Σάββατο 23 Ιουνίου 2007,12:26 μ.μ.
Δεν παραμένει στον ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ο Αντρέα Ματσόν
Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο αποτελεί από σήμερα ο Αντρέα Ματσόν. Ο Ιταλός τεχνικός ενημέρωσε σήμερα το μεσημέρι την Διοίκηση του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ότι δεν θα παραμείνει στο «τιμόνι» της ομάδας για τα επόμενα δύο χρόνια και οι δρόμοι μεταξύ των δύο πλευρών χωρίσανε με φιλικό τρόπο. Ακόμα και έτσι όμως δεν θα πάψει να ενδιαφέρεται για την πορεία του ΑΡΗ και δεν θα τερματίσει τους «δεσμούς» του με την ομάδα και τους ανθρώπους που την περιβάλλουν.


Χωρίς αμφιβολία, το έργο του Ιταλού κόουτς στον πάγκο του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ήταν απόλυτα επιτυχημένο. Στα δύο χρόνια παρουσίας του στην ομάδα, οι «κίτρινοι» πέτυχαν δύο φορές τον βασικό τους στόχο που ήταν η έξοδος στην Ευρωλίγκα, έφτασαν μέχρι το TOP 16 της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης, τερμάτισαν φέτος στην δεύτερη θέση με την λήξη της κανονικής περιόδου στο ελληνικό Πρωτάθλημα και συμμετείχαν πέρσι στον τελικό του ULEB Cup.


Ο Αντρέα Ματσόν αγάπησε και αγαπήθηκε από τον ΑΡΗ όσο λίγοι προπονητές που κλήθηκαν για να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στην ομάδα και θα κατέχει για πάντα ξεχωριστή θέση στις καρδιές όλων στην οικογένεια του ΑΡΗ.


Η Διοίκηση του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ευχαριστεί τον Αντρέα Ματσόν για την πολύτιμη προσφορά του και τη μεγάλη συμμετοχή του στην φετινή πορεία της ομάδας και του εύχεται κάθε επιτυχία στα μελλοντικά του σχέδια.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