Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2007,12:41 μ.μ.
Πανηγύρισαν οι "κιτρινόμαυροι"

(31/10/2007)

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση ο Άρης Μαρμούρης επικράτησε με 3-0 σετ (25-22, 30-28, 25-20) της Λαμίας για την 8η αγωνιστική της Α1 ανδρών. Με κορυφαίο τον Κώστα Προύσαλη οι «κιτρινόμαυροι» πρόσθεσαν τους τρεις βαθμούς της νίκης στο ενεργητικό τους και πλέον απολαμβάνουν μόνοι τους την 4η θέση της βαθμολογίας.

Μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός του Άρη Γιάννης Μέλκας δήλωσε: «Πολύ σημαντική νίκη για την ομάδα που ελπίζω να έχει και συνέχεια. Παίξαμε με μια ομάδα τη Λαμία με ποιοτικούς παίκτες στη σύνθεση της και με τους ίδιους στόχους με εμάς. Λόγοι που δίνουν περισσότερη αξία στη νίκη μας. Εμείς παίξαμε καλά. Οι παίκτες μου κατάλαβαν τη σημασία του αγώνα και τα κατάφεραν».

Από την πλευρά του ο πασαδόρος της ομάδας Κώστας Προύσαλης υπογράμμισε: «Θέλαμε τη νίκη και για να ανεβάσουμε τη ψυχολογία μας εκτός από τη βαθμολογική σημασία που είχε το παιχνίδι κόντρα στη Λαμία. Στα δύο προηγούμενα παιχνίδια παίξαμε κομμάτια… καλό βόλεϊ και σήμερα τα ολοκληρώσαμε. Δουλεύομε κληρά στις προπονήσεις, κάτι που φαίνεται και στο παρκέ. Απομένει ένα παιχνίδι για την διακοπή του πρωταθλήματος με την Κηφισιά που θα επιδιώξουμε τη νίκη για να ολοκληρώσουμε ένα πετυχημένο κύκλο».

Από μία κίτρινη κάρτα δέχτηκε η κάθε ομάδα, ο Προύσαλης για τον Άρη Μαρμούρη και ο Λιβαθηνός για τη Λαμία. Στο πρώτο σετ του αγώνα τραυματίστηκε ο Μαζίνια και παρακολούθησε από τον πάγκο τον υπόλοιπο αγώνα.

Άρης Μαρμούρης (Μέλκας): Ράντιτς 6,17, Προύσαλης 6,17 (1 άσος), Μάιντακ 10,17, Νικηφορίδης 9,83, Καραγιάννης 11,17, Ρόλιτς 6,5, Μπαμπαλιούτας (λ-88%), Σιμεούνοβιτς, Σκούφης, Τακουρίδης, Σαρικεϊσογλου.

Λαμία (Ανδρεόπουλος): Γκάτιν 14,5, Μαοζίνια, Ρικάρντο 18 (2 άσοι), Παπάζογλου 3, Τσακιρόπουλος 3,5, Λιβαθηνός, Γκάρας (λ-63%), Μινούδης, Κρέτσης, Παπαθωμόπουλος 8.

Ετικέτες

 
posted by lewnoanyparktos
Permalink ¤