Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2007,6:19 μ.μ.
Herbert: «Μου άρεσε ο τρόπος που παίξαμε την Δευτέρα»

Ο Gordon Herbert αναγνωρίζοντας την σκληρή δουλειά που κατέβαλλαν οι παίκτες του κατά το διάστημα της παραμονής της ομάδας στην Κύπρο δίνοντας μια σειρά δυνατών φιλικών αγώνων, αποφάσισε σήμερα να τους δώσει ρεπό και θα γίνει μονάχα μια προπόνηση το απόγευμα στην οποία θα μετέχουν οι νεαροί καλαθοσφαιριστές της ομάδας, ενώ θα είναι προαιρετική για τα βασικά στελέχη.


Ποια είναι όμως τα συμπεράσματα που αποκόμισε ο κόουτς των «κίτρινων» μέσα από την συμμετοχή της ομάδας στο τουρνουά «Basketorama Νίκος Γκάλης»; «Ακόμα θα πρέπει να δουλέψουμε ορισμένα πράγματα στις προπονήσεις», τονίζει στο ARISBC.GR και συνεχίζει: «Στο παιχνίδι της περασμένης Δευτέρας κόντρα στην Ακαντέμικ παίξαμε καλύτερα από τα δύο προηγούμενα φιλικά και αυτό θα μας βοηθήσει πολύ στις επόμενες τρεις – τέσσερις μέρες που θα προπονηθούμε πριν αντιμετωπίσουμε τον Κολοσσό Ρόδου. Έχουμε ακόμη μερικές μέρες πριν δώσουμε το πρώτο επίσημο αγώνα και θα προπονηθούμε ως τότε σκληρά για να είμαστε έτοιμοι».


Όσο για τα θετικά στοιχεία που παρουσίασαν οι παίκτες του μέσα στο παρκέ επισημαίνει: «Μου άρεσε πολύ ο τρόπος που παίξαμε ως ομάδα την περασμένη Δευτέρα, η θέληση των παικτών και η προσπάθεια που κατέβαλλαν στο συγκεκριμένο φιλικό που ήταν καλύτερα από τα δύο προηγούμενα. Έτσι θα πρέπει να πορευόμαστε και στην συνέχεια, διότι δεν είναι δυνατόν κάθε φορά που θα μπαίνουμε στο παρκέ να σουτάρουμε με υψηλά ποσοστά ευστοχίας».


Τα φιλικά προετοιμασίας των «κίτρινων» αναμένεται να ολοκληρωθούν την προσεχή Κυριακή (14/10) κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου, σε μια αναμέτρηση που θα είναι ανοιχτή για τους φιλάθλους. Η είσοδος θα είναι γενική για όλες τις θύρες (10 ευρώ) με τον Herbert να υπογραμμίζει: «Είναι καλό για μας, διότι μέχρι τώρα παίζαμε εκτός έδρας τρία παιχνίδια σε τρεις μέρες, ή δύο παιχνίδια σε δύο μέρες, οπότε θα είναι θετικό για την ομάδα που θα μείνει στην Θεσσαλονίκη για 10-12 μέρες και θα δώσει ένα ακόμη φιλικό αγώνα. Επίσης είναι πολύ σημαντικό για τους καινούργιους παίκτες της ομάδας ότι θα έχουν την δυνατότητα να αφουγκραστούν τα συναισθήματα και τον ενθουσιασμό των φιλάθλων μας παίζοντας για πρώτη φορά μπροστά τους».


Ο Καναδός κόουτς παρακολούθησε χθες το βράδυ την αναμέτρηση της Unicaja Malaga κόντρα στους Memphis Grizzlies στο πλαίσιο του NBA Europe Live όχι απλά από μπασκετική… διαστροφή, αλλά και επειδή η ισπανική ομάδα θα είναι ο πρώτος φετινός αντίπαλος του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στην Euroleague. Παρόλα αυτά η Malaga δεν είναι αυτή που έχει συγκεντρώσει την προσοχή του Gordon Herbert, αφού όπως τονίζει στο μυαλό του προηγείται η Ολυμπιάδα Πατρών: «Αν και παρακολούθησα την συγκεκριμένη αναμέτρηση, εντούτοις δεν εστίασα την προσοχή μου στον τρόπο με τον οποίο έφτασαν στη νίκη. Ουσιαστικά θα στρέψω την συγκέντρωση μου στη Μάλαγα, μετά τον αγώνα με την Ολυμπιάδα Πατρών. Πάντα συγκεντρώνομαι σε ένα παιχνίδι κάθε φορά. Πάντα ο επόμενος αγώνας είναι ο πιο σημαντικός και είμαστε συγκεντρωμένοι 100% σε αυτόν που θα δώσουμε απέναντι στην Ολυμπιάδα που θα είναι και ο πρώτος για την ομάδα μας την φετινή σαιζόν».

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