Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2007,2:27 μ.μ.
ΟΥΕΦΑ: Οι αντίπαλοι του Αρη

ΕΡΥΘΡΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ - ΜΠΑΓΕΡΝ 2-3

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της η Μπάγερν στον 6ο όμιλο του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, όπου συμπεριλαμβάνεται και ο Αρης. Οι Βαυαροί που αγωνίστηκαν στο Βελιγράδι με σημαντικές απουσίες (χωρίς τα δύο μεγάλα αστέρια Ριμπερί και Τόνι), νίκησε 3-2 τον Ερυθρό Αστέρα σε ένα παιχνίδι που είχε εντυπωσιακό φινάλε. Ο Αστέρας άνοιξε το σκορ στο 16' με τον Κόρομαν, αλλά στο 20' ισοφάρισε ο Κλόζε. Στο 74' με μακρινό σουτ ο Μίλγιας έκανε το 2-1, για να φέρει το ματς πάλι στα ίσια ο Κλόζε στο 86'. Στο 91' αποβλήθηκε ο Μίλος Μπαγιάλιτσα, ενώ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο 17χρονος Τόνι Κρους έδωσε τη νίκη στη Μπάγερν

ΜΠΟΛΤΟΝ-ΜΠΡΑΓΚΑ 1-1

Στο Ρίμποκ, η Μπόλτον αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με τη Μπράγκα. Ο αγώνας είχε λίγες φάσεις και όταν ο Ελ Χατζί Ντιούφ άνοιξε το σκορ στο 66' (Πέντε λεπτά νωρίτερα είχε περάσει ως αλλαγή), όλα έδειχναν ότι η Μπόλτον θα πάρει τη νίκη. Τελικά ένας άλλος αναπληρωματικός, ο Τζάιλσον, έκανε τη ζημιά για τους Αγγλους στο 87'. Ο αγώνας έγινε υπό το βλέμμα του νέου προπονητή της Μπόλτον Γκάρι Μέγκσον, ο οποίος άφησε τον πάγκο της Λέστερ και υπέγραψε συμβόλαιο για τα επόμενα δυόμισι χρόνια.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
6ο ΟΜΙΛΟΣ

Clubs Pld W D L GF GA Pts
Bayern 1 1 0 0 3 2 3
Braga 1 0 1 0 1 1 1
Bolton 1 0 1 0 1 1 1
Aris 0 0 0 0 0 0 0
Crvena Zvezda 1 0 0 1 2 3 0

Το πρόγραμμα

Bolton 1 - 1 Braga
Crvena Zvezda 2 - 3 Bayern
Bayern 08/11 Bolton
Aris 08/11 Crvena Zvezda
Braga 29/11 Bayern
Bolton 29/11 Aris
Aris 06/12 Braga
Crvena Zvezda 06/12 Bolton
Braga 19/12 Crvena Zvezda
Bayern 19/12 Aris

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,2:25 μ.μ.
Τα εισιτήρια με τον Ολυμπιακό

Ο ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ανακοινώνει ότι κυκλοφορούν από σήμερα τα εισιτήρια για την αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό που θα διεξαχθεί την Κυριακή (28/10) στο Αλεξάνδρειο και ώρα 17:00, στο πλαίσιο της 2ς αγωνιστικής του Πρωταθλήματος στην Α1.


Μετά το ιδανικό ξεκίνημα της ομάδας μας στο ελληνικό Πρωτάθλημα και την Ευρωλίγκα με δύο νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις, στόχος του Γκόρντον Χέρμπερτ και των παικτών του είναι να συνεχίσουν να βαδίζουν στον δρόμο των επιτυχιών κάμπτοντας και το εμπόδιο του Ολυμπιακού.


Στην σημαντική αυτή αναμέτρηση, σύμμαχος της ομάδας θα πρέπει να είστε για μια ακόμη φορά εσείς γεμίζοντας ασφυκτικά το Αλεξάνδρειο και μέσα σε κόσμια πλαίσια να βοηθήσετε τους παίκτες του ΑΡΗ μας να κάνουν το δύο στα δύο στο Πρωτάθλημα και να φτάσουν στις τρεις συνολικά νίκες εντός και εκτός ελληνικών συνόρων.


Οι τιμές των εισιτηρίων:


Θύρα 1: 20 ευρώ

Θύρα 2-3: 25 ευρώ

Θύρα 4: 20 ευρώ

Θύρα 5-6: 10 ευρώ

Θύρα 7-8-9-10: 20 ευρώ


Υπάρχουν επίσης και παιδικά εισιτήρια των 5 ευρώ για παιδιά από έξι έως δώδεκα ετών.


Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους από τα εκδοτήρια του Αλεξανδρείου Αθλητικού Μελάθρου. Πιο συγκεκριμένα σήμερα (25/10) από τις 17:00 μέχρι 21:00, το Σάββατο από τις 11:00 έως τις 20:00, αλλά και την Κυριακή από τις 11:00 μέχρι την έναρξη του αγώνα.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2007,8:29 μ.μ.
ARIS - paok 3-1
 
posted by lewnoanyparktos
Permalink ¤ 0 comments
,8:28 μ.μ.
Το απόγευμα του Σαββάτου με Ηρακλή

Τον Ηρακλή αντιμετωπίζει το απόγευμα του Σαββάτου (5μμ, ΣΠΟΡ+) ο Άρης Μαρμούρης στη Μίκρα για την 7η αγωνιστική της Α1 ανδρών. Αγωνιστικά προβλήματα για τους «κιτρινόμαυρους» δεν υπάρχουν και έτσι ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Μέλκας θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή σύνθεση.

Ο τελευταίος για το ματς με τον Ηρακλή σχολίασε: «Το παιχνίδι είναι δύσκολο. Είναι ένα ντέρμπι της Θεσσαλονίκης που το φαβορί είναι ο Ηρακλής. Ξέρουμε ότι σε τέτοια παιχνίδια για να έχεις τύχη πρέπει να δώσεις το 150% των δυνατοτήτων σου. Αυτό που έχουμε να κάνουμε είναι να παίξουμε σοβαρά και να τα δώσουμε όλα για το θετικό αποτέλεσμα».

Όσον αφορά την απουσία του Νίλσον ο Μέλκας υπογράμμισε: «Ίσα, ίσα ο Άχρεμ είναι ένα εργαλείο για τον προπονητή του, καθώς όπου και να έχει παίξει τα έχει πάει πολύ καλά. Στο τελευταίο ματς με την Κούνεο που έπαιξε στη διαγώνιο πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση».

Το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής:

Σάββατο 27/10
17:00 Μίκρας (Sport+), Ηρακλής Liu Jo - Άρης Μαρμούρης (Γεωργιάδης, Καραμπαλάσης)
17:00 1ο Κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο Άνω Λιοσίων "Άγιος Νικολάος", ΑΕΚ - ΑΟΝΣ Μίλων (Βαρθαλίτης, Τριανταφύλλου)
20:15 Πανελληνίου, Πανελλήνιος ΓΣ - ΕΑ Πατρών (Ράπτης, Μυλωνάκης)
21:00 Ρέντη (ΕΡΤ3), Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός (Γεωργουλέας, Ρουσάκης)

Ετικέτες

 
posted by lewnoanyparktos
Permalink ¤ 0 comments
,8:26 μ.μ.
1ο Τουρνουά Βορείου Ελλάδος EXPERT
Με πρωτοβουλία και συμμετοχή της ΠΑΕ Αρης που προσπαθεί να ενισχύσει και να επεκτείνει τα τμήματα υποδομής, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Οκτωβρίου στα γήπεδα των Γιαννιτσών (περιοχή Πλατανότοπος) το 1ο Τουρνουά Βορείου Ελλάδος EXPERT.Στο Τουρνουά συμμετέχουν οι ακαδημίες του Αρη, του Εδεσσαϊκού, των Γιαννιτσών και του Βασίλη Αργυρίου από τη Νάουσα. Οι αγώνες θα αρχίσουν στις 11 το πρωί με παιδιά γεννημένα το 1995.

Ετικέτες

 
posted by lewnoanyparktos
Permalink ¤ 0 comments
,8:25 μ.μ.
Η αποστολή του Αρη για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης
Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς επέλεξε 20 ποδοσφαιριστές στην αποστολή για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Αναλυτικά η αποστολή:

Χαλκιάς, Κέλεμεν, Αβ. Παπαδόπουλος, Νέτο, Ρονάλντο, Κουλουχέρης, Κυριάκος, Κόκε, Γόγολος, Σιστόν, Κάλβο, Χαβίτο, Νεμπεγλέρας, Πρίττας, Παπάζογλου, Φελίπε, Γκαρσία, Βανγκέλι, Ιβιτς, Καράμπελας.

Ετικέτες

 
posted by lewnoanyparktos
Permalink ¤ 0 comments
,8:24 μ.μ.
MVP ο Σέρχιο Κόκε
Ο Σέρχιο Κόκε αναδείχθηκε MVP της 5ης αγωνιστικής στη Σούπερ Λίγκα. Ο ισπανός επιθετικός του Αρη συγκέντρωσε 57,1% στη σχετική ψηφοφορία, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τον Εντσον Ράμος της ΑΕΚ με 22,4%.
'Σφυρίζει' ο Σταυρίδης
Ο Ι. Σταυρίδης από το σύνδεσμο διαιτητών Πιερίας θα διευθύνει τον αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη για την 6η αγωνιστική. Βοηθοί του θα είναι οι Γ.Πάνου (Αιτωλοακαρνανίας) και Δ. Ευθυμιάδης (Πιερίας).

