Πέμπτη 4 Οκτωβρίου 2007,11:56 π.μ.
Έχασε στο τάι μπρέικ

(3/10/2007)

Την ήττα με 3-2 σετ (25-15, 25-19, 20-25, 19-25, 15-12) γνώρισε ο Άρης Μρμούρης στο Αλεξάνδρειο για την δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι «κιτρινόμαυροι» βρέθηκαν να χάνουν με 2-0, πέρασαν στην αντεπίθεση ισοφάρισαν σε 2-2 αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν την ολική ανατροπή αγωνιζόμενοι στο τάι μπρέικ χωρίς τον Μπράνκο Ρόλιτς. Και αυτό γιατί κατά τη διάρκεια του τέταρτου σετ ο Σέρβος ακραίος υπέστη διάστρεμμα και δεν μπόρεσε να βοηθήσει την ομάδα του στη ρώσικη ρουλέτα του τάι μπρέικ και σίγουρα η απουσία του ήταν καθοριστική.

Μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής του Άρη Μαρμούρη Γιάννης Μέλκας δήλωσε«Συγχαρητήρια στον Εθνικό. Η ήττα αυτή ήταν ένα δείγμα για το δύσκολο πρωτάθλημα που μας περιμένει. Ο αντίπαλος μας ήταν καλά διαβασμένος και αποφασισμένος να δείξει ότι αξίζει. Μπήκαμε πολύ νωθρά στο παρκέ, στη συνέχεια οι παίκτες μου κάνανε μια φοβερή προσπάθεια, αλλά δεν καταφέραμε να την ολοκληρώσομε. Μας στοίχισε και η απουσία του Ρόλιτς στο τάι μπρέικ».

Από την πλευρά του ο Λάμπης Μπαμπαλιούτας τόνισε: «Στην αρχή του αγώνα κάναμε πολύ κακό ξεκίνημα το οποίο και πληρώσαμε. Μπήκαμε χαλαρά, χωρίς μυαλό. Η εμφάνιση μας ήταν απογοητευτική. Στη συνέχεια ανεβάσαμε την απόδοση μας, αλλά χάσαμε την ευκαιρία έστω να πετύχουμε τη νίκη. Πρέπει να συγκεντρωθούμε για το επόμενο ματς με την ΑΕΚ στην Αθήνα».

Άρης Μαρμούρης(Μέλκας): Ράντιτς 11, Σιμεούνοβιτς 17, Μάιντακ 19, Καραγιάννης 9, Ρόλιτς 10, Προύσαλης, Μπαμπαλιούτας (λ, 89%), Σαρικεισογλου 2, Νικηφορίδης.

Εθνικός (Δεληκώστας): Νίκολιτς 15, Σιδηρόπουλος 1, Ριζόπουλος 12, Γραμματικάκης 7, Νταραϊντού 20, Μρτζα 17, Βλασσακίδης (λ, 60%), Γκαϊτάν 2

Ετικέτες

 
posted by lewnoanyparktos
Permalink ¤