούνται όλοι οι φίλοι του ΑΡΗ που ενδιαφέρονται να ταξιδέψουν με το τσάρτερ της ομάδας χρησιμοποιώντας ένα από τα δύο πακέτα εκδρομής να κάνουν άμεσα την εγγραφή τους στο ARIS TRAVEL που στεγάζεται στα γραφεία του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (Γρ. Λαμπράκη 2, 2310 265 900 τηλ., 2310 265 300 φαξ), αλλά και στα καταστήματα ZORPIDIS TRAVEL. Απαραίτητη προϋπόθεση για κάθε ενδιαφερόμενο είναι να διαθέτει νέας μορφής διαβατήριο, ή νέας μορφής ταυτότητα.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,1:08 π.μ.
Τα εισιτήρια με την Cibona Zagreb

Ο ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ανακοινώνει ότι αρχίζει από σήμερα η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση κόντρα στην Cibona Zagreb που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (07/11) και ώρα 20:45, στο πλαίσιο της 3ης Αγωνιστικής της φετινής Euroleague.


Στόχος των «κίτρινων» δεν μπορεί να είναι άλλος από τη νίκη και όλοι εσείς που έχετε στηρίξει την ομάδα μας τόσο στις καλές, όσο κυρίως στις δύσκολες στιγμές, πρέπει για μια ακόμη φορά να γεμίσετε ασφυκτικά το Αλεξάνδρειο, προκειμένου να την βοηθήσετε να συνεχίσει με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της στην Ευρωλίγκα.


Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:


Θύρα 1: 20 ευρώ

Θύρα 2-3: 25 ευρώ

Θύρα 4: 20 ευρώ

Θύρα 5-6: 10 ευρώ

Θύρα 7-8-9-10: 20 ευρώ


Υπάρχουν επίσης και παιδικά εισιτήρια των 5 ευρώ για παιδιά από έξι έως δώδεκα ετών.


Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους σήμερα και αύριο από τα γραφεία του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (τηλ. 2310 265-600) μέχρι τις 19:00, τον Α.Σ. ΑΡΗ (Αλκμήνης 69, εκεί όπου βρίσκεται η θύρα των επισήμων στο Κλεάνθης Βικελίδης, τηλ. 2310 305-402), αλλά και από τα εκδοτήρια του Αλεξανδρείου Αθλητικού Μελάθρου την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,1:07 π.μ.
Το αυριανό πρόγραμμα Αρη και Ερυθρού Αστέρα
Στις 3 το μεσημέρι φτάνει αύριο στο αεροδρόμιο 'Μακεδονία' με απευθείας πτήση από το Βελιγράδι η αποστολή του Ερυθρού Αστέρα, η οποία θα καταλύσει στο ξενοδοχείο 'Ηyatt'. Ο προπονητής των Σέρβων, Μίλοραντ Κοσάνοβιτς, θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου στην αίθουσα Τύπου του Κλεάνθης Βικελίδης στις 19:15 και στις 20:00 θα προπονηθεί η ομάδα του Ερυθρού Αστέρα για μία ώρα.
Το πρόγραμμα του Αρη
Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, αύριο, Τετάρτη, στις 13:00 στην αίθουσα Τύπου του «Κλεάνθης Βικελίδης». Η προπόνηση του Αρη θα πραγματοποιηθεί στις 20:00 στις εγκαταστάσεις του Νέου Ρυσίου και θα είναι ανοιχτή για τους ανθρώπους των media μόνο στα πρώτα δεκαπέντε λεπτά.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2007,11:32 π.μ.
ΑΡΗΣ-ΒΕΡΟΙΑ 1-0
Ο Αρης επέστρεψε στις νίκες και κερδίζοντας 1-0 τη Βέροια στο Κλεάνθης Βικελίδης παρέμεινε στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας. Οι ποδοσφαιριστές του Ντούσαν Μπάγεβιτς δημιούργησαν αλλά και έχασαν κλασικές ευκαιρίες για γκολ, μέχρι που ο Ρονάλντο άνοιξε το σκορ με κεφαλιά στο 32' έπειτα από κόρνερ του Χαβίτο. Οι ευκαιρίες συνεχίστηκαν και στο δεύτερο ημίχρονο, με πιο κλασική το χαμένο πέναλτι του Ιβιτς στο 59΄και το σουτ άουτ του Παπαδόπουλου στην επαναφορά σε άδεια εστία.
Οι συνθέσεις
ΑΡΗΣ : Χαλκιάς, Νέτο, Βαγκέλι, Παπαδόπουλος, Ρονάλντο, Νεμπεγλέρας, Γκαρσία, Χαβίτο (61’ Κάλβο), Κόκε (90’ Σιστόν), Ίβιτς (74’ Παπάζογλου), Φελίπε.
ΒΕΡΟΙΑ : Τέρολ, Αλεξίου, Σαμαράς, Μπικόφσκι (70’ Τσιμπλίδης), Ζουλίνιο, Κόλτζος, Κριβοκάπιτς, Ράνιτς, Παρμαξίδης, Πετκάκης, Πάεζ (60’ Κλίνε).
Διαιτητής: Τριτσώνης
Κίτρινες:Παπαδόπουλος, Ρονάλντο, Κάλβο, Αλεξίου
Κόκκινες: Πετκάκης (2 κίτρινες)

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,11:30 π.μ.
Σπουδαία νίκη με… διαστημικό Μάσεϊ

Την πρώτη εντός έδρας νίκη του πέτυχε σήμερα ο ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στο Αλεξάνδρειο μπροστά σε περίπου 3000 φίλους του επικρατώντας της ΑΕΚ με 76-60.