Ετικέτες

 
posted by lewnoanyparktos
Permalink ¤ 0 comments
,8:23 μ.μ.
Όπως σταμάτησε πέρσι…

Με το δεξί μπήκε και φέτος στην διοργάνωση της Ευρωλίγκα ο «Αυτοκράτορας» του ελληνικού μπάσκετ. Αν και έπαιζε με ένα από τα θεωρητικά φαβορί για την κατάκτηση της πρωτιάς στον όμιλο του, την Ουνικάχα Μάλαγα, ο ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο με παίκτες ψυχωμένους και έναν παθιασμένο για επιτυχία λαό, τη νίκησε –όπως ακριβώς είχε κάνει και στον τελευταίο περσινό του αγώνα στην Ευρωλίγκα– με 87-83.

Στο πρώτο δεκάλεπτο ο ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο μπόρεσε να προηγηθεί στο 5’ με 16-13, αλλά οι Ισπανοί κατάφεραν με ένα σερί 6-0 να προηγηθούν με 16-19 στο 6. Οι «κίτρινοι» όμως αντέδρασαν και έφθασαν στο τέλος του πρώτου δεκάλεπτου να είναι μπροστά στο σκορ με 24-23.

Στο ξεκίνημα του δεύτερου δεκάλεπτου με ατού την άμυνα και με ένα σερί 8-0 οι παίκτες του Χέρμπερτ προηγήθηκαν με 31-23 στο 13΄. Οι Ισπανοί, αφού μείωσαν σε 37-36 στο 18, ισοφάρισαν σε 39-39 στο 19΄. Ο ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ήταν όμως αυτός που βρέθηκε να προηγείται με 40-39 στην λήξη του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη μίλησε ο Κροάτης άσσος της Μάλαγα Νταβόρ Κούς που πέτυχε 15 πόντους στο τρίτο δεκάλεπτο και έδωσε αέρα οκτώ πόντων στην ομάδα του (στο 29 το σκορ ήταν 57-65) . Οι «κίτρινοι» όμως μείωσαν στο τέλος του δεκάλεπτου σε 59-65.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα οι παίκτες του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο έδειξαν από την αρχή ότι ήταν αποφασισμένοι να κερδίσουν αυτό το παιχνίδι . Τρεις πόντοι του Ηλιάδη ήταν το σύνθημα της αντεπίθεσης και ο «Αυτοκράτορας» με ένα σερί 7-0 πήρε κεφάλι στο σκορ (66-65) και στη συνέχεια μεγάλωσε ακόμα περισσότερο την διαφορά στους επτά πόντους δυο λεπτά πριν το τέλος μετά από μια εντυπωσιακή ενέργεια του Τέρι (83-76). Οι παίκτες της Μάλαγα μείωσαν σε 83-80, αλλά ένα παλικαρίσιο καλάθι του Τσαλδάρη και ένα κάρφωμα του Ράιτ έκαναν το 87-80 και ουσιαστικά έδωσαν τέλος στο παιχνίδι. Το τελικό σκορ ήταν 87-83.

Οι 5.000 φίλοι του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο είχαν σε ένα ακόμη εντός έδρας παιχνίδι μεγάλη συμμετοχή στη νίκη. Από τους «κίτρινους» κανείς δεν υστέρησε. Τον τίτλο του κορυφαίου μοιράζονται οι Τέρι και Μάσεϊ.

Τα δεκάλεπτα: 24-23, 40-39, 59-65, 87-83

ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (Χέρμπερτ): Καστλ 3, Τέρι 18 (1), Σεραπίνας, Ράιτ 13, Καλαϊτζής 3, Ηλιάδης 5, Μότολα 9 (1), Μάσεϊ 20, Αγαδάκος 5 (1), Τσαλδάρης 11 (3), Παντελιάδης

Ουνικάχα Μάλαγα (Σκαριόλο): Πόποβιτς, Ροντρίγκεζ 7 (1), Κους 17 (1), Ουέλς 7, Καμπέθας 10 (2), Ν’Ντονγκ 16, Γαμπριέλ 3 (1), Χιμένεθ 4, Χέισλιπ 12 (2), Σαντιάγκο 7

Οι δηλώσεις:

Σέρτζιο Σκαριόλο: «Συγχαρητήρια στον ΑΡΗ για τη νίκη. Έπαιξε καλύτερα στο τέταρτο δεκάλεπτο, κάτι που από τη στιγμή που ο αγώνας ήταν τόσο κλειστός, ήταν καθοριστικό για την έκβασή του. Σε αυτό το δεκάλεπτο εμείς ήμασταν πολύ κακοί στην άμυνα. Οι ψηλοί μας δεν ήταν σε θέση να ακολουθήσουν τους ψηλούς του ΑΡΗ, που ήταν πιο γρήγοροι και ξέφευγαν συνέχεια από τους αμυντικούς μας. Εκ πρώτης όψεως μπορώ να πω ότι το ρόστερ του ΑΡΗ φέτος είναι καλύτερο από το περσινό, αλλά ακόμα είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα. Πάντως μπορώ να πω ότι ο όμιλός μας είναι πολύ ισορροπημένος, και δεν βλέπω καμία ομάδα να ξεχωρίζει αισθητά».

