Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2007,11:07 μ.μ.
ΚΛΗΡΩΣΗ ΚΥΠΕΛΛΟΥ UEFA






Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΟΥΕΦΑ

Μετά την κλήρωση που έγινε στη Νιόν της Ελβετίας, ο Αρης βρέθηκε στον 6ο όμιλο. Θα κληθεί να αντιμετωπίσει το μεγαθήριο της διοργάνωσης Μπάγερν Μονάχου, την αγγλική Μπόλτον, τον Ερυθρό Αστέρα του Βελιγραδίου και την Πορτογαλική Μπράγκα.

Την πρώτη αγωνιστική ο Αρης έχει ρεπό. Θα αρχίσει τις υποχρεώσεις του στις 8 Νοεμβρίου όταν και θα υποδεχτεί στο Κλεάνθης Βικελίδης τον Ερυθρό Αστέρα. Στις 29 Νοεμβρίου θα ταξιδέψει στην Αγγλία για να κοντραριστεί με την Μπόλτον. Για την 3η αγωνιστική, θα αντιμετωπίσει εντός έδρας την Μπράγκα στις 6 Δεκεμβρίου, ενώ ο κύκλος των παιχνιδιών του θα κλείσει στις 19 του ίδιου μήνα στο Μόναχο, κόντρα στην Μπάγερν.

Το αποτέλεσμα της κλήρωσης έφερε χαμόγελα στους ανθρώπους της ομάδας. Τον Αρη εκπροσώπησαν στη Νιόν, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Λάμπρος Σκόρδας, ο εκτελεστικός διευθυντής Γιάννης Κόντης και ο υπεύθυνος επικοινωνίας Παναγιώτης Γκαμπράνης.

«Στόχος μας απέναντι στη Σαραγόσα ήταν η πρόκρισή μας στους ομίλους του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Τώρα στόχος μας είναι η πρόκριση στους «32» της διοργάνωσης», επεσήμανε ο πρόεδρος του Αρη κ. Σκόρδας.

Ετικέτες

 
posted by lewnoanyparktos
Permalink ¤