Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2007,9:27 μ.μ.
Ντούσαν Μπάγεβιτς: Χωρίς άγχος
Ο προπονητής του Αρη Ντούσαν Μπάγεβιτς, παρέθεσε σήμερα συνέντευξη Τύπου, πριν από τον ευρωπαϊκό αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου.

«Πάντα λέμε ότι ο αντίπαλος είναι καλός, αλλά αυτή τη φορά ο αντίπαλός μας είναι πραγματικά πολύ καλός. Είναι μία ομάδα που στηρίζεται στο σύνολο και όχι στις μονάδες. Πάντως έχει καλούς και ποιοτικούς παίκτες. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μην έχουν οι παίκτες μου πίεση και άγχος για το παιχνίδι. Ξέρω ότι υπάρχει άγχος σε αγώνες τέτοιας σημασίας, είτε το θες, είτε όχι. Επειδή όμως πολλοί δεν περίμεναν ότι θα προκριθούμε σε βάρος της Σαραγόσα και οι υποχρεώσεις έχουν μεγαλώσει, θέλω ο κόσμος να κάνει υπομονή και να μην πιέσει τους παίκτες», δήλωσε ο κ. Μπάγεβιτς και πρόσθεσε:

«Πρέπει να έχουμε τη σωστή αγωνιστική συμπεριφορά, να είμαστε προσεκτικοί και συγκεντρωμένοι στο στόχο μας. Πιστεύω ότι θα έχουμε και σημαντική βοήθεια από τους φιλάθλους μας στην προσπάθεια μας να πάρουμε τη νίκη. Αγωνιστικά προβλήματα δεν έχουμε με εξαίρεση τον τραυματισμό του Αουρέλιο. Χτυπήματα από το παιχνίδι της Κυριακής υπάρχουν αλλά δεν θα κρατήσουν κάποιους παίκτες εκτός αγώνα. Μπόλτον και Μπράγκα έχουν από έναν βαθμό, ο Ερυθρός Αστέρας κανέναν και γι΄αυτό αν τον κερδίσουμε θα τον κρατήσουμε μακριά μας».

Ο προπονητής του Αρη ρωτήθηκε και για την ιδιαίτερη σχέση που είχε με τον Ερυθρό Αστέρα, αφού ήταν η τελευταία ομάδα στην οποία εργάστηκε: «Το παιχνίδι είναι ιδιαίτερο για μένα αφού ήμουν εκεί προπονητής. Ως επαγγελματίες όμως είμαστε υποχρεωμένοι να αφήσουμε τα αισθήματα στην άκρη».

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