Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2007,11:55 μ.μ.
Παρουσιάστηκε και επίσημα ο νέος ΑΡΗΣ
Την επίσημη παρουσίαση της νέας ομάδας για την σαιζόν 2007-08 πραγματοποίησε σήμερα το μεσημέρι στην αίθουσα συνδιαλέξων «Ηλίας Ζυγούρης» στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε.


Το παρών έδωσε σύσσωμη η ομάδα (προπονητικό τιμ, καλαθοσφαιριστές, αγωνιστικό επιτελείο), τα μέλη της Διοίκησης, το υπαλληλικό προσωπικό της Κ.Α.Ε., καθώς επίσης και φίλοι του ΑΡΗ που έσπευσαν για να παρακολουθήσουν την εκδήλωση που στόχο είχε να αναλυθούν στους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. οι φιλοδοξίες και οι προοπτικές των «κίτρινων» σε μια ακόμη δύσκολη χρονιά με υψηλές απαιτήσεις τόσο εντός, όσο και εκτός ελληνικών συνόρων.


Ποιες είναι αυτές; «Βασικός μας στόχος είναι να παραμείνει ο ΑΡΗΣ στην Ευρωλίγκα. Εμείς τα συμβόλαια θα τα παίρνουμε μέσα στο παρκέ, αλλά όταν θα τελειώσουν τα συμβόλαια που έχουν οι άλλες ελληνικές ομάδες, ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι θα έχει ωριμάσει και για μας ο καιρός να διεκδικήσουμε μόνιμη θέση στην Ευρωλίγκα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, κ. Αθανάσιος Τζεβελέκης που αναφέρθηκε επίσης και στο θέμα του νέου γηπέδου που αξίζει και πρέπει να αποκτήσει ο «Αυτοκράτορας» του ελληνικού μπάσκετ λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Είναι στόχος, όνειρο και πόθος η δημιουργία ενός γηπέδου που θα ανήκει στον ΑΡΗ. Είναι κάτι που αποτελεί βασική μας προτεραιότητα, για την οποία θα συνεχίσουμε να παλεύουμε και από την επόμενη εβδομάδα μάλιστα θα διεκδικήσουμε τα αυτονόητα».


Στη συνέχεια, ο κ. Τζεβελέκης ευχαρίστησε το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο για την πετυχημένη συνεργασία που έχει τα τελευταία χρόνια με τον ΑΡΗ και υπογράμμισε ότι: «Στο μέλλον θα δείτε και άλλους τομείς της συνεργασίας μας με το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Θέλουμε να φτάσουμε κάποια στιγμή σε κάτι αντίστοιχο που εφαρμόζεται από άλλες μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες όπως είναι η Σιένα και η Μάλαγα με μακρόχρονη συνεργασία», τόνισε ο Πρόεδρος της «κίτρινης» Κ.Α.Ε., ενώ ο Αντιπρόεδρος του Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, κ. Χρήστος Μήτρεντζες που παρευρέθηκε ως υψηλός προσκεκλημένος στην εκδήλωσε πρόσθεσε: «Ξεκινήσαμε την συνεργασία μας με τον ΑΡΗ το Μάρτιο του 2006 και το 2007 πήγαμε ακόμη καλύτερα. Είμαστε ευχαριστημένοι από την πορεία της ομάδας και το 2008 θα κάνουμε ακόμη περισσότερα. Θα υπάρχουν μάλιστα και εκδηλώσεις την παγκόσμια ημέρα της αποταμείευσης, σε συνεργασία με τα τμήματα υποδομής του ΑΡΗ. Από την συνεργασία μας θα έχουν κέρδος βέβαια και οι φίλαθλοι του ΑΡΗ».


Ο Γκόρντον Χέρμπερτ στην ομιλία του ήταν λιτός, αλλά συνάμα περιεκτικός: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για την φετινή σαιζόν που πλησιάζει. Διατηρήσαμε ένα εκπληκτικό γκρουπ παικτών από την περσινή βάση και είμαστε τυχεροί διότι προσθέσαμε στο ρόστερ μια πλειάδα επίσης πολύ καλών παικτών. Πιστεύω ότι θα δημιουργήσουμε έναν πολύ καλό συνδυασμό που θα έχει ως κύρια χαρακτηριστικά του: 1) ικανότητα και σληράδα, 2) εμπειρία και ταλέντο. Δεν θα εγγυηθώ αποτελέσματα, αλλά εγγυώμαι ότι θα μπαίνουμε κάθε φορά στο παρκέ και θα καταβάλλουμε μεγάλη προσπάθεια παίζοντας ενωμένοι και με μεγάλο πάθος. Κάνοντας αυτά τα τρία πράγματα θα έρθουν και τα αποτελέσματα», υποστήριξε ο κόουτς των «κίτρινων» και κατέληξε: «Θέλουμε να εκπροσωπήσουμε την ομάδα, την πόλη της Θεσσαλονίκης και τους υπέροχους φιλάθλους μας με τον καλύτερο τρόπο, ώστε να τους κάνουμε όλους υπερήφανους».


Ο αρχηγός του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, Τερέλ Καστλ μιλώντας για λογαριασμό όλων των παικτών της ομάδας δήλωσε: «Είμαι ενθουσιασμένος που βρίσκομαι και φέτος στον ΑΡΗ. Πιστεύω ότι θα έχουμε μια πολύ καλή χρονιά, θα παίξουμε σκληρά και ανυπομονώ να ξεκινήσει η χρονιά για να παίξουμε μπροστά στον κόσμο μας. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το προπονητικό τιμ είναι πολύ καλό, ήρθε παράλληλα ένας πολύ καλός κόουτς και η Διοίκηση φρόντισε να φέρει στην ομάδα πολύ καλούς παίκτες. Πιστεύω ότι θα έχουμε καλή χημεία σαν ομάδα και θα υπάρχει ένας καλός συνδυασμός μεταξύ Ελλήνων και ξένων παικτών».