Παρά τη μεγάλη διαφορά στο τελικό αποτέλεσμα, ο αγώνας δεν ήταν και τόσο εύκολος αρχικά για τους «κίτρινους», αφού η ΑΕΚ πρόβαλλε σθεναρή αντίσταση. Έτσι το σκορ στο 8’ ήταν 19-15 και 21-17 με την λήξη της πρώτης περιόδου. Με την συμπλήρωση μάλιστα 13 λεπτών αγώνα το σκορ ήταν 26-26. Σε εκείνο ακριβώς το σημείο οι παίκτες του Γκόρντον Χέρμπερτ πάτησαν γκάζι στην επίθεση και με ένα σερί 10-0 ξέφυγαν στο 17’ με 36-26. Η διαφορά μάλιστα έφθασε λίγο αργότερα και στους δεκαπέντε πόντους (43-28), ενώ η ΑΕΚ το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 43-32 στην λήξη του ημιχρόνου.


Στην επανάληψη, ο ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο μπήκε φορτσάτος και με ηγέτη τον Μάσει προηγήθηκε με 49-36 στο 25’. Οι φιλοξενούμενοι ωστόσο χάρη στην ευστοχία τους από μακρινή απόσταση κατάφεραν να μειώσουν το σκορ σε 58-51 στο 30 και να ξαναμπούν στο παιχνίδι έστω και προσωρινά .


Ο Μάσεϊ και η παρέα του όμως δεν είχαν καμία διάθεση να δώσουν την παραμικρή ελπίδα στους αντιπάλους τους ότι θα μπορούσαν να φέρουν τα πάνω κάτω μέσα στο «σπίτι» τους και φρόντισαν άμεσα να επιβάλλουν εκ νέου τον δικό τους ρυθμό. Κάπως έτσι η διαφορά στο 35’ άγγιξε τους 15 πόντους (70-55), για να έρθει χωρίς ιδιαίτερο κόπο το τελικό 76-60.


Κορυφαίος από πλευράς ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ήταν με διαφορά σήμερα ο Τζερεμάϊα Μάσεϊ που έκανε κυριολεκτικά τα πάντα τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Ο Αμερικανός φόργουορντ μέσα σε 34’ συμμετοχής σημείωσε 33 πόντους (4/7 βολές, 13/15 δίποντα, 1/1 τρίποντα), μάζεψε 12 ριμπάουντ, έκανε 3 κλεψίματα και μοίρασε 1 ασίστ, κάνοντας το σύστημα αξιολόγησης να χτυπήσει… κόκκινο (1.224!). Σε απόδοση τον ακολούθησε ο Μπρέισι Ράϊτ με 14 πόντους (4/4 βολές, 2/4 δίποντα, 2/6 τρίποντα), 3 ριμπάουντ και 2 κοψίματα, χωρίς βέβαια να υστερήσει κανένας από τους παίκτες του Γκόρντον Χέρμπερτ που αγωνίστηκε σήμερα, αφού ο καθένας έβαλε το δικό του… λιθαράκι στην επίτευξη της νίκης.


Τα δεκάλεπτα: 21-17, 43-32, 58-51, 76-60.


ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (Χέρμπερτ): Κάστλ 3, Τσαλδάρης, Σεραπίνας 7 (1), Ράϊτ 14 (2), Καλαϊτζής 4 (1), Ηλιάδης, Παντελιάδης, Μότολα 7 (1), Μάσεϊ 33 (1), Αγαδάκος 8 (1).


ΑΕΚ (Πρίφτης): Γουέσον 13 (1), Σι, Τσάμης, Ταπούτος 5 (1), Κυρίτσης 9, Χατζής 7 (1), Μπάρλος 9, Έϊβερι 6 (1), Βασιλείεβιτς 3, Πάβιτς 6, Σιούτης 2.


Οι δηλώσεις


Γκόρντον Χέρμπερτ: «Παίξαμε εναντίον μιας πολύ καλής ομάδας έπειτα από ένα επίπονο ταξίδι και αυτό έκανε σίγουρα ακόμη πιο δύσκολη την αποστολή μας. Μου άρεσε όμως πολύ η ενέργεια που βγάλαμε μέσα στο παρκέ και με ευχαρίστησε ακόμη περισσότερο η διάθεση των παικτών μου από τον πάγκο. Μαζέψαμε 17 επιθετικά ριμπάουντ και αυτό φανερώνει την προσπάθεια, αλλά και την νοοτροπία που είχαμε σήμερα. Φυσικά ο Μασεϊ ήταν καταπληκτικός με την ενέργεια που κατέβαλε, αλλά και για την γενικότερη προσπάθεια του».


