Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2007,10:26 μ.μ.
Κόντρα στον Πανελλήνιο το Σάββατο

(12/10/2007)

Τον Πανελλήνιο αντιμετωπίζει το απόγευμα του Σαββάτου ο Άρης Μαρμούρης για την 5η αγωνιστική της Α1 ανδρών. Μετά την επικράτηση επί του ΠΑΟΚ με 3-0, οι «κιτρινόμαυροι» θα επιδιώξουν να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα στο κλειστό γυμναστήριο της Κυψέλης. Η αποστολή του Άρη Μαρμούρη, χωρίς απουσίες, ταξίδεψε στην Αθήνα το απόγευμα της Παρασκευής.

Για το παιχνίδι με τον Πανελλήνιο ο πασαδόρος της ομάδας Κώστας Προύσαλης δήλωσε: ««Είναι δύσκολο ματς, όπως όλα του πρωταθλήματος. Θέλει προσοχή. Ο Πανελλήνιος είναι σε δύσκολη θέση και χρειάζεται βαθμούς. Είμαστε σε καλή κατάσταση τόσο αγωνιστική όσο και ψυχολογική μετά και την νίκη μας στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Θεωρώ πως αν παίξουμε σύμφωνα με τις δυνατότητες μας τότε θα μπορέσουμε να φύγουμε με τη νίκη από την Αθήνα»

Από την πλευρά του ο λίμπερο του Άρη Μαρμούρη Λάμπης Μπαμπαλιούτας υπογράμμισε για την αναμέτρηση του Σαββάτου: «Θέλουμε να συνεχίσουμε τα θετικά αποτελέσματα. Το ματς θέλει προσοχή. Αυτό που θέλουμε είναι η ομάδα να αποκτήσει διάρκεια στο παιχνίδι της και σε κάθε παιχνίδι να παρουσιαζόμαστε συνεχώς βελτιωμένοι. Αυτό που έχουμε να κάνουμε κόντρα στον Πανελλήνιο είναι να παλέψουμε με όλες τις δυνάμεις μας για να αποσπάσουμε το θετικό αποτέλεσμα».

Το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής:

Σάββατο 13/10
19:00 Γλυφάδας (Sport+), ΑΕΚ-ΕΑ Πατρών
(Γεροθόδωρος, Μυλωνάκης)
19:00 Πανελληνίου, Πανελλήνιος ΓΣ-Άρης Μαρμούρης
(Ράπτης, Ρουσάκης)
19:00 Ρέντη, Ολυμπιακός-ΑΟ Κηφισιάς
(Γεωργουλέας, Ονόπας)
19:00 Αλεξανδρούπολης, Εθνικός Άλεξ.-ΑΟΝΣ Μίλων
(Λέκκας, Μπαντιανίδης)
19:30 Μίκρας (Star Κ.Ε), Ηρακλής Liu Jo-ΓΣ Λαμία
(Πανούτσος, Ιωάννου)
20:45 ΠΑΟΚ (ΕΤ3), ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός
(Θεμελής, Μιχελινάκης)

Ετικέτες

 
posted by lewnoanyparktos
Permalink ¤