Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2007,1:09 π.μ.
Ηλιάδης: «Κλειδί για τη νίκη να επιβάλλουμε τον ρυθμό μας»

Ψυχωμένοι για να πετύχουν αύριο στις 20:45 κόντρα στην Τσιμπόνα το τρία στα τρία στην Ευρωλίγκα ολοκλήρωσαν σήμερα την προετοιμασία τους στον ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Το ευχάριστο για τον Γκόρντον Χέρμπερτ είναι ότι έχει ετοιμοπόλεμους όλους τους παίκτες του, ενώ αύριο το πρωί θα γίνει μελέτη της κροάτικης ομάδας στο βίντεο.


Όσο για το πώς αντιμετωπίζουν την αυριανή αναμέτρηση στο «κιτρινόμαυρο στρατόπεδο», ο Σάββας Ηλιάδης δίνει το δικό του στίγμα: «Πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι. Έχουμε το πλεονέκτημα ότι παίζουμε στην έδρα μας και έχουμε αρχίσει να βρίσκουμε σιγά, σιγά τον ρυθμό μας, ενώ προερχόμαστε και από μια σπουδαία νίκη επί της ΑΕΚ την περασμένη Κυριακή. Πρέπει και αύριο λοιπόν να παρουσιαστούμε το ίδιο σοβαροί στο γήπεδο για να φτάσουμε στη νίκη».


Ο Δραμινός γκάρντ αποκαλύπτει ότι το «κλειδί» της αναμέτρησης θα είναι: «Το ποιος θα μπορέσει να επιβάλει τον δικό του ρυθμό. Η ομάδα που θα μπορέσει να το καταφέρει, θα είναι και αυτή που θα έχει τις περισσότερες πιθανότητες για τη νίκη. Το γεγονός ότι η Τσιμπόνα προέρχεται από μια πολύ κακή εμφάνιση, αλλά και μια βαριά ήττα στην έδρα της Μάλαγα, δεν σημαίνει απολύτως τίποτα γιατί δεν πιστεύω ότι θα ξανά παρουσιάσει μια παρόμοια εικόνα στο γήπεδο. Γι’ αυτό λοιπόν θα πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί».


Οι «κίτρινοι» θα παρουσιαστούν αύριο ακόμη πιο ισχυροί με την παρουσία του Ρέισον Τέρι, ο οποίος μέχρι στιγμής έχει δικαίωμα συμμετοχής μόνο στην Ευρωλίγκα: «Είναι αλήθεια ότι με τον Τέρι στους αγώνες της Ευρωλίγκα παρουσιαζόμαστε πολύ δυνατοί», παραδέχεται ο Ηλιάδης και συνεχίζει: «Ευτυχώς η απουσία του στο ελληνικό Πρωτάθλημα δεν μας έχει στοιχίσει μέχρι στιγμής. Όπως και να έχει όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι οι μεγάλες ομάδες πρέπει να αναπληρώνουν όλα τα κενά που προκύπτουν. Είτε αυτό έχει να κάνει με το διαβατήριο του Μάσεϊ που δεν επιτρέπει στον Τέρι να αγωνίζεται στο ελληνικό Πρωτάθλημα, κάτι που ελπίζω να λυθεί σύντομα, είτε έχει να κάνει με προβλήματα τραυματισμών κατά την διάρκεια της χρονιάς. Θα πρέπει λοιπόν όσο δεν παίζει ο Τέρι να κάνουμε όλοι μας ότι καλύτερο μπορούμε για να τον αναπληρώνουμε επάξια το κενό του».


Κάθε σοβαρός παίκτης είναι επόμενο να έχει υψηλές απαιτήσεις από τον εαυτό του. Σε αυτήν την κατηγορία ανήκει αναμφισβήτητα και ο Σάββας Ηλιάδης που υπογραμμίζει ότι: «Όπως εγώ, έτσι και οι υπόλοιποι συμπαίκτες μου θέλουμε να παίζουμε και να βοηθάμε την ομάδα. Ακόμη βρισκόμαστε στην αρχή και είναι θέμα χρόνου να βρούμε όλοι τον ρυθμό μας, ενώ το πιο σημαντικό από όλα είναι η ομάδα να τα πηγαίνει καλά».

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