Δευτέρα 26 Νοεμβρίου 2007,1:45 π.μ.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΑΡΗΣ 2-0

Την πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα γνώρισε ο Αρης στη Λιβαδειά από το Λεβαδειακό με σκορ 2-0. Και τα δύο γκολ των γηπεδούχων πέτυχε ο αργεντίνος Μοντόγια στο 29’ και στο 43’, αν και πριν από το δεύτερο γκολ υπάρχει καθαρό επιθετικό φάουλ του Σίσιτς στον Νέτο. Ο Αρης που έχασε για πρώτη φορά στη Λιβαδειά από το Νοέμβριο του 1990, έχασε κλασικές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ με τον Ιβιτς στο 6' που πλάσαρε άουτ και τον Κόκε στο 26’ που σούταρε δύο φορές αλλά απέκρουσε ο Καρακώστας.

Οι συνθέσεις:
Λεβαδειακός: Καρακώστας, Εμεράν, Αντερσον, Παρασκευαΐδης, Σίσιτς, Μοντόγια (87' Ζησόπουλος), Ανδράλας (90'+ Ρούσεφ), Διαμάντης, Ντιμπαλά (80' Πιετρ), Σίντιλορτζ, Θεοδοσιάδης.
Αρης: Κέλεμεν, Νέτο (73' Αντερσον Κόστα), Βανγκέλι, Παπαδόπουλος, Κουλουχέρης, Νεμπεγλέρας, Χαβίτο (55' Κυριάκος), Σιστόν, Φελίπε (55' Γκουγκουλιάς), Ιβιτς, Κόκε.

Διαιτητής: Παμπορίδης (Κιλκίς).

* Από τη Λιβαδειά επέστρεψε με διάστρεμμα δεύτερου βαθμού ο Βλάνταν Ιβιτς, ενώ αποθεραπεία συνεχίζουν ενόψει του αγώνα με τη Μπόλτον ο Κώστας Χαλκιάς, ο Ρονάλντο και ο Νίκος Καράμπελας.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