Σάββατο 20 Οκτωβρίου 2007,3:33 μ.μ.
ΑΡΗΣ και adidas παρουσιάζουν τη νέα φανέλα για την σεζόν 2007-08
Την ερχόμενη Τρίτη (23/10) και ώρα 17:00 θα πραγματοποιηθεί στο κατάστημα της adidas store (τηλ. 2310 473–217) στο εμπορικό κέντρο Mediteranean Cosmos, η επίσημη παρουσίαση της νέας φανέλας του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο για την σεζόν 2007-08.

Όπως είναι γνωστό σε όλους, η μεγαλύτερη εταιρεία αθλητικού υλικού ντύνει επί σειρά ετών τους «κίτρινους» και η συγκεκριμένη εκδήλωση γίνεται ως ένδειξη της άριστης συνεργασίας που υπάρχει μεταξύ των δύο πλευρών.

Το παρών για λογαριασμό του ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο θα δώσουν οι Γιώργος Καλαϊτζής, Χάνο Μότολα, Τζερεμάϊα Μάσεϊ και Μπρέϊσι Ράϊτ που θα παρουσιάσουν τις νέες εμφανίσεις της ομάδας για την σεζόν 2007-08, όπως επίσης και σε πρώτη αποκλειστικότητα τον πρωτοποριακό εξοπλισμό adidas techfit που βοηθάει τους αθλητές στην επίτευξη καλύτερων επιδόσεων κατά την διάρκεια του αγώνα.

Η εκδήλωση θα είναι ανοιχτή για όλους τους φιλάθλους του ΑΡΗ, οι οποίοι θα έχουν την δυνατότητα να έρθουν σε επαφή με τα ινδάλματα τους, βγαίνοντας φωτογραφίες μαζί τους και να πάρουν αυτόγραφα.

Ετικέτες

 
posted by lewnoanyparktos
Permalink ¤