Αμέσως μετά ακολούθησε η επίσημη παρουσίαση της ομάδας ξεκινώντας με τους καλαθοσφαιριστές της για τη νέα σαιζόν, καθώς επίσης και τα νούμερα που θα φοράνε. Πιο συγκεκριμένα το νούμερο 4 θα φοράει και φέτος ο Τερέλ Κάστλ, το νούμερο 5 ο Ρέϊσον Τέρι, το νούμερο 7 ο Σιμόνας Σεραπίνας, το νούμερο 8 ο Μπρέϊσι Ράϊτ, το νούμερο 9 ο Γιώργος Καλαϊτζής, το νούμερο 10 ο Σάββας Ηλιάδης, το νούμερο 12 ο Γάϊος Σκορδίλης, το νούμερο 13 ο Χάνο Μότολα, το νούμερο 14 ο Τζερεμάϊα Μάσεϊ, το νούμερο 15 ο Λάζαρος Αγαδάκος, το νούμερο 16 ο Δημήτρης Τσάλδαρης, το νούμερο 17 ο Σπύρος Παντελιάδης, το νούμερο 18 ο Δημήτρης Καραδολάμης και το νούμερο 19 ο Μιχάλης Τσαϊρέλης.


Το προπονητικό τιμ θα απαρτίζεται από τον Γκόρντον Χέρμπερτ και τους συνεργάτες του Δημήτρη Νικολαϊδη, Θανάση Παπαχατζή και τον Παντελή Μπούτσκο, ενώ το υπόλοιπο επιτελείο έχει ως εξής: Γυμναστής: Γιώργος Ζωγράφος, μάνατζερ της ομάδας: Βασίλης Βουρτζούμης, Γιατρός: Μιλτιάδης Θεοδώρου, Φυσιοθεραπευτής: Δημήτρης Ελευθεριάδης, Φροντιστής: Γιάννης Νικητάκης και Μασέρ: Καλισθένης Παντελίδης.


Στις ερωτήσεις τους οι εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε. επικεντρώθηκαν κυρίως στα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο που ζήτησαν να τους μεταφέρουν τις εντυπώσεις τους από τον ποδοσφαιρικό αγώνα του ΑΡΗ με την Σαραγόσα για το Κύπελλο UEFA, τον οποίο παρακολούθησαν την περασμένη Πέμπτη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» μαζί με όλη την υπόλοιπη ομάδα: «Ήταν ένα συναρπαστικό παιχνίδι και νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό για έναν παίκτη να γνωρίζει ότι έχει δίπλα του ένα τόσο φανατικό κοινό», τόνισε σχετικά ο Ρέϊσον Τέρι, ενώ ο Χάνο Μότολα πρόσθεσε: «Ήταν μια ευχάριστη εμπειρία. Πήγαμε όλοι μαζί στο γήπεδο και είδαμε περισσότερους από 20.000 φιλάθλους να συμπαραστέκονται με θέρμη στην ποδοσφαιρική μας ομάδα». Από την πλευρά του ο Μπρέϊσι Ράϊτ δήλωσε: «Στις τρεις εβδομάδες που βρίσκομαι στην ομάδα, έχω προσαρμοστεί απόλυτα, έχω μάθει την πόλη και γενικά αισθάνομαι πολύ όμορφα. Ανυπομονώ μετά από αυτό που είδα στο γήπεδο ποδοσφαίρου να παίξω και εγώ μπροστά στον κόσμο της ομάδας», ενώ ο Λάζαρος Αγαδάκος υπογράμμισε: «Έχω δει πολλές φορές και έχω αντιμετωπίσει άλλες τόσες ως αντίπαλος την ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι φίλαθλοι του ΑΡΗ. Θεωρώ λοιπόν ότι θα είναι πολύ καλύτερο για μένα, αλλά και πιο όμορφο που θα τους έχω τώρα στο πλευρό μου».


Στον επίλογο της εκδήλωσης έγινε η καθιερωμένη φωτογράφιση όλων όσων απαρτίζουν τον ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο της νέας σαιζόν, καθώς επίσης και μια ξεχωριστή φωτογράφιση με τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2007,8:15 μ.μ.
Η αποστολή για τον αγώνα με τον Απόλλωνα
Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Αναλυτικά η αποστολή:
Χαλκιάς, Κέλεμεν, Νέτο, Κουλουχέρης, Αουρέλιο, Καράμπελας, Παπαδόπουλος, Βανγκέλι, Ρονάλντο, Σιστόν, Νεμπεγλέρας, Χαβίτο, Κυριάκος, Γκουγκουλιάς, Γκαρσία, Γόγολος, Ιβιτς, Κάλβο, Κόκε, Αντερσον.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,8:14 μ.μ.
Προπωλούνται τα εισιτήρια του αγώνα με τον Απόλλωνα
Η ΠΑΕ Αρης ανακοινώνει ότι άρχισε η προπώληση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 23 Σεπτεμβρίου στις 19:00 στο Καυταντζόγλειο. Τα εισιτήρια του αγώνα προπωλούνται από το ARIS MEGASTORE, κάτω από τη Θύρα 2 και από όλους τους συνδέσμους φίλων Αρη.
Ωρες λειτουργίας του ARIS MEGASTORE: Σήμερα έως τις εννιά το βράδυ, το Σάββατο από τις εννιά το πρωί έως τις εννιά το βράδυ και την Κυριακή από τις εννιά το πρωί έως τις δύο το μεσημέρι.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,8:13 μ.μ.
Φιλικό αγώνα με το ICBS στο Αλεξάνδρειο