Γκόρντον Χέρμπερτ: «Πρώτα από όλα, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους οπαδούς μας, οι οποίοι μας στήριξαν σε όλο το 40λεπτο και μας έδωσαν απίστευτη ώθηση. Είναι σαφέστατα πολύ καλύτερο να κοουτσάρεις μέσα στο Αλεξάνδρειο ως προπονητής του ΑΡΗ, παρά ως αντίπαλος. Οι οπαδοί μας έχουν αφάνταστη ενέργεια, και την μετέδωσαν και σε εμένα, και στους παίκτες μου, τους οποίους επίσης θέλω να συγχαρώ για τη νίκη. Δεν πιστεύω ότι παίξαμε πολύ καλά. Αλλά το σημαντικό είναι ότι παλέψαμε σε κάθε φάση, και αυτό φάνηκε ειδικά στο γεγονός ότι πήραμε πολύ περισσότερα ριμπάουντ από τους αντιπάλους μας. Δεν παραδοθήκαμε όταν 11 λεπτά πριν τη λήξη βρεθήκαμε 8 πόντους πίσω και κάναμε ένα εκπληκτικό τέταρτο δεκάλεπτο, στο οποίο αγωνιστήκαμε με πολύ μεγάλη ενέργεια. Σαφέστατα οι αντίπαλοί ψηλοί είχαν πρόβλημα με τους δικούς μας, που είναι πιο γρήγοροι, αλλά αυτό είναι μόνο η μία όψη του νομίσματος, γιατί και εμείς είχαμε πρόβλημα με τους ψηλούς τους, που είναι όντως πολύ… ψηλοί και μας δυσκόλεψαν».

Ετικέτες

 
posted by lewnoanyparktos
Permalink ¤ 0 comments
Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2007,2:08 μ.μ.
Λύγισαν οι «κιτρινόμαυροι»

Την ήττα με 3-0 σετ (25-18, 25-22, 26-24) από τον Ολυμπιακό γνώρισε ο Άρης Μαρμούρης για την 6η αγωνιστική της Α1 ανδρών. Οι «κιτρινόμαυροι» πάλεψαν αλλά τελικά δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα τους στο πρωτάθλημα.

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Άρη Μαρμούρη Γιάννης Μέλκας δήλωσε: «Είχαμε πει να μην αγχωθούμε, γιατί μόνο κέρδος θα είχαμε από αυτό το παιχνίδι. Αδικαιολόγητα το κάναμε. Δοκιμάσαμε διάφορα σχήματα, παλέψαμε το 3ο σετ, που χάθηκε στις λεπτομέρειες. Υπήρχε διάθεση από την πλευρά των παικτών και με αυτό το μοτίβο θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας στο πρωτάθλημα».

Από την πλευρά του ο κεντρικός της ομάδας Νίκος Καραγιάννης υπογράμμισε: «Είχαμε πει πριν τον αγώνα να πιέσουμε από το σερβίς ώστε να τους δυσκολέψουμε την υποδοχή ώστε να παίξουμε από το κέντρο. Δυστυχώς κάναμε αρκετά λάθη στο σερβίς και δεν τους δυσκολέψαμε καθόλου. Στο τρίτο σετ, κάναμε πιο τακτικό σερβίς, λιγότερα λάθη και το παιχνίδι έγινε ντέρμπι και χάσαμε στις λεπτομέρειες το σετ. Αν το κάναμε νωρίτερα το παιχνίδι μπορεί να είχε διαφορετική εξέλιξη».

Άρης Μαρμούρης (Μέλκας): Ράντιτς 8, Σιμεούνοβιτς 2, Προύσαλης 2, Μάιντακ 10, Καραγιάννης 6, Ρόλιτς 9, Μπαμπαλιούτας (λ., 67%), Τακουρίδης, Σαρικεΐσογλου, Νικηφορίδης 11.

Ολυμπιακός (Δρίκος): Χριστοφιδέλης 7, Σουλτανόπουλος 4, Κουρνέτας 4, Γκαϊντάρσκι 5, Καριπίδης 13, Γιορντάνοφ 20, Παπαδημητρίου (λ., 69%), Κουζούνης, Τζούριτς.

Ετικέτες

 
posted by lewnoanyparktos
Permalink ¤ 0 comments
,2:07 μ.μ.
Τα εισιτήρια με την Malaga

Ο ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ανακοινώνει ότι αρχίζει από σήμερα η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση κόντρα στην Unicaja Malaga που θα διεξαχθεί την Τετάρτη (24/10) και ώρα 20:45, στο πλαίσιο της 1ης Αγωνιστικής της φετινής Euroleague.

