Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2007,12:58 μ.μ.
Λύγισε στη Γλυφάδα
Στη… ρώσικη ρουλέτα του τάι μπρέικ ο Άρης Μαρμούρης γνώρισε την ήττα με 3-2 σετ (25-20, 18-25, 27-29, 25-20, 15-10) για την τρίτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 ανδρών. Χωρίς τον τραυματία Μπράνκο Ρόλιτς στη σύνθεση τους οι «κιτρινόμαυροι» έχασαν στις λεπτομέρειες τους τρεις βαθμούς της νίκης και έφυγαν από το κλειστό γυμναστήριο της Γλυφάδας με τον ένα. Τρεις κίτρινες κάρτες δέχτηκαν οι φιλοξενούμενοι (Προύσαλης, Ράντις, Νικηφορίδης) και μία οι γηπεδούχοι (Γκενς).

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Άρη Μαρμούρη Γιάννης Μέλκας δήλωσε: «Ήταν ένα ματς στο οποίο μπορούσαμε να κερδίσουμε. Αντιμετωπίσαμε αρκετές δυσκολίες ανάμεσα σε αυτές και η απουσία του Ρόλιτς. Το θετικό είναι ότι ανταποκρίθηκε ο Νικηφορίδης που αγωνίστηκε στη θέση του και τα πήγε πολύ καλά. Αν πούμε ότι είναι νωρίς, ότι έχουμε πει μέχρι τώρα, το θεωρώ βλακεία. Επειδή τα παιχνίδια τρέχουνε πρέπει να συγκεντρωθούμε στο επόμενο. Πιστεύομε στην ομάδα και θεωρώ πως στο τέλος αυτοί οι παίκτες θα τα καταφέρουνε»

Από την πλευρά του ο πασαδόρος του Άρη Μαρμούρη Κώστας Προύσαλης ανήμερα των γενεθλίων του είπε: «Η ομάδα μου είναι μαθημένη να παίζει απέναντι σε έξι, ενώ στο παιχνίδι με την ΑΕΚ έπαιξε με εφτά. Είμαστε μια νέα ομάδα που σε κάθε παιχνίδι έχει στόχο πάντα να κερδίζει. Κάποιες φορές συμβαίνει και κάποιες όχι. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου για την προσπάθεια που έκαναν. Συνεχίζουμε».

ΑΕΚ (Καζάζης): Κατσανεβάκης 15, Κυριακίδης 5, Γκενς 6, Σεντένο 9, Ρουμελιώτης 12,5, Τεγιέδα 24,5, Κόζης (λ-49%), Βολουδάκης, Πεδηλάκης, Μανιόπουλος, Μαρούλης, Πελτέκης.

Σκούφης, Άρης Μαρμούρης (Μέλκας): Ράντιτς 15,17, Σιμεούνοβιτς 14,5, Προύσαλης 0,33, Μάιντακ24,33, Νικηφορίδης 10,67, Καραγιάννης 4, Μπαμπαλιούτας (λ-71%), Τακουρίδης,Σαρικεϊσογλου 1.

Ετικέτες

 
posted by lewnoanyparktos
Permalink ¤