Αύριο (22/09) στις 13:00 στην αίθουσα συνδιαλέξεων του «Ηλίας Ζυγούρης» στο Αλεξάνδρειο Αθλητικό Μέλαθρο θα πραγματοποιηθεί η επίσημη παρουσίαση του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο για την αγωνιστική περίοδο 2007-08.

Λίγες ώρες αργότερα και πιο συγκεκριμένα στις 15:00, οι «κίτρινοι» θα αντιμετωπίσουν το ICBS σε μια φιλική αναμέτρηση κεκλεισμένων των θυρών που θα διεξαχθεί στο Αλεξάνδρειο.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,2:15 μ.μ.
Mottola: «Ο ΑΡΗΣ είναι πολύ οργανωμένη ομάδα»
Στους ρυθμούς των διπλών προπονήσεων κινούνται σε καθημερινή βάση στον ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο μετά την επιστροφή τους από την Ιταλία. Ο Gordon Herbert βλέποντας σήμερα το πρωί ότι ο καιρός δεν ευνοούσε για τρέξιμο στο βοηθητικό γήπεδο που βρίσκεται δίπλα στο Καυταντζόγλειο Στάδιο, αποφάσισε να τροποποιήσει το πρόγραμμα βάζοντας μια προπόνηση στο Αλεξάνδρειο. Το παρών δίνουν κανονικά όλοι οι παίκτες της ομάδας, ενώ στο πλάνο του Καναδού κόουτς υπάρχει μια ακόμη προπόνηση στο γήπεδο το απόγευμα.


Όσον αφορά τον Hanno Mottola που ενσωματώθηκε την περασμένη Δευτέρα μαζί με την υπόλοιπη ομάδα, δείχνει να βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και μέρα με τη μέρα καλύπτει το χαμένο έδαφος: «Πιστεύω ότι βρισκόμαστε στον δρόμο για να γίνουμε μια πολύ καλή ομάδα. Έχω σχηματίσει τις καλύτερες εντυπώσεις για όλα τα παιδιά στην ομάδα, για το προπονητικό τιμ, αλλά και για τον τρόπο που γίνονται οι προπονήσεις», τόνισε ο Φιλανδός διεθνής στο ARISBC.GR και υπογράμμισε: «Ξοδεύουμε αρκετό χρόνο προσηλωμένοι στις λεπτομέρειες και αυτός είναι ο τύπος του μπάσκετ που μου αρέσει. Έχουμε στην διάθεση μας έναν περίπου μήνα πριν αρχίσει η σαιζόν και πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά, όπως και οι υπόλοιπες ομάδες βέβαια, αλλά θεωρώ ότι έχουμε όλα τα εχέγγυα για να γίνουμε πραγματικά πετυχημένοι».


Μιλώντας για τον εαυτό του και τα μέχρι τώρα συμπεράσματα που αποκόμισε κάνοντας προπόνηση φορώντας τα «κιτρινόμαυρα» παρατήρησε: «Νιώθω ότι έχω ταιριάξει καλά με την ομάδα. Η ομάδα διαθέτει ένα καλό γκρουπ παικτών και δεν βρίσκω κανένα απολύτως πρόβλημα σε προσωπικό, ή ομαδικό επίπεδο που να μην μας επιτρέψει να έχουμε μια πετυχημένη χρονιά. Ξέρω ότι πρέπει να δουλέψω σκληρά και σύντομα θα βρεθώ σε καλή κατάσταση. Είμαι βέβαιος ότι όλα θα πάνε καλά».


Αν και βρίσκεται μόλις τέσσερις μέρες στην Θεσσαλονίκη, ο έμπειρος φόργουορντ δείχνει να εγκλιματίζεται τόσο ο ίδιος, όσο και τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του στο νέο τους περιβάλλον. Ο λόγος; «Όλοι ανεξαιρέτως στην ομάδα έκαναν τα πάντα για μένα αυτές τις λίγες μέρες που βρίσκομαι στην Θεσσαλονίκη και χωρίς αμφιβολία ο ΑΡΗΣ είναι μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα. Έχω τόσο εγώ, όσο και η οικογένεια μου ότι χρειαζόμαστε και αυτό μας βοηθάει πολύ στην άμεση προσαρμογή μας. Σίγουρα όταν πας σε ένα καινούργιο μέρος χρειάζεσαι να περάσεις μια περίοδο προσαρμογής και από την πλευρά μου θα κάνω τα πάντα για να γίνει αυτό άμεσα. Αυτό όμως που θέλω να τονίσω είναι ότι στην ομάδα κάνουν τέλεια δουλειά».