Στόχος των «κίτρινων» δεν μπορεί να είναι άλλος από τη νίκη και όλοι εσείς που έχετε στηρίξει την ομάδα μας τόσο στις καλές, όσο κυρίως στις δύσκολες στιγμές, πρέπει για μια ακόμη φορά να δώσετε το βροντερό παρόν στο Αλεξάνδρειο, προκειμένου να την βοηθήσετε να αρχίσει με τον καλύτερο τρόπο τις υποχρεώσεις της στην Ευρωλίγκα.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν ως εξής:

Θύρα 1: 20 ευρώ

Θύρα 2-3: 25 ευρώ

Θύρα 4: 20 ευρώ

Θύρα 5-6: 10 ευρώ

Θύρα 7-8-9-10: 20 ευρώ

Υπάρχουν επίσης και παιδικά εισιτήρια των 5 ευρώ για παιδιά από έξι έως δώδεκα ετών.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθεύονται τα εισιτήρια τους από τα γραφεία του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (τηλ. 2310 265-600) και τον Α.Σ. ΑΡΗ (Αλκμήνης 69, εκεί όπου βρίσκεται η θύρα των επισήμων στο Κλεάνθης Βικελίδης, τηλ. 2310 305-402), ενώ σήμερα (23/10) από τα εκδοτήρια του Αλεξανδρείου Αθλητικού Μελάθρου μέχρι και τις 20:00, όπως επίσης και την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα.

Ετικέτες

 
posted by lewnoanyparktos
Permalink ¤ 0 comments
,2:05 μ.μ.
Ράϊτ: «Βρισκόμαστε στην σωστή κατεύθυνση»

Οι μεγάλοι παίκτες από την αρχή δείχνουν τα διαπιστευτήρια τους και ο Μπρέϊσι Ράϊτ σίγουρα ανήκει σε αυτήν την κατηγορία. Πραγματοποιώντας μεγάλη εμφάνιση ο Αμερικανός γκάρντ σημείωσε 20 πόντους (3/4 βολές, 4/9 δίποντα, 3/4 τρίποντα), 6 ριμπάουντ και 3 ασίστ έχοντας καταλυτική συμβολή στη μεγάλη νίκη των «κίτρινων» κόντρα στην Ολυμπιάδα Πατρών για την πρεμιέρα του ελληνικού Πρωταθλήματος.

Ο Μπρέϊσι Ράϊτ μιλώντας στο ARISBC.GR τόσο για την εξαιρετική εμφάνιση της ομάδας, όσο και για την προσωπική του απόδοση τονίζει: « Ήταν μια σημαντική νίκη που θα λειτουργήσει θετικά για όλους μας, επειδή στα φιλικά προετοιμασίας δεν τα πήγαμε και τόσο καλά, με αποτέλεσμα αρκετός κόσμος να αποκτήσει το δικαίωμα να λέει διάφορα αρνητικά για την ομάδα. Ήταν καλό λοιπόν που στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν βάλαμε τα πράγματα σε μια σειρά και πήραμε παράλληλα αυτό που θέλαμε. Τώρα όλοι ξέρουν ότι βρισκόμαστε στην σωστή κατεύθυνση. Η αυτοπεποίθηση μας αναμφισβήτητα βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο, έπειτα από την πολύ καλή μας εμφάνιση και μάλιστα εκτός έδρας. Όσον αφορά εμένα είμαι ικανοποιημένος με την προσωπική μου απόδοση. Έπαιξα καλά, σούταρα σωστά και είχα γενικά ένα καλό ξεκίνημα από πολύ νωρίς. Ήταν μια από αυτές τις μέρες όπου όλα μου πήγαιναν καλά και η πιστεύω ότι η δική μου καλή απόδοση βοήθησε κατά κάποιον τρόπο τους συμπαίκτες μου να παίξουν εξίσου καλά».

Πλέον το μυαλό όλων στο «στρατόπεδο» του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο έχει στραφεί στον αγώνα της Τετάρτης (24/10) κόντρα στη Μάλαγα στην 1η αγωνιστική της φετινής Ευρωλίγκα. «Κάθε αγώνας στην Ευρωλίγκα είναι σημαντικός», εξηγεί ο Ράϊτ και συνεχίζει: «Δεν ξέρω πολλά πράγματα για την ομάδα με την οποία θα τεθούμε αντιμέτωποι, αλλά ξέρω ότι έχουν πολύ ποιοτικό ρόστερ, με δεδομένο ότι αγωνίζονται στην Ευρωλίγκα. Διαθέτουν ταλαντούχους παίκτες και περιμένω να γίνει ένας σκληρός αγώνας, όπως και κάθε αγώνας στην Ευρωλίγκα. Παρόλα αυτά θεωρώ ότι έχουμε ένα αβαντάζ λόγω έδρας, αφού οι φίλαθλοι μας είναι ειδικοί στο να μας δίνουν τεράστια ώθηση. Και εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να συνεχίσουμε αυτό που «χτίσαμε» χθες το βράδυ».

Ο πρώην αστέρας το ΝΒΑ με τους Minnesota Timberwolves δεν κρύβει μάλιστα την ανυπομονησία του να αγωνιστεί στο κατάμεστο Αλεξάνδρειο λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Έχω την πεποίθηση ότι πάμε για sold out. Χθες το βράδυ έπαιξα το πρώτο μου παιχνίδι στο ελληνικό Πρωτάθλημα με τον ΑΡΗ και όταν θα αντιμετωπίσουμε τη Μάλαγα εκείνη η αναμέτρηση θα είναι η πρώτη μου στην Ευρωλίγκα. Οπότε είναι λογικό να είμαι λίγο ανυπόμονος…».

