Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2007,3:18 π.μ.
Πήραν το «τρίποντο» οι κιτρινόμαυροι

(8/12/2007)

Την τέταρτη εκτός έδρας νίκη του στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Άρης Μαρμούρης. Οι «κιτρινόμαυροι» χωρίς να συναντήσουν ιδιαίτερη δυσκολία επικράτησαν με 3-0 (25-17, 25-20, 25-21) του Μίλωνα στην Αθήνα για τη 10η αγωνιστική της Α1 ανδρών. Με… όπλο το μπλοκ οι «κιτρινόμαυροι» πρόσθεσαν τρεις πολύτιμους βαθμούς στο ενεργητικό τους για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Άρη Μαρμούρη Γιάννης Μέλκας δήλωσε: «Είμαι ευχαριστημένος με τη σοβαρότητα που έδειξε η ομάδα μου. Ήταν ένα παιχνίδι που έπρεπε να κερδίσουμε και τα καταφέραμε . Το καταλάβανε αυτό τα παιδιά και το έδειξαν και στο γήπεδο. Αλλά και από τεχνικής πλευράς είμαι ικανοποιημένος. Αφού παίχτηκε καλό βόλεϊ. Μόνο στις κόντρα επιθέσεις είχαμε πρόβλημα που δεν μπορούσαμε να τις τελειώσουμε. Έχουμε οκτώ μέρες για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό. Θα προετοιμαστούμε όσο καλύτερα μπορούμε για ένα θετικό αποτέλεσμα που θα μας βοηθήσει να διατηρηθούμε στην τετράδα ώστε να μπορέσουμε να αποφύγουμε τη διαδικασία της πρώτης φάσης του κυπέλλου».

Μίλωνας (Ντόζης): Θάνος 2, Χατζηπροδρόμου 3, Πανούσος 8, Κρουζάγιεφ 12, Ιωακειμίδης 13, Νεγκρέτε 4, Κουρούπης (69%).

Άρης Μαρμούρης (Μέλκας): Ράντιτς 14, Σιμεούνοβιτς 4, Προύσαλης 6, Μάιντακ 12, Καραγιάννης 8, Ρόλιτς 5, Μπαμπαλιούτας (λ-83%), Νικηφορίδης 5, Σαρικεϊσογλου 1

Ετικέτες

 
posted by lewnoanyparktos
Permalink ¤