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,2:14 μ.μ.
Το αφιέρωμα του ΑΡΗ στο euroleague.net
Αφιέρωμα στον ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο φιλοξενείται σήμερα στο επίσημο site της Euroleague. Πληκτρολογώντας το www.euroleague.net θα βρείτε σε περίοπτη θέση στην ιστοσελίδα της διοργάνωσης να φιγουράρει το έμβλημα της ομάδας και κάνοντας «κλικ» στο συγκεκριμένο σημείο θα έχετε την δυνατότητα να διαβάσετε το κείμενο που καταγράφει μεταξύ άλλων το αγωνιστικό προφίλ των «κίτρινων» και αναφέρεται με θαυμασμό στην ομάδα αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι έπειτα από τις τρεις συνεχόμενες συμμετοχές της σε Final Four του Κυπέλλου Πρωταθλητριών είναι ο σύλλογος που «γεννάει» την ελπίδα στο «τρελό» μπασκετικό κοινό της Θεσσαλονίκης για νέες επιτυχίες. Φυσικά ο συντάκτης του κειμένου δεν θα μπορούσε να μην πλέξει το εγκώμιο των φιλάθλων του ΑΡΗ τονίζοντας ότι είναι το πιο σημαντικό κοινό και με την μεγαλύτερη επιρροή από κάθε άλλο στον κόσμο του μπάσκετ παγκοσμίως. Παράλληλα στην ίδια σελίδα υπάρχει και μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα συνέντευξη του Gordon Herbert που αξίζει ο καθένας να την διαβάσει.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,1:40 μ.μ.
ΑΡΗΣ-ΡΕΑΛ ΣΑΡΑΓΟΣΑ 1-0
Βήμα πρόκρισης στο κατάμεστο και ενυπωσιακό σε παλμό «Κλεάνθης Βικελίδης», έκανε ο Αρης κερδίζοντας 1-0 τη Ρεάλ Σαραγόσα. Το μοναδικό γκολ του αγώνα πέτυχε στο έβδομο λεπτό ο Αβραάμ Παπαδόπουλος. Παράλληλα ο Αρης νίκησε στο ντεμπούτο του Ντούσαν Μπάγεβιτς ενώ διατήρησε και το αήττητο στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ εντός έδρας. Kαι οι δύο ομάδες δημιούργησαν ευκαιρίες, αλλά το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του αγώνα.

Οι συνθέσεις:

ΑΡΗΣ: Χαλκιάς, Νέτο, Αουρέλιο, Ρονάλντο, Παπαδόπουλος, Νεμπεγλέρας, Γκαρσία, Φελίπε (50' Σιστόν), Κάλβο (59' Χαβίτο), Ιβιτς (81' Κουλουχέρης), Κόκε.
ΣΑΡΑΓΟΣΑ: Βαγέχο, Ντιόγκο (71' Γκάμπι), Παβόν, Αγιάλα, Χουανφράν, Λουσέν, Ντ' Αλεσάντρο (71' Μιλίτο), Θαπατέρ, Σέρχιο Γκαρθία, Ματουζάλεμ, Ολιβέιρα.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Βίκτορ Κασάι (Ουγγαρία). Εδειξε κίτρινη κάρτα στους Λουσέν, Χαλκιά.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2007,3:18 π.μ.
Με τον Αρη στη Σαραγόσα

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ σε συνεργασία με το DION TOURS διοργανώνει διήμερη εκδρομή με πτήση τσάρτερ απευθείας για Σαραγόσα, μαζί με την αποστολή της ομάδας. Αναχώρηση 3 Οκτωβρίου 09:00, επιστροφή 5 Οκτωβρίου 00:50.

Τιμή συμμετοχής 720 ευρώ το άτομο σε δίκλινο, η οποία περιλαμβάνει:

  • Αεροπορικά εισιτήρια
  • Φόρους αεροδρομίων
  • Ξενοδοχείο πέντε αστέρων με πρωινό
  • Μεταφορές
  • Εισιτήριο του αγώνα σε διακεκριμένη θέση

Πληροφορίες – εγγραφές: Τηλέφωνο: 263421, Μητροπόλεως 26

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,3:17 π.μ.
Η αποστολή της Σαραγόσα και οι συνεντεύξεις Τύπου

Με 19 ποδοσφαιριστές στην αποστολή της και χωρίς ένα από τα μεγάλα της αστέρια, τον Πάμπλο Αϊμάρ, φτάνει αύριο στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» η Ρεάλ Σαραγόσα. Ο Βίκτορ Φερνάντεθ επέλεξε στην αποστολή τους: Θέσαρ, Μιγκέλ, Λόπεθ Βαγιέχο, Ντιόγο, Κουαρτέρο, Οσκάρ, Αγιάλα, Λουσέν, Σέρχιο Γκαρσία, Ντ’ Αλεσάντρο, Χουανφράν, Ολιβέιρα, Γκάμπι, Παβόν, Σελάδες, Ματουζάλεμ, Θαπατέρ, Μιλίτο και Σέρχιο Φερνάντεθ.

Οι Ισπανοί αναχωρούν στις 9 το πρωί με πτήση τσάρτερ και αναμένονται στη Θεσσαλονίκη στις 12:30 το μεσημέρι. Ο τεχνικός της Σαραγόσα Βίκτορ Φερνάντεθ θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου στις 20:00 στην αίθουσα Τύπου του «Κλεάνθης Βικελίδης», ενώ η προπόνηση των Ισπανών θα ξεκινήσει στις 21:15.

