Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2007,3:31 μ.μ.
Ο Χέρμπερτ, ο Παπαχατζής και ο Κάστλ στη συνέντευξη Τύπου του ΕΣΑΚΕ

Ο Γκόρντον Χέρμπερτ, ο συνεργάτης του στο τεχνικό τιμ Θανάσης Παπαχατζής και ο αρχηγός της ομάδας Τερέλ Κάστλ εκπροσώπησαν τον ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο στην συνέντευξη Τύπου που διοργάνωσε ο ΕΣΑΚΕ λίγα 24ωρα πριν την έναρξη του φετινού ελληνικού Πρωταθλήματος.

Ο κόουτς των «κίτρινων» στις δηλώσεις του φρόντισε να καταστήσει σαφές ότι: «Στον Άρη ο στόχος είναι πάντα η κορυφή. Μεγάλη ομάδα, βαριά φανέλα και πολύς κόσμος. Θέλουμε επιτυχίες και θέλουμε να πάμε ένα βήμα πιο μακριά από πέρσι. Ο Άρης θα συμμετάσχει σε τρεις διοργανώσεις έχοντας ως σαφή στόχο να κάνει ένα βήμα πιο μακριά σε σχέση με πέρσι. Τόσο στο Κύπελλο, όσο και στο Πρωτάθλημα και την Euroleague. Πέρσι η ομάδα ήταν στο μικρό τελικό του Πρωταθλήματος και φέτος θέλει να επιστρέψει στον τελικό».

Ερωτηθείς για τις προσδοκίες που έχει για τον ΑΡΗ της Ευρωλίγκα, ο Γκόρντον Χέρμπερτ τόνισε: «Θέλουμε να πάμε ένα βήμα πιο μακριά από το Top 16. Έχουμε και το υλικό, αλλά και τον τρόπο να το πετύχουμε. Η ομάδα από πέρσι έχει μάθει τι πρέπει να κάνει και πώς να είναι επιτυχημένη τόσο στην Ελλάδα, όσο και στην Ευρώπη. Έχουμε απαιτητικούς φιλάθλους και αυτό είναι μόνο θετικό στοιχείο. Τους θέλουμε κοντά μας και θέλουμε να είναι περήφανοι για την ομάδα τους κάθε φορά που φεύγουν από έναν αγώνα στο γήπεδο μας».

Όσον αφορά το φετινό ρόστερ της ομάδας παρατήρησε: «Το ρόστερ μας είναι συμπληρωμένο και δεν ψάχνουμε για προσθήκες. Έχω εμπιστοσύνη στην ομάδα και είμαι βέβαιος ότι μπορούμε να πάμε ψηλά. Η ομάδα φέτος έχει επίσης τρεις πρωτοκλασάτους ψηλούς παίκτες, τον Αγαδάκο, τον Μότολα και τον Μάσεϊ, αλλά και τρία νέα παιδιά, τον Σκορδίλη και τον Τσαϊρέλη και τον Καραδολάμη, που δουλεύουν σκληρά και μπορούν να προσφέρουν. Και οι τρεις, είναι παίκτες που μπορούν να προσφέρουν ποιοτικά λεπτά στην ομάδα και βασίζομαι σε αυτούς. Εκτός των άλλων, να μην ξεχνάτε ότι ο Τέρι έιναι ψηλός φόργουορντ με ύψος 2,03 και μπορεί να παίξει και στη θέση τέσσερα. Είναι πολύ δυνατός και αλτικός και πιστεύω πολύ σε αυτόν».

Ετικέτες

 
posted by lewnoanyparktos
Permalink ¤