*Αύριο στις 13:00 στην αίθουσα συνδιαλέξεων «Ηλίας Ζυγούρης», η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. και ο ταξιδιωτικός όμιλος «Ζορπίδης» θα παραθέσουν κοινή συνέντευξη Τύπου, στην οποία θα αναλύσουν το πλάνο της μεταξύ τους συνεργασίας σε χορηγικό επίπεδο.

*Αύριο από τις 13:45 έως τις 14:00, οι εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε. θα έχουν την δυνατότητα να πάρουν συνεντεύξεις από τον προπονητή της ομάδας Γκόρντον Χέρμπερτ, αλλά και από τους παίκτες του, ενόψει του μεθαυριανού αγώνα κόντρα στην Unicaja Malaga.

*Αύριο στις 20:30 εξάλλου αναμένεται να αφιχθεί στην Θεσσαλονίκη η αποστολή της Unicaja Malaga που θα ταξιδέψει χωρίς τον τραυματία Αλφόνσο Σάντζεζ, ο οποίο υπέστη ρήξη συνδέσμων στο δεξί του γόνατο και θα μείνει εκτός δράσης για έξι μήνες. Η ισπανική ομάδα επέλεξε να μην προπονηθεί αύριο το βράδυ στο Αλεξάνδρειο και θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της το πρωί της Τετάρτης (24/10).

ΑΡΗΣ και adidas παρουσιάζουν τη νέα εμφάνιση για την σεζόν 2007-08

Την ερχόμενη Τρίτη (23/10) και ώρα 17:00 θα πραγματοποιηθεί στο κατάστημα της adidas store (τηλ. 2310 473–217) στο εμπορικό κέντρο Mediteranean Cosmos, η επίσημη παρουσίαση της νέας φανέλας του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο για την σεζόν 2007-08.

Όπως είναι γνωστό σε όλους, η μεγαλύτερη εταιρεία αθλητικού υλικού ντύνει επί σειρά ετών τους «κίτρινους» και η συγκεκριμένη εκδήλωση γίνεται ως ένδειξη της άριστης συνεργασίας που υπάρχει μεταξύ των δύο πλευρών.

Το παρών για λογαριασμό του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο θα δώσουν οι Γιώργος Καλαϊτζής, Χάνο Μότολα, Τζερεμάϊα Μάσεϊ και Μπρέϊσι Ράϊτ που θα παρουσιάσουν τις νέες εμφανίσεις της ομάδας για την σεζόν 2007-08, όπως επίσης και σε πρώτη αποκλειστικότητα τον πρωτοποριακό εξοπλισμό adidas techfit που βοηθάει τους αθλητές στην επίτευξη καλύτερων επιδόσεων κατά την διάρκεια του αγώνα.

Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή για όλους τους φιλάθλους του ΑΡΗ, οι οποίοι θα έχουν την δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τα ινδάλματα τους, βγαίνοντας φωτογραφίες μαζί τους και να πάρουν αυτόγραφα.

Ετικέτες

 
posted by lewnoanyparktos
Permalink ¤ 0 comments
,2:04 μ.μ.
Ρήξη μηνίσκου ο Μάρκο Αουρέλιο
Ασχημα ήταν τα νέα για τον Μάρκο Αουρέλιο, που τραυματίστηκε στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Ο βραζιλιάνος αμυντικός εξετάστηκε το πρωί από τον ορθοπεδικό γιατρό, Ευάγγελο Πανταζή, ο οποίος διέγνωσε ρήξη έξω μηνίσκου στο δεξί του πόδι. Αύριο το πρωί ο Μάρκο Αουρέλιο θα μπει στο χειρουργείο και ο χρόνος επανόδου του στα γήπεδα υπολογίζεται περίπου στις τριάντα μέρες.

Ετικέτες

 
posted by lewnoanyparktos
Permalink ¤ 0 comments
Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2007,11:39 μ.μ.
Με το δεξί στην πρεμιέρα
Ο Γκόρντον Χέρμπερτ έλεγε πριν τον αγώνα με την Ολυμπιάδα Πατρών ότι πάντα ο πρώτος αγώνας της σεζόν είναι πολύ σημαντικός και αποδείχθηκε ότι το μετέδωσε πολύ καλά στους παίκτες του. Χωρίς να συναντήσει ιδιαίτερες δυσκολίες ο ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο επικράτησε εύκολα της ΑΕΠ Ολυμπιάδας εκτός έδρας με 67-85 και άρχισε με το δεξί τις υποχρεώσεις του στο ελληνικό Πρωτάθλημα.


Κορυφαίοι στην επίθεση για τους «κίτρινους» ήταν οι Ράϊτ, Αγαδάκος και Μάσεϊ, οι οποίοι όμως είχαν ως άξιους συμπαραστάτες και τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους, κάτι που γίνεται εύκολα αντιληπτό και από το γεγονός ότι η ομάδα σημείωσε συνολικά 85 πόντους σε μία δύσκολη έδρα, όπως είναι αυτή της Ολυμπιάδας.

