Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2007,2:08 μ.μ.
Λύγισαν οι «κιτρινόμαυροι»

Την ήττα με 3-0 σετ (25-18, 25-22, 26-24) από τον Ολυμπιακό γνώρισε ο Άρης Μαρμούρης για την 6η αγωνιστική της Α1 ανδρών. Οι «κιτρινόμαυροι» πάλεψαν αλλά τελικά δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν τα θετικά αποτελέσματα τους στο πρωτάθλημα.

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Άρη Μαρμούρη Γιάννης Μέλκας δήλωσε: «Είχαμε πει να μην αγχωθούμε, γιατί μόνο κέρδος θα είχαμε από αυτό το παιχνίδι. Αδικαιολόγητα το κάναμε. Δοκιμάσαμε διάφορα σχήματα, παλέψαμε το 3ο σετ, που χάθηκε στις λεπτομέρειες. Υπήρχε διάθεση από την πλευρά των παικτών και με αυτό το μοτίβο θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας στο πρωτάθλημα».

Από την πλευρά του ο κεντρικός της ομάδας Νίκος Καραγιάννης υπογράμμισε: «Είχαμε πει πριν τον αγώνα να πιέσουμε από το σερβίς ώστε να τους δυσκολέψουμε την υποδοχή ώστε να παίξουμε από το κέντρο. Δυστυχώς κάναμε αρκετά λάθη στο σερβίς και δεν τους δυσκολέψαμε καθόλου. Στο τρίτο σετ, κάναμε πιο τακτικό σερβίς, λιγότερα λάθη και το παιχνίδι έγινε ντέρμπι και χάσαμε στις λεπτομέρειες το σετ. Αν το κάναμε νωρίτερα το παιχνίδι μπορεί να είχε διαφορετική εξέλιξη».

Άρης Μαρμούρης (Μέλκας): Ράντιτς 8, Σιμεούνοβιτς 2, Προύσαλης 2, Μάιντακ 10, Καραγιάννης 6, Ρόλιτς 9, Μπαμπαλιούτας (λ., 67%), Τακουρίδης, Σαρικεΐσογλου, Νικηφορίδης 11.

Ολυμπιακός (Δρίκος): Χριστοφιδέλης 7, Σουλτανόπουλος 4, Κουρνέτας 4, Γκαϊντάρσκι 5, Καριπίδης 13, Γιορντάνοφ 20, Παπαδημητρίου (λ., 69%), Κουζούνης, Τζούριτς.

Ετικέτες

 
posted by lewnoanyparktos
Permalink ¤