Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2007,7:38 μ.μ.
Άλωσε την Κηφισιά

Τη νίκη με 2-3 σετ (25-20, 16-25, 16-25, 25-23, 10-15) πανηγύρισε επί της Κηφισιάς στην Αθήνα ο Άρης Μαρμούρης για την 9η αγωνιστική της Α1 ανδρών. Οι «κιτρινόμαυροι» πραγματοποίησαν καλή εμφάνιση με κορυφαίο τον Ράντιτς πήραν τη νίκη.

Ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του ο προπονητής του Άρη Μαρμούρης Γιάννης Μέλκας δήλωσε: «Θέλαμε να τελειώσουμε με νίκη αυτόν τον πρώτο τίτλο σε ένα σημαντικό ματς για εμάς και τα παιδιά τα καταφέρανε. Τώρα που το πρωτάθλημα διακόπτεται θα έχουμε το χρόνο πρώτα από όλα να ξεκουραστούμε, καθώς το τρίμηνο που πέρασε ήταν δύσκολο από τα συνεχόμενα παιχνίδια. Στη συνέχεια θα δουλέψουμε σκληρά για να είμαστε έτοιμοι και καλύτερη στην επανέναρξη του πρωταθλήματος»

Από την πλευρά του ο κεντρικός της ομάδας Νίκος Καραγιάννης υπογράμμισε: «Γνωρίζαμε ότι η Κηφισιά ειδικά στην έδρα της είναι επικίνδυνη ομάδα και χτυπάει με αξιώσεις όλα τα παιχνίδια. Ήταν δύσκολος αντίπαλος και για αυτό προετοιμαστήκαμε κατάλληλα για τον αγώνα. Χάσαμε το βαθμό στο πρώτο σε που δώσαμε το δικαίωμα στην Κηφισιά να ελπίσει ότι μπορεί να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Στη συνέχεια ανεβάσαμε σταδιακά την απόδοση μας και γυρίσαμε το παιχνίδι. Είμαστε ικανοποιημένοι από τη νίκη με στόχο να διατηρηθούμε στην 4η θέση της βαθμολογίας. Συνεχίζουμε την προσπάθεια».

 
posted by lewnoanyparktos
Permalink ¤