Το συγκρότημα του Γκόρντον Χέρμπερτ συνάντησε την αντίσταση των γηπεδούχων μέχρι τα μισά της τρίτης περιόδου, αλλά από εκείνο το σημείο και έπειτα φάνηκε μέσα στο παρκέ η διαφορά δυναμικότητας των δύο ομάδων. Έχοντας μεγαλύτερο πλουραλισμό στην επίθεση, αλλά και πολύ καλή λειτουργία στην άμυνα, οι «κίτρινοι» κατάφεραν την στιγμή που έπρεπε να επιβάλλουν τους δικούς τους κανόνες και όχι απλά να φτάσουν στην πολύτιμη νίκη, αλλά και να κερδίσουν παράλληλα τις εντυπώσεις.

Παίρνοντας τα πράγματα από την αρχή, οι γηπεδούχοι χάρη στον Νάγκις κατάφεραν να προηγηθούν με 11-5 στο 5’ και 13-9 λίγο αργότερα. Η απάντηση του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο όμως ήρθε άμεσα δια χειρός Μπρέϊσι Ράϊτ που βοήθησε την ομάδα να προσπεράσει με 13-15 φτάνοντας γρήγορα, γρήγορα τους 10 προσωπικούς πόντους και με συμπαραστάτη τον Τζερεμάϊα Μάσεϊ το πρώτο δεκάλεπτο έληξε 16-22.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο, ο Μάσεϊ συνέχισε επιθετικά στα χνάρια του Ράϊτ και μαζεύοντας τα ριμπάουντ με χαρακτηριστική άνεση έδωσε την δυνατότητα στους «κίτρινους» να έχουν τον έλεγχο, παρά τις προσπάθειες των Πατρινών να περάσουν ξανά μπροστά στο σκορ. Με την βοήθεια μάλιστα των Αγαδάκου και Μότολα, ο ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο πήγε στα αποδυτήρια με το υπέρ του 37-41 και έθεσε τις βάσεις για την συνέχεια.

Στην επανάληψη, ο Ράϊτ πήρε ξανά το… όπλο του και άρχισε να… πυροβολεί ασύστολα προς το καλάθι της Ολυμπιάδας που στο μεταξύ είχε πλησιάσει σε απόσταση «αναπνοής» (42-43) στο 23’ έχοντας ως καλύτερο παίκτη τον Νάγκις. Με τον πρώην αστέρα των
Minnesota Timberwolves να σημειώνει πέντε συνεχόμενους πόντους και τον Μάσεϊ άλλους δύο, οι «κίτρινοι» ξέφυγαν με 42-50 στο 24’. Οι γηπεδούχοι ωστόσο απάντησαν με ένα σερί 7-2 μειώνοντας σε 49-52 στο 27’, αλλά δύο τρίποντες «βόμβες» από τους Ράϊτ και Αγαδάκο ανέβασαν την διαφορά στους εννιά πόντους (49-58) στο 28’ για να κλείσει η τρίτη περίοδος με διψήφιο αριθμό διαφοράς (54-65), έπειτα από καλάθι στην εκπνοή του Γιώργου Καλαϊτζή.

Η τέταρτη περίοδος ανήκε ολοκληρωτικά στον ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο που παρά το γεγονός ότι ο Χέρμπερτ απέσυρε τον εκπληκτικό Μάσεϊ (πέτυχε νταμπλ, νταμπλ με 15 πόντους και 15 ριμπάουντ) που είχε χρεωθεί από την τρίτη περίοδο με τέσσερα φάουλ, αλλά και τον Ράϊτ, οι υπόλοιποι παίκτες του Καναδού κόουτς έκαναν το καθήκον τους και η διαφορά εκτοξεύτηκε στο +20 στο 35’ έπειτα από τρίποντο του Δημήτρη Τσαλδάρη. Όλα πλέον είχαν κριθεί οριστικά, αφού στον χρόνο που απέμενε οι γηπεδούχοι φαινόντουσαν ανήμποροι να αντιδράσουν και μοιραία ο «Αυτοκράτορας» σημείωσε την πρώτη του νίκη στο φετινό ελληνικό Πρωτάθλημα.

Τα δεκάλεπτα: 16-22, 37-41, 54-65, 67-85.

