Τρίτη 23 Οκτωβρίου 2007,2:05 μ.μ.
Ράϊτ: «Βρισκόμαστε στην σωστή κατεύθυνση»

Οι μεγάλοι παίκτες από την αρχή δείχνουν τα διαπιστευτήρια τους και ο Μπρέϊσι Ράϊτ σίγουρα ανήκει σε αυτήν την κατηγορία. Πραγματοποιώντας μεγάλη εμφάνιση ο Αμερικανός γκάρντ σημείωσε 20 πόντους (3/4 βολές, 4/9 δίποντα, 3/4 τρίποντα), 6 ριμπάουντ και 3 ασίστ έχοντας καταλυτική συμβολή στη μεγάλη νίκη των «κίτρινων» κόντρα στην Ολυμπιάδα Πατρών για την πρεμιέρα του ελληνικού Πρωταθλήματος.

Ο Μπρέϊσι Ράϊτ μιλώντας στο ARISBC.GR τόσο για την εξαιρετική εμφάνιση της ομάδας, όσο και για την προσωπική του απόδοση τονίζει: « Ήταν μια σημαντική νίκη που θα λειτουργήσει θετικά για όλους μας, επειδή στα φιλικά προετοιμασίας δεν τα πήγαμε και τόσο καλά, με αποτέλεσμα αρκετός κόσμος να αποκτήσει το δικαίωμα να λέει διάφορα αρνητικά για την ομάδα. Ήταν καλό λοιπόν που στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν βάλαμε τα πράγματα σε μια σειρά και πήραμε παράλληλα αυτό που θέλαμε. Τώρα όλοι ξέρουν ότι βρισκόμαστε στην σωστή κατεύθυνση. Η αυτοπεποίθηση μας αναμφισβήτητα βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο, έπειτα από την πολύ καλή μας εμφάνιση και μάλιστα εκτός έδρας. Όσον αφορά εμένα είμαι ικανοποιημένος με την προσωπική μου απόδοση. Έπαιξα καλά, σούταρα σωστά και είχα γενικά ένα καλό ξεκίνημα από πολύ νωρίς. Ήταν μια από αυτές τις μέρες όπου όλα μου πήγαιναν καλά και η πιστεύω ότι η δική μου καλή απόδοση βοήθησε κατά κάποιον τρόπο τους συμπαίκτες μου να παίξουν εξίσου καλά».

Πλέον το μυαλό όλων στο «στρατόπεδο» του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο έχει στραφεί στον αγώνα της Τετάρτης (24/10) κόντρα στη Μάλαγα στην 1η αγωνιστική της φετινής Ευρωλίγκα. «Κάθε αγώνας στην Ευρωλίγκα είναι σημαντικός», εξηγεί ο Ράϊτ και συνεχίζει: «Δεν ξέρω πολλά πράγματα για την ομάδα με την οποία θα τεθούμε αντιμέτωποι, αλλά ξέρω ότι έχουν πολύ ποιοτικό ρόστερ, με δεδομένο ότι αγωνίζονται στην Ευρωλίγκα. Διαθέτουν ταλαντούχους παίκτες και περιμένω να γίνει ένας σκληρός αγώνας, όπως και κάθε αγώνας στην Ευρωλίγκα. Παρόλα αυτά θεωρώ ότι έχουμε ένα αβαντάζ λόγω έδρας, αφού οι φίλαθλοι μας είναι ειδικοί στο να μας δίνουν τεράστια ώθηση. Και εμείς από την πλευρά μας θέλουμε να συνεχίσουμε αυτό που «χτίσαμε» χθες το βράδυ».

Ο πρώην αστέρας το ΝΒΑ με τους Minnesota Timberwolves δεν κρύβει μάλιστα την ανυπομονησία του να αγωνιστεί στο κατάμεστο Αλεξάνδρειο λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Έχω την πεποίθηση ότι πάμε για sold out. Χθες το βράδυ έπαιξα το πρώτο μου παιχνίδι στο ελληνικό Πρωτάθλημα με τον ΑΡΗ και όταν θα αντιμετωπίσουμε τη Μάλαγα εκείνη η αναμέτρηση θα είναι η πρώτη μου στην Ευρωλίγκα. Οπότε είναι λογικό να είμαι λίγο ανυπόμονος…».

*Αύριο στις 13:00 στην αίθουσα συνδιαλέξεων «Ηλίας Ζυγούρης», η ΑΡΗΣ Κ.Α.Ε. και ο ταξιδιωτικός όμιλος «Ζορπίδης» θα παραθέσουν κοινή συνέντευξη Τύπου, στην οποία θα αναλύσουν το πλάνο της μεταξύ τους συνεργασίας σε χορηγικό επίπεδο.

*Αύριο από τις 13:45 έως τις 14:00, οι εκπρόσωποι των Μ.Μ.Ε. θα έχουν την δυνατότητα να πάρουν συνεντεύξεις από τον προπονητή της ομάδας Γκόρντον Χέρμπερτ, αλλά και από τους παίκτες του, ενόψει του μεθαυριανού αγώνα κόντρα στην Unicaja Malaga.

*Αύριο στις 20:30 εξάλλου αναμένεται να αφιχθεί στην Θεσσαλονίκη η αποστολή της Unicaja Malaga που θα ταξιδέψει χωρίς τον τραυματία Αλφόνσο Σάντζεζ, ο οποίο υπέστη ρήξη συνδέσμων στο δεξί του γόνατο και θα μείνει εκτός δράσης για έξι μήνες. Η ισπανική ομάδα επέλεξε να μην προπονηθεί αύριο το βράδυ στο Αλεξάνδρειο και θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της το πρωί της Τετάρτης (24/10).

ΑΡΗΣ και adidas παρουσιάζουν τη νέα εμφάνιση για την σεζόν 2007-08

Την ερχόμενη Τρίτη (23/10) και ώρα 17:00 θα πραγματοποιηθεί στο κατάστημα της adidas store (τηλ. 2310 473–217) στο εμπορικό κέντρο Mediteranean Cosmos, η επίσημη παρουσίαση της νέας φανέλας του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο για την σεζόν 2007-08.

Όπως είναι γνωστό σε όλους, η μεγαλύτερη εταιρεία αθλητικού υλικού ντύνει επί σειρά ετών τους «κίτρινους» και η συγκεκριμένη εκδήλωση γίνεται ως ένδειξη της άριστης συνεργασίας που υπάρχει μεταξύ των δύο πλευρών.

Το παρών για λογαριασμό του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο θα δώσουν οι Γιώργος Καλαϊτζής, Χάνο Μότολα, Τζερεμάϊα Μάσεϊ και Μπρέϊσι Ράϊτ που θα παρουσιάσουν τις νέες εμφανίσεις της ομάδας για την σεζόν 2007-08, όπως επίσης και σε πρώτη αποκλειστικότητα τον πρωτοποριακό εξοπλισμό adidas techfit που βοηθάει τους αθλητές στην επίτευξη καλύτερων επιδόσεων κατά την διάρκεια του αγώνα.

Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή για όλους τους φιλάθλους του ΑΡΗ, οι οποίοι θα έχουν την δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τα ινδάλματα τους, βγαίνοντας φωτογραφίες μαζί τους και να πάρουν αυτόγραφα.

Ετικέτες

 
posted by lewnoanyparktos
Permalink ¤