Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2007,12:39 μ.μ.
Σεραπίνας: «Να παίξουμε ομαδικά και συγκεντρωμένα»

Μετά από ένα πολύωρο ταξίδι που άρχισε στις 7:00 το πρωί και ολοκληρώθηκε στις 17:30, η αποστολή του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο έφτασε στο Λε Μαν, με σαφή στόχο να υπερκεράσει αύριο στις 21:30 (ώρα Ελλάδας) το εμπόδιο της ομώνυμης ομάδας και να φτάσει τις δύο νίκες σε ισάριθμους αγώνες στην Ευρωλίγκα.

Οι «κίτρινοι» έπειτα από ένα τρίωρο οδικό ταξίδι από το Παρίσι (στο οποίο έφτασαν αεροπορικώς μέσω Αθηνών) μέχρι το Λε Μαν κατέλυσαν στο ξενοδοχείο που θα διαμείνουν στο χρονικό διάστημα της παραμονής τους επί γαλλικού εδάφους, ενώ θα κάνουν μια δίωρη προπόνηση σήμερα το βράδυ (21:00-23:00 ώρα Ελλάδας) στο Antares Arena της Λε Μαν. Η προετοιμασία τους θα ολοκληρωθεί αύριο κάνοντας μια τελευταία προπόνηση το πρωί, ενώ η πίστη όλων στο εσωτερικό της ομάδας για μια καλή εμφάνιση που θα τους επιτρέψει να επιστρέψουν με το «διπλό» στην Θεσσαλονίκη είναι διάχυτη.

Κανείς δεν παραγνωρίζει ωστόσο ότι ο αγώνας κόντρα στη Λε Μαν μόνο εύκολος δεν θα είναι με τον Σιμόνας Σεραπίνας να εξηγεί στο ARISBC.GR ότι: «Μας περιμένει μια ακόμη δύσκολη αποστολή. Είναι γνωστό σε όλους εξάλλου ότι δεν υπάρχουν εύκολοι αγώνες στην Ευρωλίγκα, αφού κάθε ομάδα μπορεί να κερδίσει την άλλην. Την περασμένη εβδομάδα είδαμε ότι η Λε Μαν έφτασε μια «ανάσα» από τη νίκη μέσα στην έδρα της Μακάμπι και το γεγονός ότι ηττήθηκε στις λεπτομέρειες μαρτυράει ότι πρόκειται για μια καλή ομάδα. Θεωρητικά φαντάζει να έχει το αβαντάζ στη μεταξύ μας αναμέτρηση, με δεδομένο ότι θα αγωνιστεί στην έδρα της, αλλά και εμείς είμαστε μια πολύ καλή ομάδα, ενώ έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να κερδίσουμε οποιονδήποτε και οπουδήποτε. Αρκεί απλά να παίξουμε ομαδικά, να είμαστε ενωμένοι, αλλά και συγκεντρωμένοι επί 40’. Θεωρώ ότι άμα κάνουμε αυτά τα τρία πράγματα και συνάμα παίξουμε καλή άμυνα, τότε μπορούμε να επιστρέψουμε νικητές στην Θεσσαλονίκη».

*Κλήση σε απολογία στον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ έφτασε σήμερα στα γραφεία του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της ομάδας που κατέγραψαν οι διαιτητές της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό που διεξήχθη την περασμένη Κυριακή (28/10). Οι «κίτρινοι» θα απολογηθούν την Παρασκευή (02/11) εγγράφως με υπόμνημα.

Ετικέτες

 
posted by lewnoanyparktos
Permalink ¤