Το πρόγραμμα του Αρη

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, αύριο, Τετάρτη, στις 15:00 στην αίθουσα Τύπου του «Κλεάνθης Βικελίδης». Η προπόνηση του Αρη θα πραγματοποιηθεί στις 19:00 στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,3:16 π.μ.
Εκτακτη ανακοίνωση, κυκλοφορούν κι άλλα εισιτήρια

Κατόπιν συνεννόησης με την Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης και εξαιτίας των «τρομακτικών» ρυθμών με τους οποίους εξαντλούνται τα εισιτήρια του ευρωπαϊκού αγώνα με τη Σαραγόσα, η ΠΑΕ Αρης θα εκδώσει αύριο ακόμη 2.150 εισιτήρια για τους χώρους που επρόκειτο να λειτουργήσουν ως ζώνες ασφαλείας. Η διοίκηση της Ρεάλ Σαραγόσα ενημέρωσε ότι την αποστολή δεν θα ακολουθήσουν φίλαθλοι οργανωμένα, αλλά επίσημοι, συνοδοί και χορηγοί της ομάδας, οι οποίοι θα φιλοξενηθούν στους χώρους των VIPS. Ετσι, στις 12 το μεσημέρι θα αρχίσει η διάθεση από τα εκδοτήρια:

1.150 εισιτηρίων στις Θύρες 1 και 4 που θα κοστίζουν 20 ευρώ

500 εισιτηρίων στη Θύρα 5 που θα κοστίζουν 35 ευρώ και

500 εισιτηρίων στη Θύρα 6 που θα κοστίζουν 35 ευρώ.

Είναι χαρακτηριστικό ότι αυτή τη στιγμή έχουν απομείνει στα εκδοτήρια του γηπέδου 20 εισιτήρια στη Θύρα 9 και 700 εισιτήρια στη Θύρα 7.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,3:15 π.μ.
Η αποστολή για τον αγώνα με τη Σαραγόσα
Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή για τον αγώνα με την Ρεάλ Σαραγόσα. Αναλυτική αποστολή:
Χαλκιάς, Κέλεμεν, Νέτο, Κουλουχέρης, Αουρέλιο, Καράμπελας, Παπαδόπουλος, Βανγκέλι , Ρονάλντο, Σιστόν, Νεμπεγλέρας, Χαβίτο, Κυριάκος, Φελίπε, Γκαρσία, Πρίττας, Ιβιτς, Κάλβο, Κόκε, Αντερσον.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,3:15 π.μ.
Herbert: «Είμαι χαρούμενος για τον τρόπο που παίξαμε»

Η προετοιμασία στον ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο έχει ακόμη πολύ δρόμο μέχρι να ολοκληρωθεί, αλλά η προσπάθεια που δείχνουν καθημερινά οι παίκτες της ομάδας έχουν αφήσει απόλυτα ικανοποιημένο τον Gordon Herbert που είδε με χαρά και τον Hanno Mottola να προστίθεται από σήμερα στις προπονήσεις.


Ο Καναδός κόουτς είχε την δυνατότητα μέσα από τα τρία φιλικά στο Τεράμο να σχηματίσει μια εικόνα αναφορικά με την αγωνιστική κατάσταση της ομάδας, αν και ακόμη είναι πολύ νωρίς για συμπεράσματα: «Πριν πάμε στην Ιταλία για φιλικά, είχαμε παίξει όλο και όλο δύο μέρες στο γήπεδο σε αγώνα πέντε εναντίον πέντε, οπότε είναι προφανές ότι δεν μπορούμε από τώρα να είμαστε απόλυτα έτοιμοι για να ανταπεξέλθουμε στις καταστάσεις ενός αγώνα», τονίζει και επισημαίνει: «Παρόλα αυτά όμως αυτό είμαι χαρούμενος για τον τρόπο που παίξαμε. Αγωνιστήκαμε σκληρά και ήμασταν ενωμένοι στο μεγαλύτερο μέρος των φιλικών αναμετρήσεων. Σίγουρα κάναμε πολλά λάθη και αυτό είναι επόμενο όταν δεν έχεις κάνει πολλές προπονήσεις. Αυτό όμως που έχει την πιο μεγάλη σημασία είναι ότι η προσπάθεια που κατέβαλλαν τα παιδιά ήταν πολύ καλή. Παίξανε πολύ καλά και ομαδικά στην επίθεση, δεν εκβιάσανε το σουτ, δώσανε έξτρα πάσες και σε γενικές γραμμές παίξαμε ομαδικά».


Η επιθετική συγκομιδή των «κίτρινων» στο πλαίσιο διεξαγωγής του “Banca Tercas Cup” ήταν άκρως ικανοποιητική και όπως τονίζει ο Herbert: «Πρέπει να πορεύεσαι πάντα ανάλογα με το υλικό που διαθέτεις. Αυτήν την στιγμή είμαστε πίσω στον αμυντικό τομέα και θα πρέπει να βελτιωθούμε, διότι αφήσαμε τους αντιπάλους μας στα φιλικά να πετύχουν πολλούς πόντους. Μέσα στα 12 δεκάλεπτα που παίξαμε στα τρία αυτά φιλικά παίξαμε περίπου τρία δεκάλεπτα καλά στην επίθεση και περίπου τρία επίσης στην άμυνα. Οπότε έχουμε ακόμη πολύ δρόμο να καλύψουμε τόσο στην επίθεση, όσο και στην άμυνα».


Βέβαια ακόμη είναι πολύ νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα, με τον Herbert να δηλώνει ότι: «Μέχρι στιγμής δεν έχουμε κάνει πολλά πράγματα και θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί ώστε να μην βάλουμε πολλά πράγματα από τόσο γρήγορα και να φτάσουμε την κατάλληλη στιγμή στο επιθυμητό επίπεδο. Η προσήλωση μας παραμένει στο πως θα βρεθούμε σε καλή μπασκετική κατάσταση και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε, με δεδομένο ότι έχουμε χρόνο στην διάθεση μας. Πρέπει να προσθέσουμε σταδιακά τα απαιτούμενα στοιχεία στο παιχνίδι μας».


