Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2007,8:30 μ.μ.
Αναχώρησαν οι «κίτρινοι» για την Κύπρο

Με σκοπό να δώσει μια σειρά δυνατών φιλικών αναμετρήσεων στο πλαίσιο της προετοιμασίας του αναχώρησε σήμερα το μεσημέρι αεροπορικώς για την Κύπρο ο ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Μοναδικός που δεν ακολούθησε την αποστολή ήταν ο Γάϊος Σκορδίλης που ταλαιπωρείται από κάποιες ενοχλήσεις στη μέση και παρέμεινε στην Θεσσαλονίκη για να αρχίσει πρόγραμμα αποθεραπείας.

Οι «κίτρινοι» όπως είναι γνωστό θα συμμετάσχουν στο τουρνουά «Basketorama Νίκος Γκάλης», ενώ το πρόγραμμα των αναμετρήσεων τους έχει ως εξής:

05/10 ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο – Κεραυνός (21:30)

06/10 ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο – Πανελλήνιος (21:00)

08/10 ΑΡΗΣ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο – Λουκόιλ Ακαντέμικ (17L:00)

Το συγκρότημα του Γκόρντον Χέρμπερτ θα πραγματοποιήσει σήμερα το βράδυ μια προπόνηση στο γήπεδο «Ελευθερία» της Λευκωσίας, όπου θα πραγματοποιηθούν εξάλλου οι αναμετρήσεις του τουρνουά, ενώ ο Σπύρος Παντελιάδης μιλώντας στο ARISBC.GR για την σημαντικότητα των φιλικών αυτών τεστ τόνισε: «Κατά το διάστημα της παραμονής μας στην Κύπρο θα κάνουμε ορισμένες προπονήσεις για να βελτιώσουμε κάποια πράγματα στο παιχνίδι μας, ενώ στα φιλικά θα προσπαθήσουμε να παίξουμε καλύτερα στην άμυνα, όπου διαπιστώσαμε ότι είχαμε κάποιες αδυναμίες. Το θετικό είναι ότι μέσα από τα μέχρι τώρα δείγματα γραφής από την προετοιμασία της ομάδας φαίνεται ότι βρισκόμαστε σε καλό δρόμο και μέχρι τον πρώτο επίσημο αγώνα της σαιζόν θα είμαστε έτοιμοι».

Διανύοντας τον δεύτερο χρόνο παρουσίας του στον ΑΡΗ Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο, ο Παντελιάδης θεωρείται πλέον από τους…. παλιούς της ομάδας και ως ένας από τους υπεύθυνους για να μπολιάσει στο κλίμα τους νεοφερμένους: «Καταρχάς είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα που διατήρησε τον βασικό της κορμό από την περσινή σαιζόν», υποστήριξε ο έμπειρος πλέι μέικερ και υπογράμμισε: «Εμείς που βρισκόμαστε στον ΑΡΗ από πέρσι θα προσπαθήσουμε να βάλουμε στο κλίμα τους νέους, αλλά έτσι και αλλιώς βλέπουμε ότι και αυτοί από μόνοι τους τα καταφέρνουν πολύ καλά. Όλοι τους είναι καλοί παίκτες και αυτό δείχνει ότι είναι στο χέρι μας μέσα από την σκληρή και συστηματική δουλειά να πετύχουμε σημαντικά πράγματα και φέτος».

Ετικέτες

 
posted by lewnoanyparktos
Permalink ¤