Δημήτρης Πρίφτης: «Ήταν άλλη μια ιδιαίτερη εβδομάδα για την ομάδα μετά την αλλαγή στο τεχνικό επιτελείο. Είχαμε κάποια προβλήματα με τραυματισμούς που κλόνισαν την προετοιμασία μας, αν και τελικά καταφέραμε να έχουμε όλα τα όπλα μας στην διάθεση μας. Οι απουσίες όμως που είχαμε σε όλη την διάρκεια της προετοιμασίας μας για τον σημερινό αγώνα, ήταν επόμενο να μας επηρεάσουν αρνητικά. Δεν κάναμε καλή δουλειά στα επιθετικά ριμπάουντ του ΑΡΗ και κυρίως πάνω στον Μάσεϊ, παρά το γεγονός ότι είχαμε επισημάνει πως θα πρέπει να τον προσέξουμε ιδιαίτερα. Δεν τα πήγαμε καλά όχι σε ατομικό, αλλά σε ομαδικό επίπεδο. Έχουμε πρόβλημα στην επίθεση και αυτό φαίνεται ειδικά εκτός έδρας και νομίζω ότι με την δουλειά θα βελτιωθούμε».


Τζερεμάϊα Μάσεϊ: «Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας επειδή ερχόμασταν από μια εκτός έδρας αναμέτρηση που είχε μια πολύ επίπονη μετακίνηση. Παρόλα αυτά όμως εκτελέσαμε καλά ότι είχαμε πει να κάνουμε και όλα πήγαν καλά. Για μένα ήταν απλά ένα παιχνίδι όπως όλα τα άλλα. Αισθανόμουν καλά και δυνατός, ενώ οι συμπαίκτες μου έκαναν καλή δουλειά και με αξιοποίησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Προσπαθώ για την ομάδα μου κάθε βράδυ δίνοντας τον καλύτερο μου εαυτό και θα έλεγα ότι σε ομαδικό επίπεδο κάναμε όλα αυτά που δεν μπορέσαμε σε όλη την διάρκεια του αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό».


Νίκος Χατζής: «Είχαμε δουλέψει πάρα πολύ αυτήν την εβδομάδα στις προπονήσεις και ξέραμε ότι μας περίμενε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι. Πιστεύαμε ότι θα μπορούσαμε να τα καταφέρουμε, αλλά δυστυχώς τα πράγματα δεν ήρθαν όπως τα περιμέναμε. Είχαμε δώσει προσοχή στην άμυνα μας, αλλά και στο επιθετικό ριμπάουντ του ΑΡΗ. Στο πρώτο ημίχρονο τα καταφέραμε και ήμασταν στο παιχνίδι, αλλά στο δεύτερο δεν είχαμε την ίδια απόδοση και η διαφορά πήγε ψηλά. Προσπαθήσαμε για το καλύτερο και δείξαμε μια εικόνα που μπορεί να γίνει ακόμη καλύτερη στην συνέχεια».

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2007,7:38 μ.μ.
Άλωσε την Κηφισιά

Τη νίκη με 2-3 σετ (25-20, 16-25, 16-25, 25-23, 10-15) πανηγύρισε επί της Κηφισιάς στην Αθήνα ο Άρης Μαρμούρης για την 9η αγωνιστική της Α1 ανδρών. Οι «κιτρινόμαυροι» πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση με κορυφαίο τον Ράντιτς πήραν τη νίκη.

Ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του ο προπονητής του Άρη Μαρμούρης Γιάννης Μέλκας δήλωσε: «Θέλαμε να τελειώσουμε με νίκη αυτόν τον πρώτο τίτλο σε ένα σημαντικό ματς για εμάς και τα παιδιά τα καταφέρανε. Τώρα που το πρωτάθλημα διακόπτεται θα έχουμε το χρόνο πρώτα από όλα να ξεκουραστούμε, καθώς το τρίμηνο που πέρασε ήταν δύσκολο από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Στη συνέχεια θα δουλέψουμε σκληρά για να είμαστε έτοιμοι και καλύτερη στην επανέναρξη του πρωταθλήματος»

Από την πλευρά του ο κεντρικός της ομάδας Νίκος Καραγιάννης υπογράμμισε: «Γνωρίζαμε ότι η Κηφισιά ειδικά στην έδρα της είναι επικίνδυνη ομάδα και χτυπάει με αξιώσεις όλα τα παιχνίδια. Ήταν δύσκολος αντίπαλος και για αυτό προετοιμαστήκαμε κατάλληλα για τον αγώνα. Χάσαμε το βαθμό στο πρώτο σε που δώσαμε το δικαίωμα στην Κηφισιά να ελπίσει ότι μπορεί να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Στη συνέχεια ανεβάσαμε σταδιακά την απόδοση μας και γυρίσαμε το παιχνίδι. Είμαστε ικανοποιημένοι από τη νίκη με στόχο να διατηρηθούμε στην 4η θέση της βαθμολογίας. Συνεχίζουμε την προσπάθεια».

 
posted by lewnoanyparktos
Permalink ¤ 0 comments