Ο κόουτς του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο θα έχει από σήμερα την δυνατότητα να δουλεύει με όλους τους παίκτες στην διάθεση του, έπειτα και από την έλευση του Hanno Mottola: «Είναι πολύ σημαντικό ότι πλέον έχουμε όλη την ομάδα στην διάθεση μας. Είμαστε τυχεροί που είχαμε μόνο μια απουσία παίκτη και είναι πολύ σημαντικό να κάνουμε για δέκα μέρες καλές προπονήσεις πριν πάμε στην Βουλγαρία, ώστε να έχουμε προσθέσει κάποια νέα στοιχεία στο παιχνίδι μας και να είμαστε έτοιμοι να αγωνιστούμε όταν πάμε εκεί πέρα, όπως επίσης να έχουμε προσθέσει ακόμη περισσότερα όταν θα πάμε στην Κύπρο».

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,3:14 π.μ.
Mottola: «Ανυπομονώ να βοηθήσω τον ΑΡΗ»
Στην Θεσσαλονίκη βρίσκεται από σήμερα ο Hanno Mottola ολοκληρώνοντας τον κύκλο των αφίξεων για τον ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Ο Φιλανδός «γίγαντας» έφτασε στις 15:30 στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» παρέα με την σύζυγο του Ulla και τα δύο μικρά παιδιά τους (την Ennie και τον Onnie) και παρά το πολύωρο ταξίδι (ξεκίνησε από το Ελσίνκι και έφτασε στην Θεσσαλονίκη κάνοντας πρώτα ένα ενδιάμεσο σταθμό στην Βουδαπέστη) δήλωσε ανυπόμονος να γνωρίσει τους νέους του συμπαίκτες και να εγκλιματιστεί με το περιβάλλον της ομάδας.


Ο Hanno Mottola εξηγώντας στους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. τους λόγους για τους οποίους επέλεξε τον ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ως τον επόμενο σταθμό της καριέρας του τόνισε: «Πιστεύω ότι ο ΑΡΗΣ είναι μια ομάδα με πολύ μεγάλη παράδοση και πάντα μου άρεσε όταν αγωνιζόμουν στην Ελλάδα. Έχω αντιμετωπίσει στο παρελθόν τόσο τον ΑΡΗ, όσο και τον Παναθηναϊκό και οι εντυπώσεις που σχημάτισα ήταν πολύ καλές. Ένας από τους πιο βασικούς λόγους όμως που επέλεξα τον ΑΡΗ ήταν η παρουσία του Gordon Herbert στην τεχνική ηγεσία της ομάδας. Έχουμε ξανά συνεργαστεί εξάλλου στο παρελθόν και πιο συγκεκριμένα πριν από δέκα χρόνια στην εθνική παίδων της Φιλανδίας και έχει ζήσει για πολλά χρόνια στην πατρίδα μου. Έχουμε μακροχρόνια γνωριμία μεταξύ μας και αυτός ήταν ένας από τους βασικούς λόγους για τους οποίους βρίσκομαι εδώ πέρα».


Μπορεί να ήταν ο μοναδικός απών μέχρι στιγμής από την προετοιμασία των «κίτρινων», αλλά όπως δήλωσε: «Είχα χθες μια σύντομη συνομιλία με τον κόουτς και μου είπε ότι η ομάδα βρίσκεται στον σωστό δρόμο. Μεσολαβούν ακόμη τρεις εβδομάδες μέχρι την έναρξη της σαιζόν και πραγματικά ανυπομονώ να γνωριστώ με τους συμπαίκτες μου και να εγκλιματιστώ με το κλίμα που επικρατεί στην ομάδα. Όταν σε αυτήν υπάρχει ένας καινούργιος προπονητής, αλλά και μερικοί καινούργιοι παίκτες θεωρείται λογικό η αρχή να είναι συνήθως δύσκολη, αλλά δεν παύει αυτό να αποτελεί μια πρόκληση. Πιστεύω ότι απλά χρειαζόμαστε λίγο χρόνο και μετά θα βρεθούμε σε εξαιρετική κατάσταση».


Όσο για το πόσο χρονικό διάστημα χρειάζεται ο ίδιος για να είναι καθόλα έτοιμος παρατήρησε: «Νομίζω ότι είτε έχουμε δύο εβδομάδες, είτε έναν μήνα, είτε δύο μήνες μια ομάδα δεν μπορεί να είναι ποτέ απολύτως έτοιμη. Από την πλευρά μου θα προσπαθήσω για να βρεθώ στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση και ελπίζω ότι θα παίζω καλά σε όσους περισσότερους αγώνες μπορώ γιατί είμαι ένας από τους πιο μεγάλους ηλικιακά παίκτες της ομάδας».


Σχετικά με την δήλωση που είχε κάνει ο Gordon Herbert για τον Φιλανδό διεθνή λέγοντας χαρακτηριστικά ότι διαθέτει υψηλό μπασκετικό IQ και συνεπώς δεν θα του πάρει καιρός για να εγκλιματιστεί στον ΑΡΗ υπογράμμισε: «Και εγώ το ίδιο πράγμα ελπίζω για μένα και κατά συνέπεια δεν είμαι ούτε γέρος, ούτε ανόητος».


