Παρασκευή 5 Οκτωβρίου 2007,3:54 μ.μ.
Σαραγόσα-Αρης 2-1 Γλυκιά ήττα, ιστορική πρόκριση
Γλυκιά ήττα, ιστορική πρόκριση. Ο Αρης ηττήθηκε 2-1 στο Λα Ρομαρέδα από τη Σαραγόσα, ωστόσο προκρίθηκε πανάξια στην φάση των ομίλων του κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, χάρη στο χρυσό γκολ του Χαβίτο. Οι Ισπανοί ξεκίνησαν δυνατά ασκώντας πίεση στην άμυνα του Αρη και στο 19΄άνοιξαν το σκορ με σουτ του Ολιβέιρα μέσα από την περιοχή. Ο Αρης πλησίασε στην ισοφάριση λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, όταν ο Αουρέλιο εκτέλεσε φάουλ, ο Γκαρσία πρόλαβε την έξοδο του Θέσαρ, αλλά η κεφαλιά έφυγε άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο, από ένα επιθετικό φάουλ του Αϊμάρ που δεν καταλογίστηκε λίγο έλειψε να γίνει το 2-0, αλλά ο Μιλίτο σημάδεψε το κάθετο δοκάρι. Στο 63΄ όμως ήταν η ώρα του Χαβίτο. Ο Ισπανός που λίγο πριν είχε πάρει τη θέση του Κάλβο μπήκε στην περιοχή από δεξιά, σούταρε, η μπάλα χτύπησε στο σώμα του Φερνάντεθ και επέστρεψε πάλι πάνω του. Με δεύτερο σουτ από δύσκολη θέση την έστειλε στα δίχτυα, βάζοντας τα θεμέλια της ιστορικής πρόκρισης. Στο 73΄ Ο Σέρχιο Γκαρσία έπιασε στον ύπνο την άμυνα από σέντρα του Ντ' Αλεσάντρο και έκανε το 2-1 και το παιχνίδι τελείωσε με δύο εξαιρετικές υκαιρίες του Ιβιτς και μία σπουδαία απόκρουση του Χαλκιά.

Διαιτητής: Στιούαρτ Ντούγκαλ
Κίτρινες: Λουσέν, Σέρχιο Φερνάντεθ, Αουρέλιο, Παπαδόπουλος, Ρονάλντο, Γκαρσία, Νεμπεγλέρας.

ΣΑΡΑΓΟΣΑ: Θέσαρ, Κουαρτέρο (65’ Γκάμπι), Αγιάλα, Σ. Φερνάντεθ, Χουανφράν, Λουσέν, Θαπατέρ, Ντ’ Αλεσάντρο, Αϊμάρ, Μιλίτο, Ολιβέϊρα (61’ Σ. Γκαρσία).
ΑΡΗΣ: Χαλκιάς, Νέτο, Παπαδόπουλος, Ρονάλντο, Αουρέλιο, Νεμπεγλέρας, Γκαρσία, Κάλβο (58’ Χαβίτο), Σιστόν (88’ Βαγκέλι), Ιβιτς, Κόκε (80’ Κουλουχέρης).

Ετικέτες

 
posted by lewnoanyparktos
Permalink ¤