Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2007,1:09 π.μ.
Εκδρομή με τσάρτερ στο Βίλνιους

Ο ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ανακοινώνει ότι διοργανώνει εκδρομή με τσάρτερ για τους φιλάθλους του, ενόψει της εκτός έδρας αναμέτρησης κόντρα στην Λιέτουβος Ρίτας, στο πλαίσιο της 4ης Αγωνιστικής στην κανονική περίοδο της Ευρωλίγκα.


Τα πακέτα της εκδρομής είναι δύο και οι τιμές τους αποτελούν προσφορά του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο για τους φιλάθλους της ομάδας που ενδιαφέρονται να ταξιδέψουν στο Βίλνιους και να βρεθούν στο πλευρό της:


α) Το κόστος για το πρώτο πακέτο ανέρχεται στα 485 ευρώ και περιλαμβάνει τα αεροπορικά εισιτήρια, τους φόρους, τη μεταφορά με πούλμαν (αεροδρόμιο-ξενοδοχείο-γήπεδο και το αντίστροφο) και τη διαμονή στο ξενοδοχείο Holiday In όπου θα καταλύσει η ομάδα.


β) Το κόστος για το δεύτερο πακέτο εκδρομής που προορίζεται για τους συνδέσμους φίλων ΑΡΗ ανέρχεται στα 265 ευρώ και περιλαμβάνει τα αεροπορικά εισιτήρια, τους φόρους, τη μεταφορά με πούλμαν (αεροδρόμιο-ξενοδοχείο-γήπεδο και το αντίστροφο) και τη διαμονή σε ξενοδοχείο τριών (3) αστέρων στο Βίλνιους.


Τονίζεται επίσης ότι και για τα δύο πακέτα εκδρομής, ο ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο έχει εξασφαλίσει εισιτήρια της αναμέτρησης κόντρα στην Λιέτουβος Ρίτας για τους φιλάθλους της ομάδας, τα οποία κοστίζουν 10 ευρώ.


Παρακαλούνται όλοι οι φίλοι του ΑΡΗ που ενδιαφέρονται να ταξιδέψουν με το τσάρτερ της ομάδας χρησιμοποιώντας ένα από τα δύο πακέτα εκδρομής να κάνουν άμεσα την εγγραφή τους στο ARIS TRAVEL που στεγάζεται στα γραφεία του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο (Γρ. Λαμπράκη 2, 2310 265 900 τηλ., 2310 265 300 φαξ), αλλά και στα καταστήματα ZORPIDIS TRAVEL. Απαραίτητη προϋπόθεση για κάθε ενδιαφερόμενο είναι να διαθέτει νέας μορφής διαβατήριο, ή νέας μορφής ταυτότητα.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