Σάββατο 1 Δεκεμβρίου 2007,12:55 π.μ.
ΜΠΟΛΤΟΝ-ΑΡΗΣ 1-1

Δέκα δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη, ο Στέλιος Γιανακόπουλος στέρησε από τον Αρη την αυτόματη πρόκριση του στους 32 του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ. Ο Αρης αναδείχτηκε ισόπαλος 1-1 με τη Μπόλτον στο Ρίμποκ Σταντιουμ, έφυγε όμως πικραμένος από το Μάντσεστερ, αφού ήταν καλύτερος και άξιζε τη νίκη. Κάτω από τη συνεχή παρότρυνση και την εντυπωσιακή συμπαράσταση των οπαδών του, έπαιξε εξαιρετικά σε ένα ακόμη ευρωπαϊκό παιχνίδι και άνοιξε το σκορ στο 44 με δυνατό σουτ του Τόνι Κάλβο μετά από σέντρα του Νίκου Καράμπελα. Ο Αρης διατήρησε τον έλεγχο σε όλο το παιχνίδι, αλλά νικήθηκε από ένα κοντινό πλασέ του Γιαννακόπουλου στις καθυστερήσεις.


Οι συνθέσεις
Μπόλτον: Γιασκελάινεν, Χαντ, Ο'Μπράιεν, Μεϊτέ, Σιντ, Γιαννακόπουλος, Γκάθρι, Νόλαν, ΜακΚαν (13' Αλόνσο), Βίλχεμσον (65' Ντιούφ), Ντέιβις (65' Ανελκά)
Αρης: Χαλκιάς, Νέτο, Παπαδόπουλος, Ρονάλντο, Καράμπελας, Πρίτας, Γκαρσία (83' Γόγολος), Νεμπεγλέρας, Κάλβο (61' Χαβίτο), Σιστόν, Κόκε (87' Κυριάκος).
Διαιτητής: Εδουάρντο Ιτουράλντε Γκονζάλεθ
Κίτρινες: Μεϊτέ, Χαντ, Γιαννακόπουλος, Παπαδόπουλος, Γόγολος
* Στο άλλο αγώνα του ομίλου, Μπράγκα και Μπάγερν αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1 στην Πορτογαλία. Ο Κλόζε άνοιξε το σκορ στο 47' και ισοφάρισε για τη Μπράγκα ο Λιντζ στο 67'.


Η βαθμολογία του 6ου ομίλου:
1.
Μπάγερν Μονάχου 5 (3 αγ.)
2. Αρης 4 (2 αγ.)
3. Μπόλτον 3 (3 αγ.)
4. Μπράγκα 2 (2 αγ.)
5. Ερυθρός Αστέρας 0 (2 αγ.)

Η επόμενη αγωνιστική (Πέμπτη 6/12)
Αρης-Μπράγκα
Ερυθρός Αστέρας-Μπόλτον
Ρεπό: Μπάγερν Μονάχου

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