Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2007,6:18 μ.μ.
Αγαδάκος: «Όσο περνάει ο καιρός θα γινόμαστε καλύτεροι»
Μετά την ολοκλήρωση του «Basketorama Νίκος Γκάλης» που διεξήχθη στην Λευκωσία, οι «κίτρινοι» αναχωρούν σήμερα στις 17:00 αεροπορικώς από την πρωτεύουσα της Κύπρου και αναμένεται να αφιχθούν στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης στις 19:00.


Από τα τρία φιλικά που έδωσε η ομάδα επί κυπριακού εδάφους, ο Gordon Herbert έβγαλε κάποια χρήσιμα συμπεράσματα αναφορικά με την αγωνιστική κατάσταση των παικτών του και διαπίστωσε σε ποια σημεία ειδικότερα θα πρέπει μέσα στις επόμενες μέρες να δώσει έμφαση, προκειμένου να παρουσιάσει ένα σύνολο ικανό να ανταπεξέλθει στις υψηλές απαιτήσεις της φετινής αγωνιστικής σαιζόν.


Το επόμενο φιλικό που θα δώσουν οι «κίτρινοι» είναι προγραμματισμένο για την Κυριακή (14/10) στις 18:00 κόντρα στον Κολοσσό Ρόδου, σε μια αναμέτρηση στην οποία οι φίλαθλοι της ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να δούνε για πρώτη φορά φέτος την αγαπημένη τους ομάδα να αγωνίζεται στο παρκέ. Υπενθυμίζεται ότι η είσοδος θα είναι γενική για όλες τις θύρες (10 ευρώ) και δεν θα πρέπει να λείψει κανείς από το Αλεξάνδρειο στην πρόβα τζενεράλε της ομάδας, λίγο πριν την έναρξη των επίσημων αγωνιστικών της υποχρεώσεων. «Περιμένουμε τον κόσμο του ΑΡΗ να έρθει στο γήπεδο και να μας δείξει ένα μικρό δείγμα από την εκπληκτική ατμόσφαιρα που θα επικρατεί και φέτος στο Αλεξάνδρειο», τονίζει χαρακτηριστικά ο Λάζαρος Αγαδάκος και υπογραμμίζει: «Η ομάδα έπειτα από κάθε φιλικό δείχνει να παρουσιάζει βελτίωση, κάτι που πιστεύω ότι φάνηκε στον τελευταίο αγώνα που δώσαμε με την Ακαντέμικ στο τουρνουά της Κύπρου. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο ΑΡΗΣ φέτος διαθέτει έναν καινούργιο προπονητή, καθώς επίσης και μια πλειάδα νέων παικτών, οπότε όπως γίνεται αντιληπτό χρειαζόμαστε χρόνο μέχρι να «δέσουμε» απόλυτα μεταξύ μας. Το θετικό είναι ότι υπάρχει μεγάλη διάθεση από όλα τα παιδιά και ο χρόνος είναι υπέρ μας. Όσο περνάνε οι μέρες θα βρισκόμαστε ολοένα και περισσότερο μέσα στο παρκέ και θα είμαστε αυτοί που πρέπει όταν φτάσει η κατάλληλη στιγμή».


Όσο για το τι θα πρέπει ο 27χρονος σέντερ και οι συμπαίκτες του να βελτιώσουν, σύμφωνα πάντα με την μέχρι τώρα εικόνα της ομάδας στα φιλικά που έχει δώσει; «Θα πρέπει να δουλέψουμε ιδιαίτερα στο θέμα της συγκέντρωσης μας όταν αρχίζει ο αγώνας. Αν κάνουμε αυτό το πράγμα, είμαι βέβαιος ότι θα βελτιωθεί αισθητά ο τρόπος του παιχνιδιού μας. Είναι κάτι που οφείλεται καθαρά από εμάς τους ίδιους και θα το πετύχουμε».


Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