Ο Mottola με τον ερχομό του στον ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο καλείται να αντικαταστήσει επάξια το κενό που άφησε ένας εξίσου πολύ καλός παίκτης όπως είναι ο Mike Wilkinson: «Πάντα μου άρεζε ο Mike Wilkinson και τον θεωρώ ως έναν πολύ καλό παίκτη», τόνισε ο 31χρονος φόργουορντ/σεντερ και συνέχισε: «Ο τρόπος που αγωνίζομαι είναι λίγο διαφορετικός από τον δικό του, αλλά αν καταφέρω και παίξω στο ίδιο επίπεδο με αυτόν από πλευράς ταχύτητας, ενθουσιασμού και στον τομέα των ριμπάουντ, τότε θα έχω πραγματοποιήσει την καλύτερη σαιζόν της καριέρας μου. Αυτό είναι κάτι το οποίο πρέπει οπωσδήποτε να πετύχω και ελπίζω ότι θα κάνω τους φίλους του ΑΡΗ να μην τους λείψει φέτος τόσο πολύ ο Wilkinson. Μου άρεσε πολύ κάθε φορά που παίζαμε ως αντίπαλοι και ελπίζω ότι θα απολαύσει την παραμονή του στην Ρωσία».


Μια και ο λόγος για τους φιλάθλους του ΑΡΗ, ο Hanno Mottola δεν θα μπορούσε να μην πλέξει το εγκώμιο για το μεγαλείο τους: «Δεν χρειάστηκε να ψάξω στοιχεία για τους φιλάθλους του ΑΡΗ. Η δυναμική τους είναι δεδομένη και αδιαμφισβήτητη. Πάντα απολάμβανα να παίζω εδώ πέρα μπροστά σε ένα μεγάλο κοινό και θεωρώ σπουδαίους τους φιλάθλους του ΑΡΗ», υπογράμμισε ο έμπειρος παίκτης που εξήγησε επίσης ότι: «Μίλησα με ορισμένους ανθρώπους, όπως και με το μάνατζερ μου που στο παρελθόν έχει φέρει και άλλους παίκτες στον ΑΡΗ και μου έδωσαν μια συνολική εικόνα για τους Έλληνες και την Ελλάδα γενικότερα. Παράλληλα μίλησα και με τον Antti Nikkila με τον οποίο είμαστε συμπαίκτες στην εθνική Φιλανδίας και είχε αγωνιστεί για μια χρονιά στον ΑΡΗ και μου εξήγησε τα συν και τα πλην της Θεσσαλονίκης. Έχω την οικογένεια μου και δεν θα μπορούσα να υπογράψω σε όποια ομάδα μου έκανε πρώτη πρόταση πριν κάνω μια έρευνα για το τι θα συναντήσω. Δεν είμαι μόνος μου και το συμφέρον της οικογένειας μου έχει πολύ μεγάλη σημασία σε οποιαδήποτε επαγγελματική μου απόφαση. Είμαι πολύ χαρούμενος για το πώς εξελίχθηκαν οι διαπραγματεύσεις μου με τον ΑΡΗ και τώρα ανυπομονώ να απολαύσω την παραμονή μου εδώ πέρα και να βοηθήσω την ομάδα».


Ο Mottola με την οικογένεια του κατευθύνθηκαν μετά το αεροδρόμιο στη νέα τους οικία και αύριο το πρωί πρόκειται να περάσει από τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις, καθώς επίσης και από εργομετρικό έλεγχο. Στην συνέχεια θα μπει κανονικά στο πρόγραμμα προετοιμασίας μαζί με την υπόλοιπη ομάδα και το γεγονός αυτό είναι επόμενο να ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Gordon Herbert που θα μπορεί να δουλέψει έχοντας όλους τους παίκτες στην διάθεση του.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,3:13 π.μ.
Δεύτερος στο “Banca Tercas Cup” ο ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο
Την δεύτερη θέση κατέλαβε τελικά ο ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στο “Banca Tercas Cup 2007” που ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα, αφού η Τεράμο επικράτησε της Ζαλγκίρις Κάουνας στην τελευταία αναμέτρηση του τουρνουά με 79-70. Η ιταλική ομάδα ήταν αυτή που αναδείχθηκε νικήτρια του τουρνουά φτάνοντας τις δύο νίκες συνολικά, όσες είχαν και οι 'κίτρινοι', αλλά πλεονεκτούσε στην ισοβαθμία αφού είχε επικρατήσει στη μεταξύ τους αναμέτρηση.


O Gordon Herbert έδωσε ρεπό για αύριο στους παίκτες του, ενώ η αποστολή των 'κίτρινων' θα αναχωρήσει οδικώς αύριο από το Τεράμο για την Ρώμη και από εκεί θα θα φτάσει αεροπορικώς στην Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της Τρίτης (18/09) στις 00:40.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
Κυριακή 16 Σεπτεμβρίου 2007,10:27 μ.μ.
ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο – Μπεσίκτας 84-81

Την δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο τουρνουά “Bancas Tercas Cup 2007” που διοργανώνει και φέτος η Τεράμο πέτυχε ο ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο που επικράτησε αυτήν την φορά της Μπεσίκτας με 84-81.


Οι «κίτρινοι» πλέον περιμένουν το αποτέλεσμα της αναμέτρησης μεταξύ της Τεράμο κόντρα στην Ζαλγκίρις Κάουνας που αυτήν την στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη για να μάθουν σε ποια θέση θα τερματίσουν. Σε περίπτωση που η Τεράμο γνωρίσει την ήττα από την Ζαλγκίρις, τότε ο ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο θα κατακτήσει την πρώτη θέση έχοντας σημειώσει δύο νίκες.