ΑΕΠ Ολυμπιάδα Πατρών (Χριστόπουλος): Γκιμπς 7 (1), Ουίτφιλντ 4 (1), Ιωακειμίδης 3 (1), Θεοδωράκος, Μπράουν, Πέττας 9 (2), Τζέφερσον 7 (1), Δορκοφίκης 8, Πετρόπουλος 3 (1), Λάππας 7 (1), Νάγκις 19 (2)

ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (Χέρμπερτ): Καστλ 10 (2), Τσαλδάρης 8 (2), Παντελιάδης, Σεραπίνας, Ράιτ 20 (3), Καλαϊτζής 4, Ηλιάδης, Καραδολάμης, Τσαϊρέλης, Μότολα 10, Μάσεϊ 15, Αγαδάκος 18 (2)

Οι δηλώσεις:


Γκόρντον Χέρμπερτ: «Κανείς δεν πρέπει να μένει στο γεγονός ότι ήταν τόσο ανοιχτό το σκορ. Έγινε ένα δυνατό και σκληρό παιχνίδι στο οποίο οι αντίπαλοί μας ήταν μέσα, στα πρώτα 25 λεπτά. Από εκείνο το σημείο μέχρι και το τέλος του τέταρτου δεκαλέπτου αποκτήσαμε τον έλεγχο και καταφέρνοντας να κλείσουμε τα κενά μας, αλλά και τις διεισδύσεις του αντιπάλου φτάσαμε στη νίκη. Είμαι ευχαριστημένος από την παρουσία της ομάδας μόνο αυτό το χρονικό διάστημα, όσον αφορά την άμυνα μας. Ήταν απλά όμως ένα παιχνίδι και έχουμε δρόμο μπροστά μας, αφού όλο το Πρωτάθλημα είναι ένας μαραθώνιος. Τώρα έχουμε να δώσουμε μια πολύ κρίσιμη αναμέτρηση με την Μάλαγα για την Ευρωλίγκα και αυτό βλέπουμε από εδώ και πέρα.

Γιάννης Χριστόπουλος: «Για τριάντα λεπτά ήμασταν μέσα στο παιχνίδι. Στην συνέχεια όμως κάναμε πολλά λάθη και χάσαμε τον έλεγχο του αγώνα. Συνεχίζουμε όμως, αφού το Πρωτάθλημα έχει ακόμη πάρα πολύ δρόμο και θα κοιτάξουμε στην συνέχεια να διορθώσουμε τα λάθη μας».

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,11:38 μ.μ.
ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ 3-1
Aλλη μια μεγάλη νίκη πέτυχε ο Αρης συνεχίζοντας την ανοδική του πορεία. Η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και με τη συμπαράσταση χιλιάδων φιλάθλων νίκησε 3-1 τον ΠΑΟΚ, ανεβαίνοντας στην πέμπτη θέση της βαθμολογίας. Μεγάλος πρωταγωνιστής του Αρη και του αγώνα ήταν ο Σέρχιο Κόκε που πέτυχε τα δύο πρώτα του γκολ στη σεζόν με κοντινό πλασέ στο 16’ και έξοχη ατομική ενέργεια στο 57’. Το ημίχρονο έληξε πάντως 1-1 καθώς ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε στο 30’ με σουτ του Μπαλάφα. Το τρίτο γκολ των «κιτρίνων» πέτυχε με κεφαλιά ο Γκαρσία στο 74’.

Οι συνθέσεις:

Aρης: Χαλκιάς, Νέτο, Α. Παπαδόπουλος, Αουρέλιο, Νεμπεγλέρας, Γκαρσία, Κάλβο (85' Βανγκέλι), Iβιτς (65' Σιστόν), Χαβίτο (46' Παπάζογλου), Κόκε, Ρονάλντο.
ΠΑΟΚ: Φερνάντες, Βαγγελής, Χαραλάμπους, Κνολ, Μελίσσης, Μπαϊάνο, Μπαλάφας, Ορφανός (61' Βρύζας), Κωνσταντινίδης, Λάκης (64' Γεωργιάδης), Χριστοδουλόπουλος (80' Iλιεφ).

Διαιτητής: Κάκος (Κέρκυρας:

Κίτρινες: Ορφανός, Μπαλάφας, Φερνάντεζ

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments
,11:36 μ.μ.
Πρωτάθλημα Νέων: Αρης-ΠΑΟΚ 1-0
Με γκολ του Αντερσον Κόστα στο 39΄ η ομάδα Νέων του Αρη νίκησε 1-0 τον ΠΑΟΚ στο γήπεδο των Βασιλικών για την 5η αγωνιστική. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός είχε και κεφαλιά στο οριζόντιο δοκάρι στο δεύτερο ημίχρονο. Οι συνθέσεις:
ΑΡΗΣ (Νίκος Πασσιαλής): Στρατηλάτης, Κατσαμακίδης, Παπαδόπουλος (86΄Νοδούλης), Κλασίνας, Πουρσανίδης, Γιαουτζής (89΄Μανδάλης) Γιώρης, Μαντζάνας, Αντερσον, Σπάσιτς, Γκουγκουλιάς.
ΠΑΟΚ (Κυριάκος Αλεξανδρίδης): Κουτζαβασίλης, Παραλίκης (78΄Συμεωνίδης), Γεωργίου, Γουνέλας, Κουρδάκης, Λαγγίζος (70΄Ελευθερίου), Παπαστεργίου, Αστάρης, Κοταρίδης, Τσουκαλάς, Τσακαλίδης (55΄Καραπέτσας).

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤ 0 comments