Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2007,1:02 π.μ.
Μάσεϊ: «Το παν είναι να κερδίζει ο ΑΡΗΣ»

Με στόχο να συνεχίσει το νικηφόρο σερί θα αντιμετωπίσει αύριο στις 17:00 ο ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στο Αλεξάνδρειο την Α.Ε.Λ.1964 Γ.Σ. Οι «κίτρινοι» έπειτα από το «διπλό» στο κλειστό του Αγίου Θωμά επί του Αμαρουσίου, αλλά και την πολύ σπουδαία επικράτηση κόντρα στην Εφές Πίλσεν στο Αλεξάνδρειο θα παρουσιαστούν με ακόμη καλύτερη ψυχολογία απέναντι στους «βυσσινί» θέλοντας να προσθέσουν ένα ακόμη ροζ φύλλο αγώνα στην συλλογή τους.


Η προετοιμασία της ομάδας ολοκληρώθηκε σήμερα με μια προπόνηση το μεσημέρι, ενώ ο Τζερεμάϊα Μάσεϊ που αύριο θα τεθεί για μια ακόμη φορά αντιμέτωπος με την ομάδα στην οποία υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαια τονίζει σχετικά στο ARISBC.GR ότι: «Για μένα είναι ένα παιχνίδι σαν όλα τα άλλα που πρέπει να το κερδίσουμε. Πρέπει να παίξουμε σκληρά και να είμαστε ενωμένοι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης. Ξέρουμε ότι μας περιμένει ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι, μια και η Α.Ε.Λ. παρουσιάζεται φέτος καλύτερη από ότι πέρσι. Έχω πολλούς φίλους σε αυτήν την ομάδα, ενώ ένας από αυτούς είναι ο Καραβανάς με τον οποίο πέρσι ήμασταν συμπαίκτες στον ΑΡΗ».


Όσο για το πώς περιμένει ο δυναμικός φόργουορντ να κυλήσει ο αυριανός αγώνας, αλλά και για το «κλειδί» με το οποίο οι «κίτρινοι» μπορούν να ξεκλειδώσουν την πόρτα που οδηγεί στη νίκη δήλωνει: «Οι αντίπαλοι μας θα προσπαθήσουν να παρουσιαστούν στο παρκέ το ίδιο καλά με εμάς και γι’ αυτό θα πρέπει να προσέξουμε ιδιαίτερα και να μην τους αφήσουμε να μας αιφνιδιάσουν. Όλα πάντως θα κριθούν από την άμυνα. Δουλεύουμε πολύ σε αυτόν τον τομέα και τελευταία δείχνουμε ότι τα πηγαίνουμε καλύτερα».


Μια ενδεχόμενη νίκη αύριο επί της Α.Ε.Λ. θα βοηθήσει τον ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο να αναρριχηθεί ακόμη περισσότερο προς τα υψηλά «πατώματα» της βαθμολογίας, ενώ παράλληλα θα σημάνει την αντεπίθεση της ομάδας έπειτα από εκείνο το στείρο χρονικό διάστημα όπου είχε υποστεί τέσσερις ήττες. Ο Τζερεμάϊα Μάσεϊ πάντως προτιμά να μην προτρέχει, αφού όπως υπογραμμίζει: «Σίγουρα θέλουμε να κερδίζουμε και εννοείται ότι μια νίκη σε κάνει να αισθάνεσαι καλύτερα. Προτιμώ όμως να σκέφτομαι το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και όχι να βλέπω από τώρα το υπόλοιπο της σεζόν. Αυτό που με ενδιαφέρει είναι το αύριο».


Οι εκπληκτικές φετινές εμφανίσεις του άσσου από το Ντιτρόιτ έχουν κάνει ολόκληρη μπασκετική Ευρώπη να υποκλιθεί με θαυμασμό στο πλούσιο ταλέντο του. Ο ίδιος πάντως σπεύδει για μια ακόμη φορά να επισημάνει ότι: «Είμαι χαρούμενος μόνο όταν η ομάδα μου κερδίζει. Δεν με νοιάζει πόσους πόντους πετυχαίνω, αρκεί να κερδίζει ο ΑΡΗΣ. Αυτό είναι το πιο σημαντικό».


Τέλος, μια ξεχωριστή μέρα είναι η σημερινή για τον Γιάννη Δαμιανίδη που γιορτάζει τα γενέθλια του και όλοι στην οικογένεια του ΑΡΗ ευχόμαστε ολόψυχα στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της «κίτρινης» Κ.Α.Ε. να έχει πάνω από όλα υγεία και να ζει πάντα χαρές και επιτυχίες με την αγαπημένη του ομάδα.

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