Δευτέρα 29 Οκτωβρίου 2007,10:58 μ.μ.
Χέρμπερτ: «Προχωράμε μπροστά»

Ο χθεσινός αγώνας κόντρα στον Ολυμπιακό ανήκει ήδη στο παρελθόν και στο «στρατόπεδο» του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο κοιτάνε μπροστά στρέφοντας την προσοχή τους στην αναμέτρηση της προσεχούς Πέμπτης (01/11) απέναντι στη Λε Μαν για την δεύτερη αγωνιστική της Ευρωλίγκα.

Σήμερα το απόγευμα οι «κίτρινοι» θα μελετήσουν το χθεσινό ντέρμπι με τους «ερυθρόλευκους», με τον Γκόρντον Χέρμπερτ να κάνει στους παίκτες του τις απαραίτητες επισημάνσεις, ενώ στη συνέχεια θα αρχίσει η προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα με τη Λε Μαν με μια προπόνηση στο παρκέ του Αλεξανδρείου.

Ο Γκόρντον Χέρμπερτ μιλώντας στο ARISBC.GR για τον αγώνα του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο κόντρα στη γαλλική ομάδα τονίζει: «Δεν υπάρχει εύκολος αγώνας στην Ευρωλίγκα. Εμείς πρέπει να μάθουμε κάποια πράγματα από την χθεσινή αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό και να προβούμε στις απαραίτητες διορθώσεις. Θα μελετήσουμε την συγκεκριμένη αναμέτρηση στο βίντεο, θα δουλέψουμε αναλόγως στην προπόνηση και θα προχωρήσουμε μπροστά για να εμφανιστούμε έτοιμοι στον αγώνα της Πέμπτης (01/11) κόντρα στη Λε Μαν».

Όσο για το τι θα πρέπει να προσέξουν οι «κίτρινοι» την Πέμπτη (01/11) υπογραμμίζει: «Πρέπει να προσέξουμε τους ίδιους μας τους εαυτούς. Δεν κάναμε κάποια πράγματα που θα έπρεπε απέναντι στον Ολυμπιακό και θα πρέπει να ανατρέξουμε στο τι παραλείψαμε, ώστε να είμαστε αυτοί που πρέπει ενόψει της συνέχειας».

Ο Καναδός κόουτς κάνοντας μια ανάλυση της Λε Μαν επισημαίνει: «Η Λε Μαν έκανε πολλές αλλαγές στο ρόστερ της. Από την περσινή ομάδα έχουν φύγει αρκετοί παίκτες, όμως σε γενικές γραμμές διαθέτουν ένα καλό σύνολο που απαρτίζεται από μια πλειάδα νεαρών ταλαντούχων και αθλητικών Γάλλων παικτών, από μερικούς καλούς ξένους αθλητές, όπως επίσης και από δύο ικανούς παίκτες από την πρώην ενωμένη Γιουγκοσλαβία. Είναι προφανές ότι η Λε Μαν είναι μια πολύ καλή ομάδα και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός ότι έφτασε πολύ κοντά στο να κερδίσει μέσα στην έδρα της Μακάμπι. Και μόνο το γεγονός ότι πρόκειται να αντιμετωπίσουμε μια αθλητική ομάδα μέσα στην έδρα της μαρτυράει ότι δεν θα έχουμε καθόλου εύκολη αποστολή».

Το θετικό για τον Γκόρντον Χέρμπερτ είναι ότι θα έχει στην διάθεση του τον Ρέισον Τέρι που χωρίς αμφιβολία ήταν ένας από τους κορυφαίους παίκτες της ομάδας κόντρα στη Μάλαγα. Με τον ικανό φόργουορντ να δίνει κανονικά το παρών, ο ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο ανεβαίνει ένα «σκαλί» παραπάνω στο αγωνιστικό κομμάτι, κάτι που παραδέχεται εξάλλου και ο κόουτς της ομάδας που τονίζει χαρακτηριστικά ότι: «Στον αγώνα με τη Μάλαγα ήταν ένας από τους παίκτες «κλειδιά» της ομάδας μας και πρόσφερε πολλά με τις αθλητικές του ικανότητες, τόσο στην άμυνα, όσο και στα ριμπάουντ. Οπότε είναι βέβαιο ότι θα μας βοηθήσει πολύ τώρα που θα τον έχουμε ξανά στην διάθεση μας».

Οι «κίτρινοι» αναμένεται να ολοκληρώσουν αύριο το βράδυ την εν Ελλάδι προετοιμασία τους για την προσεχή αναμέτρηση με τη Λε Μαν και την Τετάρτη (31/10) στις 07:00 το πρωί θα αναχωρήσουν αεροπορικώς από το αεροδρόμιο «Μακεδονία» και μέσω Αθηνών θα φτάσουν στο Παρίσι. Από την γαλλική πρωτεύουσα θα μεταβούν οδικώς στο Λε Μαν, ενώ στις 21:00 (ώρα Ελλάδας) θα κάνουν μια δίωρη προπόνηση στο γήπεδο της ομώνυμης ομάδας.

Η προετοιμασία της ομάδας θα ολοκληρωθεί το πρωί της Πέμπτης (01/11) κάνοντας μια προπόνηση το μεσημέρι στις 13:00 και στις 21:30 (ώρα Ελλάδας) οι παίκτες του Χέρμπερτ θα αντιμετωπίσουν την Λε Μαν στο Antares Arena με στόχο να πετύχουν την δεύτερη νίκη τους στην Ευρωλίγκα.

Τέλος, η αποστολή των «κίτρινων» θα αναχωρήσει οδικώς από το Λε Μαν το πρωί της Παρασκευής (02/11) για το Παρίσι και από εκεί θα φτάσει αεροπορικώς μέσω Αθηνών στην Θεσσαλονίκη στις 19:45.

Ετικέτες

 
posted by lewnoanyparktos
Permalink ¤