Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2007,12:28 μ.μ.
ΑΡΗΣ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1-1
Ισόπαλος 1-1 με τον Ολυμπιακό στο Κλεάνθης Βικελίδης αναδείχτηκε ο Αρης, που παρέμεινε αήττητος αλλά και χωρίς νίκη μετά από τρεις αγωνιστικές στο πρωτάθλημα της Σούπερλιγκ. Οι παίκτες του Ντούσαν Μπάγεβιτς κυριάρχησαν σε όλες τις γραμμές τους γηπέδου και άξιζαν κάτι καλύτερο από την ισοπαλία, που ήρθε στις καθυστερήσεις του αγώνα με απευθείας φάουλ του Μάρκο Αουρέλιο. Ο Ολυμπιακός άλλωστε δημιούργησε όλο κι όλο δύο ευκαιρίες. Το γκολ του Γκαλέτι στο 39΄, όταν ο Αργεντίνος έπιασε στον... ύπνο την άμυνα του Αρη κι ένα σκαφτό σουτ του Λούα Λούα που χτύπησε στην πάνω πλευρά του οριζόντιου δοκαριού. Αντίθετα ο Αρης είχε πολλές ευκαιρίες στην περιοχή του Νικοπολίδη, που όμως δεν τις μετέτρεψε σε γκολ. Ενα κάθετο δοκάρι με τον Φελίπε, ένα χαμένο τετ-α-τετ του Χαβίτο, ένα γκολ του Παπαδόπουλου που ακυρώθηκε, μία καρφωτή κεφαλιά του Ιβιτς και άλλη μία του Ρονάλντο που εξουδετέρωσε με δυσκολία ο Νικοπολίδης.

Οι συνθέσεις:
ΑΡΗΣ: Χαλκιάς, Νέτο, Αουρέλιο, Παπαδόπουλος, Ρονάλντο, Νεμπεγλέρας, Γκαρσία, Χαβίτο (85' Κάλβο), Ιβιτς (71' Κόστα), Φελίπε (78' Σιστόν), Κόκε.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Νικοπολίδης, Πατσατζόγλου, Ντομί, Αντζας, Ραούλ Μπράβο, Λεντέσμα (63' Στολτίδης), Τοροσίδης, Γκαλέτι (84' Μήτρογλου), Τζόρτζεβιτς, Κοβάσεβιτς (63' Νε), Λούα Λούα.
Διαιτητής: Κασναφέρης
Κίτρινες: Νέτο - Τζόρτζεβιτς

Ετικέτες

 
posted by RMNS
Permalink ¤