Ο Γκόρντον Χέρμπερτ είχε εκ νέου την δυνατότητα να βγάλει κάποια χρήσιμα συμπεράσματα, αναφορικά με την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του και περιμένει να εξάγει ακόμη περισσότερα μέσα από τα υπόλοιπα φιλικά που θα δώσουν στις 28 και 29 του μηνός κόντρα στην Λουκόιλ Ακαντέμικ στην Σόφια, αλλά και σε αυτά στην Κύπρο μέσα από την συμμετοχή της ομάδας στο τουρνουά “Basketorama Νίκος Γκάλης”.


Τα δεκάλεπτα της αποψινής αναμέτρησης: 21-23, 44-48, 64-61, 84-81.


ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο: Κάστλ 10, Τέρι 7 (1), Σεραπίνας 8 (2), Ράϊτ 9 (1), Καλαϊτζής 8 (2), Ηλιάδης 6, Μάσεϊ 21 (1), Αγαδάκος 5 (1), Τσαλδάρης 10 (2), Τσαϊρέλης, Παντελιάδης.


Μπεσίκτας: Σάμπερτ 22, Όζερ 2, Νταλμάο 20, Νίσεβιτς 8, Αϊντίν 2, Τζακς 10, Αποντάκα 13, Γκιουλέρ 3, Γιαγκμούρ 1.


*Μοναδικός που δεν αγωνίστηκε για τους «κίτρινους» ήταν ο Γάϊος Σκορδίλης.


*Η αποστολή του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο αναμένεται να επιστρέψει από το Τεράμο στην Θεσσαλονίκη τα ξημερώματα της Τρίτης (18/09) στις 00:40.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,7:20 μ.μ.
Αύριο αναμένεται στην Θεσσαλονίκη ο Mottola

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται να φτάσει αύριο ο Hanno Mottola που θα ταξιδέψει οικογενειακώς από το Ελσίνκι και μέσω Βουδαπέστης πρόκειται να αφιχθεί στις 15:20 στο αεροδρόμιο «Μακεδονία».


Με την άφιξη και του Φιλανδού φόργουορντ/σέντερ ο Gordon Herbert θα πλέον όλους τους παίκτες στην διάθεση του, γεγονός που διευκολύνει σε μέγιστο βαθμό το έργο του, όσον αφορά το μοντάρισμα της ομάδας, ενόψει των επίσημων αγωνιστικών της υποχρεώσεων για την σαιζόν 2007-08.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,7:19 μ.μ.
ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο – Ζαλγκίρις Κάουνας 90-85

Με ηγέτη στην επίθεση τον Ρέϊσον Τέρι που ήταν πραγματικά ασταμάτητος ο ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο επιβλήθηκε της Ζαλγκίρις Κάουνας με 90-85 στην δεύτερη μέρα του “Bancas Tercas Cup 2007” που διοργανώνει και φέτος η Τεράμο.


Το αποτέλεσμα βέβαια περνάει σε δεύτερη μοίρα για τον Γκόρντον Χέρμπερτ, αφού αυτό που προέχει στην παρούσα φάση για τον κόουτς του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο είναι να εφαρμόζουν με επιτυχία οι παίκτες του όλα όσα δουλεύτηκαν και θα συνεχίζουν να δουλεύονται στις προπονήσεις.


Οι «κίτρινοι» παρουσιάστηκαν σαφώς βελτιωμένοι σε σχέση με την χθεσινή τους εμφάνιση έχοντας μάλιστα εξαιρετικά ποσοστά ευστοχίας (57% 2π., 44% 3π.), ενώ οι «ψηλοί» της ομάδας ήλεγξαν τις εναέριες μονομαχίες μαζεύοντας συνολικά 37 ριμπάουντ (23 αμυντικά, 14 επιθετικά), έναντι 28 της Ζαλγκίρις (21 αμυντικά, 7 επιθετικά).


Ο Γκόρντον Χέρμπερτ χρησιμοποίησε μάλιστα όλους τους παίκτες του στην σημερινή αναμέτρηση δίνοντας χρόνο συμμετοχής και στους νεαρούς Σκορδίλη και Τσαϊρέλη. Στην επίθεση υπήρχε μεγάλη πολυφωνία, ενώ αυτός που «έκλεψε» την παράσταση ήταν ο Τέρι που σε 30’ σημείωσε 27 πόντους με 6/9 δίποντα, 3/4 τρίποντα και 6/6 βολές, ενώ μάζεψε και 10 ριμπάουντ.


Αύριο στην τελευταία μέρα του τουρνουά οι «κίτρινοι» θα αντιμετωπίσουν στις 19:00 (ώρα Ελλάδας) την Μπεσίκτας.


Τα δεκάλεπτα: 19-22, 48-35, 69-63, 90-85.


ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο: Κάστλ 5, Τέρι 27 (3), Σεραπίνας 6 (1), Ράϊτ 15 (2), Καλαϊτζής 3, Ηλιάδης 5 (1), Μάσεϊ 16 (1), Αγαδάκος 9, Τσαλδάρης 2, Τσαϊρέλης 2, Σκορδίλης.


Ζαλγκίρις Κάουνας: Γιούρακ 23, Μπράουν 5, Μπέαρντ 11, Καλνιέτις 6, Σαλένγκα 18, Ζουκάουσκας 10, Μίλακνις 2, Μοτιχούνας 1, Κόλινς 9.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments