Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2007,12:59 π.μ.
Κέρδισε το ντέρμπι

Μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ με 3-0 σετ (25-21, 25-23, 25-20) πέτυχε ο Άρης Μαρμούρης για την 4η αγωνιστική της Α1 ανδρών. Οι «κιτρινόμαυροι» πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση πανηγύρισαν τη δεύτερη τους νίκη στο πρωτάθλημα και «σκαρφάλωσαν» στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Μέλκας: «Μπράβο στον κόσμο μας»

Μόνο ικανοποιημένος θα μπορούσε να είναι μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Άρη Μαρμούρη Γιάννης Μέλκας: «Πετύχαμε μια μεγάλη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ που ήταν σε πολύ δύσκολη θέση. Για εμάς η νίκη ήταν μονόδρομος για τους τρεις λόγους. Για τους βαθμούς, για τους φιλάθλους μας που δημιούργησαν καταπληκτική ατμόσφαιρα και για τη ψυχολογία μας. Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο στον κόσμο του Άρη που βρέθηκε στο γήπεδο και μας βοήθησε να πετύχουμε τη νίκη. Τον θέλουμε στο πλευρό μας. Συγχαρητήρια στα παιδιά. Όχι πολλά πανηγύρια. Επικεντρωνόμαστε στον επόμενο μας αντίπαλο. Το πρωτάθλημα είναι μακρύ και δύσκολο».

Από την πλευρά του ο πασαδόρος των "κιτρινόμαυρων" και ένας από τους καλύτερους παίκτες του αγώνα, ο Κώστας Προύσαλης υπογράμμισε: «Σημαντική νίκη για μας. Συγχαρητήρια στον κόσμο, στους συμπαίκτες μου και στη διοίκηση που είναι συνεχώς στο πλευρό μας. Θέλαμε πολύ τη νίκη και τα καταφέραμε. Αγωνιστικά στο ματς… μπήκαμε μετά το πρώτο τεχνικό τάιμ άουρ στο πρώτο σετ. Ήμασταν λίγο αγχωμένοι και με την παρουσία του κόσμου. Τέλος καλό όλα καλά. Συνεχίζουμε την προσπάθεια μας».

Άρης (Μέλκας): Ράντιτς 7, Σιμεούνοβιτς 9, Προύσαλης 3, Μάιντακ 19, Νικηφορίδης 8, Καραγιάννης 9, Μπαμπαλιούτας (λ, 69%), Σαρικεΐσογλου, Σκούφης., Τακουρίδης.

ΠΑΟΚ (Πάτρας): Μέινβιλ 4, Χριστοφορίδης 4, Ντίνας 5, Χαριτωνίδης 2, Κασίας 22, Νομζάλου 7, Γουίλερ (λ, 59%), Πλίκας, Χατζηηλιάδης 1, Ορφανός, Ωρολογάς 1.

 
posted by RMNS
Permalink ¤