Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2007,6:30 μ.μ.
MVP της Ευρωλίγκα ο Μάσεϊ

Ο μήνας Νοέμβριος χωρίς αμφιβολία ανήκει και δικαιωματικά στον Τζερεμάϊα Μάσεϊ. Ο Αμερικανός φόργουορντ πραγματοποιεί σε ελληνικό Πρωτάθλημα και Ευρωλίγκα εκπληκτικές εμφανίσεις και οι αντίπαλοι του δείχνουν ανήμποροι να τον σταματήσουν.


Στην κορυφαία μάλιστα διασυλλογική διοργάνωση, ο 25χρονος άσσος βρίσκεται στην τρίτη θέση της λίστας με τους κορυφαίους σε αξιολόγηση παίκτες έχοντας κατά μ.ο. 24,6 βαθμούς (74 βαθμοί συνολικά). Τελευταίο «θύμα» του Τζέρι (όπως τον αποκαλούν χαϊδευτικά οι συμπαίκτες του) ήταν η Τσιμπόνα του Ζάγκρεμπ, με τον δυναμικό παίκτη να σημειώνει 28 πόντους (12/14 δίποντα, 4/6 βολές), 11 ριμπάουντ, 2 ασίστ, 2 κοψίματα, 1 κλέψιμο και να παίρνει 6 κερδισμένα φάουλ κάνοντας το σύστημα αξιολόγησης να τον βαθμολογήσει με 40 βαθμούς. Κατά συνέπεια, ο Μάσεϊ συγκεντρώνοντας περισσότερους βαθμούς από οποιονδήποτε άλλον παίκτη που αγωνίζεται στην Ευρωλίγκα αναδείχθηκε πανηγυρικά MVP της 3ης αγωνιστικής στην διοργάνωση. Αυτή ήταν η καλύτερη επιβράβευση για τον καλαθοσφαιριστή της ομάδας μας που δείχνει να βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα το τελευταίο χρονικό διάστημα και ευχή όλων στον ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο είναι να συνεχίσει στους ίδιους ρυθμούς.


Για την ιστορία, δεύτερος στην αξιολόγηση της προηγούμενης αγωνιστικής ήταν ο Νικόλα Πέρκοβιτς της Παρτιζάν με 37 βαθμούς, τρίτος ο Αρβίντας Ματσιγιάουσκας του Ολυμπιακού με 33 βαθμούς, τέταρτος ο Χολίς Πράϊς της Λιέτουβος Ρίτας με 32 βαθμούς και πέμπτος ο Μάρκ Τζάκσον του Ολυμπιακού με 31 βαθμούς.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